Főoldal Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat
   

Fix kanapé, heverő

Hálószobák sarkába és nappaliba is ideális egy fix kanapé, heverő! Többségük ágyneműtartóval is rendelkezik, így a kényelmes pihenés mellett értékes pakolóhellyel lát el. A táskarugós kanapékon mindennap lehet aludni! Nem túl méretes, így kisebb helyiségekbe is tökéletes darabok.

Rendezés:  
1Szeretnél egy kényelmes, mutatós heverőt, melyen mindennap aludnál? Ennek a mutatós, elegáns modellnek az oldaltámlája a hideg faltól is megvéd. Elegáns megjelenése miatt a nappaliban is remek látvány.  Franciaágy mérete: 95 x 78 x 225cm Fekvőfelülete: 90 x 40 x 200cm (szélesség x magasság x mélység) Felnyitható fekvőfelülete alatt ágyneműtartót találsz. Bonellrugós fekvőfelületű, gerinctámasszal erősített, ezért kiváló mindennapos alváshoz átlag testsúlyúaknak. A heverő fekvőfelületének és alsó vázának, fej-, oldaltámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A fekvőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet...
  termékcsalád elemei
   


Modern megjelenésű, fix kialakítású szövet kanapé, 2 személyre való bonellrugós ülőfelülettel. Szögletes, letisztult vonalvezetése igazán elegánssá teszik. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! Rengeteg szövet közül választhatsz.
Szállítási költség: 9.990 Ft
107.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern megjelenésű, fix kialakítású szövet kanapé, 3 személyre való bonellrugós ülőfelülettel, elegáns, szögletes vonalvezetéssel. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! Rengeteg szövet közül választhatsz.
Szállítási költség: 9.990 Ft
134.990 Ft
  színek kárpitok
   


Fiatalos megjelenésű, modern, 2 üléses, fix kialakítású kanapé. Dísztűzése, fém lábai igen mutatóssá teszik, ráadásul kellően kényelmes is. Utóbbi tulajdonságát hevederes ülőfelületének és a háttámlában lévő puha Pur habnak köszönheti. A kanapé 2 részére tudsz szövet bevonatot megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül!
Szállítási költség: 9.990 Ft
138.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern megjelenésű, 3 üléses, fix kialakítású kanapé. Dísztűzése, kifinomult vonalvezetése a fiatalok kedvencévé teheti. A kényelemmel sincs gond, ezt a hevederes ülőfelület és a támlákban lévő Pur hab biztosítja. A kanapé 2 részére tudsz szövet bevonatot megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül!
Szállítási költség: 9.990 Ft
170.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern lakásod elengedhetetlen design eleme a Ghia kanapé! Nem egy egyszerű fix kanapé, hanem heverő is. Ülőfelületének mindkét oldala külön-külön felhajtható, ezzel relaxáláshoz heverőt nyújtva neked, teljesen lehajtva pedig egyszemélyes vendégágy lehet. Táskarugós matraccal ellátott ülőfelülete extra komfortos nappali bútorrá teszi a kanapét, de vendégszobává is varázsolja nappalidat. A Ghián kényelmesen eltölthetsz több éjszakát is, átmeneti mindennapos kanapéd lehet. Egyszínű szövetet adhatsz meg a kanapénak. Mindennapos alvás esetén a kanapéra nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így kanapéd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá.
Szállítási költség: 14.990 Ft
341.990 Ft
  színek kárpitok
   


