Főoldal Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat
   

Éjjeliszekrény

Egy kényelmes franciaágy mellől nem hiányozhat a mutatós éjjeliszekrény! Praktikus kiegészítő, melyre aktuálisan olvasott könyved, szemüveged vagy akár kézkrémed is kerülhet, az olvasólámpáról nem is szólva. Melyik a legstílusosabb kisszekrény ágyad mellé?

Rendezés:  Remek "éjjeli őr" ez a modern éjjeliszekrény, 1 fiókkal és 1 polccal. A hálószoba és a gyerekszoba terét is feldobja. Nélkülözhetetlen a hasonló stílusú ágy mellett! Letisztult forma és páratlanul összeillő, finom csokoládéra emlékeztető színkombináció jellemzi: a fiók és a polc eltérő színű, mutatós összhangot alkotva. Tetején kiválóan mutat egy pofás éjjeli lámpa! A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm! Az éjjeliszekrényt Dijoni dió, Dijoni dió - Fehér, Világos Sonoma tölgy - Fehér vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
17.990 Ft helyett
16.990 Ft
  színek kárpitok
   


A Joy éjjeliszekrény 1 fiókkal rendelkezik és egy polccal. Modern, visszafogott stílusú modell. Polcára gyorsan bedobhatod a könyvet, ha elálmosodtál. A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm! A éjjeliszekrényt Erezett fehér - Lila vagy Szil - Szürke színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
19.990 Ft helyett
17.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, 2 fiókos éjjeliszekrény - szögletes vonalaival tetszetős, fiókjait hosszúkás fogantyúk díszítik. Álgesztes Juhar és Sötét Szilva színben rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
14.990 Ft helyett
13.990 Ft
  színek kárpitok
   


A vidékies stílusban megalkotott, szögletes vonalvezetésű, 1 fiókos és egy polcos modell már ránézésre is csalogató kedves megjelenésével. A természetes külső és a modern vonalak ötvözése pedig különösen szemrevalóvá teszi. A polcra és az éjjeliszekrény tetejére kényelmesen rápakolhatod újságaidat vagy az éppen olvasott könyvedet, a fiókba bármilyen apróság elférhet. A fogantyú aranyos, kocka alakú, kiemeli a bútor szögletességét. Az éjjeliszekrényt Sötét Sonoma tölgy vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
28.990 Ft helyett
26.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ez a 2 fiókos éjjeliszekrény kitűnő szolgálatot tesz. Modern, szögletes formavilágú - ha a képen látható, mutatós színpárosításban rendeled, igazi keleties hangulatú elemes bútort kapsz! Két fiókja kiválóan alkalmas a legszükségesebb dolgok elhelyezésére, legyen az egy csomag zsebkendő, kézkrém, a kedvenc könyvek vagy a mini laptop. A kedves megjelenésű éjjeliszekrényt diszkrét, apró fogantyúk díszítik. Primavera meggy vagy Primavera meggy - Nido Juhar színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.290 Ft
18.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus hangulatú éjjeliszekrény, azoknak, akik hagyományos stílusú ágyban hajtják álomra a fejüket! Méltóságteljes külseje magával ragadó, de persze nemcsak ezért szeretheted! 2 fiókos, 1 polcos az éjjeliszekrény, teteje enyhén ívelt. A fiókok mart díszítést kaptak - rajtuk ízlésesen fénylenek az aranyszínű fogantyúk, melyek tökéletesen kiemelik a klasszikus stílusjegyeket. Az elegáns éjjeliszekrény praktikusságát tekintve sem marad alul, hiszen tetejére remekül elférnek könyvek, az olvasó- és hangulatlámpa, míg a polc és fiókok tágas helyet adnak minden apróságnak, amire az ágy mellett szükség lehet. Az éjjeliszekrényt Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted, összeszerelten.
Szállítási költség: 5.990 Ft
27.990 Ft
  színek kárpitok
   


Igazi masszív "éjjeliőr" az ágy mellett ez a 2 fiókos, polcos, klasszikus éjjeliszekrény. A képen látható patinázott dió színben rendelheted, patinázott sárga réz fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.290 Ft
36.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus eleganciájú, masszív, 1 fiókos, polcos éjjeliszekrény a hagyományos stílus kedvelőinek. A képen látható patinázott dió színben rendelheted, patinázott sárga réz fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
29.990 Ft
  színek kárpitok
   


