Főoldal Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat
   

Fotel

Fotel nélkül nem igazi a pihenés! Bármilyen stílusú tetszik is, hiányolnád, ha nem lenne – a kárpitozott, mutatós fotel típusok arra várnak, hogy „bevackold” benne magadat, legyen szó olvasásról, tévézésről vagy kellemes beszélgetésről. Idősek és fiatalok is megtalálják a kedvencünket!

Rendezés:  Szögletes vonalvezetésű, modern megjelenésű, fix kialakítású szövet fotel, bonellrugós ülőfelülettel. A fotelt kérheted billenthető és lábtartós változatban is, ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! Rengeteg szövet közül választhatsz.
Szállítási költség: 9.990 Ft
68.990 Ft
  színek kárpitok
   


Fix kialakítású fotel, klasszikus stílusban. Háttámlája nem csak kényelmes, de a dísztűzésnek köszönhetően igazán vonzó megjelenést is kapott. Az ülésben lévő dupla rugózás tovább fokozza a komfortérzetet. A fotelt kérheted billenthető és lábtartós változatban is, ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Rengeteg szövet és fabetét közül választhatsz.
Szállítási költség: 9.990 Ft
81.990 Ft
  színek kárpitok
   


1 személyes, fix, bonellrugós, gurulós fotel. Tökéletes, ha kisebb nappalidba keresed a megfelelő bútort! Görgős fotel ideális méretekkel, hogy kevés helyet foglaljon - ha pedig útban lenne, könnyen arrébb tolhatod, egy egyszerű mozdulattal! Így könnyen ki tudsz alatta is porszívózni! A fotelt kérheted szivacsos változatban is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Vázának és ülő-, fekvőfelületének külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Az ülőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így kanapéd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá.
Szállítási költség: 5.990 Ft
44.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ez a görgős, 1 személyes, fix, szivacsos fotel kisebb nappaliban is megállja a helyét. Nem foglal sok helyet, s ha még így is útban lenne, könnyedén arrébb tolhatod. Megkönnyíti a takarítást és a helycsinálást is.  Válassz egy Neked tetsző színt és rendeld meg Te is saját foteled önállóan, vagy kérd akár kanapéd/sarkod mellé kiegészítőként! Elsősorban az Apolló kanapé mellé ajánljuk!
Szállítási költség: 5.990 Ft
39.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, fiatalos szabású, fix kialakítású fotel. Széles kartámlái rendkívül kényelmessé teszik, a kéttűs dísztűzés pedig a strapabíróságot biztosítja. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotel 2 részére tudsz szövet bevonatot megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
109.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, fiatalos megjelenésű, fix kialakítású fotel. Hevederes ülőfelülete igen kényelmes, támláiban pedig puha Pur hab van, amely szintén felfelé tolja a komfortérzetet. A fotel 2 részére tudsz szövet bevonatot megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül!
Szállítási költség: 9.990 Ft
103.990 Ft
  színek kárpitok
   


A kagylófotel mindig szemrevaló darab! Kicsi nappaliba különösen jó választás,  ha egy praktikus ülőhely kellene! A Bern kagylófotelt megrendelheted önállóan, vagy megveheted a kanapéd mellé - így gond nélkül le tudod ültetni vendégeidet is! Elsősorban kanapék, valamint a kisebb sarkok mellé ajánljuk! Egyszínű vázzal és mintás párnázattal is választhatod! Szövetválasztásnál külön add meg a váz és a párnázat szövetét! Ha megegyező színt választasz váznak és párnázatnak, akkor kérjük, mindkettő esetében ugyanazt a szövetet jelöld meg!
Szállítási költség: 5.990 Ft
37.990 Ft
  színek kárpitok
   


Leírhatatlan kényelemmel fogad ez a fotel, amint hazaérsz fárasztó napod után! Beülési mélységének és alacsony ülésmagasságának köszönhetően a Bettina fotel "tárt karokkal vár". Szögletes vonalvezetése a karfák lekerekítésével még mutatósabbá válik. A fotel háttámláját egy nagypárna teszi még kényelmesebbé. Fényes lábai fokozzák a modell modern varázsát! A fotel ülőfelületének, alsó vázának, karfáinak és párnájának...
Szállítási költség: 9.990 Ft
99.990 Ft
  színek kárpitok
   


