Főoldal Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat
    

Éjjeliszekrény

Egy kényelmes franciaágy mellől nem hiányozhat a mutatós éjjeliszekrény! Praktikus kiegészítő, melyre aktuálisan olvasott könyved, szemüveged vagy akár kézkrémed is kerülhet, az olvasólámpáról nem is szólva. Melyik a legstílusosabb kisszekrény ágyad mellé?

Rendezés:  Klasszikus hangulatú éjjeliszekrény, azoknak, akik hagyományos stílusú ágyban hajtják álomra a fejüket! Méltóságteljes külseje magával ragadó, de persze nemcsak ezért szeretheted! 2 fiókos, 1 polcos az éjjeliszekrény, teteje enyhén ívelt. A fiókok mart díszítést kaptak - rajtuk ízlésesen fénylenek az aranyszínű fogantyúk, melyek tökéletesen kiemelik a klasszikus stílusjegyeket. Az elegáns éjjeliszekrény praktikusságát tekintve sem marad alul, hiszen tetejére remekül elférnek könyvek, az...
Szállítási költség: 5.990 Ft
27.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hangulatos, 1 ajtós, 1 fiókos, klasszikus tömör fenyő éjjeliszekrény - természetességet visz hálószobádba! A képen látható natúr lakkozott színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
14.990 Ft
  színek kárpitok
   


Igazi masszív "éjjeliőr" az ágy mellett ez a 2 fiókos, polcos, klasszikus éjjeliszekrény. A képen látható patinázott dió színben rendelheted, patinázott sárga réz fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.  
Szállítási költség: 5.990 Ft
33.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus eleganciájú, masszív, 1 fiókos, polcos éjjeliszekrény a hagyományos stílus kedvelőinek. A képen látható patinázott dió színben rendelheted, patinázott sárga réz fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
26.990 Ft
  színek kárpitok
   


Igazi masszív "éjjeliőr" az ágy mellett ez a 2 fiókos, klasszikus éjjeliszekrény. A képen látható Szürke Sonoma tölgy - Fényes szürke színben rendelheted, alumínium fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.  
Szállítási költség: 5.990 Ft
20.990 Ft
  színek kárpitok
   


Vonzanak az elegáns, klasszikus stílusú bútorok? Ágykereted mellett tökéletes kiegészítő lehet egy megjelenését tekintve ugyanilyen éjjeliszekrény! Hangulatos lámpával a tetején, kedvenc könyveiddel a belsejében, no és minden szükséges dologgal, ami fontos, hogy ott legyen a kezed ügyében! Az éjjeliszekrény 1 ajtós, belül polcos. Tetejére mindig leteheted elalvás előtt a könyvedet, egy csésze teának is kiváló hely.  Az éjjeliszekrény ajtaja elegáns, mart díszítést kapott, melyhez hagyományos...
Szállítási költség: 5.990 Ft
32.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szeretnél modern ágykereted mellé egy kellemes külsejű, praktikus kiegészítőt? Remek "éjjeli őr" ez a modern éjjeliszekrény, 1 fiókkal és 1 polccal. A hálószoba és a gyerekszoba terét is feldobja. Nélkülözhetetlen a hasonló stílusú ágy mellett! Letisztult forma és páratlanul összeillő, finom csokoládéra emlékeztető színkombináció jellemzi: a fiók és a polc eltérő színű, mutatós összhangot alkotva. Tetején kiválóan mutat egy pofás éjjeli lámpa! A magasság nem tartalmazza az...
Szállítási költség: 5.990 Ft
17.990 Ft
  színek kárpitok
   


Masszív megjelenésű, szögletes vonalvezetésű, 2 fiókos, modern, tömör fa éjjeliszekrény változatos árnyalatokban.  Wenge, Natúr (Gőzölt bükk), Fehér, Cseresznye, Mahagóni vagy Dió színben, tömör fa fogantyúkkal.
Szállítási költség: 1.990 Ft
51.990 Ft
  színek kárpitok
   


