Főoldal Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat
   

Előszoba bútor

Minden előszoba fontos bútora az előszobaszekrény, vagy hely híján az előszobafal!Hová tennéd le a kabátot, a cipőt, az esernyőt? Hol néznéd meg magad indulás előtt? Helytől függően választhatod ki a legideálisabb előszoba szekrényt, amely a helyiség praktikusságáról gondoskodik.

Rendezés:  
1Fiatalos, modern előszoba bútor, szögletes, a természet hangulatát átadó kialakítással és akasztós szekrénnyel. Rendkívül meggyőző látvány fogja fogadni a belépő vendégeidet. Az előszoba összeállítás 2 ajtós, 2 fiókos szekrénnyel, akasztós 2 polcos szekrénnyel, 1 ajtós, polcos, akasztós szekrénnyel és tükörrel rendelkezik. A képen látható Szürke Sonoma tölgy - Fényes szürke, Szürke Sonoma tölgy - Fényes fehér vagy Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
136.990 Ft
  színek kárpitok
   


A természet hangulatát maradéktalanul átadó, otthonos előszoba összeállítás. Igazán impresszív látvány fogja várni belépő vendégeidet. Az előszoba összeállítás 3 lenyíló ajtós, 2 fiókos szekrénnyel, 1 ajtós, akasztós, polcos szekrénnyel, akasztóval és tükörrel rendelkezik. A képen látható Szürke Sonoma tölgy - Fényes barna színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
115.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus kialakítású, természetes színekben rendelhető előszoba összeállítás. Tükör, akasztós rész, lenyíló ajtók, fiók - minden benne van, amire szükséged lehet. Éger, Bükk, Calvados, Sonoma tölgy, Country grey, vagy Fehér tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
45.990 Ft
  színek kárpitok
   


Fiatalos, modern előszoba bútor, szögletes, minimalista kialakítással és akasztós szekrénnyel. Rendkívül meggyőző látvány fogja fogadni a belépő vendégeidet. Előszoba összeállítás 2 ajtós, 2 fiókos szekrénnyel, akasztós 1 ajtós szekrénnyel, polcos akasztóval és tükörrel. A képen látható Coimbra - Fényes fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
120.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern kialakítású, elegáns, helytakarékos előszobabútor. A szekrény részen 1 fiókot és 2 lenyíló ajtót találsz, ezen kívül egy akasztó és egy tükör is vár rád. A képen látható Fényes fehér - Szürke tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
46.990 Ft
  színek kárpitok
   


Természetes hangulatú, modern, 1 ajtós, 4 fiókos fésülködőasztal. Hálószobába, előszobába, fürdőszobába egyaránt igen jól jöhet. Nida Juhar színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.990 Ft
46.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, szögletes vonalú előszoba bútor. Az előszoba az egyik legfontosabb helység életünkben. Hazatérve itt vesszük át otthonunk hangulatát, de vendégeink is ide lépnek be először.  Sokszor nem a legszerencsésebb a kialakítása, de fontos, hogy a legjobbat hozuk ki belőle - ez kelti az első benyomást. Legyen előszobád barátságos és praktikus! Álgesztes Juhar - Fényes Fehér vagy Dijoni Dió - Fényes Fekete színben rendelheted, összeszerelten! A termék adatlapját letöltve áttekintheted a teljes elemjegyzéket!
  termékcsalád elemei
   


2 ajtós, akasztós, tükrös előszoba bútor, hagyományos formavilággal. Masszív megjelenés jellemzi, keretes díszítés dekorálja az ajtókat és az akasztós részt is. A stílusnak megfelelően az előszoba bútor koronás felső részt kapott. Magával ragadóan elegáns és praktikus! Amsterdam tölgy vagy gesztenye színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
110.990 Ft
  színek kárpitok
   


Akasztós előszobafal klasszikus stílusban - elragadóan hagyományos keretes díszítésével és kellemes, természetes árnyalatával hódít. Kiváló kiegészítő klasszikus berendezéshez. Amsterdam tölgy vagy gesztenye színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
18.990 Ft
  színek kárpitok
   


