Kanapékirály
Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat

Fix kanapé, heverő

Hálószobák sarkába és nappaliba is ideális egy fix kanapé, heverő! Többségük ágyneműtartóval is rendelkezik, így a kényelmes pihenés mellett értékes pakolóhellyel lát el. A táskarugós kanapékon mindennap lehet aludni! Nem túl méretes, így kisebb helyiségekbe is tökéletes darabok.

Rendezés:  Modern megjelenésű, fix kialakítású szövet kanapé, 2 személyre való bonellrugós ülőfelülettel. Szögletes, letisztult vonalvezetése igazán elegánssá teszik. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! Rengeteg szövet közül választhatsz. Valódi bőr borítással is a tiéd lehet: Alex modern stílusú, 2 személyes, fix, valódi bőr kanapé
Szállítási költség: 9.990 Ft
122.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern megjelenésű, fix kialakítású szövet kanapé, 3 személyre való bonellrugós ülőfelülettel, elegáns, szögletes vonalvezetéssel. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! Rengeteg szövet közül választhatsz. Valódi bőr borítással is megrendelheted: Alex modern stílusú, 3 személyes, fix, valódi bőr kanapé
Szállítási költség: 9.990 Ft
151.990 Ft
színek kárpitok
 


Fiatalos megjelenésű, modern, 2 üléses, fix kialakítású kanapé. Dísztűzése, fém lábai igen mutatóssá teszik, ráadásul kellően kényelmes is. Utóbbi tulajdonságát hevederes ülőfelületének és a háttámlában lévő puha Pur habnak köszönheti. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A kanapé 2 részére tudsz szövet bevonatot megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Valódi bőr borítással is a tiéd lehet: Bari modern stílusú, 2 személyes, fix, valódi bőr kanapé
Szállítási költség: 9.990 Ft
156.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern megjelenésű, 3 üléses, fix kialakítású kanapé. Dísztűzése, kifinomult vonalvezetése a fiatalok kedvencévé teheti. A kényelemmel sincs gond, ezt a hevederes ülőfelület és a támlákban lévő PUR hab biztosítja. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A kanapé 2 részére tudsz szövet bevonatot megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Valódi bőr borítással is rendelheted: Bari modern stílusú, 3 személyes, fix, valódi bőr kanapé
Szállítási költség: 9.990 Ft
193.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, a minimalizmus felé hajló, fix kialakítású kanapé, valódi bőr kárpitozással. Szögletes, sajátos vonalvezetését kéttűs dísztűzés emeli ki, az alacsony ülőfelület pedig szintén az eleganciát növeli. Hosszú távon is kényelmes pihenést biztosít, erről a dupla rugózáson kívül a két fokozatban állítható fejtámlák és a széles kartámlák gondoskodnak. Egyféle valódi bőr szövetet adhatsz meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
285.990 Ft
színek kárpitok
 


Szögletes vonalvezetésű, modern, szinte minimalista stílusú 3 üléses kanapé, fix kialakítással. Az eleganciát a sajátos formavilágon kívül a valódi bőr kárpitozás, a kéttűs dísztűzés és a szokatlanul alacsony ülőfelület fokozza. A kényelemre sem lehet panasz: az ülőfelületben dupla rugózás húzódik, a háttámla pedig két fokozatban állítható. Legyen szó TV nézésről, olvasásról, vagy egy délutáni sziesztáról, egy élmény lesz elnyújtózni a kanapén. Egyféle valódi bőr szövetet adhatsz meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
412.990 Ft
színek kárpitok
 


Kagyló fotel formájú, divatos, modern, 2 üléses kanapé, szivacsos ülőfelülettel. Nappali kanapénak viszonylag kényelmetlen, viszont hozzáillő foteljével kiegészítve irodák váróiba vagy tárgyalókba kényelmes megoldás. A kanapét Barna, Fekete vagy Bézs műbőrrel rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
59.990 Ft
színek kárpitok
 


Mutatós, kagyló formavilággal hódító fotel, amely akár egy fix kanapénak is felfogható. Teljes felületét szövet kárpitozás fedi. Világosszürke, Világosbarna, vagy Sötétbarna színben rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
49.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern stílusú, ízlésesen letisztult, fa lábaival és ívelt vonalvezetésével igazán megnyerő kanapé. Kialakítása fix, felülete alatt pedig habszivacs rejtőzik. Várótermekbe, tárgyalókba, kávézókba remek megoldás. Egyféle szövetet adhatsz meg a kanapé teljes felületének.
Szállítási költség: 9.990 Ft
72.990 Ft
színek kárpitok
 


