Főoldal Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat
   

Fotel

Fotel nélkül nem igazi a pihenés! Bármilyen stílusú tetszik is, hiányolnád, ha nem lenne – a kárpitozott, mutatós fotel típusok arra várnak, hogy „bevackold” benne magadat, legyen szó olvasásról, tévézésről vagy kellemes beszélgetésről. Idősek és fiatalok is megtalálják a kedvencünket!

Rendezés:  1 személyes, fix, bonellrugós, gurulós fotel. Tökéletes, ha kisebb nappalidba keresed a megfelelő bútort! Görgős fotel ideális méretekkel, hogy kevés helyet foglaljon - ha pedig útban lenne, könnyen arrébb tolhatod, egy egyszerű mozdulattal! Így könnyen ki tudsz alatta is porszívózni! Válassz egy Neked tetsző színt és rendeld meg Te is saját foteledet önállóan, vagy kérd akár kanapéd/ sarkod mellé, kiegészítőként! Elsősorban az Apolló kanapé mellé ajánljuk!
Szállítási költség: 5.990 Ft
44.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ez a görgős, 1 személyes, fix, szivacsos fotel kisebb nappaliban is megállja a helyét. Nem foglal sok helyet, s ha még így is útban lenne, könnyedén arrébb tolhatod. Megkönnyíti a takarítást és a helycsinálást is.  Válassz egy Neked tetsző színt és rendeld meg Te is saját foteled önállóan, vagy kérd akár kanapéd/sarkod mellé kiegészítőként! Elsősorban az Apolló kanapé mellé ajánljuk!
Szállítási költség: 5.990 Ft
39.990 Ft
  színek kárpitok
   


A kagylófotel mindig szemrevaló darab! Kicsi nappaliba különösen jó választás,  ha egy praktikus ülőhely kellene! A Bern kagylófotelt megrendelheted önállóan, vagy megveheted a kanapéd mellé - így gond nélkül le tudod ültetni vendégeidet is! Elsősorban kanapék, valamint a kisebb sarkok mellé ajánljuk! Egyszínű vázzal és mintás párnázattal is választhatod! Szövetválasztásnál külön add meg a váz és a párnázat szövetét! Ha megegyező színt választasz váznak és párnázatnak, akkor kérjük, mindkettő esetében ugyanazt a szövetet jelöld meg!
Szállítási költség: 5.990 Ft
37.990 Ft
  színek kárpitok
   


Leírhatatlan kényelemmel fogad ez a fotel, amint hazaérsz fárasztó napod után! Beülési mélységének és alacsony ülésmagasságának köszönhetően a Bettina fotel "tárt karokkal vár". Szögletes vonalvezetése a karfák lekerekítésével még mutatósabbá válik. A fotel háttámláját egy nagypárna teszi még kényelmesebbé. Fényes lábai fokozzák a modell modern varázsát! A fotel ülőfelületének, alsó vázának, karfáinak és párnájának...
Szállítási költség: 9.990 Ft
99.990 Ft
  színek kárpitok
   


A Bifrost-Sleek kanapé remek kiegészítője ez a fotel. Elegáns, mutatós megjelenésével hódít. Ülőfelülete táskarugós, tehát a hosszas üldögélés is nagyon kényelmes rajta. A feketére pácolt keményfa lábak különösen feldobják az összképet. Egyszínű szövetet adhatsz meg a fotel teljes felületén.
Szállítási költség: 9.990 Ft
214.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns, egyszerűbb vonalvezetésű relax szék - kényelme és szépsége miatt az idősebbek is szeretni fogják! A relax szék tömör gumifából készül. Cseresznye, Dió vagy Tölgy színre pácolva, lakkozva, egyszínű zsenília vagy mintás mikroszálas szövettel, lapraszerelten, dobozolva rendelheted. Dohányzóasztallal vagy kisasztallal is kiegészítheted a relax fotelt, a Fa és bútorlapos asztalok kategóriában találod meg.
Szállítási költség: 5.990 Ft
34.990 Ft
  színek kárpitok
   


