Kanapékirály
Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat

Fix kanapé, heverő

Hálószobák sarkába és nappaliba is ideális egy fix kanapé, heverő! Többségük ágyneműtartóval is rendelkezik, így a kényelmes pihenés mellett értékes pakolóhellyel lát el. A táskarugós kanapékon mindennap lehet aludni! Nem túl méretes, így kisebb helyiségekbe is tökéletes darabok.

Xavér ágyneműtartós, bonellrugós heverő

Rendezés:  Kellemes megjelenésű, emellett igen kényelmes, fix kialakítású kanapé. Egy hosszú nap után tökéletes lesz elnyúlni rajta, hullámrugós felületét habréteg egészíti ki, így a komfortérzet garantált. Ágyfunkcióval is kérheted, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A kanapénak egyféle szövetet tudsz megadni.
Szállítási költség: 9.990 Ft
195.990 Ft helyett
179.990 Ft
színek kárpitok
 


Szeretnél egy kényelmes, mutatós heverőt, melyen mindennap aludnál? Ennek a mutatós, elegáns modellnek az oldaltámlája a hideg faltól is megvéd. Elegáns megjelenése miatt a nappaliban is remek látvány.  Franciaágy mérete: 95 x 78 x 225cm Fekvőfelülete: 90 x 40 x 200cm (szélesség x magasság x mélység) Felnyitható fekvőfelülete alatt ágyneműtartót találsz. Nyitása hagyományos nyitóvassal történik. Bonellrugós fekvőfelületű, gerinctámasszal erősített, ezért kiváló mindennapos alváshoz átlag testsúlyúaknak. A heverő fekvőfelületének és alsó vázának, fej-, oldaltámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A...
termékcsalád elemei
 


Egyszerű megjelenésű heverő, fix fejtámlával. A fekvőfelülete alatt nagyméretű ágyneműtartót találsz. Bonellrugós fekvőfelülete miatt átlag testsúlyúaknak ajánljuk, mindennapos alváshoz. A fejvéget a heverő mindkét végére fel tudod szerelni, így nem kell azon gondolkodnod megrendelés előtt, hogy jobbos vagy balos állású heverőt szeretnél-e. Külön adhatsz meg szövetet a heverő alsó vázának és a fekvőfelületének, ahogy a képen látod. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni a heverőt, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A fekvőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így heverőd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz...
Szállítási költség: 9.990 Ft
49.990 Ft helyett
44.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern megjelenésű, fix kialakítású szövet kanapé, 2 személyre való bonellrugós ülőfelülettel. Szögletes, letisztult vonalvezetése igazán elegánssá teszik. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! Rengeteg szövet közül választhatsz. Valódi bőr borítással is a tiéd lehet: Alex modern stílusú, 2 személyes, fix, valódi bőr kanapé
Szállítási költség: 9.990 Ft
115.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern megjelenésű, fix kialakítású szövet kanapé, 3 személyre való bonellrugós ülőfelülettel, elegáns, szögletes vonalvezetéssel. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! Rengeteg szövet közül választhatsz. Valódi bőr borítással is megrendelheted: Alex modern stílusú, 3 személyes, fix, valódi bőr kanapé
Szállítási költség: 9.990 Ft
143.990 Ft
színek kárpitok
 


Fiatalos megjelenésű, modern, 2 üléses, fix kialakítású kanapé. Dísztűzése, fém lábai igen mutatóssá teszik, ráadásul kellően kényelmes is. Utóbbi tulajdonságát hevederes ülőfelületének és a háttámlában lévő puha Pur habnak köszönheti. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A kanapé 2 részére tudsz szövet bevonatot megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Valódi bőr borítással is a tiéd lehet: Bari modern stílusú, 2 személyes, fix, valódi bőr kanapé
Szállítási költség: 9.990 Ft
147.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern megjelenésű, 3 üléses, fix kialakítású kanapé. Dísztűzése, kifinomult vonalvezetése a fiatalok kedvencévé teheti. A kényelemmel sincs gond, ezt a hevederes ülőfelület és a támlákban lévő PUR hab biztosítja. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A kanapé 2 részére tudsz szövet bevonatot megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Valódi bőr borítással is rendelheted: Bari modern stílusú, 3 személyes, fix, valódi bőr kanapé
Szállítási költség: 9.990 Ft
182.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, a minimalizmus felé hajló, fix kialakítású kanapé, valódi bőr kárpitozással. Szögletes, sajátos vonalvezetését kéttűs dísztűzés emeli ki, az alacsony ülőfelület pedig szintén az eleganciát növeli. Hosszú távon is kényelmes pihenést biztosít, erről a dupla rugózáson kívül a két fokozatban állítható fejtámlák és a széles kartámlák gondoskodnak. Egyféle valódi bőr szövetet adhatsz meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
272.990 Ft
színek kárpitok
 