Kellemes megjelenésű, emellett igen kényelmes, fix kialakítású kanapé. Egy hosszú nap után tökéletes lesz elnyúlni rajta, hullámrugós felületét habréteg egészíti ki, így a komfortérzet garantált. Ágyfunkcióval is kérheted, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A kanapénak egyféle szövetet tudsz megadni.
Szállítási költség: 9.990 Ft
195.990 Ft
színek kárpitok
 


Egy karfás, klasszikusabb formavezetésű kanapé. Összecsukott állapotban is kényelmesen elheveredhetsz rajta. Kinyitása nagyon egyszerű: az alul található két ágyneműtartó fiókot előre ki kell húzni, majd az ülőfelület felső szivacsos rétegét rá kell hajtani. Szivacsos fekvőfelülete miatt vendégágynak ajánljuk. Mindennapos alváshoz maximum gyerekeknek. A kanapé vázának és fekvőfelületének külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni a kanapét, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A képen látható módon, bal oldali karfával rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
85.990 Ft
színek kárpitok
 


Hagyományos stílusú, egy karfás kanapé. Összecsukva oldaltámlás heverőként funkcionál. Ággyá alakítása könnyű feladat: húzd ki az alul található két ágyneműtartó fiókot, majd hajtsd rá az ülőfelület felső szivacsos rétegét! Mindennapos alváshoz maximum gyerkőcöknek ajánljuk, szivacsos fekvőfelülete miatt inkább vendégágynak alkalmas. A kanapé vázának és fekvőfelületének külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni a kanapét, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A képen látható módon, jobb oldali karfával rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
85.990 Ft
színek kárpitok
 


A keleties hangulatot idéző, klasszikus stílusú, fix kialakítású kanapé. A szegecselt, íves karfáknak és a szépen faragott lábaknak köszönhetően külső jegyeiben nem mindennapi látványt nyújt. Felülete alatt habszivacs húzódik, így biztosan kényelmes lesz a TV-zés, olvasás, pihenés. Külön szövetet adhatsz meg a kanapé ülőfelületének, vázának és nagypárnáinak.
Szállítási költség: 9.990 Ft
154.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern lakásod elengedhetetlen design eleme a Ghia kanapé! Nem egy egyszerű fix kanapé, hanem heverő is. Ülőfelületének mindkét oldala külön-külön felhajtható, ezzel relaxáláshoz heverőt nyújtva neked, teljesen lehajtva pedig egyszemélyes vendégágy lehet. Táskarugós matraccal ellátott ülőfelülete extra komfortos nappali bútorrá teszi a kanapét, de vendégszobává is varázsolja nappalidat. A Ghián kényelmesen eltölthetsz több éjszakát is, átmeneti mindennapos kanapéd lehet. Egyszínű szövetet adhatsz meg a kanapénak. Egyes szövetek kiválasztásánál előfordulhat, hogy módosul a feltüntetett szállítási idő. Ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Mindennapos alvás esetén a kanapéra nem érdemes...
Szállítási költség: 14.990 Ft
341.990 Ft
színek kárpitok
 


Fix kialakítású kanapé, amely egyedi formavilágával azonnal megragadja a tekintetet. Magas, lakkozott fa lábai még feltűnőbbé teszik, így fiatalos, modern terekbe remek választás. Ülése szivacsos, amely a kanapé funkciójának megfelelő kényelmet biztosít. Külön szövetet adhatsz meg az ülőfelületnek, illetve a hát - és kartámláknak, és a lábak színét is kiválaszthatod. Összeszerelten, csomagolva kapod.
Szállítási költség: 9.990 Ft
62.990 Ft
színek kárpitok
 


Kényelmes, kellemes külsejű és jó alátámasztású heverő, oldaltámlával, hogy még a hideg faltól is védjen. Fekvőfelülete relax zónát rejt, mely egészséges alátámasztást biztosít minden éjszakára.  A heverő ülőfelületének és párnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Az ülőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így heverőd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá. A kép illusztráció, a London heverő matraca szövettel van bevonva, amit kérhetsz Te is! A méretek névlegesek!
Szállítási költség: 9.990 Ft
129.990 Ft
színek kárpitok
 


