Kanapékirály
Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat

Fotel

Fotel nélkül nem igazi a pihenés! Bármilyen stílusú tetszik is, hiányolnád, ha nem lenne – a kárpitozott, mutatós fotel típusok arra várnak, hogy „bevackold” benne magadat, legyen szó olvasásról, tévézésről vagy kellemes beszélgetésről. Idősek és fiatalok is megtalálják a kedvencünket!

Rendezés:  Harsány, vidám hangulatot árasztó fotel, mutatós krómacél lábbal. Nem csak gyerekszobában állja meg a helyét. A fotelt a képen látható Színes kivitelben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.290 Ft
109.990 Ft helyett
99.990 Ft
színek kárpitok
 


Ívelt, párnázott külsejével már ránézésre hívogató, letisztult, modern stílusú fotel. Kialakítása fix. Ülése alatt bonellrugó és habréteg együttes erővel garantálja a kényelmes pihenést. A fotelnek egyféle szövetet adhatsz meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
89.990 Ft helyett
82.990 Ft
színek kárpitok
 


Az Alex sarokülőgarnitúrához passzoló, fix kialakítású fotel. Az ívelt, modern vonalvezetés igazán mutatóssá teszi. Felülete alatt bonellrugó rejtőzik, így hosszú távon is kényelmes lesz a TV nézés, olvasás. A képen látható szövettel rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
54.990 Ft
színek kárpitok
 


Szögletes vonalvezetésű, modern megjelenésű, fix kialakítású szövet fotel, bonellrugós ülőfelülettel. A fotelt kérheted billenthető és lábtartós változatban is, ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! Rengeteg szövet közül választhatsz. Megrendelheted valódi bőr borítással is: Alex modern stílusú, 1 személyes, fix, valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
73.990 Ft
színek kárpitok
 


Fix kialakítású fotel, klasszikus stílusban. Háttámlája nem csak kényelmes, de a dísztűzésnek köszönhetően igazán vonzó megjelenést is kapott. Az ülésben lévő dupla rugózás tovább fokozza a komfortérzetet. A fotelt kérheted billenthető és lábtartós változatban is, ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Rengeteg szövet és fabetét közül választhatsz. Valódi bőr borítással is as tiéd lehet: Anett klasszikus stílusú, fix, valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
86.990 Ft
színek kárpitok
 


1 személyes, fix, bonellrugós, gurulós fotel. Tökéletes, ha kisebb nappalidba keresed a megfelelő bútort! Görgős fotel ideális méretekkel, hogy kevés helyet foglaljon - ha pedig útban lenne, könnyen arrébb tolhatod, egy egyszerű mozdulattal! Így könnyen ki tudsz alatta is porszívózni! A fotelt kérheted szivacsos változatban is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Vázának és ülő-, fekvőfelületének külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Az ülőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így kanapéd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá.
Szállítási költség: 5.990 Ft
44.990 Ft
színek kárpitok
 


Ez a görgős, 1 személyes, fix, szivacsos fotel kisebb nappaliban is megállja a helyét. Nem foglal sok helyet, s ha még így is útban lenne, könnyedén arrébb tolhatod. Megkönnyíti a takarítást és a helycsinálást is.  Válassz egy Neked tetsző színt és rendeld meg Te is saját foteled önállóan, vagy kérd akár kanapéd/sarkod mellé kiegészítőként! Elsősorban az Apolló kanapé mellé ajánljuk!
Szállítási költség: 5.990 Ft
39.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, fiatalos szabású, fix kialakítású fotel. Széles kartámlái rendkívül kényelmessé teszik, a kéttűs dísztűzés pedig a strapabíróságot biztosítja. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotel 2 részére tudsz szövet bevonatot megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Valódi bőr borítással is a tiéd lehet: Atlanta modern stílusú, fix, valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
117.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, fiatalos megjelenésű, fix kialakítású fotel. Hevederes ülőfelülete igen kényelmes, támláiban pedig puha Pur hab van, amely szintén felfelé tolja a komfortérzetet. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotel 2 részére tudsz szövet bevonatot megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Valódi bőr borítással is megrendelheted: Bari modern stílusú, fix, valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
109.990 Ft
színek kárpitok
 