Kényelmes, kellemes külsejű és jó alátámasztású heverő, oldaltámlával, hogy még a hideg faltól is védjen. Fekvőfelülete relax zónát rejt, mely egészséges alátámasztást biztosít minden éjszakára.  A heverő ülőfelületének és párnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Az ülőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így heverőd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá. A kép illusztráció, a London heverő matraca szövettel van bevonva, amit kérhetsz Te is! A méretek névlegesek!
Szállítási költség: 9.990 Ft
129.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyedi formavilágú, vérbeli dizájnheverő, a Long Horn kanapé tökéletes kiegészítője. A nem mindennapi vonalvezetésen túl a rozsdamentes fém lábak, hátul pedig a görgők is figyelemre méltóak. A normál módon kívül relax módba is állíthatod, illetve teljesen lehajtva a háttámlát egyszemélyes ágyat kapsz. Az Icomfort Excess rugós ülőrésznek köszönhetően a kényelemmel sem lesz gondod. Átalakítása az egyszerű, elterjedt kattanós módszerrel történik. Egyféle szövetet adhatsz meg a heverő teljes felületének.
Szállítási költség: 14.990 Ft
403.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szeretnél egy kényelmes, mutatós kanapét, amin mindennap aludnál? Háttámlája a hideg faltól is megvéd. Elegáns megjelenése miatt a nappaliban is jól mutat olvasó kuckónak vagy TV néző heverőnek. Fix kialakítású, de egy személynek kényelmesen megfelel pihenéshez, alváshoz. Felnyitható ágyneműtartót fekvőfelülete alatt találsz. Bonellrugós fekvőfelületét átlagos testsúlyúaknak ajánljuk mindennapos alváshoz. Külön adhatsz meg szövetet a kanapé alsó vázának, fekvőfelületének és díszpárnáinak. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni a kanapét, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A ülőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így kanapéd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá.
Szállítási költség: 9.990 Ft
92.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hagyományos stílusú, ízléses heverő, fix kialakítással. Kényelmes, pihentető alvásban lesz részed, akár mindennapos használat mellett is, köszönhetően a bonellrugós fekvőfelületnek. A heverőnek egyféle szövetet tudsz megadni.
Szállítási költség: 9.990 Ft
75.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern megjelenésű, a természetet is az otthonodba csempésző, 2 személyes kanapé, amelyet nappalidban és irodádban egyaránt remekül tudsz használni. Ívelt vonalvezetéssel hódító ülése és háttámlája, illetve a pácolt lábak nagyszerű párost alkotnak. Rengeteg szövet és bőr közül választhatsz. Összeszerelve, csomagolva, 3 év garanciával lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
251.990 Ft
  színek kárpitok
   


Rengeteg idősebb vásárló fordult már hozzánk azzal, hogy magas fekhelyes ágyat vagy kanapét szeretne, hogy könnyebben feltudjon állni róla. Nos, ez a kényelmes heverő pont ebből a célból készült. Oldaltámlája megvéd a hideg faltól, kifelé ívelő karfája elegáns megjelenést biztosít, ugyanakkor kényelmes ülőfelületéről könnyen lehet felállni, mert átlag feletti (50cm) ülésmagassággal rendelkezik. Felnyitható ágyneműtartót fekvőfelülete alatt találsz. Heverő mérete: 220 x 80 x 93cm Fekvőfelülete: 90 x...
  termékcsalád elemei
   


Kényelmes, vonzó megjelenésű heverő, hagyományos kialakításban. Oldalfalas megoldása megvéd a hideg faltól. Mivel felülete bonellrugós, mindennapos alvásra is kiválóan alkalmas - pihentető alvásban lesz részed. Fekvőfelület: 90 x 200 cm (szélesség x mélység) Fekvőmagasság: 40 cm Befoglaló méret: 93 x 205 cm (szélesség x mélység) Balos és jobbos kialakításban is rendelheted. A heverő fekvőfelületének és a fejtámlának, illetve alsó váznak külön szövetet tudsz megadni.
  termékcsalád elemei
   


Fiatalos megjelenésű, modern, fix kialakítású kanapé, amelyen ketten is kényelmesen elfértek. Letisztult, elegáns formája miatt tárgyalókanapénak is tökéletes. Rengeteg szövet és bőr közül választhatsz. Összeszerelve, csomagolva, 18 hónap garanciával lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
115.990 Ft
  színek kárpitok
   


Fix kialakítású, kétszemélyes kanapé. Megjelenése igazán elegáns: ezt főként szögletes, letisztult formavilágának köszönheti. Visszafogottsága miatt nem csak nappalikba, hanem akár tárgyalóhelységekbe is tökéletes megoldás. Rengeteg szövet közül választhatsz. Összeszerelve, csomagolva, 18 hónap garanciával lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
132.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hagyományos kialakítású, szögletes vonalvezetésű, kényelmes heverő, mely magyar szakemberek munkája.  A heverőt felhajtva méretes ágyneműtartót találsz. Bonellrugós fekvőfelülete biztosítja a  pihentető, egészséges alvást, akár mindennapos használat mellett is. A heverő fekvőfelületének és alsó vázának, fejtámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
62.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szögletes vonalvezetésével és pácolt lábaival hihetetlen elegáns, két személyes kanapé. Letisztultságának köszönhetően felhasználhatósága igen sokrétű: nappalikban, dolgozószobákban, várótermekben is remekül mutat. Rengeteg szövet és bőr közül választhatsz. Összeszerelve, csomagolva, 2 év garanciával lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
231.990 Ft
  színek kárpitok
   