Fix kialakítású fotel, vonzó, klasszikus stílusban. Amellett, hogy tűzött támlája igazán ízléses külsőt biztosít, az ülésekben lévő dupla rugózás a kényelemről is gondoskodik. A fotelt kérheted lábtartós változatban is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotelnek egyféle szövet bevonatot tudsz megadni.
Szállítási költség: 9.990 Ft
60.990 Ft
  színek kárpitok
   


Nem mindenkinek lehet ilyen különleges fotelje! Nem csak elidőzni jó érzés benne, hanem nézegetni is! A Caracas fix fotel épp olyan kényelmes, mint amennyire szép látvány! A különlegesen kialakított, kellemes ülőfelület, a kerekített karfák, no és a meglepő, fém színű láb, mely leginkább egy szánkólábra hasonlít, egyedivé varázsolja ezt a modern és tetszetős külsejű fotelt! A fotel ülőfelületének, karfáinak és alsó vázának, valamint párnájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben...
Szállítási költség: 9.990 Ft
119.990 Ft
  színek kárpitok
   


Az biztos, hogy a hagyományos formák szerelmesei szívesen belehuppannának ebbe a kényelmes, tetszetős fotelbe! A Carian fotel nemcsak hagyományos vonalvezetésével, de a kellemes, kerekített és fabetétes karfákkal is hódít,  mely minden fotel esetében piros pont! Fix kialakítású, tökéletes olvasáshoz, tévézéshez és persze jó hangulatú beszélgetésekhez is! A fotel ülőfelületének, karfáinak és alsó vázának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük...
Szállítási költség: 9.990 Ft
79.990 Ft
  színek kárpitok
   


1 személyes, fix, fabetétes fotel. Egyedi vonalvezetése dobja fel igazán, biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz ilyennel máshol találkozni! Rengeteg szövet és 2 fabetét közül választhatsz.
Szállítási költség: 5.990 Ft
47.990 Ft
  színek kárpitok
   


Fix kialakítású, fiatalos fotel, látványos dísztűzéssel. A figyelemreméltó külső jegyeken túl a kényelemmel is elégedett leszel, hiszen ülőfelülete hullámrugós. A fotelt kérheted lábtartós változatban is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotel 2 részére tudsz szövet bevonatot megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a bőrt add meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
62.990 Ft
  színek kárpitok
   


A modern és a klasszikus stílust vegyítő, fix kialakítású fotel, ízléses fabetéttel és rendkívül széles szövetválasztékkal. A szövet és a fabetét esetében is rengeteg lehetőség közül választhatsz.
Szállítási költség: 5.990 Ft
58.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns külsejű kagylófotel, könnyen tisztán tartható textilbőr huzattal. A hozzáillő kanapéval kiegészítve remek összeállítást lehet belőle kreálni várókba vagy irodákba is, kis tárgyalónak. A fotelt Barna, Bézs, Piros vagy Zöld színű textilbőrrel rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
39.990 Ft
  színek kárpitok
   