A kagylófotel mindig szemrevaló darab! Kicsi nappaliba különösen jó választás,  ha egy praktikus ülőhely kellene! A Bern kagylófotelt megrendelheted önállóan, vagy megveheted a kanapéd mellé - így gond nélkül le tudod ültetni vendégeidet is! Elsősorban kanapék, valamint a kisebb sarkok mellé ajánljuk! Egyszínű vázzal és mintás párnázattal is választhatod! Szövetválasztásnál külön add meg a váz és a párnázat szövetét! Ha megegyező színt választasz váznak és párnázatnak, akkor kérjük, mindkettő esetében ugyanazt a szövetet jelöld meg!
Szállítási költség: 5.990 Ft
37.990 Ft
színek kárpitok
 


Kényelmes, szövet kárpitozású kagylófotel, méretes kartámlákkal. Fiatalos, modern nappalikban remekül mutat pár ilyen, például egy dohányzóasztal körül. Világosszürke, Világosbarna, vagy Sötétbarna színben rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
33.990 Ft
színek kárpitok
 


Leírhatatlan kényelemmel fogad ez a fotel, amint hazaérsz fárasztó napod után! Beülési mélységének és alacsony ülésmagasságának köszönhetően a Bettina fotel "tárt karokkal vár". Szögletes vonalvezetése a karfák lekerekítésével még mutatósabbá válik. A fotel háttámláját egy nagypárna teszi még kényelmesebbé. Fényes lábai fokozzák a modell modern varázsát! A fotel ülőfelületének, alsó vázának, karfáinak és párnájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
99.990 Ft
színek kárpitok
 


Fix kialakítású fotel, vonzó, klasszikus stílusban. Amellett, hogy tűzött támlája igazán ízléses külsőt biztosít, az ülésekben lévő dupla rugózás a kényelemről is gondoskodik. A fotelt kérheted lábtartós változatban is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotelnek egyféle szövet bevonatot tudsz megadni. Valódi bőr borítással is a tiéd lehet: Bianka klasszikus stílusú, fix, valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
64.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, minimalista stílusú, fix kialakítású fotel, valódi bőrrel borítva. A kényelmet a dupla rugózáson kívül két fokozatban állítható háttámla garantálja - ez persze látványelemnek sem utolsó. A szögletes, karakteres vonalvezetést a kéttűs dísztűzés emeli ki. Egyféle valódi bőr szövetet adhatsz meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
224.990 Ft
színek kárpitok
 


Az biztos, hogy a hagyományos formák szerelmesei szívesen belehuppannának ebbe a kényelmes, tetszetős fotelbe! A Carian fotel nemcsak hagyományos vonalvezetésével, de a kellemes, kerekített és fabetétes karfákkal is hódít,  mely minden fotel esetében piros pont! Fix kialakítású, tökéletes olvasáshoz, tévézéshez és persze jó hangulatú beszélgetésekhez is! A fotel ülőfelületének, karfáinak és alsó vázának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
82.990 Ft
színek kárpitok
 


1 személyes, fix, fabetétes fotel. Egyedi vonalvezetése dobja fel igazán, biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz ilyennel máshol találkozni! Rengeteg szövet és 2 fabetét közül választhatsz.
Szállítási költség: 5.990 Ft
47.990 Ft
színek kárpitok
 


Fix kialakítású fotel, elegáns fotel, amely remekül passzol a Carlos sarokülőgarnitúrához. Ízléses, ívelt vonalvezetése és párnázott hatású kartámlái, illetve ülése igazán hívogatóak. Kérheted lábtartós változatban is, amelyről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Kétféle szövetet adhatsz meg. Valódi bőr borítással is a tiéd lehet: Carlos modern stílusú, fix, valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
66.990 Ft
színek kárpitok
 