Mutatós, innovatív megjelenésű heverő, amely remek szolgálatot tehet nappalidban. Táskarugós felületének köszönhetően nagyon kényelmes, henger alakú párnája pedig tökéletes partner lesz a délutáni heverészésben. Persze le is veheted, ha úgy jobban tetszik. Három láb közül választhatsz, egyszínű szövetet adhatsz meg a kanapénak.
Szállítási költség: 14.990 Ft
239.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns, modern megjelenésű oldalfalas heverő. Kialakítása rendkívül praktikus, hiszen nem kell a hideg faltól félned éjszakánként. Fekvőfelülete bonellrugós, ami azt jelent, hogy mindennapos alvásra is tökéletesen alkalmas. Ágyrács magassága: 25 cm 90x198, 120x198, 140x198, 160x198, vagy 180x198 cm-es fekvőfelülettel, balos és jobbos kialakításban is rendelheted. A heverő fekvőfelületének és a fejtámlának, illetve alsó váznak külön szövetet tudsz megadni.
  termékcsalád elemei
   


Párnázott fejvégű, szép, kényelmes heverő, mely magyar szakemberek munkája.  A heverő fekvőfelülete alatt teljes méretű ágyneműtartót találsz. Fekvőfelülete bonellrugós, gerinctámasszal erősített. Ajánljuk mindennapos alváshoz átlag testsúlyúaknak. A heverő fekvőfelületének és alsó vázának, fejtámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
75.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyszerűen divatos, szögletes vonalvezetésű kanapé, mely a modern mellett a minimál terekben is tökéletesen helytáll. A Puzzle Z20 kanapé amellett, hogy kényelmes nappali bútor, remekül ellátja feladatát mindennapos ágyként is. Fekvéfelületének szélessége miatt ugyanakkor csak egy személynek alkalmas éjjelre. A kanapé nyitása pofonegyszerű, köszönhetően kattanós mechanikájának. Háttámlája 3 pozícióban állítható: kanapé, relax és ágy. Táskarugós fekvőfelülete lehetővé teszi, hogy mindennap egészségesen feküdj rajta. Huzatát egyszerűen le tudod zipzározni és gond nélkül moshatod, tisztíthatod. Feldobhatod karpárnával (Ellipse, Dui), díszpárnával (Dapper 50, 65, 80, Dapper Patch  Uni, IJack-IStar), fotellel...
Szállítási költség: 9.990 Ft
209.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szögletes vonalvezetésű kanapé, modern és minimál szobákba. A Puzzle Z30 modern nappali bútor mellett és mindennapi ágyként is megállja helyét, igaz, fekvőfelületének szélessége csak egy személynek kényelmes igazán.   Kinyitni igen egyszerű, kattanós mechanikája miatt. Háttámlája 3 pozícióba - kanapé, relax vagy ágy - állítható.  Táskarugós fekvőfelülete lehetővé teszi, hogy minden nap egészségesen aludj rajta.  Huzatát egyszerűen le tudod zipzározni és gond nélkül moshatod, tisztíthatod. Egy személyes ággyá nyitható kanapé, mindennapos alvásra, táskarugós matraccal. Mindemellett feldobhatod karpárnával (Ellipse, Dui), díszpárnával (Dapper 50, 65, 80, Dapper Patch  Uni, IJack-IStar),...
Szállítási költség: 9.990 Ft
209.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyszerű megjelenésű heverő, fix fejtámlával. A fekvőfelülete alatt nagyméretű ágyneműtartót találsz. Bonellrugós fekvőfelülete miatt átlag testsúlyúaknak ajánljuk, mindennapos alváshoz. A fejvéget a heverő mindkét végére fel tudod szerelni, így nem kell azon gondolkodnod megrendelés előtt, hogy jobbos vagy balos állású heverőt szeretnél-e. Külön adhatsz meg szövetet a heverő alsó vázának és a fekvőfelületének, ahogy a képen látod. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni a heverőt, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A fekvőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így heverőd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz...
Szállítási költség: 9.990 Ft
49.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyszerű külsejű, szögletes heverő, fix fejvéggel. A felnyitható fekvőfelülete alatt nagyméretű ágyneműtartóba pakolhatsz. Szivacsos fekvőfelülete miatt inkább vendégágynak ajánlott, vagy kis testsúlyúaknak - például gyerekeknek -, mindennapos alváshoz. A fejvéget a heverő mindkét végére fel tudod szerelni, tehát jobbos és balos állású is egyszerűen lehet.  Ha úgy tetszik, külön adhatsz meg szövetet a heverő alsó vázának és a fekvőfelületének, ahogy a képen látod. Ha viszont egyszínűben szeretnéd megrendelni a heverőt, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A fekvőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így heverőd  télen hideg...
Szállítási költség: 5.990 Ft
39.990 Ft
  színek kárpitok
   


