Kanapékirály
Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat

Éjjeliszekrény

Egy kényelmes franciaágy mellől nem hiányozhat a mutatós éjjeliszekrény! Praktikus kiegészítő, melyre aktuálisan olvasott könyved, szemüveged vagy akár kézkrémed is kerülhet, az olvasólámpáról nem is szólva. Melyik a legstílusosabb kisszekrény ágyad mellé?

Rendezés:  Remek "éjjeli őr" ez a modern éjjeliszekrény, 1 fiókkal és 1 polccal. A hálószoba és a gyerekszoba terét is feldobja. Nélkülözhetetlen a hasonló stílusú ágy mellett! Letisztult forma és páratlanul összeillő, finom csokoládéra emlékeztető színkombináció jellemzi: a fiók és a polc eltérő színű, mutatós összhangot alkotva. Tetején kiválóan mutat egy pofás éjjeli lámpa! A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm! Az éjjeliszekrényt Dijoni dió, Dijoni dió - Fehér, Szil, Szil - Fehér, Világos Sonoma tölgy - Fehér vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A felső rész mindenképpen Fehér!
Szállítási költség: 5.990 Ft
17.990 Ft helyett
15.990 Ft
színek kárpitok
 


A Joy éjjeliszekrény 1 fiókkal rendelkezik és egy polccal. Modern, visszafogott stílusú modell. Polcára gyorsan bedobhatod a könyvet, ha elálmosodtál. A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm! A éjjeliszekrényt Erezett fehér - Lila vagy Szil - Szürke színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
19.990 Ft helyett
18.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, 2 fiókos éjjeliszekrény - szögletes vonalaival tetszetős, fiókjait hosszúkás fogantyúk díszítik. Álgesztes Juhar és Sötét Szilva színben rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
14.990 Ft helyett
13.990 Ft
színek kárpitok
 


A vidékies stílusban megalkotott, szögletes vonalvezetésű, 1 fiókos és egy polcos modell már ránézésre is csalogató kedves megjelenésével. A természetes külső és a modern vonalak ötvözése pedig különösen szemrevalóvá teszi. A polcra és az éjjeliszekrény tetejére kényelmesen rápakolhatod újságaidat vagy az éppen olvasott könyvedet, a fiókba bármilyen apróság elférhet. A fogantyú aranyos, kocka alakú, kiemeli a bútor szögletességét. Az éjjeliszekrényt Sötét Sonoma tölgy vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
28.990 Ft helyett
25.990 Ft
színek kárpitok
 


Kisméretű, hangulatos színben rendelhető, modern kialakítású, fiókos éjjeliszekrény. Fiókja önbehúzó és csillapítós, tehát nem kell attól félned, hogy egy-egy óvatlan mozdulattal nagy zajt csapsz éjjelente. A fiók felett egy nyitott polcos rész is helyet kapott. Country tölgy színben rendelheted, összeszerelten.
Szállítási költség: 3.990 Ft
18.990 Ft helyett
14.990 Ft
színek kárpitok
 


Hagyományos kialakítású, 1 fiókos éjjeliszekrény, klasszikus beütéssel, ugyanakkor modern megoldásokkal. A fióksín becsapódásgátlós, így csendesen, egyenletesen csukódik. Alhambra, Sonoma tölgy, vagy Alhambra - Fényes pezsgő bézs színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
24.990 Ft
színek kárpitok
 


Klasszikus hangulatú éjjeliszekrény, azoknak, akik hagyományos stílusú ágyban hajtják álomra a fejüket! Méltóságteljes külseje magával ragadó, de persze nemcsak ezért szeretheted! 2 fiókos, 1 polcos az éjjeliszekrény, teteje enyhén ívelt. A fiókok mart díszítést kaptak - rajtuk ízlésesen fénylenek az aranyszínű fogantyúk, melyek tökéletesen kiemelik a klasszikus stílusjegyeket. Az elegáns éjjeliszekrény praktikusságát tekintve sem marad alul, hiszen tetejére remekül elférnek könyvek, az olvasó- és hangulatlámpa, míg a polc és fiókok tágas helyet adnak minden apróságnak, amire az ágy mellett szükség lehet. Az éjjeliszekrényt Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted, összeszerelten.
Szállítási költség: 5.990 Ft
29.990 Ft
színek kárpitok
 