A gyerekszoba terében is elfér az ágy mellett egy helyes kis éjjeliszekrény, ami mindig jól jön, ha olvasás után a lurkó le szeretné rakni valahová a könyvet, vagy mutatós olvasólámpát, hangulatlámpát raknánk a tetejére. Ha kedvelitek a kellemes árnyalatokat, ez a modern vonalvezetésű, tölgy alapszínű kisbútor ideális választott lehet! 2 fiókos gyerek éjjeliszekrény, középre helyezett, mutatós szögletes fogantyúkkal. A fogantyúk hosszúkás megjelenése különösen feldobja a bútort,...
Szállítási költség: 1.990 Ft
17.990 Ft
  színek kárpitok
   


Finom stílusú, klasszikus megjelenésű, elegáns tömör fenyő éjjeliszekrény, vonzó, míves kidolgozással.     Nagyszerű arányai még mutatósabbá teszik a Classic éjjeliszekrényt! Antikolt fenyő színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Ügyfélszolgálatos munkatárunktól kérheted balra nyitható ajtóval vagy 3 fiókos változatban.
Szállítási költség: 5.990 Ft
32.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ha a franciaágyad mindkét oldalára szeretnél éjjeliszekrényt és egy füst akarod elintézni a dolgot, ez a készlet tökéletes választás, hiszen két darab ugyanolyan kisszekrényt kapsz. 2-2 fiókba pakolhatsz majd. A készletet a képen látható Szürke tölgy - Fényes fekete színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
31.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern kialakítású, 2 személyes ágykeret, ágyráccsal együtt, matrac nélkül. Az ágykeret két oldalán hozzácsatolt éjjeliszekrényeket találsz, így nem kell külön azt is vásárolni. 2-2 fiók áll rendelkezésedre. A készletet Szürke Sonoma tölgy - Fényes szürke színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
96.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern kialakítású, 2 személyes ágykeret, ágyráccsal együtt, matrac nélkül. Az ágykeret két oldalán hozzácsatolt éjjeliszekrényeket találsz, így nem kell külön azt is vásárolni. 2-2 fiók áll rendelkezésedre. A CLNL16ST modellnél kicsit keskenyebb ebben az esetben a fekvőfelület, cserébe a szekrények szélesebbek. A készletet Szürke Sonoma tölgy - Fényes szürke színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
96.990 Ft
  színek kárpitok
   


Magas, mutatós, modern kialakítású, 2 személyes ágykeret, ágyráccsal együtt, matrac nélkül. Az ágykeret két oldalán hozzácsatolt éjjeliszekrényeket találsz, így nem kell külön azt is vásárolni. 2-2 fiók áll rendelkezésedre. A készletet Szürke Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
78.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ha a természetes hangulatú, mégis modern bútorokat szereted, nagy rá az esély, hogy a Country éjjeliszekrény "trónol" majd az ágyad mellett! A vidékies stílusban megalkotott, szögletes vonalvezetésű, 1 fiókos és egy polcos modell már ránézésre is csalogató kedves megjelenésével. A természetes külső és a modern vonalak ötvözése pedig különösen szemrevalóvá teszi. A polcra és az éjjeliszekrény tetejére kényelmesen rápakolhatod újságaidat vagy az éppen olvasott könyvedet, a fiókba...
Szállítási költség: 5.990 Ft
28.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szögletes vonalvezetésű, 2 fiókos, modern éjjeliszekrény, fényes frontú fiókokkal és alumínium fogantyúkkal. A képen látható Coimbra - Fényes fehér színben rendelheted, alumínium fogantyúkkal, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
18.990 Ft
  színek kárpitok
   


1 fiókos, polcos az éjjeliszekrény, gömbölyded lábakon. Fiókját mart díszítéssel látták el, a fogantyú körüli díszítés különösen emeli a bútor eleganciáját. Dió színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
59.990 Ft
  színek kárpitok
   