Egyedi formavilágú, vérbeli dizájnheverő, a Long Horn kanapé tökéletes kiegészítője. A nem mindennapi vonalvezetésen túl a rozsdamentes fém lábak, hátul pedig a görgők is figyelemre méltóak. A normál módon kívül relax módba is állíthatod, illetve teljesen lehajtva a háttámlát egyszemélyes ágyat kapsz. Az Icomfort Excess rugós ülőrésznek köszönhetően a kényelemmel sem lesz gondod. Átalakítása az egyszerű, elterjedt kattanós módszerrel történik. Egyféle szövetet adhatsz meg a heverő teljes felületének. Egyes szövetek kiválasztásánál előfordulhat, hogy módosul a feltüntetett szállítási idő. Ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni!
Szállítási költség: 14.990 Ft
403.990 Ft
színek kárpitok
 


Szeretnél egy kényelmes, mutatós kanapét, amin mindennap aludnál? Háttámlája a hideg faltól is megvéd. Elegáns megjelenése miatt a nappaliban is jól mutat olvasó kuckónak vagy TV néző heverőnek. Fix kialakítású, de egy személynek kényelmesen megfelel pihenéshez, alváshoz. Felnyitható ágyneműtartót fekvőfelülete alatt találsz. Bonellrugós fekvőfelületét átlagos testsúlyúaknak ajánljuk mindennapos alváshoz. Külön adhatsz meg szövetet a kanapé alsó vázának, fekvőfelületének és díszpárnáinak. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni a kanapét, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A ülőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így kanapéd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá.
Szállítási költség: 9.990 Ft
92.990 Ft
színek kárpitok
 


Szeretnél egy kényelmes, mutatós heverőt, melyen mindennap aludnál? Ennek a mutatós, elegáns modellnek az oldaltámlája a hideg faltól is megvéd. Elegáns megjelenése miatt a nappaliban is remek látvány. Felnyitható fekvőfelülete alatt ágyneműtartót találsz. Nyitása hagyományos nyitóvassal történik. Bonellrugós fekvőfelületű, gerinctámasszal erősített, ezért kiváló mindennapos alváshoz átlag testsúlyúaknak. A heverő fekvőfelületének és alsó vázának, fej-, oldaltámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A fekvőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így heverőd télen hideg...
Szállítási költség: 9.990 Ft
105.990 Ft
színek kárpitok
 


Mindennapos alvásra is remek, mutatós heverő, praktikus oldaltámlával, amely megvéd a hideg faltól. Megjelenése egyszerre fiatalos és elegáns. Fekvőfelületét hagyomány nyitóvassal nyithatod fel, alatta ágyneműtartót találsz. Fekvőfelülete bonellrugós, gerinctámasszal erősített, így átlag testsúlyúaknak kiváló megoldás. A heverő fekvőfelületének és alsó vázának, fej-, oldaltámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A fekvőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így heverőd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá. A képen látható módon, jobb oldalon elhelyezett karfával rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
105.990 Ft
színek kárpitok
 


Kényelmes, nem utolsósorban pedig igen mutatós heverő, amelyen mindennap aludhatsz. Oldaltámlája megvéd a hideg faltól. Ágyneműtartóval is rendelkezik, ezt a fekvőfelületet felnyitása után találod meg. Felülete alatt gerinctámasszal erősített bonellrugó lapul, így az átlagos testsúlyúaknak nagyon kényelmes lesz. A heverő fekvőfelületének és alsó vázának, fej-, oldaltámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A fekvőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így heverőd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá. A képen látható módon, bal oldalon elhelyezett karfával rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
119.990 Ft
színek kárpitok
 


Ízléses megjelenésű, mutatós heverő, amely mindennapos alvásra is tökéletes. Oldaltámlája megvéd a hideg faltól. A fekvőfelület hagyományos nyitóvassal nyílik, alatta az ágyneműtartót találod.  A felület alatt gGerinctámasszal erősített bonellrugó gondoskodik a kényelemről. A heverő fekvőfelületének és alsó vázának, fej-, oldaltámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A fekvőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így heverőd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá. A képen látható módon, jobb oldalon elhelyezett karfával rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
119.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, mutatós heverő, amely oldaltámlájával még a hideg faltól is megvéd. Gerinctámasszal erősített bonellrugós felülete átlagos testsúlyúaknak mindennapos alvásra is tökéletes kényelmet biztosít. A fekvőfelület hagyományos nyitóvassal nyílik, alatta találod az ágyneműtartót. A heverő fekvőfelületének és alsó vázának, fej-, oldaltámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A fekvőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így heverőd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá. A képen látható módon, bal oldalon elhelyezett karfával rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
127.990 Ft
színek kárpitok
 