Nem mindenkinek lehet ilyen különleges fotelje! Nem csak elidőzni jó érzés benne, hanem nézegetni is! A Caracas fix fotel épp olyan kényelmes, mint amennyire szép látvány! A különlegesen kialakított, kellemes ülőfelület, a kerekített karfák, no és a meglepő, fém színű láb, mely leginkább egy szánkólábra hasonlít, egyedivé varázsolja ezt a modern és tetszetős külsejű fotelt! A fotel ülőfelületének, karfáinak és alsó vázának, valamint párnájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben...
Szállítási költség: 9.990 Ft
119.990 Ft
  színek kárpitok
   


Az biztos, hogy a hagyományos formák szerelmesei szívesen belehuppannának ebbe a kényelmes, tetszetős fotelbe! A Carian fotel nemcsak hagyományos vonalvezetésével, de a kellemes, kerekített és fabetétes karfákkal is hódít,  mely minden fotel esetében piros pont! Fix kialakítású, tökéletes olvasáshoz, tévézéshez és persze jó hangulatú beszélgetésekhez is! A fotel ülőfelületének, karfáinak és alsó vázának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük...
Szállítási költség: 9.990 Ft
79.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns külsejű kagylófotel, könnyen tisztán tartható textilbőr huzattal. A hozzáillő kanapéval kiegészítve remek összeállítást lehet belőle kreálni várókba vagy irodákba is, kis tárgyalónak. A fotelt Barna, Bézs, Piros vagy Zöld színű textilbőrrel rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
39.990 Ft
  színek kárpitok
   


Abszolút modern,  Per Weiss által tervezett design fotel retró hatású karfával - hátradönthető, három pozícióba állítható.  A Clubber fotel háttámláját úgy állíthatod 3 pozícióba, hogy derékszögű állásba rakod, relax pozícióba állítod vagy pedig teljesen lehajtod - így puffá válik. Kényelmes, táskarugós ülőfelületét  és támláját lábtartóként használhatod, de teljesen lehajtva a fotelt, még egy kisgyermek is elfér rajta. Egyszínű szövetet adhatsz meg a fotel teljes felületén.
Szállítási költség: 9.990 Ft
274.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hogyan készült ez a design fotel? Nos, Per Weiss megunta, hogy minden fotelnek fix háttámlája van, ha pedig mégis hátradönthető, akkor egy nagy monstrum fotelt kapsz. A Clubber fotel érdekessége, hogy háttámlája 3 pozícióban állítható. Lehet nappali, derékszögű állásba helyezni vagy relax pozícióba, de teljesen lehajtva puff pozícióban is állhat. Táskarugós ülőfelülete és háttámlája nemcsak kényelmes lábtartó lehet, egy kisgyermeknek akár meg is tudsz rajta ágyazni, ami pizsamapartiknál nem biztos, hogy hátrány! Egyszínű szövetet adhatsz meg a fotel teljes felületén.
Szállítási költség: 9.990 Ft
214.990 Ft
  színek kárpitok
   


