Kanapékirály
Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat

Fotel

Fotel nélkül nem igazi a pihenés! Bármilyen stílusú tetszik is, hiányolnád, ha nem lenne – a kárpitozott, mutatós fotel típusok arra várnak, hogy „bevackold” benne magadat, legyen szó olvasásról, tévézésről vagy kellemes beszélgetésről. Idősek és fiatalok is megtalálják a kedvencünket!

Rendezés:  Modern megjelenésű, ívelt formájával hódító kagylófotel. TV-zéshez, olvasáshoz tökéletes kényelmet biztosít: felületében hullámrugó és poliuretán habszivacs húzódik Stílusában az Akram-MOR bonellrugós, kinyitható, ágyneműtartós kanapé kistestvére. Egyfajta szövetet adhatsz meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
65.990 Ft
színek kárpitok
 


Fiatalos, modern megjelenésű, díszpárnás fotel. Ülése bonellrugós, így a hosszan tartó, kényelmes pihenés garantált. Külön adhatsz meg szövetet a fotel alsó vázának, karfájának, ülő-, fekvőfelületének és párnáinak, ahogy a képen is láthatod. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg. Elemes ülőgarnitúra változatban is megrendelheted, amit az Elemes ülőgarnitúrák kategóriában találsz meg. Sarokülőgarnitúra változatban szintén kérheted, amit a Sarokülőgarnitúrák kategóriában választhatsz ki.
Szállítási költség: 9.990 Ft
49.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern stílusú, letisztult, mégis igen mutatós, fix fotel, bonellrugós üléssel. Visszafogott vonalvezetését a szegélyezett ülés és háttámla dobja fel, fiatalos összképet biztosítja a modellnek. A bonellrugós ülés tökéletes kényelmet szolgáltat bármiféle nappali tevékenységhez. Külön szövetet adhatsz meg a fotel alsó vázának és kartámláinak, illetve az ülőfelületnek és a háttámlának.
Szállítási költség: 9.990 Ft
49.990 Ft
színek kárpitok
 


Az Alex sarokülőgarnitúrához passzoló, fix kialakítású fotel. Az ívelt, modern vonalvezetés igazán mutatóssá teszi. Felülete alatt bonellrugó rejtőzik, így hosszú távon is kényelmes lesz a TV nézés, olvasás. A képen látható szövettel rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
62.990 Ft
színek kárpitok
 


Szögletes vonalvezetésű, modern megjelenésű, fix kialakítású szövet fotel, bonellrugós ülőfelülettel. A fotelt kérheted billenthető és lábtartós változatban is, ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! Rengeteg szövet közül választhatsz. Megrendelheted valódi bőr borítással is: Alex modern stílusú, 1 személyes, fix, valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
77.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern megjelenésű, fa karfáinak köszönhetően természetes hangulatot sugárzó fotel. Kialakítása a relax fotelekre emlékeztet - ehhez a címhez kényelmében is abszolút felér. Felülete alatt bonellrugó rejtőzik, így hosszú távon is kényelmes lesz a TV nézés, olvasás. Rengeteg szövet közül választhatsz.
Szállítási költség: 5.990 Ft
56.990 Ft
színek kárpitok
 


Fix kialakítású fotel, klasszikus stílusban. Háttámlája nem csak kényelmes, de a dísztűzésnek köszönhetően igazán vonzó megjelenést is kapott. Az ülésben lévő dupla rugózás tovább fokozza a komfortérzetet. A fotelt kérheted billenthető és lábtartós változatban, illetve fabetéttel is, ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Rengeteg szövet és fabetét közül választhatsz. Valódi bőr borítással is as tiéd lehet: Anett klasszikus stílusú, fix, valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
92.990 Ft
színek kárpitok
 


1 személyes, fix, bonellrugós, gurulós fotel. Tökéletes, ha kisebb nappalidba keresed a megfelelő bútort! Görgős fotel ideális méretekkel, hogy kevés helyet foglaljon - ha pedig útban lenne, könnyen arrébb tolhatod, egy egyszerű mozdulattal! Így könnyen ki tudsz alatta is porszívózni! A fotelt kérheted szivacsos változatban is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Vázának és ülő-, fekvőfelületének külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Az ülőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így kanapéd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá.
Szállítási költség: 5.990 Ft
44.990 Ft
színek kárpitok
 