Szögletes vonalvezetésű, modern, szinte minimalista stílusú 3 üléses kanapé, fix kialakítással. Az eleganciát a sajátos formavilágon kívül a valódi bőr kárpitozás, a kéttűs dísztűzés és a szokatlanul alacsony ülőfelület fokozza. A kényelemre sem lehet panasz: az ülőfelületben dupla rugózás húzódik, a háttámla pedig két fokozatban állítható. Legyen szó TV nézésről, olvasásról, vagy egy délutáni sziesztáról, egy élmény lesz elnyújtózni a kanapén. Egyféle valódi bőr szövetet adhatsz meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
392.990 Ft
színek kárpitok
 


Ízléses, 3 üléses, fix kialakítású, karfás, kerti kanapé, mutatós műrattan anyagból. A fonott, rattan hatású felülete, amellett, hogy igen stílusos, kifejezetten szabadtérre lett tervezve: bírja az esőt és az UV sugárzást, illetve a színe sem fakul. Tisztán tartása is egyszerűn megoldható, elég lesz hozzá egy nedves, puha rongy. Hogy a kényelemmel se legyen gond, az ülésen párna vár rád. A kanapét Barna, Barna - Taupe, Fehér - Szürke, Grafit - Szürke, Grafit - Lila, vagy Mokka - Barna színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.290 Ft
59.990 Ft
színek kárpitok
 


Mutatós, fix kialakítású, műrattan anyagból készült karfás kanapé, kifejezetten szabadtéri használatra tervezve. Kertbe, erkélyre egyaránt ízléses megoldás, amely baráti, családi összejövetelek középpontja lehet. Anyaga ellenáll az időjárásnak: nem rozsdásodik, nem kopik és az UV sugárzást is bírja. Egy nedves ronggyal a tisztán tartása is rendkívül egyszerű. A kanapét Barna, Barna - Taupe, Fehér - Szürke, Grafit - Szürke, Grafit - Lila, vagy Mokka - Barna színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
46.990 Ft
színek kárpitok
 


Mutatós, kagyló formavilággal hódító fotel, amely akár egy fix kanapénak is felfogható. Teljes felületét szövet kárpitozás fedi. Világosszürke, Világosbarna, vagy Sötétbarna színben rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
49.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern stílusú, ízlésesen letisztult, fa lábaival és ívelt vonalvezetésével igazán megnyerő kanapé. Kialakítása fix, felülete alatt pedig habszivacs rejtőzik. Várótermekbe, tárgyalókba, kávézókba remek megoldás. Egyféle szövetet adhatsz meg a kanapé teljes felületének.
Szállítási költség: 9.990 Ft
72.990 Ft
színek kárpitok
 


A keleties hangulatot idéző, klasszikus stílusú, fix kialakítású kanapé. A szegecselt, íves karfáknak és a szépen faragott lábaknak köszönhetően külső jegyeiben nem mindennapi látványt nyújt. Felülete alatt habszivacs húzódik, így biztosan kényelmes lesz a TV-zés, olvasás, pihenés. Külön szövetet adhatsz meg a kanapé ülőfelületének, vázának és nagypárnáinak.
Szállítási költség: 9.990 Ft
154.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern lakásod elengedhetetlen design eleme a Ghia kanapé! Nem egy egyszerű fix kanapé, hanem heverő is. Ülőfelületének mindkét oldala külön-külön felhajtható, ezzel relaxáláshoz heverőt nyújtva neked, teljesen lehajtva pedig egyszemélyes vendégágy lehet. Táskarugós matraccal ellátott ülőfelülete extra komfortos nappali bútorrá teszi a kanapét, de vendégszobává is varázsolja nappalidat. A Ghián kényelmesen eltölthetsz több éjszakát is, átmeneti mindennapos kanapéd lehet. Egyszínű szövetet adhatsz meg a kanapénak. Mindennapos alvás esetén a kanapéra nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így kanapéd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá.
Szállítási költség: 14.990 Ft
341.990 Ft
színek kárpitok
 