Íme egy bútor kagylófotel rajongóknak, akik egy kicsit egyedibbre vágynak! Vidám és fiatalos megjelenést ad otthonodnak ez a modell, akár önállóan vásárolod, akár kiegészítésképp a kanapédhoz. A Dora kanapéval együtt  például hangulatos garnitúrát kapsz! Egyszínű vázzal és mintás párnázattal is választhatod! Szövetválasztásnál külön add meg a váz és a párnázat szövetét! Ha megegyező színt választasz váznak és párnázatnak, kérjük, mindkettő esetében ugyanazt a szövetet jelöld meg! A kép illusztráció, a fotel műanyag lábakkal van felszerelve.
Szállítási költség: 5.990 Ft
43.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egy kényelmes, mutatós design fotel a vágyad, melyen akár mindennap alhatsz is? Ez a modell egyszemélyes ággyá nyitható. Kevés ilyen modell van! A fotelt könnyen ággyá nyithatod: húzd előre az ülőfelületét, majd hajtsd le a háttámlát. Alapállásban a háttámla kemény, amit a nagypárna puhít. Az előre húzható ülőfelület alatti pótágyrészt felemelve találod az ágyneműtartót. A fotel ülő- és fekvőfelülete freonmentes szivacsból és bonellrugóból készült, ezzel biztosítva a legjobb alátámasztást, hosszabbtávú, mindennapos alvásra is. Egyszínű szövetet adhatsz meg a fotel teljes felületén. Mindennapos alvás esetén a fotelra nem érdemes textilbőr szövetet választanod, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így a fotel télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá.
Szállítási költség: 9.990 Ft
302.990 Ft
  színek kárpitok
   


Izgalmas fotelre vágysz, ami nem olyan, mint a többi? A Donna bonellrugós fotel gondoskodik nemcsak kényelmedről, de arról is, hogy mindig tetsszen neked! A rendkívül tetszetős modell magas karfái klasszikus jellegűek, miközben maga a fotel modern vonalú. Mutatós nagypárnája alkalmazkodik a bútor hangulatához, no és nagyon kellemes nekidőlni! Egy igazi trón a szobában! A fotel ülőfelületének, karfáinak és alsó részének, valamint párnájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben...
Szállítási költség: 9.990 Ft
89.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hiányolsz egy jó kis fotelt otthonodból? Nincs egy kényelmes sarok, ahová lehuppanhatsz fárasztó napod után, és felpakolhatod a lábad? Amennyiben egyszerű, de modern fotel az elképzelésed, az Espavo alighanem minden igényednek megfelel. Vonalvezetése szögletes, de a karfákon enyhén kerekített. Egyszemélyes fotel, ülőfelülete bonellrugós. A kényelmet a puha ülőfelület biztosítja. Még mutatósabbá teheted, ha a fotel ülőfelületét más színben kéred, mint a bútor egészét - sőt, lehet hogy színkombinálással jobban illeszkedik majd a szobád hangulatához. A fotel ülőfelületének, alsó vázának, karfáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
59.990 Ft
  színek kárpitok
   


Bohém otthonodba hasonló megjelenésű fotelt szeretnél? Az Evan fotel ránézésre is művészien könnyed, mégis tágas és kényelmes. Visszafogottan modern, a hagyományos vonalú fotelok stílusában készült, kerekített karfákkal. Huzata olyan hatást kelt, mintha egy könnyű anyaggal takarták volna be. Ebbe aztán igazán jó érzés "bevackolni" magad! A fotel ülőfelületének, karfáinak és alsó részének valamint párnájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, ...
Szállítási költség: 9.990 Ft
79.990 Ft
  színek kárpitok
   


Természetes designra vágysz? A Fiftynine fotel megadja a természetközeli hangulatot, mindezt designos formavilágban. Háttámlája 3 állásban dönthető, így tudsz foteledből puffot kialakítani. Modern skandináv stílusú terekbe is helyezhető. A fotel iComfort táskarugós matracot kapott, ami mérhetetlenül kényelmessé teszi az ülést és pihenést. Egyszínű szövetet adhatsz meg a kanapé és a fotel teljes felületén.
Szállítási költség: 9.990 Ft
173.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus stílusú, elbűvölően elegáns karfás szék. Faragott, tömör fa vázzal, szövet kárpittal bevont ülőfelülettel és háttámlával készül, lenyűgöző eleganciával! A karfás széket a képen látható Dió vagy Cseresznye színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
39.990 Ft
  színek kárpitok
   