Abszolút modern, Per Weiss által tervezett design fotel retro hatású karfával - hátradönthető, három pozícióba állítható. A Clubber fotel háttámláját úgy állíthatod 3 pozícióba, hogy derékszögű állásba rakod, relax pozícióba állítod vagy pedig teljesen lehajtod - így puffá válik. Kényelmes, táskarugós ülőfelületét  és támláját lábtartóként használhatod, de teljesen lehajtva a fotelt, még egy kisgyermek is elfér rajta. Egyszínű szövetet adhatsz meg a fotel teljes felületén.
Szállítási költség: 9.990 Ft
291.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hogyan készült ez a design fotel? Nos, Per Weiss megunta, hogy minden fotelnek fix háttámlája van, ha pedig mégis hátradönthető, akkor egy nagy monstrum fotelt kapsz. A Clubber fotel érdekessége, hogy háttámlája 3 pozícióban állítható. Lehet nappali, derékszögű állásba helyezni vagy relax pozícióba, de teljesen lehajtva puff pozícióban is állhat. Táskarugós ülőfelülete és háttámlája nemcsak kényelmes lábtartó lehet, egy kisgyermeknek akár meg is tudsz rajta ágyazni, ami pizsamapartiknál nem biztos, hogy hátrány! Egyszínű szövetet adhatsz meg a fotel teljes felületén.
Szállítási költség: 9.990 Ft
228.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns, klasszikus beütésű, 1 személyes, fix, szövet fotel. A fotelt kérheted billenthető és lábtartós változatban is, ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotelnek egyféle szövet bevonatot tudsz megadni.
Szállítási költség: 9.990 Ft
95.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, rendhagyó megjelenésű, kagyló alakú fotel. Kialakítása fix, bal oldalra magasodó támlával. Ülőfelülete szivacsos. A fotel vázának és ülőfelületének külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 5.990 Ft
43.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, egyedi formavilággal hódító, fix kialakítású fotel, jobb oldalra magasodó támlával. Ülőfelülete szivacsos. A fotel vázának és ülőfelületének külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 5.990 Ft
43.990 Ft
  színek kárpitok
   


Íme egy bútor kagylófotel rajongóknak, akik egy kicsit egyedibbre vágynak! Vidám és fiatalos megjelenést ad otthonodnak ez a modell, akár önállóan vásárolod, akár kiegészítésképp a kanapédhoz. A Dora kanapéval együtt  például hangulatos garnitúrát kapsz! Egyszínű vázzal és mintás párnázattal is választhatod! Szövetválasztásnál külön add meg a váz és a párnázat szövetét! Ha megegyező színt választasz váznak és párnázatnak, kérjük, mindkettő esetében ugyanazt a szövetet jelöld meg! A kép illusztráció, a fotel műanyag lábakkal van felszerelve.
Szállítási költség: 5.990 Ft
43.990 Ft
  színek kárpitok
   


Puha, modern megjelenésű, 1 személyes ággyá nyitható fotel. Amellett, hogy külseje igen meggyőző, a komfortérzet is biztosított: felülete freonmentes szivacsból és bonellrugóból tevődik össze, így akár hosszabb távon is rendkívül kényelmes. Nyitása egyszerű: az ülőfelületet előrehúzva az alsó rész kiemelkedik, erre már csak le kell hajtanod a háttámlát. Az előre húzható ülőfelület alatti pótágyrészt felemelve találod az ágyneműtartót. A fotelnek egyféle szövetet tudsz megadni. Textilbőr bevonattal nagyon mutatós, de impregnált szövettel is kérheted, így könnyen tisztán tarthatod.
Szállítási költség: 9.990 Ft
322.990 Ft
  színek kárpitok
   


Fix kialakítású, fiatalos, mutatós fotel. Ülése hullámrugós, amely biztosítja a megfelelő kényelmet. A fotelt kérheted lábtartós változatban is, amelyről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotelnek egyféle szövet bevonatot tudsz megadni.
Szállítási költség: 9.990 Ft
77.990 Ft
  színek kárpitok
   


Izgalmas fotelre vágysz, ami nem olyan, mint a többi? A Donna bonellrugós fotel gondoskodik nemcsak kényelmedről, de arról is, hogy mindig tetsszen neked! A rendkívül tetszetős modell magas karfái klasszikus jellegűek, miközben maga a fotel modern vonalú. Mutatós nagypárnája alkalmazkodik a bútor hangulatához, no és nagyon kellemes nekidőlni! Egy igazi trón a szobában! A fotel ülőfelületének, karfáinak és alsó részének, valamint párnájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben...
Szállítási költség: 9.990 Ft
89.990 Ft
  színek kárpitok
   