Mutatós, modern kialakítású heverő, amely akár mindennapos alvásra is remek megoldás. Oldaltámlája praktikus célt szolgál: megvéd a hideg faltól. Fekvőfelülete gerinctámasszal erősített bonellrugót rejt, amely átlagos testsúlyúaknak tökéletes kényelmet biztosít. Ha felnyitod, ágyneműtartót is találsz. A heverő fekvőfelületének és alsó vázának, fej-, oldaltámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A fekvőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így heverőd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá. A képen látható módon, jobb oldalon elhelyezett karfával rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
127.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern megjelenésű, mutatós heverő, hatalmas fekvőfelülettel és praktikus oldaltámlával. Bonellrugós felületét gerinctámasz erősíti, így átlagos testsúlyúaknak igazán kényelmes lesz a pihenés. A fekvőfelületet felhajtva méretes ágyneműtartót találsz. A heverő fekvőfelületének és alsó vázának, fej-, oldaltámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A fekvőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így heverőd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá. A képen látható módon, bal oldalon elhelyezett karfával rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
139.990 Ft
színek kárpitok
 


Vonzó megjelenésű, fiatalos heverő, praktikus oldaltámlával. A kényelmet gerinctámasszal erősített bonellrugó biztosítja: átlagos testsúlyúaknak tökéletes élmény lesz. A fekbőfelület hagyományos nyitóvassal nyílik, alatta ágyneműtartót is találsz. A heverő fekvőfelületének és alsó vázának, fej-, oldaltámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A fekvőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így heverőd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá. A képen látható módon, jobb oldalon elhelyezett karfával rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
139.990 Ft
színek kárpitok
 


Egyszemélyes, mindennapos alvásra is tökéletes, mutatós heverő. Praktikus oldaltámlája megvéd a hideg ellen. Fekvőfelületét hagyomány nyitóvassal nyithatod fel, alatta ágyneműtartót találsz. A kényelmet gerinctámasszal erősített bonellrugó garantálja. A heverő fekvőfelületének és alsó vázának, fej-, oldaltámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A fekvőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így heverőd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá. A képen látható módon, bal oldalon elhelyezett karfával rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
94.990 Ft
színek kárpitok
 


Mutatós, mindennapos alvásra is remek, oldaltámlás heverő. A fekvőfelület gerinctámasszal erősített bonellrugót rejt: átlag testsúlyúaknak tökéletes kényelmet biztosít. Felnyitva ágyneműtartót is találsz. Az oldaltámla amellett, hogy jól néz ki, a hideg faltól is megvéd. A heverő fekvőfelületének és alsó vázának, fej-, oldaltámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A fekvőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így heverőd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá. A képen látható módon, jobb oldalon elhelyezett karfával rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
94.990 Ft
színek kárpitok
 


Hagyományos stílusú, ízléses heverő, fix kialakítással. Kényelmes, pihentető alvásban lesz részed, akár mindennapos használat mellett is, köszönhetően a bonellrugós fekvőfelületnek. A heverőnek egyféle szövetet tudsz megadni.
Szállítási költség: 9.990 Ft
75.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern megjelenésű, a természetet is az otthonodba csempésző, 2 személyes kanapé, amelyet nappalidban és irodádban egyaránt remekül tudsz használni. Ívelt vonalvezetéssel hódító ülése és háttámlája, illetve a pácolt lábak nagyszerű párost alkotnak. Rengeteg szövet és bőr közül választhatsz. Összeszerelve, csomagolva, 3 év garanciával lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
251.990 Ft
színek kárpitok
 


Az idősebb korosztály kedvence lehet ez a heverő: fekhelye magas, így könnyen fel lehet állni róla. Oldaltámlája is igen praktikus, hiszen megvéd a hideg faltól. Fekvőfelülete bonellrugós, így mindennapos alváshoz is remek megoldás. Persze a külcsínnel sincs gond: kifelé ívelő karfája igen mutatóssá teszi. Külön adhatsz meg szövetet a heverő alsó vázának, fekvőfelületének és díszpárnáinak. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni a heverőt, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A fekvőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így heverőd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá. A képen látható módon, bal oldalon elhelyezett karfával rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
81.990 Ft
színek kárpitok
 