Fix fotel, kényelmes, szivacsos ülőfelülettel - sőt, fabetéttel a karfákon! Ha egy igazán kényelmes, hagyományos megjelenésű fotelt szeretnél, amiben kedvedre tévézhetsz, ez a masszív felépítésű, klasszikus vonalvezetésű modell csak a Tiéd lehet...! Egyszínű vázzal és mintás párnázattal is választhatod! Szövetválasztásnál külön add meg a váz és a párnázat szövetét! Ha megegyező színt választasz váznak és párnázatnak, kérjük, hogy mindkettő esetében ugyanazt a szövetet jelöld meg!
Szállítási költség: 9.990 Ft
61.990 Ft
  színek kárpitok
   


Pofonegyszerű formákra utazol? Akkor ez a fotel neked való! Semmi csicsa, csak a kényelmes lényeg. Az Ikko fotel mindazoknak tökéletes, akik minimál, modern, eklektikus otthonra vágynak, vagy egyszerűen kicsi lakásukat szeretnék egy kényelemből király ülőalkalmatossággal ellátni. Ha még a minőségre is utazol, a fotel matt feketére porfestett acél vázzal készül, freonmentes szivacs töltettel, nem levehető huzattal. A szivacs kifektetve 56 x 108cm. Több strapálható szövet és textilbőr közül választhatod ki lakásodhoz leginkább illőt. Ha elkopna, külön-külön tudsz keretet vagy a választott huzattal szivacsot rendelni.
Szállítási költség: 1.990 Ft
39.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern formavilágú, díszpárnás fotel - bonellrugós ülőfelülettel.  Külön adhatsz meg szövetet a fotel alsó vázának, karfájának, ülő-, fekvőfelületének és párnáinak, ahogy a képen is láthatod. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg. Elemes ülőgarnitúra változatban is megrendelheted, amit az Elemes ülőgarnitúrák kategóriában találsz meg. Sarokülőgarnitúra változatban szintén kérheted, amit a Sarokülőgarnitúrák kategóriában választhatsz ki.
Szállítási költség: 9.990 Ft
49.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern formavilágú, szivacsos ülőfelületű fotel, díszpárnával a háttámláján. Külön adhatsz meg szövetet a fotel alsó vázának, karfájának, ülő-, fekvőfelületének és párnáinak, ahogy a képen is láthatod. Ha mégis egyszínűben tetszene, kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg. Elemes ülőgarnitúra változatban is megrendelheted, amit az Elemes ülőgarnitúrák kategóriában találsz meg. Sarokülőgarnitúra változatban szintén a tiéd lehet, ezt a Sarokülőgarnitúrák kategóriában tudod kiválasztani.
Szállítási költség: 9.990 Ft
45.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, mutatós fotel, fémvázzal, különleges kagylóformával. A kényelemre sem lehet panasz: ülőmagassága állítható, ráadásul egy hinta funkcióval is fel van szerelve. Fekete, vagy Világos bézs színű textilbőr szövettel rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
42.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyedi formavilágú, fiatalos fotel, széles szövetválasztékkal. Letisztult vonalvezetésének köszönhetően nemcsak nappaliba, hanem akár irodába, tárgyalóba is remek választás. Rengeteg szövet és bőr közül választhatsz. Összeszerelve, csomagolva, 2 év garanciával lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
54.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus megjelenésű, fix kialakítású fotel+puff páros. Ha egy füst akarsz két kényelmes ülőalkalmatosságot, remek megoldás lehet. Szivacsos ülőfelületüknek hála igen kényelmesek. Rengeteg szövet közül választhatsz.
  termékcsalád elemei
   


A Lucca kagylófotel nem csak szemrevaló, praktikus kialakítású modell is. Nem foglal sok helyet és igen kényelmes. Kanapék, sarokülőgarnitúrák kiegészítőjeként bontakozik ki leginkább. Rengeteg szövet közül választhatsz.
Szállítási költség: 5.990 Ft
29.990 Ft
  színek kárpitok
   