Fix kialakítású fotel, elegáns stílusban, opcionális fabetéttel. A teljes komfortérzetről a hullámrugóra helyezett, szivacságyba ültetett bonellrugós ülés gondoskodik. A fotelt kérheted billenthető és lábtartós változatban is, amelyről, ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotelnek egyféle szövetet tudsz megadni.
Szállítási költség: 9.990 Ft
88.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, fiatalos megjelenésű, szinte dizájndarabnak mondható fotel. Ülőfelülete igen kényelmes, köszönhetően a táskarugónak, a hab a tortán pedig a funkcionalitása: egy könnyed mozdulattal ledöntheted a háttámlát, egy kisebb heverővé varázsolva. Rengeteg szövet közül választhatsz és a láb színét is variálhatod.
Szállítási költség: 9.990 Ft
215.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hiányolsz egy jó kis fotelt otthonodból? Nincs egy kényelmes sarok, ahová lehuppanhatsz fárasztó napod után, és felpakolhatod a lábad? Amennyiben egyszerű, de modern fotel az elképzelésed, az Espavo alighanem minden igényednek megfelel. Vonalvezetése szögletes, de a karfákon enyhén kerekített. Egyszemélyes fotel, ülőfelülete bonellrugós. A kényelmet a puha ülőfelület biztosítja. Még mutatósabbá teheted, ha a fotel ülőfelületét más színben kéred, mint a bútor egészét - sőt, lehet hogy színkombinálással jobban illeszkedik majd a szobád hangulatához. A fotel ülőfelületének, alsó vázának, karfáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
59.990 Ft
  színek kárpitok
   


Bohém otthonodba hasonló megjelenésű fotelt szeretnél? Az Evan fotel ránézésre is művészien könnyed, mégis tágas és kényelmes. Visszafogottan modern, a hagyományos vonalú fotelok stílusában készült, kerekített karfákkal. Huzata olyan hatást kelt, mintha egy könnyű anyaggal takarták volna be. Ebbe aztán igazán jó érzés "bevackolni" magad! A fotel ülőfelületének, karfáinak és alsó részének valamint párnájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, ...
Szállítási költség: 9.990 Ft
79.990 Ft
  színek kárpitok
   


Lenyitható, modern kialakítású, ízléses fotel, tömör fa lábakkal. A háttámla dönthetősége rengeteg lehetőséget hordoz magában: normál beállítással beszélgetés, kávézás tökéletes kísérője, relax módban igazán kényelmes az olvasás, laptopozás, teljesen ledöntve pedig egy nagyméretű puffot kapsz, de a kanapéhoz tolva szolgálhat lábtartóként, vagy egy sarokgarnitúra előrenyúló részeként. Ülőfelülete IComfort táskarugós matrac, amely egészséges alátámasztást nyújt, akár mindennapos alváshoz is. A fotel méretei relax háttámla beállítással: 90 x 77 x 95 cm (szélesség x magasság x mélység) Egyszínű szövetet adhatsz meg a kanapé és a fotel teljes felületén.
Szállítási költség: 9.990 Ft
184.990 Ft
  színek kárpitok
   


Fix kialakítású fotel, mutatós dísztűzésekkel, egyedi támlakiképzéssel. A dupla rugózásnak köszönhetően ülése igazán kényelmes. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotelnek egyféle szövetet tudsz megadni.
Szállítási költség: 9.990 Ft
85.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus stílusú, fix kialakítású szövet fotel. Elegáns dísztűzése különösen mutatóssá teszi. Ülésébe dupla rugózás van építve, így nagyon kényelmes. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotelnek egyféle szövet bevonatot tudsz megadni.
Szállítási költség: 9.990 Ft
75.990 Ft
  színek kárpitok
   


Fix kialakítású, karfás fotel, különleges formavilággal és igazán mutatós, modern fém szánkótalpazattal. Külön szövetet adhatsz meg a külső, illetve a középső résznek. A fatámla színénél is több lehetőséged van.
Szállítási költség: 5.990 Ft
39.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hagyományos kialakítású és megjelenésű, fix, szivacsos ülőfelületű fotel. A választható fabetéttel, és a két megadható szövettel teljesen saját ízlésedre szabhatod.
Szállítási költség: 9.990 Ft
61.990 Ft
  színek kárpitok
   