Fix kialakítású, fiatalos fotel, látványos dísztűzéssel. A figyelemreméltó külső jegyeken túl a kényelemmel is elégedett leszel, hiszen ülőfelülete hullámrugós. A fotelt kérheted lábtartós változatban is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotel 2 részére tudsz szövet bevonatot megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Valódi bőrrel is megrendelheted: Carlos modern stílusú, fix, valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
66.990 Ft
színek kárpitok
 


A modern és a klasszikus stílust vegyítő, fix kialakítású fotel, ízléses fabetéttel és rendkívül széles szövetválasztékkal. A szövet és a fabetét esetében is rengeteg lehetőség közül választhatsz.
Szállítási költség: 5.990 Ft
81.990 Ft
színek kárpitok
 


Elegáns külsejű kagylófotel, könnyen tisztán tartható műbőr huzattal. A hozzáillő kanapéval kiegészítve remek összeállítást lehet belőle kreálni várókba vagy irodákba is, kis tárgyalónak. A fotelt Barna, Bézs, Piros, Fekete vagy Zöld színű textilbőrrel rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
39.990 Ft
színek kárpitok
 


Karakteres megjelenésű, kárpitozott fotel, lakkozott fa lábakkal. Ívelt vonalvezetése igazán egyedi külsőt biztosít, rugós ülése pedig a kényelemért felelős, neki köszönhetően a hosszas üldögélés is komfortos lesz. Külön szövetet adhatsz meg az ülőfelületnek, illetve a hát - és kartámláknak, és a lábak színét is kiválaszthatod. Összeszerelten, csomagolva kapod.
Szállítási költség: 5.990 Ft
52.990 Ft
színek kárpitok
 


Abszolút modern, Per Weiss által tervezett design fotel retro hatású karfával - hátradönthető, három pozícióba állítható. A Clubber fotel háttámláját úgy állíthatod 3 pozícióba, hogy derékszögű állásba rakod, relax pozícióba állítod vagy pedig teljesen lehajtod - így puffá válik. Kényelmes, táskarugós ülőfelületét  és támláját lábtartóként használhatod, de teljesen lehajtva a fotelt, még egy kisgyermek is elfér rajta. Egyszínű szövetet adhatsz meg a fotel teljes felületén.
Szállítási költség: 9.990 Ft
292.990 Ft
színek kárpitok
 


Hogyan készült ez a design fotel? Nos, Per Weiss megunta, hogy minden fotelnek fix háttámlája van, ha pedig mégis hátradönthető, akkor egy nagy monstrum fotelt kapsz. A Clubber fotel érdekessége, hogy háttámlája 3 pozícióban állítható. Lehet nappali, derékszögű állásba helyezni vagy relax pozícióba, de teljesen lehajtva puff pozícióban is állhat. Táskarugós ülőfelülete és háttámlája nemcsak kényelmes lábtartó lehet, egy kisgyermeknek akár meg is tudsz rajta ágyazni, ami pizsamapartiknál nem biztos, hogy hátrány! Egyszínű szövetet adhatsz meg a fotel teljes felületén.
Szállítási költség: 9.990 Ft
228.990 Ft
színek kárpitok
 


Elegáns, klasszikus beütésű, 1 személyes, fix, szövet fotel. A fotelt kérheted billenthető és lábtartós változatban is, ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotelnek egyféle szövet bevonatot tudsz megadni. Valódi bőr huzattal is megrendelheted: Columbia klasszikus stílusú, fix, valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
101.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, rendhagyó megjelenésű, kagyló alakú fotel. Kialakítása fix, bal oldalra magasodó támlával. Ülőfelülete szivacsos. A fotel vázának és ülőfelületének külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 5.990 Ft
43.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, egyedi formavilággal hódító, fix kialakítású fotel, jobb oldalra magasodó támlával. Ülőfelülete szivacsos. A fotel vázának és ülőfelületének külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 5.990 Ft
43.990 Ft
színek kárpitok
 