Kényelmes, kocka fotel, tömörfa lábakkal - mutatós, szolid külsejével nagyon modern! Egyszínű vázzal rendelheted! A méretek névlegesek!
Szállítási költség: 9.990 Ft
61.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns, letisztult kialakítású fotel, amely tárgyalóba, irodába és természetesen a nappalidba is kiváló választás. Fa lábazata és ívelt vonalai mutatós összképet alkotnak. Rengeteg szövet és bőr közül választhatsz. Összeszerelve, csomagolva, 3 év garanciával lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
178.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hagyományos, 1 személyes, fix fotel, bonellrugós ülőfelülettel. Egyszínű vázzal és mintás párnázattal is választhatod! Szövetválasztásnál külön add meg a váz és a párnázat szövetét! Ha megegyező színt választasz váznak és párnázatnak, kérjük, mindkettő esetében ugyanazt a szövetet jelöld meg!
Szállítási költség: 9.990 Ft
48.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hagyományos megjelenésű, 1 személyes, fix fotel, szivacsos ülőfelülettel. Természetesen egyszínű vázzal és mintás párnázattal is választhatod. Szövetválasztásnál külön add meg a váz és a párnázat szövetét! Ha megegyező színt választasz váznak és párnázatnak, akkor kérjük, mindkettő esetében ugyanazt a szövetet jelöld meg!
Szállítási költség: 5.990 Ft
43.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus hangulatú fotelben szeretnél megpihenni délutánonként, esténként? Válaszd a Mina fotelt, melynek hagyományos vonalvezetése, terebélyes, kerekített karfái és kényelmes, tűzött, ráncolt háttámlája garantáltan relaxáló kényelemmel szolgál! Letelepedsz benne, és megszűnik a külvilág! Legyen a kezedben egy jó könyv, vagy a tévében egy szórakoztató műsor, ebben a fotelben kényelmesen telik majd az idő! A fotel ülőfelületének, karfáinak és alsó vázának külön tudsz szövetet...
Szállítási költség: 9.990 Ft
79.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns, szögletes formájú fotel, mutatós króm lábakkal. Komolyságot sugároz, így akár tárgyalóasztalok kísérőjeként is remek megoldás. Rengeteg szövet és bőr közül választhatsz. Összeszerelve, csomagolva, 18 hónap garanciával lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
91.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szögletes formavilágú, elegáns fotel. Remek kiegészítő nappalikba, dohányzóasztalok mellé, vagy akár tárgyalókba is. Rengeteg szövet és bőr közül választhatsz. Összeszerelve, csomagolva, 18 hónap garanciával lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
81.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns, vonzó vonalvezetéssel hódító kagylófotel, mutatós falábakkal. Letisztult megjelenése miatt tárgyalófotelnek is tökéletes. Egyedi pácszínnel is kérheted, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Rengeteg szövet és bőr közül választhatsz. Összeszerelve, csomagolva, 18 hónap garanciával lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
89.990 Ft
  színek kárpitok
   


Letisztult kialakítású, elegáns kagylófotel, kifinomult vonalvezetéssel, széles szövetválasztékkal. Komolysága miatt nem csak nappalikba, hanem irodákba, tárgyalókba is remek megoldás. Rengeteg szövet és bőr közül választhatsz. Összeszerelve, csomagolva, 18 hónap garanciával lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
62.990 Ft
  színek kárpitok
   