Vonzanak a modern és egyszerű, letisztult vonalvezetéssel készült bútorok? Akkor az ágy melletti "éjjeli őr" sem képviselhet másmilyen stílust! Modern ágykeret mellé szögletes vonalvezetésű éjjeliszekrény dukál - ha természetes megjelenésű, letisztult formájú modell a vágyad, megtaláltad! Ez a 2 fiókos éjjeliszekrény remek társ a hálószobában. Rejtett fogantyúi miatt különösen szögletesnek tetszik és remekül elrejti a könyveket, újságokat, a kézkrémet, zsebkendőt vagy bármit, aminek az...
Szállítási költség: 1.990 Ft
23.990 Ft
  színek kárpitok
   


Nosztalgikus hangulatú, hagyományos berendezésű hálószobák mutatós kiegészítője ez a bájos, elegáns éjjeliszekrény. 1 ajtós, belül polcos, tetején remekül mutathat egy szép olvasólámpa vagy hangulatlámpa. Az éjjeliszekrényt klasszikus eleganciával alkották meg, hagyományos vonalvezetéssel, ajtaja mutatós díszmarást kapott. Kör alakú, a stílushoz passzoló fogantyúval látták el. Hasonló külsejű, klasszikus ágykeret mellé ideális - egy ágyhoz különben sem árt egy ilyen...
Szállítási költség: 5.990 Ft
32.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hiányzik az ágyad mellől valami? Mondjuk egy szekrényke, aminek nemcsak fiókjaiba pakolhatod be a legfontosabb dolgokat, melyekre este és éjjel is szükséged lehet, hanem a tetejét is remekül kihasználhatod? Ez a 2 fiókos éjjeliszekrény kitűnő szolgálatot tesz. Modern, szögletes formavilágú - ha a képen látható, mutatós színpárosításban rendeled, igazi keleties hangulatú elemes bútort kapsz! Két fiókja kiválóan alkalmas a legszükségesebb dolgok elhelyezésére, legyen az egy csomag zsebkendő, kézkrém, a kedvenc könyvek vagy...
Szállítási költség: 1.990 Ft
17.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szereted klasszikus bútorokkal körbevenni magad? Nem hiányozhat az ágyad mellől egy ilyen stílusú éjjeliszekrény sem...! Az éjjeliszekrényt Antikolt cseresznye - Fekete színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
26.990 Ft
  színek kárpitok
   


Amit elvársz egy éjjeliszekrénytől, azt ez a modell mind teljesíti. A bútorcsaládra jellemző természetes színárnyalat és finom vonalak itt is jelen vannak. 3 fiókba pakolhatsz. A képen látható Sonoma tölgy színben rendelheted, alumínium fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
20.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szeretnél egy praktikus éjjeliszekrényt az ágyad mellé? Ha olyan modellre vágysz, ami modern, de egyben természetes hangulatú is, megtaláltad az igazit! Ez az éjjeliszekrény nemcsak újszerű megjelenésével és rejtett fogantyús megoldásával hódít. Külseje kellemes, fa árnyalatú, mellyel egy kis természetet varázsol a hálószobába. A két fiók méretéből adódóan alkalmas rá, hogy kisebb-nagyobb tárgyakat tárolj benne, amire az ágy mellett szükséged lehet. A magasság nem tartalmazza az...
Szállítási költség: 5.990 Ft
15.990 Ft
  színek kárpitok
   