Íme egy bútor kagylófotel rajongóknak, akik egy kicsit egyedibbre vágynak! Vidám és fiatalos megjelenést ad otthonodnak ez a modell, akár önállóan vásárolod, akár kiegészítésképp a kanapédhoz. A Dora kanapéval együtt  például hangulatos garnitúrát kapsz! Egyszínű vázzal és mintás párnázattal is választhatod! Szövetválasztásnál külön add meg a váz és a párnázat szövetét! Ha megegyező színt választasz váznak és párnázatnak, kérjük, mindkettő esetében ugyanazt a szövetet jelöld meg! A kép illusztráció, a fotel műanyag lábakkal van felszerelve.
Szállítási költség: 5.990 Ft
43.990 Ft
színek kárpitok
 


Ízléses, fiatalos műrattan fotel szett, kifejezetten szabadtérre. Stílusos, fonott rattan hatású vázához egy párna tartozik az ülésen, a választható színkombinációknak köszönhetően pedig biztos lehetsz benne, hogy megtalálod a neked tetszőt. Anyaga ellenáll az időjárás viszontagságainak: nem rozsdásodik, nem kopik és az UV sugárzás sem jelent neki problémát. A szett 2 db fotelt tartalmaz. A fotel szettet Barna, Barna - Taupe, Fehér - Szürke, Grafit - Szürke, Grafit - Lila, vagy Mokka - Barna színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
52.990 Ft
színek kárpitok
 


Elegáns, letisztult formavilágú, kárpitozott kagylófotel. A lakkozott fa lábak remekül passzolnak a finoman ívelt vonalvezetéshez, egy ízlésesen visszafogott összképet létrehozva. Irodákba, várohelyiségekbe is remek megoldás. Külön szövetet adhatsz meg az ülőfelületnek, illetve a hát - és kartámláknak, és a lábak színét is kiválaszthatod. Összeszerelten, csomagolva kapod.
Szállítási költség: 5.990 Ft
52.990 Ft
színek kárpitok
 


Puha, modern megjelenésű, 1 személyes ággyá nyitható fotel. Amellett, hogy külseje igen meggyőző, a komfortérzet is biztosított: felülete freonmentes szivacsból és bonellrugóból tevődik össze, így akár hosszabb távon is rendkívül kényelmes. Nyitása egyszerű: az ülőfelületet előrehúzva az alsó rész kiemelkedik, erre már csak le kell hajtanod a háttámlát. Az előre húzható ülőfelület alatti pótágyrészt felemelve találod az ágyneműtartót. A fotelnek egyféle szövetet tudsz megadni. Textilbőr bevonattal nagyon mutatós, de impregnált szövettel is kérheted, így könnyen tisztán tarthatod.
Szállítási költség: 9.990 Ft
322.990 Ft
színek kárpitok
 


Fix kialakítású, fiatalos, mutatós fotel. Ülése hullámrugós, amely biztosítja a megfelelő kényelmet. A fotelt kérheted lábtartós változatban is, amelyről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotelnek egyféle szövet bevonatot tudsz megadni. Valódi bőr borítással is a tiéd lehet: Dominika klasszikus stílusú, fix valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
82.990 Ft
színek kárpitok
 


Izgalmas fotelre vágysz, ami nem olyan, mint a többi? A Donna bonellrugós fotel gondoskodik nemcsak kényelmedről, de arról is, hogy mindig tetsszen neked! A rendkívül tetszetős modell magas karfái klasszikus jellegűek, miközben maga a fotel modern vonalú. Mutatós nagypárnája alkalmazkodik a bútor hangulatához, no és nagyon kellemes nekidőlni! Egy igazi trón a szobában! A fotel ülőfelületének, karfáinak és alsó részének, valamint párnájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
87.990 Ft
színek kárpitok
 