Előkelő megjelenésű fotelt szeretnél nappalidba? Kedveled a valódi eleganciával kényeztető modelleket, a modern hatást, melyhez ugyanakkor klasszikus részletek társulnak? Ez az elegáns, alacsony háttámla magassággal készült fotel fix kialakítású. Magas karfáin pihentetheted karjaidat, miközben kényelmesen hátradőlhetsz nagypárnájához a társalgás során! A kerekített karfák kivitelezése a hagyományos fotelekét követi, miközben a modell megjelenése meglehetősen egyedi. A fotel ülőfelületének, karfáinak és alsó...
Szállítási költség: 9.990 Ft
89.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns, letisztult kialakítású, szögletes vonalvezetéssel hódító fotel. Pácolt fa lábazata és kárpitozott ülése vonzó párost alkot. Remekül passzol nappalikba dohányzóasztal mellé, de dolgozószobádban is jó szolgálatot tehet, hiszen ki ne örülne egy kényelmes tárgyalósaroknak. Rengeteg szövet és bőr közül választhatsz. Összeszerelve, csomagolva, 2 év garanciával lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
169.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns, klasszikus vonalvezetésű relax szék, tömör gumifából. A széket Cseresznye, Dió vagy Tölgy színre pácolva, lakkozva, egyszínű zsenília vagy mintás mikroszálas szövettel, lapraszerelten, dobozolva rendelheted. Dohányzóasztallal vagy kisasztallal is kiegészítheted a relax fotelt: a Fa és bútorlapos asztalok kategóriában találod meg.
Szállítási költség: 5.990 Ft
36.990 Ft
  színek kárpitok
   


Kényelmes, bonellrugós ülőfelületű, kis nappalikba is ideális gurulós fotel. Kevés helyet foglal, egyszerűen arrébb tolható görgőinek köszönhetően. Az sem okoz gondot, ha gyakran kell máshová rakni vagy takarítanál alatta! A fotelt egyszínű vázzal és mintás párnázattal is választhatod! Szövetválasztásnál külön add meg a váz és a párnázat szövetét! Ha megegyező színt választasz váznak és párnázatnak, akkor kérjük, mindkettő esetében ugyanazt a szövetet jelöld meg!
Szállítási költség: 5.990 Ft
45.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hagyományos, kemény, szivacsos ülőfelülettel ellátott, görgős fotel. Válaszd, ha szereted a kissé retrós hangulatot, no meg, ha kisebb nappalidba könnyen elmozdítható fotel kell. Gurulós, ezért bármikor arrébb tolhatod. Egyszínű vázzal és mintás párnázattal is választhatod foteled. Szövetválasztásnál külön add meg a váz és a párnázat szövetét! Ha megegyező színt választasz váznak és párnázatnak, akkor kérjük, hogy mindkettő esetében ugyanazt a szövetet jelöld meg!
Szállítási költség: 5.990 Ft
39.990 Ft
  színek kárpitok
   


Mintha a nosztalgia és a design összeszövetkezett volna...! Per Weiss 2011-ben tökéletesen ötvözte a klasszikus stílust a dizájnnal, erre az Oldschool fotel a kiváló példa! A mutatós fotel háttámláját kanapé, relax vagy ágy pozícióba is állíthatod, kattanós módszerrel. Táskarugós ülőfelülete magasfokú kényelmet biztosít. Lehajtható háttámlájának köszönhetően akár el is alhat rajta egy kisgyermek. Ha két ilyen foteled van, még egy hirtelenjében kialakított felnőtt vendégágyad is lehet. Egyszínű szövetet adhatsz meg a fotel teljes felületén.
Szállítási költség: 9.990 Ft
229.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, kényelmes, ugyanakkor kellemes megjelenésű fotelben szeretnéd tölteni lazítós óráidat?  Egyedi hangulata van ennek a modern vonalvezetésű, magas, szögletes karfákkal készült, ugynaakkor lekerekített formájú fotelnek! Igazi kincs a sarokban, ahol kedvedre olvasgathatsz vagy tévézhetsz. A Parisian fotel háttámlájának kényelmét egy mutatós nagypárna adja. Dőlj hátra és élvezd ennek a jópofa modellnek a nyugalmát! A fotelt ügyfélszolgálatos munkatársunktól teljesen szögletes változatban is kérheted,...
Szállítási költség: 9.990 Ft
79.990 Ft
  színek kárpitok