Főoldal Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat
   

Kárpitozott franciaágy

Egyes franciaágy típusok már önmagukban is hangulatteremtők a szobában – a kárpitozott franciaágy ilyen! Könnyű vele bánni, felnyitható, ágyneműtartós belsejébe bőven lehet pakolni. A legkülönfélébb stílusban választhatod, akár a modernért, akár a hagyományosért rajongsz.

Rendezés:  Modern formavilágú franciaágy, teljes méretű, fekvőfelület alatti ágyneműtartóval. Bonnellrugós fekvőfelülete biztosítja, hogy mindennap kényelmesen alhass rajta. Az ágyneműtartó a fekvőfelület alatt található. A franciaágy alsó váza és fejtámlája textilbőrrel, a fekvőfelülete és a párnák zsenília szövettel vannak bevonva.
  termékcsalád elemei
   


Fiatalos, modern franciaágy, méretes ágyneműtartóval. Mindennapos alvásra is tökéletes, ezt bonellrugós fekvőfelülete biztosítja. Az ágyneműtartó a fekvőfelület alatt húzódik meg. A franciaágy alsó váza és fejtámlája textilbőrrel, a fekvőfelülete és a párnák zsenília szövettel vannak bevonva. 3 színkombináció közül választhatsz.
  termékcsalád elemei
   


Exkluzív franciaágy, szögletes fejvéggel, puha díszpárnákkal, valamint egész ágyat betakaró ágytakaróval - könnyen elrejtheted vele az ágyneműt reggel!   Relax zónás fekvőfelületének köszönhetően mindennapos alvásra alkalmas franciaágy, nehezebb testsúlyúaknak is. A franciaágy vázának, ágytakarójának és dízspárnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg.
  termékcsalád elemei
   


Két személynek kényelmes franciaágy, 160cm-es szélességgel - magyar szakemberek készítették. Bonellrugós fekvőfelületű, gerinctámasszal erősített, kárpitozott ágyneműtartós. A franciaágy fekvőfelülete alatt teljes méretű ágyneműtartót találsz, amit szemből tudsz felnyitni. Átlag testsúlyúaknak mindennapos alváshoz megfelelő, fekvőfelülete gerinctámasszal megerősített bonellrugós matraccal készül. A franciaágy fekvőfelületének és alsó vázának, fejtámlájának külön tudsz szövetet...
  termékcsalád elemei
   


Modern franciaágy, oldaltámlával, megerősített fekvőfelülettel, hogy mindennap egészségesen alhass rajta! Fekvőfelülete relax zónát rejt, mely megfelelő alátámasztást nyújt minden éjszaka. A franciaágy ülőfelületének, vázának és párnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg. A fekvőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így franciaágyad télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá.
  termékcsalád elemei
   


Ágyneműtakarós franciaágy, egyszerű stílusban. Miért jó, ha ágytakarós franciaágyat választasz? Mert az ágytakaróval könnyedén eltakarhatod az ágyat, így nem kell mindennap beágyaznod és elraknod az ágyneműt! A fekvőfelülete kényelmes, kiváló minőségű bonellrugós matraccal készül, amire ágytakaró és díszpárnák kerülnek, alatta pedig hatalmas, teljes méretű, felnyitható ágyneműtartót találsz! Több méretben megrendelheted!
  termékcsalád elemei
   


Szögletes vonalvezetésű, elegáns, kárpitozott franciaágy, óriási fejvéggel. Természetesen hatalmas ágyneműtartó is vár rád. A kényelemre sem lehet panasz: fekvőfelülete bonellrugós, így mindennapos alvásra tökéletes. A franciaágy fekvőfelületének és alsó vázának, fejtámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
  termékcsalád elemei
   


Mutatós, óriási méretű fejvéggel hódító, elegáns franciaágy, ágyráccsal, modern megoldásokkal. Egy fiatalos otthonba tökéletes választás. Ilyen például a gázteleszkópos nyitású ágyneműtartó, amelynek köszönhetően a nyitással nem kell bajlódnod. 3 méretben választhatod, matracot viszont külön kell rendelned! A franciaágynak egyféle szövetet tudsz megadni.
  termékcsalád elemei
   


Két személyes, enyhén futurisztikus megjelenésű, modern ágykeret íves vonalakkal - nem nehéz azonnal magával ragadnia azt, aki meglátja! Különlegességét és vagány külsejét fokozza a textilbőrrel kárpitozás. Léces ágyráccsal készül. A franciaágyat Fehér színben rendelheted. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
130.990 Ft
  színek kárpitok
   