Igazi masszív "éjjeliőr" az ágy mellett ez a 2 fiókos, klasszikus éjjeliszekrény. A képen látható Szürke Sonoma tölgy - Fényes szürke színben rendelheted, alumínium fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
21.990 Ft
  színek kárpitok
   


Vonzanak az elegáns, klasszikus stílusú bútorok? Ágykereted mellett tökéletes kiegészítő lehet egy megjelenését tekintve ugyanilyen éjjeliszekrény! Hangulatos lámpával a tetején, kedvenc könyveiddel a belsejében, no és minden szükséges dologgal, ami fontos, hogy ott legyen a kezed ügyében! Az éjjeliszekrény 1 ajtós, belül polcos. Tetejére mindig leteheted elalvás előtt a könyvedet, egy csésze teának is kiváló hely.  Az éjjeliszekrény ajtaja elegáns, mart díszítést kapott, melyhez hagyományos bútorokhoz illő fogantyú csatlakozik. Az éjjeliszekrényt Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted, összeszerelten.
Szállítási költség: 5.990 Ft
32.990 Ft
  színek kárpitok
   


Masszív megjelenésű, szögletes vonalvezetésű, 2 fiókos, modern, tömör fa éjjeliszekrény változatos árnyalatokban.  Wenge, Natúr (Gőzölt bükk), Fehér, Cseresznye, Mahagóni vagy Dió színben, tömör fa fogantyúkkal.
Szállítási költség: 1.990 Ft
51.990 Ft
  színek kárpitok
   


Minden ágy mellé elkél egy éjjeliszekrény, ez a modell pedig vidám frontjával a gyerekszobák tökéletes kiegészítője. A fiókba bepakolhatod a legfontosabb dolgokat és egy nyitott polcos rész is vár rád. Az éjjeliszekrényt Cornwall cseresznye - Rainbow green, vagy Cornwall cseresznye - Lila színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.990 Ft
17.990 Ft
  színek kárpitok
   


Finom stílusú, klasszikus megjelenésű, elegáns tömör fenyő éjjeliszekrény, vonzó, míves kidolgozással.     Nagyszerű arányai még mutatósabbá teszik a Classic éjjeliszekrényt! Antikolt fenyő színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Ügyfélszolgálatos munkatárunktól kérheted balra nyitható ajtóval vagy 3 fiókos változatban.
Szállítási költség: 5.990 Ft
37.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ha a franciaágyad mindkét oldalára szeretnél éjjeliszekrényt és egy füst akarod elintézni a dolgot, ez a készlet tökéletes választás, hiszen két darab ugyanolyan kisszekrényt kapsz. 2-2 fiókba pakolhatsz majd. A készletet a képen látható Szürke tölgy - Fényes fekete színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 3.090 Ft
32.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern kialakítású, 2 személyes ágykeret, ágyráccsal együtt, matrac nélkül. Az ágykeret két oldalán hozzácsatolt éjjeliszekrényeket találsz, így nem kell külön azt is vásárolni. 2-2 fiók áll rendelkezésedre. A készletet Szürke Sonoma tölgy - Fényes szürke színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
99.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern kialakítású, 2 személyes ágykeret, ágyráccsal együtt, matrac nélkül. Az ágykeret két oldalán hozzácsatolt éjjeliszekrényeket találsz, így nem kell külön azt is vásárolni. 2-2 fiók áll rendelkezésedre. A CLNL16ST modellnél kicsit keskenyebb ebben az esetben a fekvőfelület, cserébe a szekrények szélesebbek. A készletet Szürke Sonoma tölgy - Fényes szürke színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
99.990 Ft
  színek kárpitok
   


Magas, mutatós, modern kialakítású, 2 személyes ágykeret, ágyráccsal együtt, matrac nélkül. Az ágykeret két oldalán hozzácsatolt éjjeliszekrényeket találsz, így nem kell külön azt is vásárolni. 2-2 fiók áll rendelkezésedre. A készletet Szürke Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
79.990 Ft
  színek kárpitok
   


1 fiókos, polcos az éjjeliszekrény, gömbölyded lábakon. Fiókját mart díszítéssel látták el, a fogantyú körüli díszítés különösen emeli a bútor eleganciáját. Dió színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
63.990 Ft
  színek kárpitok
   