Praktikus kialakítású, mutatós heverő, amely mindennapos alvásra is tökéletesen alkalmas. Az idősebb korosztálynak különösen szimpatikus lehet: oldaltámlája megvéd a hideg faltól, a fekhely pedig igen magas, így könnyű felállni róla. Fekvőfelülete bonellrugót rejt, amely garantálja a kényelmet. Felhajtva ágyneműtartót is találsz. Persze a külcsínnel sincs gond: kifelé ívelő karfája igen mutatóssá teszi. Külön adhatsz meg szövetet a heverő alsó vázának, fekvőfelületének és díszpárnáinak. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni a heverőt, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. A fekvőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így heverőd...
Szállítási költség: 9.990 Ft
81.990 Ft
színek kárpitok
 


Kényelmes, vonzó megjelenésű heverő, hagyományos kialakításban. Oldalfalas megoldása megvéd a hideg faltól. Mivel felülete bonellrugós, mindennapos alvásra is kiválóan alkalmas - pihentető alvásban lesz részed. A heverő fekvőfelületének és a fejtámlának, illetve alsó váznak külön szövetet tudsz megadni. A képen látható módon, bal oldalon elhelyezett karfával rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
81.990 Ft
színek kárpitok
 


Mutatós, fiatalos vonalvezetésű, oldaltámlás heverő. Az oldaltámla, azon túl, hogy karakteressé teszi a modellt, praktikus is, hiszen megvéd a hideg faltól. A kényelemre sem lehet panasz, hiszen a fekvőfelület bonellrugót rejt - miindennapos alvásra tökéletesen alkalmas. A heverő fekvőfelületének és a fejtámlának, illetve alsó váznak külön szövetet tudsz megadni. A képen látható módon, jobb oldalon elhelyezett karfával rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
81.990 Ft
színek kárpitok
 


Fiatalos megjelenésű, modern, fix kialakítású kanapé, amelyen ketten is kényelmesen elfértek. Letisztult, elegáns formája miatt tárgyalókanapénak is tökéletes. Rengeteg szövet és bőr közül választhatsz. Összeszerelve, csomagolva, 18 hónap garanciával lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
115.990 Ft
színek kárpitok
 


Fix kialakítású, kétszemélyes kanapé. Megjelenése igazán elegáns: ezt főként szögletes, letisztult formavilágának köszönheti. Visszafogottsága miatt nem csak nappalikba, hanem akár tárgyalóhelységekbe is tökéletes megoldás. Rengeteg szövet közül választhatsz. Összeszerelve, csomagolva, 18 hónap garanciával lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
132.990 Ft
színek kárpitok
 


Hagyományos kialakítású, szögletes vonalvezetésű, kényelmes heverő, mely magyar szakemberek munkája.  A heverőt felhajtva méretes ágyneműtartót találsz. Bonellrugós fekvőfelülete biztosítja a  pihentető, egészséges alvást, akár mindennapos használat mellett is. A heverő fekvőfelületének és alsó vázának, fejtámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
62.990 Ft
színek kárpitok
 


Szögletes vonalvezetésével és pácolt lábaival hihetetlen elegáns, két személyes kanapé. Letisztultságának köszönhetően felhasználhatósága igen sokrétű: nappalikban, dolgozószobákban, várótermekben is remekül mutat. Rengeteg szövet és bőr közül választhatsz. Összeszerelve, csomagolva, 2 év garanciával lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
231.990 Ft
színek kárpitok
 


Mutatós, innovatív megjelenésű heverő, amely remek szolgálatot tehet nappalidban. Táskarugós felületének köszönhetően nagyon kényelmes, henger alakú párnája pedig tökéletes partner lesz a délutáni heverészésben. Persze le is veheted, ha úgy jobban tetszik. Három láb közül választhatsz, egyszínű szövetet adhatsz meg a kanapénak. Egyes szövetek kiválasztásánál előfordulhat, hogy módosul a feltüntetett szállítási idő. Ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni!
Szállítási költség: 14.990 Ft
239.990 Ft
színek kárpitok
 


Elegáns, letisztult megjelenésű, fix kialakítású kanapé. Váróhelyiségekbe, irodákba ideális: lakkozott fa lábai, ívelt háttámlája és kartámlái visszafogott, komoly külsőt kölcsönöznek a modellnek. Ülése szivacsos, amely a kanapé funkciójának teljesen megfelelő kényelmet biztosít. Külön szövetet adhatsz meg az ülőfelületnek, illetve a hát - és kartámláknak, és a lábak színét is kiválaszthatod. Összeszerelten, csomagolva kapod.
Szállítási költség: 9.990 Ft
67.990 Ft
színek kárpitok
 