Ez a görgős, 1 személyes, fix, szivacsos fotel kisebb nappaliban is megállja a helyét. Nem foglal sok helyet, s ha még így is útban lenne, könnyedén arrébb tolhatod. Megkönnyíti a takarítást és a helycsinálást is.  Válassz egy Neked tetsző színt és rendeld meg Te is saját foteled önállóan, vagy kérd akár kanapéd/sarkod mellé kiegészítőként! Elsősorban az Apolló kanapé mellé ajánljuk!
Szállítási költség: 5.990 Ft
39.990 Ft
színek kárpitok
 


Egyedi megjelenésű, a klasszikus darabokat idéző fotel. A készítők nem fogták vissza magukat, a fém vázat valódi bőr kárpitozással dobták fel. Amellett, hogy igen stílusos az összkép, a kényelemre sem lehet panasz. A képen látható Barna színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
86.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, fiatalos szabású, fix kialakítású fotel. Széles kartámlái rendkívül kényelmessé teszik, a kéttűs dísztűzés pedig a strapabíróságot biztosítja. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotel 2 részére tudsz szövet bevonatot megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Valódi bőr borítással is a tiéd lehet: Atlanta modern stílusú, fix, valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
124.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, fiatalos megjelenésű, fix kialakítású fotel. Hevederes ülőfelülete igen kényelmes, támláiban pedig puha Pur hab van, amely szintén felfelé tolja a komfortérzetet. Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotel 2 részére tudsz szövet bevonatot megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Valódi bőr borítással is megrendelheted: Bari modern stílusú, fix, valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
117.990 Ft
színek kárpitok
 


Fiatalos, modern stílusú fotel, a Bergen II-BAL kanapé remek kiegészítője. Tömör bükk lába és finoman ívelt formái rendkívül ízléses összképet alkotnak. Modern nappalikban különösen jól fog mutatni. 9 szín közül választhatsz. Lapraszerelten, csomagolva kapod.
Szállítási költség: 9.990 Ft
94.990 Ft
színek kárpitok
 


A kagylófotel mindig szemrevaló darab! Kicsi nappaliba különösen jó választás,  ha egy praktikus ülőhely kellene! A Bern kagylófotelt megrendelheted önállóan, vagy megveheted a kanapéd mellé - így gond nélkül le tudod ültetni vendégeidet is! Elsősorban kanapék, valamint a kisebb sarkok mellé ajánljuk! Egyszínű vázzal és mintás párnázattal is választhatod! Szövetválasztásnál külön add meg a váz és a párnázat szövetét! Ha megegyező színt választasz váznak és párnázatnak, akkor kérjük, mindkettő esetében ugyanazt a szövetet jelöld meg!
Szállítási költség: 5.990 Ft
37.990 Ft
színek kárpitok
 


Kényelmes, szövet kárpitozású kagylófotel, méretes kartámlákkal. Fiatalos, modern nappalikban remekül mutat pár ilyen, például egy dohányzóasztal körül. Világosszürke, Világosbarna, vagy Sötétbarna színben rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
23.990 Ft
színek kárpitok
 


Leírhatatlan kényelemmel fogad ez a fotel, amint hazaérsz fárasztó napod után! Beülési mélységének és alacsony ülésmagasságának köszönhetően a Bettina fotel "tárt karokkal vár". Szögletes vonalvezetése a karfák lekerekítésével még mutatósabbá válik. A fotel háttámláját egy nagypárna teszi még kényelmesebbé. Fényes lábai fokozzák a modell modern varázsát! A fotel ülőfelületének, alsó vázának, karfáinak és párnájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
99.990 Ft
színek kárpitok
 


Fiatalos, modern megjelenésű fotel, kényelmes kialakítással. Krómacél lábai igen mutatósak, remekül passzolnak visszafogott vonalvezetéséhez. Szürke, Bézs, vagy Barna zsákszövettel, illetve Fekete, Bézs, vagy Barna műbőr szövettel rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
33.990 Ft
színek kárpitok
 


Fix kialakítású fotel, vonzó, klasszikus stílusban. Amellett, hogy tűzött támlája igazán ízléses külsőt biztosít, az ülésekben lévő dupla rugózás a kényelemről is gondoskodik. A fotelt kérheted lábtartós változatban is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotelnek egyféle szövet bevonatot tudsz megadni. Valódi bőr borítással is a tiéd lehet: Bianka klasszikus stílusú, fix, valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
68.990 Ft
színek kárpitok
 