1 fiókos, polcos éjjeliszekrény, henger formájú lábakon, hosszúkás, fém színű fogantyúval. Fiókjába és polcára is tudsz pakolni - a tetejére pedig rátehetsz egy imádnivalóan szép lámpát, mely kellemes derengést varázsol a szobába! Nida juhar színben rendelheted lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
17.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ez az 1 fiókos, polcos éjjeliszekrény a klasszikus elegancia jegyében készült. A Kent elemes bútorcsalád tagjaként keretes díszítéssel ellátott fiókot és elegáns, cikornyás fogantyút kapott. Masszív lábakon áll, megbízható, igazi kis éjjeliőr. Polcára beférnek az olvasmányaid, de helyet ad egy csészének, kézkrémnek, zsebkendőknek, mindennek, amire csak szükséged lehet. Tetején kiválóan mutathat egy olvasó- vagy egy hangulatlámpa. Amsterdam tölgy vagy gesztenye színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
27.990 Ft
  színek kárpitok
   


Barátságos hangulatú, egyszerű kialakítású, 2 fiókos éjjeliszekrény. Sonoma tölgy, Wenge - Oliva barna, vagy Wenge - Kőris színben rendelheted.
Szállítási költség: 1.490 Ft
19.990 Ft
  színek kárpitok
   


Nosztalgikus hangulatú, hagyományos berendezésű hálószobák mutatós kiegészítője ez a bájos, elegáns éjjeliszekrény. 1 ajtós, belül polcos, tetején remekül mutathat egy szép olvasólámpa vagy hangulatlámpa. Az éjjeliszekrényt klasszikus eleganciával alkották meg, hagyományos vonalvezetéssel, ajtaja mutatós díszmarást kapott. Kör alakú, a stílushoz passzoló fogantyúval látták el. Hasonló külsejű, klasszikus ágykeret mellé ideális - egy ágyhoz különben sem árt egy ilyen kisszekrény, melybe az aktuális olvasnivalót, de akár a kézkrémet vagy a csomag zsebkendőt is berakhatod! Az éjjeliszekrényt Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted, összeszerelten.
Szállítási költség: 5.990 Ft
32.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szereted klasszikus bútorokkal körbevenni magad? Nem hiányozhat az ágyad mellől egy ilyen stílusú éjjeliszekrény sem...! Az éjjeliszekrényt Antikolt cseresznye - Fekete színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.790 Ft
29.990 Ft
  színek kárpitok
   


Amit elvársz egy éjjeliszekrénytől, azt ez a modell mind teljesíti. A bútorcsaládra jellemző természetes színárnyalat és finom vonalak itt is jelen vannak. 3 fiókba pakolhatsz. A képen látható Sonoma tölgy színben rendelheted, alumínium fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
21.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ez az éjjeliszekrény nemcsak újszerű megjelenésével és rejtett fogantyús megoldásával hódít. Külseje kellemes, fa árnyalatú, mellyel egy kis természetet varázsol a hálószobába. A két fiók méretéből adódóan alkalmas rá, hogy kisebb-nagyobb tárgyakat tárolj benne, amire az ágy mellett szükséged lehet. A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm! A éjjeliszekrényt Sötét Sonoma tölgy, Világos Sonoma, Sötét Sonoma tölgy - Fehér, vagy Világos Sonoma tölgy - Fehér színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
15.990 Ft
  színek kárpitok
   


Igazi masszív "éjjeliőr" az ágy mellett ez a 3 fiókos, klasszikus éjjeliszekrény. A képen látható Sonoma tölgy színben rendelheted, alumínium színű fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
17.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ez a 2 fiókos éjjeliszekrény remek társ a hálószobában. Rejtett fogantyúi miatt különösen szögletesnek tetszik és remekül elrejti a könyveket, újságokat, a kézkrémet, zsebkendőt vagy bármit, aminek az ágy mellett kéznél kell lennie. Wenge színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.290 Ft
24.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, 2-2 fiókos, megnyerő éjjeliszekrény páros - elegáns hálószobákba, az ágy két oldalára ideális. A képen látható Denver tölgy - Bézs színben rendelheted, alumínium fogantyúkkal.
Szállítási költség: 2.490 Ft
22.990 Ft
  színek kárpitok
   


1 fiókos éjjeli szekrény, az Idill bútorcsalád stílusához igazodó elegáns kivitelben, fényes felülettel. Az ágy bal oldalára helyezhető! Álgesztes Juhar - Magasfényű fehér, Világos Sonoma tölgy - Fehér vagy Sötét szilva - Fényes fekete színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
30.990 Ft
  színek kárpitok
   