Fix fotel, kényelmes, szivacsos ülőfelülettel - sőt, fabetéttel a karfákon! Ha egy igazán kényelmes, hagyományos megjelenésű fotelt szeretnél, amiben kedvedre tévézhetsz, ez a masszív felépítésű, klasszikus vonalvezetésű modell csak a Tiéd lehet...! Egyszínű vázzal és mintás párnázattal is választhatod! Szövetválasztásnál külön add meg a váz és a párnázat szövetét! Ha megegyező színt választasz váznak és párnázatnak, kérjük, hogy mindkettő esetében ugyanazt a szövetet jelöld meg!
Szállítási költség: 9.990 Ft
61.990 Ft
  színek kárpitok
   


Pofonegyszerű formákra utazol? Akkor ez a fotel neked való! Semmi csicsa, csak a kényelmes lényeg. Az Ikko fotel mindazoknak tökéletes, akik minimál, modern, eklektikus otthonra vágynak, vagy egyszerűen kicsi lakásukat szeretnék egy kényelemből király ülőalkalmatossággal ellátni. Ha még a minőségre is utazol, a fotel matt feketére porfestett acél vázzal készül, freonmentes szivacs töltettel, nem levehető huzattal. A szivacs kifektetve 56 x 108cm. Több strapálható szövet és textilbőr közül választhatod ki lakásodhoz leginkább illőt. Ha elkopna, külön-külön tudsz keretet vagy a választott huzattal szivacsot rendelni.
Szállítási költség: 1.990 Ft
41.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus stílusú, mutatós fotel, fix kialakítással és karfával. A lábazat egyedi formája különösen nagyot dob a bútoron, a rugós ülőfelület pedig igazán kényelmessé teszi. Több karfaszín közül választhatsz és kétféle szövetet adhatsz meg.
Szállítási költség: 5.990 Ft
49.990 Ft
  színek kárpitok
   


Fix kialakítású, modern stílusú fotel, mutatós díszpárnával. A bonellrugós felületnek köszönhetően rendkívül kényelmes hosszas üldögélésre is. A fotelt kérheted szivacsos változatban is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Külön szövetet adhatsz meg az ülőfelületnek, a váznak és a díszpárnának.
Szállítási költség: 9.990 Ft
49.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern formavilágú, díszpárnás fotel - bonellrugós ülőfelülettel.  Külön adhatsz meg szövetet a fotel alsó vázának, karfájának, ülő-, fekvőfelületének és párnáinak, ahogy a képen is láthatod. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg. Elemes ülőgarnitúra változatban is megrendelheted, amit az Elemes ülőgarnitúrák kategóriában találsz meg. Sarokülőgarnitúra változatban szintén kérheted, amit a Sarokülőgarnitúrák kategóriában választhatsz ki.
Szállítási költség: 9.990 Ft
49.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern formavilágú, szivacsos ülőfelületű fotel, díszpárnával a háttámláján. Külön adhatsz meg szövetet a fotel alsó vázának, karfájának, ülő-, fekvőfelületének és párnáinak, ahogy a képen is láthatod. Ha mégis egyszínűben tetszene, kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg. Elemes ülőgarnitúra változatban is megrendelheted, amit az Elemes ülőgarnitúrák kategóriában találsz meg. Sarokülőgarnitúra változatban szintén a tiéd lehet, ezt a Sarokülőgarnitúrák kategóriában tudod kiválasztani.
Szállítási költség: 9.990 Ft
45.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, mutatós fotel, fémvázzal, különleges kagylóformával. A kényelemre sem lehet panasz: ülőmagassága állítható, ráadásul egy hinta funkcióval is fel van szerelve. Fekete, vagy Világos bézs színű textilbőr szövettel rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
42.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns megjelenésű, klasszikus 1 személyes, fix kialakítású, szövet fotel. Szépen ívelt támlák, dísztűzés és opcionális fabetét emeli ki a tömegből. A fotelt kérheted lábtartós változatban is, amelyről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotelnek egyféle szövet huzatot tudsz megadni.
Szállítási költség: 9.990 Ft
91.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyedi formavilágú, fiatalos fotel, széles szövetválasztékkal. Letisztult vonalvezetésének köszönhetően nemcsak nappaliba, hanem akár irodába, tárgyalóba is remek választás. Rengeteg szövet és bőr közül választhatsz. Összeszerelve, csomagolva, 2 év garanciával lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
54.990 Ft
  színek kárpitok