Egyedi formavilágával azonnal felhívja magára a figyelmet ez a fotel, nem beszélve arról, milyen kényelmes! Kagyló kialakításához krómacél váz társul. A fotelt Piros, vagy Türkiz színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
108.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern kialakítású, fiatalos fotel, állítható fejtámlával, sajátos formatervezéssel. Felülete hullámrugós, így a kényelemre sem lehet panasz: az olvasás, TV-zés, vagy éppen a délutáni szieszta egy élmény lesz benne. A Bristol sarokülőgarnitúra tökéletes kiegészítője, együtt is megrendelheted őket: Bristol ágyazható, ágyneműtartós, hullámrugós sarokülőgarnitúra, fotellel, balos , vagy Bristol ágyazható, ágyneműtartós, hullámrugós sarokülőgarnitúra, fotellal, jobbos 3 színkombináció közül választhatsz.
Szállítási költség: 9.990 Ft
83.990 Ft
színek kárpitok
 


Egyszerű, letisztult formavilággal megalkotott, kényelmes fotel, valódi bőr borítással. Kerete masszív és elegáns megjelenésű fém. Stílusa időtlen, klasszikus és modern otthonokba egyaránt passzol. A képen látható Fekete színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
82.990 Ft
színek kárpitok
 


Harsány, vidám hangulatot árasztó fotel, mutatós krómacél lábbal. Nem csak gyerekszobában állja meg a helyét. A fotelt Színes, vagy Szürke kivitelben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.290 Ft
109.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, minimalista stílusú, fix kialakítású fotel, valódi bőrrel borítva. A kényelmet a dupla rugózáson kívül két fokozatban állítható háttámla garantálja - ez persze látványelemnek sem utolsó. A szögletes, karakteres vonalvezetést a kéttűs dísztűzés emeli ki. Egyféle valódi bőr szövetet adhatsz meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
234.990 Ft
színek kárpitok
 


Fiatalos, modern megjelenésű, formájában a relaxfotelekre emlékeztető fotel. Fa karfái, tűzött háttámlája teszi igen mutatóssá. Felülete rugós, így legyen szó olvasásról, pihenésről, vagy TV nézésről, komfortérzeted magasan lesz. Rengetegrug szövet közül választhatsz.
Szállítási költség: 9.990 Ft
54.990 Ft
színek kárpitok
 


Az biztos, hogy a hagyományos formák szerelmesei szívesen belehuppannának ebbe a kényelmes, tetszetős fotelbe! A Carian fotel nemcsak hagyományos vonalvezetésével, de a kellemes, kerekített és fabetétes karfákkal is hódít,  mely minden fotel esetében piros pont! Fix kialakítású, tökéletes olvasáshoz, tévézéshez és persze jó hangulatú beszélgetésekhez is! A fotel ülőfelületének, karfáinak és alsó vázának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
94.990 Ft
színek kárpitok
 


1 személyes, fix, fabetétes fotel. Egyedi vonalvezetése dobja fel igazán, biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz ilyennel máshol találkozni! Rengeteg szövet és 2 fabetét közül választhatsz.
Szállítási költség: 5.990 Ft
49.990 Ft
színek kárpitok
 


Fix kialakítású, fiatalos fotel, látványos dísztűzéssel. A figyelemreméltó külső jegyeken túl a kényelemmel is elégedett leszel, hiszen ülőfelülete hullámrugós. A fotelt kérheted lábtartós változatban is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotel 2 részére tudsz szövet bevonatot megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Valódi bőrrel is megrendelheted: Carlos modern stílusú, fix, valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
70.990 Ft
színek kárpitok
 


A modern és a klasszikus stílust vegyítő, fix kialakítású fotel, ízléses fabetéttel és rendkívül széles szövetválasztékkal. A szövet és a fabetét esetében is rengeteg lehetőség közül választhatsz.
Szállítási költség: 5.990 Ft
81.990 Ft
színek kárpitok
 


Elegáns külsejű kagylófotel, könnyen tisztán tartható műbőr huzattal. A hozzáillő kanapéval kiegészítve remek összeállítást lehet belőle kreálni várókba vagy irodákba is, kis tárgyalónak. A fotelt Barna, Bézs, Piros, Fekete vagy Zöld színű textilbőrrel rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
25.990 Ft
színek kárpitok
 


Karakteres megjelenésű, kárpitozott fotel, lakkozott fa lábakkal. Ívelt vonalvezetése igazán egyedi külsőt biztosít, rugós ülése pedig a kényelemért felelős, neki köszönhetően a hosszas üldögélés is komfortos lesz. Külön szövetet adhatsz meg az ülőfelületnek, illetve a hát - és kartámláknak, és a lábak színét is kiválaszthatod. Összeszerelten, csomagolva kapod.
Szállítási költség: 5.990 Ft
52.990 Ft
színek kárpitok
 