Igazi masszív "éjjeliőr" az ágy mellett ez a 3 fiókos, klasszikus éjjeliszekrény. A képen látható Sonoma tölgy színben rendelheted, alumínium színű fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.  
Szállítási költség: 5.990 Ft
17.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, 2-2 fiókos, megnyerő éjjeliszekrény páros - elegáns hálószobákba, az ágy két oldalára ideális. A képen látható Denver tölgy - Bézs színben rendelheted, alumínium fogantyúkkal.
Szállítási költség: 5.990 Ft
21.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ez az éjjeliszekrény már első pillantásra meglepő hatást ér el. Ideális olyan szobába, ahol a visszafogottan modern megjelenés enyhén régies hatással keveredik. 1 fiókos, polcos éjjeliszekrény, melynek tetejét éppolyan jól ki tudod használni, mint a pakolófelületeit! Abszolút vonzó természetes és kissé régies hangulatával, mutatós fogantyújával és fém szegélyekkel kerekített éleivel, melyek fokozzák az elemes bútor különleges, utazóládákra emlékeztető megjelenését. A...
Szállítási költség: 1.990 Ft
28.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egzotikus hangulatú, 1 fiókos, polcos éjjeliszekrény, masszív külsővel - modern és elegáns otthonokba ideális. A képen látható Tölgy Durance vagy Natúr tölgy színben rendelheted, patinázott sárga réz fogantyúkkal, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
15.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hiányzik valami az ágyad mellől? Ez nem lehet más, mint egy pofás kis éjjeliszekrény! Hiszen éjjeliszekrény nélkül nincs hová leraknod az aktuális olvasmányodat, legyen az újság vagy könyv, nincs helye a laptopodnak, sőt, még az éjjeli lámpának sem. Kezed ügyébe szükséges lehet zsebkendő, kézkrém vagy bármi más: erre a fiók a megoldás! A Joy éjjeliszekrény 1 fiókkal rendelkezik és egy polccal. Modern, visszafogott stílusú modell. Polcára gyorsan bedobhatod a könyvet, ha elálmosodtál! A magasság nem...
Szállítási költség: 5.990 Ft
19.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szereted a klasszikus stílust és körbe ölelnéd vele magad lakásod minden pontján? Ugyanakkor azt nem szereted, ha a bútor erősen megosztja barátaid véleményét? Kissé klasszikus, viszont szögletes vonalvezetésének köszönhetően visszafogott 1 fiókos, polcos éjjeliszekrény. Természetes Cseresznye Primavera színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A Kaspian Classic egy elemes bútorcsalád, így éjjeliszekrényedet további elemekkel is kiegészítheted: ágykeret, dohányzóasztal, étkezőasztal, étkezőszék, gardróbszekrény,...
Szállítási költség: 1.990 Ft
14.990 Ft
  színek kárpitok
   


Masszív, klasszikus eleganciájú ágykereted mellé keresel megfelelő éjjeliszekrényt? Olyan modellre van szükséged, mely tökéletesen elegáns és a hagyományos stílust követi. Ez az 1 fiókos, polcos éjjeliszekrény a klasszikus elegancia jegyében készült. A Kent elemes bútorcsalád tagjaként keretes díszítéssel ellátott fiókot és elegáns, cikornyás fogantyút kapott. Masszív lábakon áll, megbízható, igazi kis éjjeliőr! Polcára beférnek az olvasmányaid, de helyet ad egy csészének,...
Szállítási költség: 9.990 Ft
25.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, egyszerű vonalvezetésű 2 fiókos éjjeliszekrény hálószobába. Nida juhar vagy Strassburg juhar színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A Kim egy elemes bútorcsalád, így éjjeliszekrényedet további elemekkel is kiegészítheted: ágykeret, gardróbszekrény, komód.
Szállítási költség: 1.990 Ft
11.990 Ft
  színek kárpitok
   


Vonz a modern elegancia? Tedd teljessé ágykeretedet egy hozzá illő, praktikus kis éjjeliszekrénnyel! Olyannal, mely modern vonalvezetése ellenére már-már klasszikus stílusba hajló, köszönhetően mély színárnyalatának is - a kocka alakú, díszes, egyedi fogantyú szintén ezt az érzést erősíti! Ez az éjjeliszekrény 1 fiókos, polcos, masszív megjelenésű kisbútor. Azon túl, hogy az este és éjjel is használatos dolgaidat könnyen rá- és belepakolhatod, teteje is stabil tartót jelent egy mutatós...
Szállítási költség: 1.990 Ft
21.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ez az 1 fiókos éjjeliszekrény, szelet csokira emlékeztető külsejével alighanem a kedvenced lesz! Tökéletesen szögletes, stabil talpon áll, határozott vonalvezetését és mély árnyalatát azonban kiválóan ellensúlyozza a világosabb színű, szinte a bútorba simuló fiók front! A fiók rejtett fogantyúkkal készül, fokozva a különleges hatást. Wenge - Wenge magia színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
26.990 Ft
  színek kárpitok
   