Fix kialakítású kanapé, amely egyedi formavilágával azonnal megragadja a tekintetet. Magas, lakkozott fa lábai még feltűnőbbé teszik, így fiatalos, modern terekbe remek választás. Ülése szivacsos, amely a kanapé funkciójának megfelelő kényelmet biztosít. Külön szövetet adhatsz meg az ülőfelületnek, illetve a hát - és kartámláknak, és a lábak színét is kiválaszthatod. Összeszerelten, csomagolva kapod.
Szállítási költség: 9.990 Ft
62.990 Ft
színek kárpitok
 


Kényelmes, kellemes külsejű és jó alátámasztású heverő, oldaltámlával, hogy még a hideg faltól is védjen. Fekvőfelülete relax zónát rejt, mely egészséges alátámasztást biztosít minden éjszakára.  A heverő ülőfelületének és párnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Az ülőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így heverőd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá. A kép illusztráció, a London heverő matraca szövettel van bevonva, amit kérhetsz Te is! A méretek névlegesek!
Szállítási költség: 9.990 Ft
129.990 Ft
színek kárpitok
 


Egyedi formavilágú, vérbeli dizájnheverő, a Long Horn kanapé tökéletes kiegészítője. A nem mindennapi vonalvezetésen túl a rozsdamentes fém lábak, hátul pedig a görgők is figyelemre méltóak. A normál módon kívül relax módba is állíthatod, illetve teljesen lehajtva a háttámlát egyszemélyes ágyat kapsz. Az Icomfort Excess rugós ülőrésznek köszönhetően a kényelemmel sem lesz gondod. Átalakítása az egyszerű, elterjedt kattanós módszerrel történik. Egyféle szövetet adhatsz meg a heverő teljes felületének.
Szállítási költség: 14.990 Ft
403.990 Ft
színek kárpitok
 


Szeretnél egy kényelmes, mutatós kanapét, amin mindennap aludnál? Háttámlája a hideg faltól is megvéd. Elegáns megjelenése miatt a nappaliban is jól mutat olvasó kuckónak vagy TV néző heverőnek. Fix kialakítású, de egy személynek kényelmesen megfelel pihenéshez, alváshoz. Felnyitható ágyneműtartót fekvőfelülete alatt találsz. Bonellrugós fekvőfelületét átlagos testsúlyúaknak ajánljuk mindennapos alváshoz. Külön adhatsz meg szövetet a kanapé alsó vázának, fekvőfelületének és díszpárnáinak. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni a kanapét, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A ülőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így kanapéd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá.
Szállítási költség: 9.990 Ft
92.990 Ft
színek kárpitok
 


Hagyományos stílusú, ízléses heverő, fix kialakítással. Kényelmes, pihentető alvásban lesz részed, akár mindennapos használat mellett is, köszönhetően a bonellrugós fekvőfelületnek. A heverőnek egyféle szövetet tudsz megadni.
Szállítási költség: 9.990 Ft
75.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern megjelenésű, a természetet is az otthonodba csempésző, 2 személyes kanapé, amelyet nappalidban és irodádban egyaránt remekül tudsz használni. Ívelt vonalvezetéssel hódító ülése és háttámlája, illetve a pácolt lábak nagyszerű párost alkotnak. Rengeteg szövet és bőr közül választhatsz. Összeszerelve, csomagolva, 3 év garanciával lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
251.990 Ft
színek kárpitok
 