Igazi masszív "éjjeliőr" az ágy mellett ez a 2 fiókos, polcos, klasszikus éjjeliszekrény. A képen látható patinázott dió színben rendelheted, patinázott sárga réz fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.290 Ft
36.990 Ft
színek kárpitok
 


Klasszikus eleganciájú, masszív, 1 fiókos, polcos éjjeliszekrény a hagyományos stílus kedvelőinek. A képen látható patinázott dió színben rendelheted, patinázott sárga réz fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
29.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern megjelenésű, vidám színekben rendelhető ifjúsági TV-állvány, a Bregi családra jellemző letisztult vonalvezetéssel. Két fiókba pakolhat majd a gyerkőc, DVD-k, újságok bőven elférnek majd. Grafit, Kék, vagy Lila színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 3.990 Ft
16.990 Ft
színek kárpitok
 


Vonzanak az elegáns, klasszikus stílusú bútorok? Ágykereted mellett tökéletes kiegészítő lehet egy megjelenését tekintve ugyanilyen éjjeliszekrény! Hangulatos lámpával a tetején, kedvenc könyveiddel a belsejében, no és minden szükséges dologgal, ami fontos, hogy ott legyen a kezed ügyében! Az éjjeliszekrény 1 ajtós, belül polcos. Tetejére mindig leteheted elalvás előtt a könyvedet, egy csésze teának is kiváló hely.  Az éjjeliszekrény ajtaja elegáns, mart díszítést kapott, melyhez hagyományos bútorokhoz illő fogantyú csatlakozik. Az éjjeliszekrényt Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted, összeszerelten.
Szállítási költség: 5.990 Ft
33.990 Ft
színek kárpitok
 


Praktikus kialakítású, klasszikus jegyekkel hódító éjjeliszekrény. Kerete festett fém, míg a teteje edzett üveg. A Bristol 160-BAL ágykeret mellé tökéletesen passzol. A képen látható Krém színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.990 Ft
23.990 Ft
színek kárpitok
 


Masszív megjelenésű, szögletes vonalvezetésű, 2 fiókos, modern, tömör fa éjjeliszekrény változatos árnyalatokban. Üvegbetét teszi igazán különlegessé. A Brondby ágykeretek remek kiegészítője. Wenge, Natúr (Gőzölt bükk), Fehér, Cseresznye, Mahagóni vagy Dió színben, tömör fa fogantyúkkal.
Szállítási költség: 1.990 Ft
51.990 Ft
színek kárpitok
 


Hangulatos, vidám fronttal operáló, lány és fiúszobába egyaránt remekül passzoló, egyszerű kialakítású éjjeliszekrény. Ajtaja mögé befér pár apróság, a tetejére pedig egy pohár víz, zsebkendő és hasonló, éjszakázáshoz nélkülözhetetlen dolog. A képen látható Sonoma tölgy - Bowling színben rendelhered, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
13.990 Ft
színek kárpitok
 


Finom stílusú, klasszikus megjelenésű, elegáns tömör fenyő éjjeliszekrény, vonzó, míves kidolgozással.     Nagyszerű arányai még mutatósabbá teszik a Classic éjjeliszekrényt! Antikolt fenyő színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Ügyfélszolgálatos munkatárunktól kérheted balra nyitható ajtóval vagy 3 fiókos változatban.
Szállítási költség: 5.990 Ft
37.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern kialakítású, 2 személyes ágykeret, ágyráccsal együtt, matrac nélkül. Az ágykeret két oldalán hozzácsatolt éjjeliszekrényeket találsz, így nem kell külön azt is vásárolni. 2-2 fiók áll rendelkezésedre. A készletet Szürke Sonoma tölgy - Fényes szürke színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
99.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern kialakítású, 2 személyes ágykeret, ágyráccsal együtt, matrac nélkül. Az ágykeret két oldalán hozzácsatolt éjjeliszekrényeket találsz, így nem kell külön azt is vásárolni. 2-2 fiók áll rendelkezésedre. A CLNL16ST modellnél kicsit keskenyebb ebben az esetben a fekvőfelület, cserébe a szekrények szélesebbek. A készletet Szürke Sonoma tölgy - Fényes szürke színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
99.990 Ft
színek kárpitok
 