Abszolút modern, Per Weiss által tervezett design fotel retro hatású karfával - hátradönthető, három pozícióba állítható. A Clubber fotel háttámláját úgy állíthatod 3 pozícióba, hogy derékszögű állásba rakod, relax pozícióba állítod vagy pedig teljesen lehajtod - így puffá válik. Kényelmes, táskarugós ülőfelületét  és támláját lábtartóként használhatod, de teljesen lehajtva a fotelt, még egy kisgyermek is elfér rajta. Egyszínű szövetet adhatsz meg a fotel teljes felületén. Egyes szövetek kiválasztásánál előfordulhat, hogy módosul a feltüntetett szállítási idő. Ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni!
Szállítási költség: 9.990 Ft
292.990 Ft
színek kárpitok
 


Hogyan készült ez a design fotel? Nos, Per Weiss megunta, hogy minden fotelnek fix háttámlája van, ha pedig mégis hátradönthető, akkor egy nagy monstrum fotelt kapsz. A Clubber fotel érdekessége, hogy háttámlája 3 pozícióban állítható. Lehet nappali, derékszögű állásba helyezni vagy relax pozícióba, de teljesen lehajtva puff pozícióban is állhat. Táskarugós ülőfelülete és háttámlája nemcsak kényelmes lábtartó lehet, egy kisgyermeknek akár meg is tudsz rajta ágyazni, ami pizsamapartiknál nem biztos, hogy hátrány! Egyszínű szövetet adhatsz meg a fotel teljes felületén. Egyes szövetek kiválasztásánál előfordulhat, hogy módosul a feltüntetett szállítási idő. Ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni!
Szállítási költség: 9.990 Ft
228.990 Ft
színek kárpitok
 


Elegáns, klasszikus beütésű, 1 személyes, fix, szövet fotel. A fotelt kérheted billenthető és lábtartós változatban,  illetve fabetéttel is, ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotelnek egyféle szövet bevonatot tudsz megadni. Valódi bőr huzattal is megrendelheted: Columbia klasszikus stílusú, fix, valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
116.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, rendhagyó megjelenésű, kagyló alakú fotel. Kialakítása fix, bal oldalra magasodó támlával. Ülőfelülete szivacsos. A fotel vázának és ülőfelületének külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 5.990 Ft
43.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, egyedi formavilággal hódító, fix kialakítású fotel, jobb oldalra magasodó támlával. Ülőfelülete szivacsos. A fotel vázának és ülőfelületének külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 5.990 Ft
43.990 Ft
színek kárpitok
 


Fiatalos, modern stílusú, fémvázas fotel, amely már ránézésre igen kényelmes. Sajátos formájú ülésében élmény a pihenés, legyen szó olvasásról, TV-zésről, vagy egy délutáni szundiról. A fotelt a képen látható Szürke - Bézs színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.490 Ft
119.990 Ft
színek kárpitok
 


Fiatalos, vidám hangulatot árasztó, patchork technikával készült fotel, tömör fa lábakkal. A patchwork minta lényege, hogy foltozott, varrt hatást érnek el a készítők. Az összhatás modern, igen szemrevaló. A képen látható kivitelben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
39.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, fiatalos patchwork kárpitozásával azonnal szemet szúr ez a fotel - nappaliba, gyerekszobába, étkezőbe egyaránt illeszkedik. A patchwork anyag lényege, hogy foltozott, mintás hatást érnek el a készítők - a végeredmény rendkívül mutatós és vidám. Kétféle kivitelben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
43.990 Ft
színek kárpitok
 


Fix kialakítású, fiatalos, mutatós fotel. Ülése hullámrugós, amely biztosítja a megfelelő kényelmet. A fotelt kérheted lábtartós változatban is, amelyről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotelnek egyféle szövet bevonatot tudsz megadni. Valódi bőr borítással is a tiéd lehet: Dominika klasszikus stílusú, fix valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
87.990 Ft
színek kárpitok
 


Izgalmas fotelre vágysz, ami nem olyan, mint a többi? A Donna bonellrugós fotel gondoskodik nemcsak kényelmedről, de arról is, hogy mindig tetsszen neked! A rendkívül tetszetős modell magas karfái klasszikus jellegűek, miközben maga a fotel modern vonalú. Mutatós nagypárnája alkalmazkodik a bútor hangulatához, no és nagyon kellemes nekidőlni! Egy igazi trón a szobában! A fotel ülőfelületének, karfáinak és alsó részének, valamint párnájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
94.990 Ft
színek kárpitok
 