Előszobafal, amely három akasztóval szolgál. Elegáns és praktikus. Remekül idomul egy klasszikusan berendezett helyiséghez. Keretes díszítése és választható, természetes árnyalatai ideálissá teszik egy hagyományos otthon belső terébe. Amsterdam tölgy vagy gesztenye színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
27.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns, klasszikus kialakítású, természetes színekben rendelhető előszoba összeállítás, mutatós fém fogantyúkkal. Fogas, tükör, akasztós rész, ajtók, fiók - minden benne van, amire szükséged lehet. Éger, Bükk, Calvados, Sonoma tölgy, Country grey, vagy Fehér tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
37.990 Ft
  színek kárpitok
   


Az Indiana előszoba fal három részből áll, régies hatású akasztók kerültek a lapokra. A természetes árnyalatok és az egykori utazóládák fogantyúit imitáló akasztók nosztalgikus hangulatúvá változtatják ezt a kisbútort, mely jövet-menet a segítségedre lehet. Antik fenyő vagy Sutter tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
28.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, elemes előszoba bútor. Bármekkora méretű előszobát berendezhetsz vele, kedved szerint. Kabátod vagy cipőd van több? Az előszobabútort Dió - Fekete, Sonoma - Fehér vagy Wenge - Fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
  termékcsalád elemei
   


Hagyományos, letisztult kialakítású, praktikus előszoba összeállítás. Tükör, fogas, ajtók, polcos rész - minden benne van, amire szükséged lehet. Éger, Bükk, Calvados, vagy Sonoma tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
44.990 Ft
  színek kárpitok
   


Trendi szeretnél lenni? Most megteheted! Ez a fiatalos, modern előszoba bútor, szögletes, minimál cipősszekrénnyel és akasztós szekrénnyel rendkívül mutatós lesz otthonodban! Előszoba összeállítás 3 ajtós, 2 fiókos cipősszekrénnyel, akasztós 1 ajtós szekrénnyel, akasztóval és tükörrel. Olasz Dió - Fehér színben rendelheted, matt alumínium fogantyúkkal!
Szállítási költség: 9.990 Ft
81.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ravenna előszoba fal, fogasokkal, alul cipőszekrénnyel. Bükk, Calvados, Cseresznye, Éger, Fehér, Juhar vagy Mogyoró színben rendelheted, fém fogantyúkkal.
Szállítási költség: 5.990 Ft
29.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ravenna előszobafal fogasokkal, hogy az üres előszobád kihasználhasd! Ha elfér, rendelj mellé egy szekrényt is! Bükk, Calvados, Cseresznye, Éger, Fehér, Juhar vagy Mogyoró színben rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
10.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern bútorokkal rendeznéd be otthonod, de az előszoba terébe a megfelelő szekrényt nem találod? Ha nincs túlságosan sok helyed, egy mutatós előszobafal remek megoldás, mely követi az általad kiszemelt stílust, no és egyben praktikus is! Íme ez a minimalista vonalvezetésű előszobabútor, cipősszekrénnyel, tükörrel, akasztókkal. Minden megvan benne kicsiben, amire szükség lehet! Hely a kabátnak, sálnak, cipőnek, esernyőnek, és persze tükör is van, hogy ellenőrizhesd induláskor a külsődet!  Ha túl sok a holmid, az adott évszakban nem szükségeseket egy szobai...
Szállítási költség: 5.990 Ft
49.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ne nehezítsd meg a dolgod azzal, hogy reggelenként, munkába induláskor minden alkalommal keresgéled a kabátodat, sáladat, sapkádat! No és hol van az aktuálisan használt cipőd? Minden meglesz egy helyen, ha beszerzel egy ilyen mutatós, mégis kis helyet foglaló előszoba szekrényt! Hagyományos megjelenésű modell, akasztós fallal, mely téglalap formájú lapokból áll, valamint egy 2 ajtós és egy 1 ajtós, klasszikus stílusú szekrénnyel. Az előszoba szekrényt Cseresznye vagy Tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
58.990 Ft
  színek kárpitok
   