Magas, mutatós, modern kialakítású, 2 személyes ágykeret, ágyráccsal együtt, matrac nélkül. Az ágykeret két oldalán hozzácsatolt éjjeliszekrényeket találsz, így nem kell külön azt is vásárolni. 2-2 fiók áll rendelkezésedre. A készletet Szürke Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
79.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern stílusú, gurulós éjjeliszekrény, 2 fiókkal. Nem csak gyerekszobába passzol - egy felnőttnek is abszolút megfelelő visszafogott, elegáns megjelenése miatt. A képen látható Latte színben rendelheted.
Szállítási költség: 3.990 Ft
19.990 Ft
színek kárpitok
 


1 fiókos, polcos az éjjeliszekrény, gömbölyded lábakon. Fiókját mart díszítéssel látták el, a fogantyú körüli díszítés különösen emeli a bútor eleganciáját. Dió színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
63.990 Ft
színek kárpitok
 


Ez az 1 fiókos, polcos éjjeliszekrény a klasszikus elegancia jegyében készült. A Kent elemes bútorcsalád tagjaként keretes díszítéssel ellátott fiókot és elegáns, cikornyás fogantyút kapott. Masszív lábakon áll, megbízható, igazi kis éjjeliőr. Polcára beférnek az olvasmányaid, de helyet ad egy csészének, kézkrémnek, zsebkendőknek, mindennek, amire csak szükséged lehet. Tetején kiválóan mutathat egy olvasó- vagy egy hangulatlámpa. Amsterdam tölgy vagy gesztenye színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
27.990 Ft
színek kárpitok
 


Barátságos hangulatú, egyszerű kialakítású, 2 fiókos éjjeliszekrény. Sonoma tölgy, Wenge - Oliva barna, vagy Wenge - Kőris színben rendelheted.
Szállítási költség: 1.490 Ft
19.990 Ft
színek kárpitok
 


Nosztalgikus hangulatú, hagyományos berendezésű hálószobák mutatós kiegészítője ez a bájos, elegáns éjjeliszekrény. 1 ajtós, belül polcos, tetején remekül mutathat egy szép olvasólámpa vagy hangulatlámpa. Az éjjeliszekrényt klasszikus eleganciával alkották meg, hagyományos vonalvezetéssel, ajtaja mutatós díszmarást kapott. Kör alakú, a stílushoz passzoló fogantyúval látták el. Hasonló külsejű, klasszikus ágykeret mellé ideális - egy ágyhoz különben sem árt egy ilyen kisszekrény, melybe az aktuális olvasnivalót, de akár a kézkrémet vagy a csomag zsebkendőt is berakhatod! Az éjjeliszekrényt Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted, összeszerelten.
Szállítási költség: 5.990 Ft
33.990 Ft
színek kárpitok
 


Szereted klasszikus bútorokkal körbevenni magad? Nem hiányozhat az ágyad mellől egy ilyen stílusú éjjeliszekrény sem...! Az éjjeliszekrényt Antikolt cseresznye - Fekete színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.790 Ft
29.990 Ft
színek kárpitok
 


Letisztult, modern kialakítású, fiókos éjjeliszekrény, természetes színkombinációban. Szögletes vonalvezetése és a rejtett fogantyús megoldás igen elegánssá teszi. Két fiókba pakolhatsz. Az éjjeliszekrényt a képen látható Szilva - Fényes fekete színben rendelheted.
Szállítási költség: 2.990 Ft
22.990 Ft
színek kárpitok
 


Ez az éjjeliszekrény nemcsak újszerű megjelenésével és rejtett fogantyús megoldásával hódít. Külseje kellemes, fa árnyalatú, mellyel egy kis természetet varázsol a hálószobába. A két fiók méretéből adódóan alkalmas rá, hogy kisebb-nagyobb tárgyakat tárolj benne, amire az ágy mellett szükséged lehet. A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm! A éjjeliszekrényt Sötét Sonoma tölgy, Világos Sonoma, Sötét Sonoma tölgy - Fehér, vagy Világos Sonoma tölgy - Fehér színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
15.990 Ft
színek kárpitok
 


Igazi masszív "éjjeliőr" az ágy mellett ez a 3 fiókos, klasszikus éjjeliszekrény. A képen látható Sonoma tölgy színben rendelheted, alumínium színű fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
17.990 Ft
színek kárpitok
 