1 fiókos éjjeli szekrény, az Idill bútorcsalád stílusához igazodó elegáns kivitelben, fényes felülettel. Az ágy jobb oldalára helyezhető! Álgesztes Juhar - Magasfényű fehér, Világos Sonoma tölgy - Fehér vagy Sötét szilva - Fényes fekete színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
30.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hagyományos, barátságos hangulatú éjjeliszekrény, tökéletes összhangban az Idill család ágykereteivel. Álgesztes Juhar, Fehér, Sötét Szilva, vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.990 Ft
18.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egzotikus hangulatú, 1 fiókos, polcos éjjeliszekrény, masszív külsővel - modern és elegáns otthonokba ideális. A képen látható Tölgy Durance vagy Natúr tölgy színben rendelheted, patinázott sárga réz fogantyúkkal, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
16.990 Ft
  színek kárpitok
   


1 fiókos, polcos éjjeliszekrény, melynek tetejét éppolyan jól ki tudod használni, mint a pakolófelületeit. Abszolút vonzó természetes és kissé régies hangulatával, mutatós fogantyújával és fém szegélyekkel kerekített éleivel, melyek fokozzák az elemes bútor különleges, utazóládákra emlékeztető megjelenését. A fiók mellett a polc mérete is figyelemreméltó: bőséges hellyel szolgál az ágy mellett szükséges tárgyak elhelyezésére, legyenek azok könyvek, zsebkendők, krémek vagy éppen a kisméretű laptop. Antik fenyő vagy Sutter tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.290 Ft
29.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szereted a klasszikus stílust és körbe ölelnéd vele magad lakásod minden pontján? Ugyanakkor azt nem szereted, ha a bútor erősen megosztja barátaid véleményét? Kissé klasszikus, viszont szögletes vonalvezetésének köszönhetően visszafogott 1 fiókos, polcos éjjeliszekrény. Természetes Cseresznye Primavera színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A Kaspian Classic egy elemes bútorcsalád, így éjjeliszekrényedet további elemekkel is kiegészítheted: ágykeret, dohányzóasztal, étkezőasztal, étkezőszék, gardróbszekrény, komód, számítógépasztal, TV-állvány, vitrin.
Szállítási költség: 2.090 Ft
14.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern éjjeliszekrény, rendhagyó kialakítással: kárpitozás borítja, tetejét pedig világítás varázsolja láthatóvá esténként, nem beszélve az esztétikai értékről. 5 szín közül választhatsz.
Szállítási költség: 3.990 Ft
29.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, rendhagyó kialakítású éjjeliszekrény, 1 fiókkal. A különlegességet egyrészt a kárpitozás adja, másrészt világítás is került bele, így a tetőlap igen hangulatosan fest esténként, nem beszélve arról, hogy milyen praktikus. 4 szín közül választhatsz.
Szállítási költség: 3.990 Ft
35.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ez az 1 fiókos éjjeliszekrény, szelet csokira emlékeztető külsejével alighanem a kedvenced lesz! Tökéletesen szögletes, stabil talpon áll, határozott vonalvezetését és mély árnyalatát azonban kiválóan ellensúlyozza a világosabb színű, szinte a bútorba simuló fiók front! A fiók rejtett fogantyúkkal készül, fokozva a különleges hatást. Wenge - Wenge magia színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.290 Ft
27.990 Ft
  színek kárpitok
   


1 fiókos éjjeliszekrény, határozott megjelenésében is bujkál az elegancia. Ha a minimál a kedvenced, nem hiányozhat az ágyad mellől - le sem tagadhatná a stílusát, hiszen olyannyira letisztult a formavilága, hogy még fogantyú sincs a fiókon, csak rejtve. Az éjjeliszekrényt Wenge színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
29.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hagyományos kialakítású, praktikus éjjelszekrény, egy fiókkal és egy nyitott polcos résszel. Wenge színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.290 Ft
9.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ez az éjjeliszekrény 1 fiókos, polcos, masszív megjelenésű kisbútor. Azon túl, hogy az este és éjjel is használatos dolgaidat könnyen rá- és belepakolhatod, teteje is stabil tartót jelent egy mutatós éjjelilámpának, vagy az éppen olvasott és elalvás előtt lerakott könyvnek! A képen látható Canterbury tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.290 Ft
22.990 Ft
  színek kárpitok
   


A Marocco család többi tagjához hasonlóan ez az 1 fiókos éjjeliszekrény is a klasszikus stílust követi, sugárzik belőle az elegancia. A képen látható Wenge - Wenge Mahagóni tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.290 Ft
27.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus stílusú, elegáns éjjeliszekrény, egy nyitott polccal és egy méretes fiókkal. Cseresznye színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
51.990 Ft
  színek kárpitok