Rengeteg idősebb vásárló fordult már hozzánk azzal, hogy magas fekhelyes ágyat vagy kanapét szeretne, hogy könnyebben fel tudjon állni róla. Nos, ez a kényelmes heverő pont ebből a célból készült. Oldaltámlája megvéd a hideg faltól, kifelé ívelő karfája elegáns megjelenést biztosít, ugyanakkor kényelmes ülőfelületéről könnyen lehet felállni, mert átlag feletti (50cm) ülésmagassággal rendelkezik. Felnyitható ágyneműtartót fekvőfelülete alatt találsz. Heverő mérete: 220 x 80 x 93cm Fekvőfelülete: 90 x 50 x 190cm (szélesség x magasság x mélység) Bonellrugós fekvőfelületét leginkább átlagos testsúlyúaknak ajánljuk mindennapos alváshoz, idősek is nyugodtan használhatják ezt a heverőt! Külön adhatsz meg...
termékcsalád elemei
 


Kényelmes, vonzó megjelenésű heverő, hagyományos kialakításban. Oldalfalas megoldása megvéd a hideg faltól. Mivel felülete bonellrugós, mindennapos alvásra is kiválóan alkalmas - pihentető alvásban lesz részed. Fekvőfelület: 90 x 200 cm (szélesség x mélység) Fekvőmagasság: 40 cm Befoglaló méret: 93 x 205 cm (szélesség x mélység) Balos és jobbos kialakításban is rendelheted. A heverő fekvőfelületének és a fejtámlának, illetve alsó váznak külön szövetet tudsz megadni.
termékcsalád elemei
 


Fiatalos megjelenésű, modern, fix kialakítású kanapé, amelyen ketten is kényelmesen elfértek. Letisztult, elegáns formája miatt tárgyalókanapénak is tökéletes. Rengeteg szövet és bőr közül választhatsz. Összeszerelve, csomagolva, 18 hónap garanciával lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
115.990 Ft
színek kárpitok
 


Fix kialakítású, kétszemélyes kanapé. Megjelenése igazán elegáns: ezt főként szögletes, letisztult formavilágának köszönheti. Visszafogottsága miatt nem csak nappalikba, hanem akár tárgyalóhelységekbe is tökéletes megoldás. Rengeteg szövet közül választhatsz. Összeszerelve, csomagolva, 18 hónap garanciával lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
132.990 Ft
színek kárpitok
 


Hagyományos kialakítású, szögletes vonalvezetésű, kényelmes heverő, mely magyar szakemberek munkája.  A heverőt felhajtva méretes ágyneműtartót találsz. Bonellrugós fekvőfelülete biztosítja a  pihentető, egészséges alvást, akár mindennapos használat mellett is. A heverő fekvőfelületének és alsó vázának, fejtámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
62.990 Ft
színek kárpitok
 


Szögletes vonalvezetésével és pácolt lábaival hihetetlen elegáns, két személyes kanapé. Letisztultságának köszönhetően felhasználhatósága igen sokrétű: nappalikban, dolgozószobákban, várótermekben is remekül mutat. Rengeteg szövet és bőr közül választhatsz. Összeszerelve, csomagolva, 2 év garanciával lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
231.990 Ft
színek kárpitok
 


Mutatós, innovatív megjelenésű heverő, amely remek szolgálatot tehet nappalidban. Táskarugós felületének köszönhetően nagyon kényelmes, henger alakú párnája pedig tökéletes partner lesz a délutáni heverészésben. Persze le is veheted, ha úgy jobban tetszik. Három láb közül választhatsz, egyszínű szövetet adhatsz meg a kanapénak.
Szállítási költség: 14.990 Ft
239.990 Ft
színek kárpitok
 


Elegáns, letisztult megjelenésű, fix kialakítású kanapé. Váróhelyiségekbe, irodákba ideális: lakkozott fa lábai, ívelt háttámlája és kartámlái visszafogott, komoly külsőt kölcsönöznek a modellnek. Ülése szivacsos, amely a kanapé funkciójának teljesen megfelelő kényelmet biztosít. Külön szövetet adhatsz meg az ülőfelületnek, illetve a hát - és kartámláknak, és a lábak színét is kiválaszthatod. Összeszerelten, csomagolva kapod.
Szállítási költség: 9.990 Ft
67.990 Ft
színek kárpitok
 


Letisztult, visszafogott megjelenésű, kárpitozott pad, szivacsos üléssel. Irodákba, várótermekbe remek választás: semmi cicoma, csak egyszerű kényelem. A lakkozott fából készült lábak még elegánsabbá teszik. Külön szövetet adhatsz meg az ülőfelületnek, illetve a hát - és kartámláknak, és a lábak színét is kiválaszthatod. Összeszerelten, csomagolva kapod.
Szállítási költség: 9.990 Ft
65.990 Ft
színek kárpitok
 