Ez a 2 fiókos éjjeliszekrény remek társ a hálószobában. Rejtett fogantyúi miatt különösen szögletesnek tetszik és remekül elrejti a könyveket, újságokat, a kézkrémet, zsebkendőt vagy bármit, aminek az ágy mellett kéznél kell lennie. Wenge színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.290 Ft
24.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, 2-2 fiókos, megnyerő éjjeliszekrény páros - elegáns hálószobákba, az ágy két oldalára ideális. A kép illusztráció, az ár a 2 db éjjeliszekrényt tartalmazza! A képen látható Sonoma tölgy - Denver tölgy színben rendelheted, alumínium fogantyúkkal.
Szállítási költség: 2.490 Ft
22.990 Ft
színek kárpitok
 


1 fiókos éjjeli szekrény, az Idill bútorcsalád stílusához igazodó elegáns kivitelben, fényes felülettel. Az ágy bal oldalára helyezhető! Álgesztes Juhar - Magasfényű fehér, Fehér - Cappuccino, Világos Sonoma tölgy - Fehér, vagy Sötét szilva - Fényes fekete színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
30.990 Ft
színek kárpitok
 


1 fiókos éjjeli szekrény, az Idill bútorcsalád stílusához igazodó elegáns kivitelben, fényes felülettel. Az ágy jobb oldalára helyezhető! Álgesztes Juhar - Magasfényű fehér, Fehér - Cappuccino, Világos Sonoma tölgy - Fehér, vagy Sötét szilva - Fényes fekete színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
30.990 Ft
színek kárpitok
 


Hagyományos, barátságos hangulatú éjjeliszekrény, tökéletes összhangban az Idill család ágykereteivel. Álgesztes Juhar, Erezett fehér, Sötét Szilva, vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.990 Ft
18.990 Ft
színek kárpitok
 


Egzotikus hangulatú, 1 fiókos, polcos éjjeliszekrény, masszív külsővel - modern és elegáns otthonokba ideális. A képen látható Tölgy Durance színben rendelheted, patinázott sárga réz fogantyúkkal, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
15.990 Ft
színek kárpitok
 


1 fiókos, polcos éjjeliszekrény, melynek tetejét éppolyan jól ki tudod használni, mint a pakolófelületeit. Abszolút vonzó természetes és kissé régies hangulatával, mutatós fogantyújával és fém szegélyekkel kerekített éleivel, melyek fokozzák az elemes bútor különleges, utazóládákra emlékeztető megjelenését. A fiók mellett a polc mérete is figyelemreméltó: bőséges hellyel szolgál az ágy mellett szükséges tárgyak elhelyezésére, legyenek azok könyvek, zsebkendők, krémek vagy éppen a kisméretű laptop. Antik fenyő vagy Sutter tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.290 Ft
29.990 Ft
színek kárpitok
 


Kedves megjelenésű tömör fenyő éjjeliszekrény, egy polccal és egy fiókkal. Mutatósságán csak dobnak a kerekített élek és a gömbölyű láb! Az éjjeliszekrényt Natúr lakkozott színben, vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A bútor korpusza és frontja különböző színű is lehet. Ennek kiválasztásában és összeállításában ügyfélszolgálatos munkatársunk fog segíteni. Az éjjeliszekrény fiókja nincs felületkezelve (lakkozva).
Szállítási költség: 5.990 Ft
23.990 Ft
színek kárpitok
 


Egyszerű kialakítású, ízléses színével és letisztult vonalvezetésével mégis igen vonzó, fiókos éjjeliszekrény. Ha egy igazán nyerő párost szeretnél, rendeld meg a Kolder 160 ágykeret, ágyráccsal, LED világítással mellé. A képen látható Canterbury tölgy - Sonoma tölgy színben lehet a tiéd.
Szállítási költség: 3.990 Ft
25.990 Ft
színek kárpitok
 


1 fiókos éjjeliszekrény, határozott megjelenésében is bujkál az elegancia. Ha a minimál a kedvenced, nem hiányozhat az ágyad mellől - le sem tagadhatná a stílusát, hiszen olyannyira letisztult a formavilága, hogy még fogantyú sincs a fiókon, csak rejtve. Az éjjeliszekrényt Wenge színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
29.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern stílusú, hihetetlen ízléses éjjeliszekrény, hagyományos polcos - fiókos kialakítással. Ívelt vonalvezetése és természetes színe teszi különösen mutatóssá. A fiatalos otthonok remek eleme lehet. Sonoma tölgy - Magasfényű fehér színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
49.990 Ft
színek kárpitok
 


Letisztult megjelenésű, természetes, ízléses színével hódító fiókos éjjeliszekrény. A rejtett fogantyú tovább erősíti a modell kifinomultságát. Sonoma tölgy, vagy Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
21.990 Ft
színek kárpitok
 