A Rollo Chrome kanapé könnyed megjelenést, modern hangulatot, letisztultságot csempész szobádba, lakásodba vagy irodádba. Nemcsak kanapéként használhatod, hanem kényelmes délutáni heverőként, de még mindennapos alvásra is. A kanapé "karfái" lehajthatók, így nyithatod heverővé vagy teljes értékű ággyá.  A keret huzatán újságtartó zsebek vannak, így kanapéd igazi nappali bútorként is helyt áll. Csúszásgátlókkal ellátott, 9mm vastag bükkfa ágyrácsot tartalmaz.  A kanapé alá görgős ágyneműtartót is kérhetsz, így egyszerűen elrejtheted a rendetlenséget. Keresd fel ügyfélszolgálatos munkatársunkat az ágyneműtartó ügyében! Szivacsos matracának belső magja 8cm vastag freonmentes hideghab, amit...
Szállítási költség: 9.990 Ft
259.990 Ft
  színek kárpitok
   


Micsoda kanapé! A Rollo nemcsak könnyed megjelenésével és modern külsejével csábít. Otthonra és irodába is megfelelő, heverőként délutánra tökéletes és mindennapos alvásra is kiváló. A kanapé különleges "karfáit" le lehet hajtani, ha heverővé vagy ággyá alakítanád át. A keret huzatába újságtartó zsebek keültek - tehát még ezt sem hiányolhatjuk. A kerethuzat nélkül a csúszásgátlókkal ellátott, 9mm vastag bükkfa ágyrács bukkan elő. A kanapé alá kérhető igény szerint görgős ágyneműtartó - ehhez kérjük, keresd fel ügyfélszolgálatos munkatársunkat. A rugós ágybetét 12cm táskarugót rejt, amit szintén pamutrétegek fognak közre. Jól bírja a hajtogatást, hiszen ez a jellegzetessége a Rollo...
Szállítási költség: 9.990 Ft
293.990 Ft
  színek kárpitok
   


Olyan kétszemélyes kanapéra vágysz, ami mutatós, kényelmes, de csak olvasó- vagy tévéző kanapé szerepét tölti be a szobában? Aminek az alja nyitható, belerakhatod az ágyneműt vagy egyéb dolgaidat? Valóban remek kis tároló bújik meg e hagyományos vonalvezetésű, tűzött háttámlájú kanapé aljában. Kényelmes ülőfelülete, lekerekített karfái kitűnő pihenésre adnak lehetőséget fárasztó napod után! A kanapét egyszínű változatokban rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
99.990 Ft
  színek kárpitok
   


Nálad is hideg a fal este? A Savanna heverő megoldást kínál erre a bajra, oldaltámlájával, mely ívesen köti össze a fekvőfelületet a karfával. Heverő mérete: 95 x 75 x 215cm (szélesség x magasság x mélység) Fekvőfelülete: 90 x 190cm A heverő, nevéből adódóan nem nyitható nagyobbá. Ettől függetlenül az ágyneműtartóról nem kell lemondanod, hisz a gázrugóval felnyitható fekvőfelület alatt van. Fekvőfelülete bonellrugót rejt. Leginkább közepes testsúlyúaknak ajánljuk mindennapos alváshoz. Vendégágynak viszont bármikor a legjobb választás! Fabetét is díszíti. Külön adhatsz meg szövetet a heverő alsó vázának és a fekvőfelületének, ahogy a képen látod. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni a heverőt,...
  termékcsalád elemei
   


A hideg fal ellen kiválóan véd a Savanna heverő - oldaltámlája és karfája íves, ráadásul fabetét is díszíti. Széles heverőre van szükséged, hogy kényelmesen elférj? A Savanna jó választás, ugyanis 30cm-rel szélesebb fekhelyet kapsz vele - vagyis 120cm-t. Szűkösen ketten is elfértek rajta. Heverő mérete: 125 x 75 x 215cm (szélesség x magasság x mélység) Fekvőfelülete: 120 x 190cm A heverőt nem lehet nagyobbá kinyitni, de ágyneműtartó tartozik hozzá - a gázrugóval felnyitható fekvőfelület alatt van. A heverő fekvőfelülete bonellrugót rejt. Leginkább közepes testsúlyúaknak lehet javasolni mindennapos alváshoz. Vendégágynak bármikor remek. Külön adhatsz meg szövetet a heverő alsó vázának és a...
  termékcsalád elemei
   