Elegáns, modern megjelenésű oldalfalas heverő. Kialakítása rendkívül praktikus, hiszen nem kell a hideg faltól félned éjszakánként. Fekvőfelülete bonellrugós, ami azt jelent, hogy mindennapos alvásra is tökéletesen alkalmas. Ágyrács magassága: 25 cm 90x198, 120x198, 140x198, 160x198, vagy 180x198 cm-es fekvőfelülettel, balos és jobbos kialakításban is rendelheted. A heverő fekvőfelületének és a fejtámlának, illetve alsó váznak külön szövetet tudsz megadni.
termékcsalád elemei
 


Párnázott fejvégű, szép, kényelmes heverő, mely magyar szakemberek munkája.  A heverő fekvőfelülete alatt teljes méretű ágyneműtartót találsz. Fekvőfelülete bonellrugós, gerinctámasszal erősített. Ajánljuk mindennapos alváshoz átlag testsúlyúaknak. A heverő fekvőfelületének és alsó vázának, fejtámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
75.990 Ft
színek kárpitok
 


Fix kialakítású, letisztult, visszafogott kanapé, szivacsos ülőfelülettel. Hivatalos helyekre, várótermekbe, irodákba remek választás: a lakkozott lábak és a minden felesleges cicomát nélkülöző vonalvezetés igazán elegánssá teszik az összképet. Külön szövetet adhatsz meg az ülőfelületnek, illetve a hát - és kartámláknak, és a lábak színét is kiválaszthatod. Összeszerelten, csomagolva kapod.
Szállítási költség: 9.990 Ft
65.990 Ft
színek kárpitok
 


Hatalmas méretű, igazi családi kanapé, modern stílusban és enyhén ívelt, saját vonalvezetéssel. Ülésében bonellrugó és habréteg együttes erővel biztosítja a kényelmet. A TV-zés, pihenés igazi közösségi eseménnyé válik ezzel a kanapéval, hiszen 3-an is kényelmesen elfértek egymás mellett. Ha szeretnél mellé egy hangulatos és praktikus kis kiegészítőt, a Poszeidón ülőke csak rád vár. Rendelheted 3 üléses, kinyitható változatban is, illetve extra párnákat is kérhetsz hozzá. Ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A kanapé ülőfelületének és háttámlájának, illletve alsó vázának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
233.990 Ft
színek kárpitok
 


Egyszerű külsejű, szögletes heverő, fix fejvéggel. A felnyitható fekvőfelülete alatt nagyméretű ágyneműtartóba pakolhatsz. Szivacsos fekvőfelülete miatt inkább vendégágynak ajánlott, vagy kis testsúlyúaknak - például gyerekeknek -, mindennapos alváshoz. A fejvéget a heverő mindkét végére fel tudod szerelni, tehát jobbos és balos állású is egyszerűen lehet.  Ha úgy tetszik, külön adhatsz meg szövetet a heverő alsó vázának és a fekvőfelületének, ahogy a képen látod. Ha viszont egyszínűben szeretnéd megrendelni a heverőt, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A fekvőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így heverőd  télen hideg...
Szállítási költség: 5.990 Ft
39.990 Ft
színek kárpitok
 


A Rollo Chrome kanapé könnyed megjelenést, modern hangulatot, letisztultságot csempész szobádba, lakásodba vagy irodádba. Nemcsak kanapéként használhatod, hanem kényelmes délutáni heverőként, de még mindennapos alvásra is. A kanapé "karfái" lehajthatók, így nyithatod heverővé vagy teljes értékű ággyá.  A keret huzatán újságtartó zsebek vannak, így kanapéd igazi nappali bútorként is helyt áll. Csúszásgátlókkal ellátott, 9mm vastag bükkfa ágyrácsot tartalmaz.  A kanapé alá görgős ágyneműtartót is kérhetsz, így egyszerűen elrejtheted a rendetlenséget. Keresd fel ügyfélszolgálatos munkatársunkat az ágyneműtartó ügyében! Szivacsos matracának belső magja 8cm vastag freonmentes hideghab, amit...
Szállítási költség: 9.990 Ft
259.990 Ft
színek kárpitok
 