Aki a modern, sőt már-már extravagáns bútorokra szavaz, ez a high-tech térbe is illeszkedő ágykeret az elsőszámú vágya lehet! Modern, két személyes fekvőfelületű modell, kárpitozottan, masszív, lamellás ágyráccsal és gyönyörű, mutatós texilbőr bevonattal, melyet ezüstös csíkok is díszítenek! A franciaágyat Fekete - Fehér színben rendelheted. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
162.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern megjelenésű, masszív franciaágy, szögletes fejvéggel, tömör fa lábakkal, és henger díszpárnákkal. A franciaágy fekvőfelülete relax zónás, vagyis az átlagnál nagyobb testsúlyúak is nyugodtan használhatják mindennapos alváshoz. A franciaágy vázának, ágytakarójának és díszpárnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg.
  termékcsalád elemei
   


Modern, vonzó megjelenésű, kárpitozott franciaágy, tűzött fejvéggel, króm lábakkal. Óriási, 180 x 200 cm-es fekvőfelületén ketten is bőségesen elfértek. Ágyneműtartó nem tartozik hozzá, ágyrács és matrac viszont igen, ezekre nem lesz gondod. A képen látható Fehér színben lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
183.990 Ft
  színek kárpitok
   


Íme, a dizájnos ágyak rajongóinak álma! Az álom hamar valóra is válhat, hiszen ez a rendkívül modern, mégis elegáns ágykeret olyan gyorsan elcsábít, hogy észre sem veszed...!  Minimál berendezéshez is tökéletes, igazi egyedi darab. Két személyes az ágykeret, textilbőr kárpittal az egész franciaágyon. A párnázott hatású kárpitozás különösen elragadóvá teszi, mely a fejtámlát és az ágy széleit egyaránt borítja. Remek együttest alkot a fényes, elegáns, kinyúló lábbal - talán ez a "csavar" teszi igazán ellenállhatatlanná ezt a kényelmes modellt! A franciaágy Bézs, Fehér, Fekete vagy Sötét barna színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
211.990 Ft
  színek kárpitok
   


Vonzó megjelenésű, bonellrugós franciaágy. Felülete kárpitozott, a pontot az i-re pedig az ívelt, mutatós fejvég teszi fel. A franciaágy fekvőfelülete alatt teljes méretű ágyneműtartót találsz. Fekvőfelülete bonellrugós, gerinctámasszal erősített. Mindennapos alváshoz átlag testsúlyúaknak ajánljuk. A franciaágy fekvőfelületének és alsó vázának, fejtámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
  termékcsalád elemei
   


Modern, fiatalos franciaágy. Egyedi, ívelt vonalvezetésével rögtön felhívja magára a figyelmet. Nem csak mutatós, kényelmes is: ágyrács és matrac is jár hozzá, nem kell külön rendelned. Méretes ágyneműtartóval felszerelt, napközben nyugodtan elpakolhatod az ágyneműt. Matrac nélkül, illetve 180x200 cm-es fekvőfelülettel is a tiéd lehet, ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A váznak és a fekvőfelületnek külön szövetet adhatsz meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
185.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern megjelenésű, ízléses, kárpitozott franciaágy, hatalmas fejvéggel és két kispárnával. Az ívelt sarkok és a mutatós, "csíkos" dizájn önmagáért beszél. Modern otthonokba tökéletes. 140 x 200 cm-es fekvőfelületén ketten is kényelmesen elfértek. Ágyneműtartó nem tartozik hozzá, ágyrács és matrac viszont igen, így nem kell külön venned hozzá. A képeken látható Szürke színben lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
146.990 Ft
  színek kárpitok
   


Fiatalos, modern megjelenésű, stílusos franciaágy. Formavilága emeli ki a tömegből, kerekített sarkai, döntött fejtámlája igazán megnyerő. Méretes ágyneműtartóval felszerelt, napközben nyugodtan elpakolhatod az ágyneműt. Matrac nélkül, illetve 180x200 cm-es fekvőfelülettel is rendelheted, ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Párnát is kérhetsz hozzá! A váznak és a fekvőfelületnek külön szövetet adhatsz meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
185.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szeretnél egy igazán szemet gyönyörködtető franciaágyat? Lásd meg Cybill-ben a lehetőséget! Elegáns és modern franciaágy, ágyrács és matrac nélkül. Formás, eleganciát sugárzó váza, ívelt lábai már önmagukban elcsábítanak! Kényelmes, párnázott, díszvarrásos fejtámlával egészülnek ki, a rendkívül mutatós, kellemes fekvőfelület pedig tökéletesen illeszkedik a stílus megjelenéséhez, hangulatához! A fekvőfelületre választható ágytakaró kerül, hogy...
  termékcsalád elemei
   