Egy helyen oldanád meg apró lakásodban a nappalid és hálószobád? De azért jó volna egy dizájnos heverő, kanapé? A légies Splitback heverő neked való! Minimál és modern terekben is tökéletesen megállja helyét. Táskarugós matraca lehetőséget ad arra, hogy mindennap kényelmesen alhass rajta. Ha fotellel kombinálod, különleges összeállításokat is összehozhatsz a szobában. A heverő és a fotel háttámlája különféle dőlésszögekben különböző funkciókra képes. Ülés, relax- és ágy pozícióba állíthatod, így nagyon jól ki lehet használni. A fotelből ugyancsak lehet puffot varázsolni, de a heverő mellé is tolhatod, mindig újabb megjelenést adva a szobának... A heverő táskarugós matraca lehetővé teszi, hogy egy...
Szállítási költség: 9.990 Ft
309.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szögletes vonalvezetésű kanapé, amely mély ülőfelületének és alacsony háttámlájának köszönhetően minimál terekben mutat a legjobban.  A Super Light kanapéban nemcsak a kényelmes nappali bútorodat találod meg, hanem az egészséges alvást biztosító ágyat is. Nyitása egyszerű. Mindkét oldalon húzd ki az oldalsó kart és engedd le a háttámlát. A fekvőfelülete viszont csak egy személynek alkalmas mindennapos alvásra. Matraca táskarugós, ami megfelelő kényelmet és fekvést nyújt mindennapos alváshoz. Egyszínű szövetet adhatsz meg a kanapé teljes felületén. Huzatát egyszerűen le tudod zipzározni és gond nélkül mosható, tisztítható. Mindemellett feldobhatod karpárnával (Ellipse, Dui), díszpárnával (Dapper 50,...
Szállítási költség: 9.990 Ft
186.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ha egy kényelmes, klasszikusan szép heverő a vágyad, melyen akár alhatsz is minden nap, a Tessa ilyen, ráadásul oldaltámlája a hideg faltól is megvéd. Elegáns, nappaliba kiváló tévéző, olvasó kanapénak, éjjel pedig megágyazhatsz rajta. Ágyneműtartója is van, a fekvőfelülete alatt. Heverő mérete: 220x80x93cm (szélesség x magasság x mélység) Fekvőfelülete: 90x190cm Bonellrugós fekvőfelülettel rendelkezik, ezért átlagos testsúlyúaknak ideális mindennapos alváshoz. Külön adhatsz meg szövetet a heverő alsó vázának, fekvőfelületének és díszpárnáinak. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni a heverőt, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A fekvőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani,...
  termékcsalád elemei
   


Modern heverő, megerősített fekvőfelülettel, hogy mindennap egészségesen aludhass rajta. Fekvőfelülete relax zónát rejt, ami egészséges alátámasztást biztosít minden éjszaka. A heverő ülőfelületének, vázának és párnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg. Az ülőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így kanapéd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá. A méretek névlegesek!
Szállítási költség: 9.990 Ft
75.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, széles heverő, relax zónás fekvőfelülettel, hogy mindennap egészségesen aludhass rajta. Nagyméretű ágyneműtartót találsz a felnyitható fekvőfelület alatt. A heverő ülőfelületének, vázának és párnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg. Az ülőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így kanapéd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá. A méretek névlegesek!
Szállítási költség: 9.990 Ft
88.990 Ft
  színek kárpitok
   


Mit szólnál egy kis délutáni sziesztához, igazi olaszos hangulatban? Ez a bútordarab a szobában valósággal csábít erre! A Zoárd fix kialakítású heverő kivételes, szemet gyönyörködtető megjelenése, hagyományos vonalvezetése azonnal elbűvöl...! Ez az olaszos stílusú, kényelmes heverő tökéletes, ha csak leülni szeretnél egy kis időre, ha kávéval kínálnád vendégedet, de akkor is, ha ejtőznél egyet rajta...! Háttámlájának és karfáinak tűzött, gombozott megjelenése különösen vonzó, nosztalgikus hatást kelt. A heverő fekvőfelülete 90cm széles. Falvédővel, de ágyrács nélkül kapod. A heverőt ügyfélszolgálatos munkatársunktól falvédő nélkül is kérheted.  A heverő ülőfelületének, karfáinak és...
Szállítási költség: 14.990 Ft
529.990 Ft
  színek kárpitok
   
1