Unod már, hogy nincs hová lepakolnod hazaérkezésedkor a kabátodat, sáladat, sapkádat, sőt, nincs hová felakasztanod az esernyődet? Ha kedveled a hagyományos megjelenésű, kellemes, természetes színárnyalatú előszoba bútorokat, de nincs elegendő helyed egy teljes szekrény elhelyezésére - vagy már csak egy akasztós rész hiányzik -, ez az előszobafal ideális lesz számodra! Szögletes vonalvezetésű, de klasszikus modell, melyet téglalap formájú lapokból állítottak össze. Az előszobafalat Cseresznye vagy Tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
15.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hiányzik az előszoba teréből egy praktikus fogas? Egy fal, ahová az akasztókra könnyedén lerakhatod hazaérkezéskor a holmidat, és távozáskor is lekaphatod róla?  Néhány strapabíró akasztó is elég az aktuálisan használt kabátoknak, kardigánnak, sálnak, sapkának, és a zsinórjánál fogva az esernyődet is rajtuk tarthatod! Válaszd ezt az egyszerű, de hagyományos stílusú, kellemes megjelenésű előszobafalat! Nem foglal sok helyet, mégis nagy segítség az előszobában!  Kellemes fa árnyalatokban választhatod,...
Szállítási költség: 5.990 Ft
12.990 Ft
  színek kárpitok
   


Igen mutatós, klasszikus kialakítású, természetes színekben rendelhető előszoba összeállítás. Az egyedi kialakítású fém fogantyúk különleges eleganciát adnak az összeállításnak. Tükör, akasztós rész, ajtók várnak rád. Éger, Bükk, Calvados, Sonoma tölgy, Country grey, vagy Fehér tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
45.990 Ft
  színek kárpitok
   


Fiatalos, modern előszoba bútor, szögletes, minimál cipősszekrénnyel és akasztós szekrénnyel. Rengeteg helyed van pakolni: egy akasztós szekrény,egy cipősszekrény két ajtóval és két fiókkal, illetve egy külön akasztó áll rendelkezésedre. Természetesen a tükör sem hiányozhat. Fényes fehér - Matt fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
130.990 Ft
  színek kárpitok
   


Mutatós, modern előszoba bútor, falra párhuzamos akasztós szekrénnyel, cipősszekrénnyel, fali tükörrel és akasztós fallal. Ha nem kedveled a szokványos előszobabútorokat, ez a Neked való modell! Szögletességével, mégis természetességet sugalló bájával kiválóan illeszkedik minden barátságos otthonba. A fiókokba bőven elférnek a lábbelik, egy könnyed mozdulattal kiveheted belőle őket. Fölötte nagy segítség készülődéshez a tükör! A hosszúkás megjelenésű akasztós szekrénybe mindig az...
Szállítási költség: 9.990 Ft
114.990 Ft
  színek kárpitok
   


Akasztós előszoba fal, mely főleg kis lakások miniatűr előszobájában tehet jó szolgálatot. Nem foglal sok helyet a falon, mégis ráakaszthatók a legszükségesebb dolgok. Az előszoba fal hangulatos, klasszikus stílusban készült, szépséges, aranyszínű akasztókkal. Primavera meggy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
27.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ez a méretes, modern előszoba szekrény 2 ajtós, kellően széles ahhoz, hogy jó néhány pár cipőt elhelyezhess benne. Szögletes formavilág jellemzi, melyet tovább fokoz a fogantyúk megjelenése is. Az összhatás pedig tökéletes: egy ilyen mutatós cipősszekrény akár komódként a szobában is állhatna! A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm! Bükk, Fehér, Világos Sonoma tölgy vagy Sötét szilva színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
15.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ez a modern előszoba szekrény 2 ajtós, kellően széles ahhoz, hogy jó néhány pár cipőt elhelyezhess benne. Szögletes formavilág jellemzi, melyet tovább fokoz a fogantyúk megjelenése is. Az összhatás pedig tökéletes: egy ilyen mutatós cipősszekrény akár komódként a szobában is állhatna! A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm! Bükk, Fehér, Világos Sonoma tölgy vagy Sötét szilva színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
11.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, szögletes formájú, három részből álló, akasztós előszoba fal. Nélkülözhetetlen a legkisebb előszobában is, hiszen a kabátoknak, sapkáknak, esernyőnek kell egy hely, ahová érkezésed után lepakolsz. Bükk, Fehér, Világos Sonoma tölgy vagy Sötét szilva színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
11.990 Ft
  színek kárpitok
   
1