Fix kialakítású fotel, elegáns stílusban, opcionális fabetéttel. A teljes komfortérzetről a hullámrugóra helyezett, szivacságyba ültetett bonellrugós ülés gondoskodik. A fotelt kérheted billenthető és lábtartós változatban is, amelyről, ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotelnek egyféle szövetet tudsz megadni. Valódi bőr borítással is a tiéd lehet: Dubai klasszikus stílusú, 1 személyes fix, valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
93.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, fiatalos megjelenésű, szinte dizájndarabnak mondható fotel. Ülőfelülete igen kényelmes, köszönhetően a táskarugónak, a hab a tortán pedig a funkcionalitása: egy könnyed mozdulattal ledöntheted a háttámlát, egy kisebb heverővé varázsolva. Rengeteg szövet közül választhatsz és a láb színét is variálhatod.
Szállítási költség: 9.990 Ft
215.990 Ft
színek kárpitok
 


Mutatós, kagyló formavilággal hódító fotel, amely akár egy fix kanapénak is felfogható. Teljes felületét szövet kárpitozás fedi. Világosszürke, Világosbarna, vagy Sötétbarna színben rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
49.990 Ft
színek kárpitok
 


Letisztult, modern stílusú fotel, amely váróhelységekbe, kávézókba, tárgyalókba ideális. Felülete alatt kényelmes habszivacs húzódik. Fa lábai igazán feldobják az összképet. Egyféle szövetet adhatsz meg a fotel teljes felületének.
Szállítási költség: 5.990 Ft
53.990 Ft
színek kárpitok
 


Hiányolsz egy jó kis fotelt otthonodból? Nincs egy kényelmes sarok, ahová lehuppanhatsz fárasztó napod után, és felpakolhatod a lábad? Amennyiben egyszerű, de modern fotel az elképzelésed, az Espavo alighanem minden igényednek megfelel. Vonalvezetése szögletes, de a karfákon enyhén kerekített. Egyszemélyes fotel, ülőfelülete bonellrugós. A kényelmet a puha ülőfelület biztosítja. Még mutatósabbá teheted, ha a fotel ülőfelületét más színben kéred, mint a bútor egészét - sőt, lehet hogy színkombinálással jobban illeszkedik majd a szobád hangulatához. A fotel ülőfelületének, alsó vázának, karfáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
59.990 Ft
színek kárpitok
 


Bohém otthonodba hasonló megjelenésű fotelt szeretnél? Az Evan fotel ránézésre is művészien könnyed, mégis tágas és kényelmes. Visszafogottan modern, a hagyományos vonalú fotelok stílusában készült, kerekített karfákkal. Huzata olyan hatást kelt, mintha egy könnyű anyaggal takarták volna be. Ebbe aztán igazán jó érzés "bevackolni" magad! A fotel ülőfelületének, karfáinak és alsó részének valamint párnájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
74.990 Ft
színek kárpitok
 


Lenyitható, modern kialakítású, ízléses fotel, tömör fa lábakkal. A háttámla dönthetősége rengeteg lehetőséget hordoz magában: normál beállítással beszélgetés, kávézás tökéletes kísérője, relax módban igazán kényelmes az olvasás, laptopozás, teljesen ledöntve pedig egy nagyméretű puffot kapsz, de a kanapéhoz tolva szolgálhat lábtartóként, vagy egy sarokgarnitúra előrenyúló részeként. Ülőfelülete IComfort táskarugós matrac, amely egészséges alátámasztást nyújt, akár mindennapos alváshoz is. A fotel méretei relax háttámla beállítással: 90 x 77 x 95 cm (szélesség x magasság x mélység) Egyszínű szövetet adhatsz meg a kanapé és a fotel teljes felületén.
Szállítási költség: 9.990 Ft
184.990 Ft
színek kárpitok
 


Fix kialakítású fotel, mutatós dísztűzésekkel, egyedi támlakiképzéssel. A dupla rugózásnak köszönhetően ülése igazán kényelmes. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotelnek egyféle szövetet tudsz megadni. Valódi bőr huzattal is megrendelheted: Firenze klasszikus stílusú, fix, valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
91.990 Ft
színek kárpitok
 