Fix kialakítású fotel, elegáns stílusban, az ügyfélszolgálatos munkatársunknál kérhető, opcionális fabetéttel. A teljes komfortérzetről a hullámrugóra helyezett, szivacságyba ültetett bonellrugós ülés gondoskodik. A fotelt kérheted billenthető és lábtartós változatban is, amelyről, ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A fotelnek egyféle szövetet tudsz megadni. Valódi bőr borítással is a tiéd lehet: Dubai klasszikus stílusú, 1 személyes fix, valódi bőr fotel
Szállítási költség: 9.990 Ft
99.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, fiatalos megjelenésű, szinte dizájndarabnak mondható fotel. Ülőfelülete igen kényelmes, köszönhetően a táskarugónak, a hab a tortán pedig a funkcionalitása: egy könnyed mozdulattal ledöntheted a háttámlát, egy kisebb heverővé varázsolva. Rengeteg szövet közül választhatsz és a láb színét is variálhatod. Egyes szövetek kiválasztásánál előfordulhat, hogy módosul a feltüntetett szállítási idő. Ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni!
Szállítási költség: 9.990 Ft
215.990 Ft
színek kárpitok
 

Ezt írták rólunk

Mielőtt megrendelnéd álmaid bútorát, olvasd el a véleményüket, tapasztalataikat azoknak, akik már vásároltak a Kanapékirály Webáruházban. Nem árt tudni, hogy jó helyen jársz!

Kanapékirály Extra Garancia

Mi van, ha idő előtt tönkremegy? Aggodalomra semmi ok! A normál garanciaidőn túl lehetőséged van további Extra Garanciát vásárolni, amivel nagyobb biztonságot kapsz...

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Már a kezdetektől arra törekedtünk, hogy a kiszállítás költsége senkit ne terheljen meg, bárhol is lakjon Magyarországon. Sokkal olcsóbb, mint gondolnád...

Vásárolj olcsóbban!

Akciós bútorok minden mennyiségben! Ha nem akarsz lemaradni, ne halogasd sokáig, mert akcióink gyakran változnak, bizonyos termékek pedig csak az akcióban érhetőek el!

Kanapékirály a Facebook-on!

Ne maradj le semmiről, lájkold a Kanapékirályt a Facebook-on és értesülj azonnal az akciókról, újdonságokról, érdekességekről, vegyél részt közösségi játékainkban!

Kanapékirály Blog

Színes hírek, érdekességek Krisztiántól, röviden, tömören, kötetlenül. Ne tartsd magadban a véleményed, nézz be a blogba és szólj hozzá Te is! Iratkozz fel RSS híreinkre!

Lakberendezési ötletek

Nem tudod hogy állj neki? Akkor nézz be ide! Lakberendezési ötletek, tippek és praktikák, vásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől. Ha kérdésed van, hívj, vagy írj és segítünk!

Kanapévásárlás előtt állsz?

Hogy elkerüld a kanapévásárlás utáni bosszúságokat, töltsd le ingyen a Kanapékirály 7-perces trükkjét! Garantáltan segít eligazodni! Most komplett lakberendezési sorozattal kiegészítve kapod!

 

 

 

Teszteld otthon 38 napig, ha nem tetszik, visszavisszük!

A Kanapékirály bútorait 38 napig tesztelheted, méghozzá saját otthonodban.
És ha közben úgy döntesz, hogy a választott bútor mégsem nyerte el a tetszésed, ingyen visszavisszük,
Te pedig 100%-ban visszakapod a vételárat!

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia

 

Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest Tumblr WeHeartIt

 

Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház Bútor webáruház termékek Akciós bútorok Azonnal vihető, outlet és leértékelt bútorok Vásárlók véleménye, rólunk írták Kapcsolat Működési szabályzat Szállítás és fizetés, országos bútor házhoz szállítás Extra bútor garancia Kanapékirály törzsvásárlói rendszer Lakberendezési ötletek Hírlevél feliratkozás Blog Kanapé Bútor Ülőgarnitúra Konyhabútor Címkék  Kényelemszakértő.hu Kanapétrend.hu Gerincvédő zóna, gerincvédő kanapé Lakberendezési tanácsok Lakberendezési ötletek Lakberendezési tippek Lakberendezési praktikák Nyitható kanapé, kinyitható kanapé Teirodád.hu KAP Bútoráruházak Fel

pelenkázó újságtartó klasszikus lámpa klasszikus sarokkanapé matrac 100x200 rátétszekrény 200x200 ágy kihúzható kanapé fenyő vitrin sarok tv állvány