Micsoda kanapé! A Rollo nemcsak könnyed megjelenésével és modern külsejével csábít. Otthonra és irodába is megfelelő, heverőként délutánra tökéletes és mindennapos alvásra is kiváló. A kanapé különleges "karfáit" le lehet hajtani, ha heverővé vagy ággyá alakítanád át. A keret huzatába újságtartó zsebek keültek - tehát még ezt sem hiányolhatjuk. A kerethuzat nélkül a csúszásgátlókkal ellátott, 9mm vastag bükkfa ágyrács bukkan elő. A kanapé alá kérhető igény szerint görgős ágyneműtartó - ehhez kérjük, keresd fel ügyfélszolgálatos munkatársunkat. A rugós ágybetét 12cm táskarugót rejt, amit szintén pamutrétegek fognak közre. Jól bírja a hajtogatást, hiszen ez a jellegzetessége a Rollo...
Szállítási költség: 9.990 Ft
293.990 Ft
színek kárpitok
 


Olyan kétszemélyes kanapéra vágysz, ami mutatós, kényelmes, de csak olvasó- vagy tévéző kanapé szerepét tölti be a szobában? Aminek az alja nyitható, belerakhatod az ágyneműt vagy egyéb dolgaidat? Valóban remek kis tároló bújik meg e hagyományos vonalvezetésű, tűzött háttámlájú kanapé aljában. Kényelmes ülőfelülete, lekerekített karfái kitűnő pihenésre adnak lehetőséget fárasztó napod után! A kanapét egyszínű változatokban rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
82.990 Ft
színek kárpitok
 


Nálad is hideg a fal este? A Savanna heverő megoldást kínál erre a bajra, oldaltámlájával, mely ívesen köti össze a fekvőfelületet a karfával. Heverő mérete: 95 x 75 x 215cm (szélesség x magasság x mélység) Fekvőfelülete: 90 x 190cm A heverő, nevéből adódóan nem nyitható nagyobbá. Ettől függetlenül az ágyneműtartóról nem kell lemondanod, hisz a gázrugóval felnyitható fekvőfelület alatt van. Fekvőfelülete bonellrugót rejt. Leginkább közepes testsúlyúaknak ajánljuk mindennapos alváshoz. Vendégágynak viszont bármikor a legjobb választás! Fabetét is díszíti. Külön adhatsz meg szövetet a heverő alsó vázának és a fekvőfelületének, ahogy a képen látod. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni a heverőt,...
termékcsalád elemei
 


A hideg fal ellen kiválóan véd a Savanna heverő - oldaltámlája és karfája íves, ráadásul fabetét is díszíti. Széles heverőre van szükséged, hogy kényelmesen elférj? A Savanna jó választás, ugyanis 30cm-rel szélesebb fekhelyet kapsz vele - vagyis 120cm-t. Szűkösen ketten is elfértek rajta. Heverő mérete: 125 x 75 x 215cm (szélesség x magasság x mélység) Fekvőfelülete: 120 x 190cm A heverőt nem lehet nagyobbá kinyitni, de ágyneműtartó tartozik hozzá - a gázrugóval felnyitható fekvőfelület alatt van. A heverő fekvőfelülete bonellrugót rejt. Leginkább közepes testsúlyúaknak lehet javasolni mindennapos alváshoz. Vendégágynak bármikor remek. Külön adhatsz meg szövetet a heverő alsó vázának és a...
termékcsalád elemei
 


Modern, mutatós heverő, amely oldaltámlájának köszönhetően a hideg fal ellen is remekül véd. Íves vonalvezetése és fabetétje elegánssá teszi, ráadásul méretes fekvőfelületének és a bonellrugónak köszönhetően a kényelemre sem lehet panasz. Amellett, hogy vendégágynak remek, közepes testsúlyúaknak állandó alvásra is megfelelő. Kialakítása fix, nem lehet nagyobb nyitni, viszont ágyneműtartó tartozik hozzá. Jobbos változatban is kérheted, abban az esetben a karfa a jobb oldalon van. Erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni. Kétféle szövetösszeállítás közül választhatsz.
Szállítási költség: 9.990 Ft
111.990 Ft
színek kárpitok
 