Klasszikus stílusú, fix kialakítású szövet fotel. Elegáns dísztűzése különösen mutatóssá teszi. Ülésébe dupla rugózás van építve, így nagyon kényelmes. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotelnek egyféle szövet bevonatot tudsz megadni. Valódi bőr bevonattal is megrendelheted: Florida klasszikus stílusú, fix, valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
79.990 Ft
színek kárpitok
 


Fix kialakítású, karfás fotel, különleges formavilággal és igazán mutatós, modern fém szánkótalpazattal. Külön szövetet adhatsz meg a külső, illetve a középső résznek. A fatámla színénél is több lehetőséged van.
Szállítási költség: 5.990 Ft
39.990 Ft
színek kárpitok
 

Ezt írták rólunk

Mielőtt megrendelnéd álmaid bútorát, olvasd el a véleményüket, tapasztalataikat azoknak, akik már vásároltak a Kanapékirály Webáruházban. Nem árt tudni, hogy jó helyen jársz!

Kanapékirály Extra Garancia

Mi van, ha idő előtt tönkremegy? Aggodalomra semmi ok! A normál garanciaidőn túl lehetőséged van további Extra Garanciát vásárolni, amivel nagyobb biztonságot kapsz...

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Már a kezdetektől arra törekedtünk, hogy a kiszállítás költsége senkit ne terheljen meg, bárhol is lakjon Magyarországon. Sokkal olcsóbb, mint gondolnád...

Vásárolj olcsóbban!

Akciós bútorok minden mennyiségben! Ha nem akarsz lemaradni, ne halogasd sokáig, mert akcióink gyakran változnak, bizonyos termékek pedig csak az akcióban érhetőek el!

Kanapékirály a Facebook-on!

Ne maradj le semmiről, lájkold a Kanapékirályt a Facebook-on és értesülj azonnal az akciókról, újdonságokról, érdekességekről, vegyél részt közösségi játékainkban!

Kanapékirály Blog

Színes hírek, érdekességek Krisztiántól, röviden, tömören, kötetlenül. Ne tartsd magadban a véleményed, nézz be a blogba és szólj hozzá Te is! Iratkozz fel RSS híreinkre!

Lakberendezési ötletek

Nem tudod hogy állj neki? Akkor nézz be ide! Lakberendezési ötletek, tippek és praktikák, vásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől. Ha kérdésed van, hívj, vagy írj és segítünk!

Kanapévásárlás előtt állsz?

Hogy elkerüld a kanapévásárlás utáni bosszúságokat, töltsd le ingyen a Kanapékirály 7-perces trükkjét! Garantáltan segít eligazodni! Most komplett lakberendezési sorozattal kiegészítve kapod!

 

 

 

Teszteld otthon 38 napig, ha nem tetszik, visszavisszük!

A Kanapékirály bútorait 38 napig tesztelheted, méghozzá saját otthonodban.
És ha közben úgy döntesz, hogy a választott bútor mégsem nyerte el a tetszésed, ingyen visszavisszük,
Te pedig 100%-ban visszakapod a vételárat!

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia

 

 

Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház Bútor webáruház termékek Akciós bútorok Azonnal vihető, outlet és leértékelt bútorok Vásárlók véleménye, rólunk írták Kapcsolat Működési szabályzat Szállítás és fizetés, országos bútor házhoz szállítás Extra bútor garancia Kanapékirály törzsvásárlói rendszer Lakberendezési ötletek Hírlevél feliratkozás Blog Kanapé Bútor Ülőgarnitúra Konyhabútor Címkék

Kényelemszakértő.hu Kanapétrend.hu Gerincvédő zóna, gerincvédő kanapé Lakberendezési tanácsok Lakberendezési ötletek Lakberendezési tippek Lakberendezési praktikák Nyitható kanapé, kinyitható kanapé Teirodád.hu KAP Bútoráruházak Fel

hintaszék sarok álló lámpa rögzíthető ginseng gél TV-tartó vitrin feltekerhető írólap