1 fiókos éjjeliszekrény, határozott megjelenésében is bujkál az elegancia. Ha a minimál a kedvenced, nem hiányozhat az ágyad mellől - le sem tagadhatná a stílusát, hiszen olyannyira letisztult a formavilága, hogy még fogantyú sincs a fiókon, csak rejtve. Az éjjeliszekrényt Wenge színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
28.990 Ft
  színek kárpitok
   


1 fiókos, polcos éjjeliszekrény - klasszikus stílusban. Tökéletesen mutat hagyományos berendezésű hálószoba terében, de nemcsak ágy mellett állja meg a helyét! A keretes díszítés mellett stílusát hangsúlyozza az elegáns fogantyú is. Primavera meggy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
16.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ez az 1 fiókos éjjeliszekrény különleges kialakítású, történetesen nincs polca, csak a fiókból áll. Vonzó, masszív darab, melynek hagyományos megjelenését a fiók keretes díszítése és a klasszikus eleganciájú fogantyú is fokozza. Primavera meggy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
16.990 Ft
  színek kárpitok
   


2 fiókos éjjeliszekrény, mely stílusjegyeit tekintve inkább klasszikus - főleg, ha elegáns fogantyúit nézed -, a szögletes vonalak azonban elgondolkodtathatnak! Tagadhatatlanul modern hatást keltenek, de éppen ez a különlegessége a hangulatos modellnek! Calvados színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
18.990 Ft
  színek kárpitok
   


Haladó szelleműnek tartod magad? Mégis szereted a klasszikusabb hangulatot? A Largo Classic elemes bútorcsalád minden porickája magán viseli napjaink formajegyeit, mindezt klasszikus szellemiségben. A bútorcsalád elemválasztéka közül kiválaszthatod a neked praktikusabb komódot, hozzáillően kérhetsz hozzá könyvespolcot, TV-állványt, vitrin. Ugyanebben a szellemiségben a hálószobádat is lenyűgözővé varázsolhatod két személyes ágykerettel, nagyméretű gardróbszekrényekkel. 1 fiókos éjjeliszekrény. Olasz meggy színben rendelheted,...
Szállítási költség: 1.990 Ft
27.990 Ft
  színek kárpitok
   


Unod az unalmas színeket és a szokványos mintákat? A lurkó birodalmába válaszd a Lemonade 2 fiókos éjjeliszekrényt! Már a neve is beszédes - nem csoda, hiszen az elemek egy finom, hűsítő limonádéra emlékeztetnek! A fehér és a sárga üdítő párosítása bárkit levesz a lábáról, aki a friss, fiatalos bútorokat kedveli! Fehér - Sárga színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. 2See polcos térelválasztócsaláddal kiegészítve remek nappali bútor. A Lemonade elemes bútorcsalád tagja, így...
Szállítási költség: 1.990 Ft
31.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ha kellemesen érzed magad klasszikus bútorokkal körülvéve, a hálószobád sem lehet másmilyen stílusú! Válassz egy szép, hagyományos éjjeliszekrényt ágyad mellé! Az éjjeliszekrényt Antikolt cseresznye - Fekete színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
23.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szögletes formavilágú, masszív megjelenésű, 2 fiókos, modern, tömör fa éjjeliszekrény - nemcsak sötét színben. Wenge, Natúr (Gőzölt bükk), Fehér, Cseresznye, Mahagóni vagy Dió színben, tömör fa fogantyúkkal.
Szállítási költség: 1.990 Ft
65.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus stílusú, 2 fiókos éjjeliszekrény, masszív külsővel - elegáns otthonokba ideális. A képen látható Sonoma tölgy - Wenge színben rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
20.990 Ft
  színek kárpitok