Egy helyen oldanád meg apró lakásodban a nappalid és hálószobád? De azért jó volna egy dizájnos heverő, kanapé? A légies Splitback heverő neked való! Minimál és modern terekben is tökéletesen megállja helyét. Táskarugós matraca lehetőséget ad arra, hogy mindennap kényelmesen alhass rajta. Ha fotellel kombinálod, különleges összeállításokat is összehozhatsz a szobában. A heverő és a fotel háttámlája különféle dőlésszögekben különböző funkciókra képes. Ülés, relax- és ágy pozícióba állíthatod, így nagyon jól ki lehet használni. A fotelből ugyancsak lehet puffot varázsolni, de a heverő mellé is tolhatod, mindig újabb megjelenést adva a szobának... A heverő táskarugós matraca lehetővé teszi, hogy egy...
Szállítási költség: 9.990 Ft
309.990 Ft
színek kárpitok
 

Ezt írták rólunk

Mielőtt megrendelnéd álmaid bútorát, olvasd el a véleményüket, tapasztalataikat azoknak, akik már vásároltak a Kanapékirály Webáruházban. Nem árt tudni, hogy jó helyen jársz!

Kanapékirály Extra Garancia

Mi van, ha idő előtt tönkremegy? Aggodalomra semmi ok! A normál garanciaidőn túl lehetőséged van további Extra Garanciát vásárolni, amivel nagyobb biztonságot kapsz...

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Már a kezdetektől arra törekedtünk, hogy a kiszállítás költsége senkit ne terheljen meg, bárhol is lakjon Magyarországon. Sokkal olcsóbb, mint gondolnád...

Vásárolj olcsóbban!

Akciós bútorok minden mennyiségben! Ha nem akarsz lemaradni, ne halogasd sokáig, mert akcióink gyakran változnak, bizonyos termékek pedig csak az akcióban érhetőek el!

Kanapékirály a Facebook-on!

Ne maradj le semmiről, lájkold a Kanapékirályt a Facebook-on és értesülj azonnal az akciókról, újdonságokról, érdekességekről, vegyél részt közösségi játékainkban!

Kanapékirály Blog

Színes hírek, érdekességek Krisztiántól, röviden, tömören, kötetlenül. Ne tartsd magadban a véleményed, nézz be a blogba és szólj hozzá Te is! Iratkozz fel RSS híreinkre!

Lakberendezési ötletek

Nem tudod hogy állj neki? Akkor nézz be ide! Lakberendezési ötletek, tippek és praktikák, vásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől. Ha kérdésed van, hívj, vagy írj és segítünk!

Kanapévásárlás előtt állsz?

Hogy elkerüld a kanapévásárlás utáni bosszúságokat, töltsd le ingyen a Kanapékirály 7-perces trükkjét! Garantáltan segít eligazodni! Most komplett lakberendezési sorozattal kiegészítve kapod!

 

 

 

Teszteld otthon 38 napig, ha nem tetszik, visszavisszük!

A Kanapékirály bútorait 38 napig tesztelheted, méghozzá saját otthonodban.
És ha közben úgy döntesz, hogy a választott bútor mégsem nyerte el a tetszésed, ingyen visszavisszük,
Te pedig 100%-ban visszakapod a vételárat!

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia

 

 

Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház Bútor webáruház termékek Akciós bútorok Azonnal vihető, outlet és leértékelt bútorok Vásárlók véleménye, rólunk írták Kapcsolat Működési szabályzat Szállítás és fizetés, országos bútor házhoz szállítás Extra bútor garancia Kanapékirály törzsvásárlói rendszer Lakberendezési ötletek Hírlevél feliratkozás Blog Kanapé Bútor Ülőgarnitúra Konyhabútor Címkék

Kényelemszakértő.hu Kanapétrend.hu Gerincvédő zóna, gerincvédő kanapé Lakberendezési tanácsok Lakberendezési ötletek Lakberendezési tippek Lakberendezési praktikák Nyitható kanapé, kinyitható kanapé Teirodád.hu KAP Bútoráruházak Fel

rozsdamentes acél takaró ágy emelhető sarok billentyűzettartó bútorcsalád állólámpa ginseng léces