Egyszerű kialakítású, fiókos éjjeliszekrény, rejtett fogantyúval. A Kaspian családra jellemző határozott, letisztult vonalvezetés és a visszafogot szín itt is megmutatkozik. Az éjjeliszekrényt Wenge színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
11.990 Ft
színek kárpitok
 


Ez az éjjeliszekrény 1 fiókos, polcos, masszív megjelenésű kisbútor. Azon túl, hogy az este és éjjel is használatos dolgaidat könnyen rá- és belepakolhatod, teteje is stabil tartót jelent egy mutatós éjjelilámpának, vagy az éppen olvasott és elalvás előtt lerakott könyvnek! A képen látható Canterbury tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.290 Ft
22.990 Ft
színek kárpitok
 


Letisztult megjelenésű, természetes, ízléses színével hódító fiókos éjjeliszekrény. A rejtett fogantyú tovább erősíti a modell kifinomultságát. Sonoma tölgy, vagy Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
11.990 Ft
színek kárpitok
 

Ezt írták rólunk

Mielőtt megrendelnéd álmaid bútorát, olvasd el a véleményüket, tapasztalataikat azoknak, akik már vásároltak a Kanapékirály Webáruházban. Nem árt tudni, hogy jó helyen jársz!

Kanapékirály Extra Garancia

Mi van, ha idő előtt tönkremegy? Aggodalomra semmi ok! A normál garanciaidőn túl lehetőséged van további Extra Garanciát vásárolni, amivel nagyobb biztonságot kapsz...

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Már a kezdetektől arra törekedtünk, hogy a kiszállítás költsége senkit ne terheljen meg, bárhol is lakjon Magyarországon. Sokkal olcsóbb, mint gondolnád...

Vásárolj olcsóbban!

Akciós bútorok minden mennyiségben! Ha nem akarsz lemaradni, ne halogasd sokáig, mert akcióink gyakran változnak, bizonyos termékek pedig csak az akcióban érhetőek el!

Kanapékirály a Facebook-on!

Ne maradj le semmiről, lájkold a Kanapékirályt a Facebook-on és értesülj azonnal az akciókról, újdonságokról, érdekességekről, vegyél részt közösségi játékainkban!

Kanapékirály Blog

Színes hírek, érdekességek Krisztiántól, röviden, tömören, kötetlenül. Ne tartsd magadban a véleményed, nézz be a blogba és szólj hozzá Te is! Iratkozz fel RSS híreinkre!

Lakberendezési ötletek

Nem tudod hogy állj neki? Akkor nézz be ide! Lakberendezési ötletek, tippek és praktikák, vásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől. Ha kérdésed van, hívj, vagy írj és segítünk!

Kanapévásárlás előtt állsz?

Hogy elkerüld a kanapévásárlás utáni bosszúságokat, töltsd le ingyen a Kanapékirály 7-perces trükkjét! Garantáltan segít eligazodni! Most komplett lakberendezési sorozattal kiegészítve kapod!

 

 

 

Teszteld otthon 38 napig, ha nem tetszik, visszavisszük!

A Kanapékirály bútorait 38 napig tesztelheted, méghozzá saját otthonodban.
És ha közben úgy döntesz, hogy a választott bútor mégsem nyerte el a tetszésed, ingyen visszavisszük,
Te pedig 100%-ban visszakapod a vételárat!

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia

 

Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest Tumblr WeHeartIt

 

Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház Bútor webáruház termékek Akciós bútorok Azonnal vihető, outlet és leértékelt bútorok Vásárlók véleménye, rólunk írták Kapcsolat Működési szabályzat Szállítás és fizetés, országos bútor házhoz szállítás Extra bútor garancia Kanapékirály törzsvásárlói rendszer Lakberendezési ötletek Hírlevél feliratkozás Blog Kanapé Bútor Ülőgarnitúra Konyhabútor Címkék  Kényelemszakértő.hu Kanapétrend.hu Gerincvédő zóna, gerincvédő kanapé Lakberendezési tanácsok Lakberendezési ötletek Lakberendezési tippek Lakberendezési praktikák Nyitható kanapé, kinyitható kanapé Teirodád.hu KAP Bútoráruházak Fel

íróasztal ágyhoz nyári paplan 6 fiókos szekrény antiallergén matracvédő szivacs fali elem bőrápoló polcos fogas dupla rugózás textilbőr ülőgarnitúra