Letisztult, visszafogott megjelenésű, kárpitozott pad, szivacsos üléssel. Irodákba, várótermekbe remek választás: semmi cicoma, csak egyszerű kényelem. A lakkozott fából készült lábak még elegánsabbá teszik. Külön szövetet adhatsz meg az ülőfelületnek, illetve a hát - és kartámláknak, és a lábak színét is kiválaszthatod. Összeszerelten, csomagolva kapod.
Szállítási költség: 9.990 Ft
65.990 Ft
színek kárpitok
 


Elegáns, modern megjelenésű oldalfalas heverő. Kialakítása rendkívül praktikus, hiszen nem kell a hideg faltól félned éjszakánként. Fekvőfelülete bonellrugós, ami azt jelent, hogy mindennapos alvásra is tökéletesen alkalmas. Ágyrács magassága: 25 cm  A heverő fekvőfelületének és a fejtámlának, illetve alsó váznak külön szövetet tudsz megadni. A képen látható módon, bal oldalon elhelyezett karfával rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
95.990 Ft
színek kárpitok
 

Ezt írták rólunk

Mielőtt megrendelnéd álmaid bútorát, olvasd el a véleményüket, tapasztalataikat azoknak, akik már vásároltak a Kanapékirály Webáruházban. Nem árt tudni, hogy jó helyen jársz!

Kanapékirály Extra Garancia

Mi van, ha idő előtt tönkremegy? Aggodalomra semmi ok! A normál garanciaidőn túl lehetőséged van további Extra Garanciát vásárolni, amivel nagyobb biztonságot kapsz...

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Már a kezdetektől arra törekedtünk, hogy a kiszállítás költsége senkit ne terheljen meg, bárhol is lakjon Magyarországon. Sokkal olcsóbb, mint gondolnád...

Vásárolj olcsóbban!

Akciós bútorok minden mennyiségben! Ha nem akarsz lemaradni, ne halogasd sokáig, mert akcióink gyakran változnak, bizonyos termékek pedig csak az akcióban érhetőek el!

Kanapékirály a Facebook-on!

Ne maradj le semmiről, lájkold a Kanapékirályt a Facebook-on és értesülj azonnal az akciókról, újdonságokról, érdekességekről, vegyél részt közösségi játékainkban!

Kanapékirály Blog

Színes hírek, érdekességek Krisztiántól, röviden, tömören, kötetlenül. Ne tartsd magadban a véleményed, nézz be a blogba és szólj hozzá Te is! Iratkozz fel RSS híreinkre!

Lakberendezési ötletek

Nem tudod hogy állj neki? Akkor nézz be ide! Lakberendezési ötletek, tippek és praktikák, vásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől. Ha kérdésed van, hívj, vagy írj és segítünk!

Kanapévásárlás előtt állsz?

Hogy elkerüld a kanapévásárlás utáni bosszúságokat, töltsd le ingyen a Kanapékirály 7-perces trükkjét! Garantáltan segít eligazodni! Most komplett lakberendezési sorozattal kiegészítve kapod!

 

 

 

Teszteld otthon 38 napig, ha nem tetszik, visszavisszük!

A Kanapékirály bútorait 38 napig tesztelheted, méghozzá saját otthonodban.
És ha közben úgy döntesz, hogy a választott bútor mégsem nyerte el a tetszésed, ingyen visszavisszük,
Te pedig 100%-ban visszakapod a vételárat!

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia

 

 

Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház Bútor webáruház termékek Akciós bútorok Azonnal vihető, outlet és leértékelt bútorok Vásárlók véleménye, rólunk írták Kapcsolat Működési szabályzat Szállítás és fizetés, országos bútor házhoz szállítás Extra bútor garancia Kanapékirály törzsvásárlói rendszer Lakberendezési ötletek Hírlevél feliratkozás Blog Kanapé Bútor Ülőgarnitúra Konyhabútor Címkék

Kényelemszakértő.hu Kanapétrend.hu Gerincvédő zóna, gerincvédő kanapé Lakberendezési tanácsok Lakberendezési ötletek Lakberendezési tippek Lakberendezési praktikák Nyitható kanapé, kinyitható kanapé Teirodád.hu KAP Bútoráruházak Fel

összekötő elem 3 ajtós szekrény nagyobbítható asztal étkező garnitúrák irodabútor bonellrugós franciaágy 180x200 heverő 5 ajtós komód fabetétes sarokkanapé kalaptartó fogas