Ha egy modern, szépen kárpitozott, kényelmes franciaágyat szeretnél és nincs kedved külön rendelni a matracot, remek megoldás a Diamond. Az ágyrács alatt gázteleszkópos, nagyméretű ágyneműtartó lapul, a fekvőfelület pedig a bonellrugós matranak köszönhetően igazán kényelmes. Külön szövetet adhatsz meg a fekvőfelületnek, illetve a fejtámlának és alsó váznak. Méretek terén 3 közül választhatsz.
  termékcsalád elemei
   


Különleges franciaágy a vágyad? Olyat szeretnél, amilyen nincs minden második szomszédnak, és tökéletesen megfelel egyedi elképzelésednek? Íme egy kárpitozott, modern megjelenésű franciaágy, ágyráccsal, 160x200cm-es fekfőfelületű matracokhoz. Ágyneműtartóval is rendelkezik, sőt, teleszkópos nyitóvas könnyíti meg az ágyneműtartó felemelését, így nem kell vele bajlódnod minden nap! Szinte nőies, magával ragadóan modern kárpitozása, valamint a fejtámla párnázottsága igazán egyedivé teszi ezt a...
  termékcsalád elemei
   


Modern, kifinomult vonalvezetésű franciaágy, mutatós kárpitozással, az Anaszta franciaágyról ismert fejvéggel. Farugós ágyráccsal és ágyneműtartóval is rendelkezik, sőt, utóbbi felemelését teleszkópos nyitóvas könnyíti meg, így nem kell vele bajlódnod minden nap! A franciaágynak egyféle szövetet tudsz megadni. Méretek terén 3 közül választhatsz. Kínálatunkban található hab-, vákuum-, kókusz-, memóriás-, latex matracokkal tudod használni mert az ágyrács farugós, ami már segít biztosítani a megfelelő alátámasztást. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
  termékcsalád elemei
   


Kifinomult, szinte nőies megjelenésű, modern kialakítású franciaágy, kárpitozott ágykerettel és a Mairó franciaágyról ismert mutatós fejvéggel. Farugós ágyráccsal és ágyneműtartóval is rendelkezik, sőt, utóbbi felemelését teleszkópos nyitóvas könnyíti meg, így nem kell vele bajlódnod minden nap! A franciaágynak egyféle szövetet tudsz megadni. Méretek terén 3 közül választhatsz. Kínálatunkban található hab-, vákuum-, kókusz-, memóriás-, latex matracokkal tudod használni mert az ágyrács farugós, ami már segít biztosítani a megfelelő alátámasztást. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
  termékcsalád elemei
   


Modern, kárpitozott franciaágy, ágyráccsal, viszont ágyneműtartó nélkül. Szinte nőies, magával ragadóan modern kárpitozása, valamint a fejtámla párnázottsága igazán egyedivé teszi ezt a szépséges franciaágyat. A fejtámla még párna nélkül is igen kényelmes. Egyféle szövetet tudsz megadni, méretek terén 3 közül választhatsz. Kínálatunkban található hab-, vákuum-, kókusz-, memóriás-, latex matracokkal tudod használni mert az ágyrács farugós, ami már segít biztosítani a megfelelő alátámasztást. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
  termékcsalád elemei
   


Régóta keresel egy extravagáns ágykeretet? Alighanem nem kell tovább keresgélned! Ezt a modellt percekig is elnézegeti az ember, annyira tetszetős a külseje! Modern, 2 személyes ágykeret, párnázott fejvéggel.  Annyira egyedi, hogy csakis ez lehet a kiválasztott, ha igazán modern az otthonod! Minimalista lakásokban is remekül mutat. Már az első pillantás is elcsábít, ám a leírásból - hogy fokozzuk e mesésen modern ágykeret jó tulajdonságait - a textilbőr kárpitozás sem maradhat ki! Párnázott fejvégén kényelmesen megtámaszhatod a hátad ülve is, olvasás közben. Az ágykeret széleinek lekerekítettsége ellenétben áll a szögletes formavilággal, de tökéletesen illik ehhez az extravagáns modellhez! A franciaágy Fehér...
Szállítási költség: 9.990 Ft
142.990 Ft
  színek kárpitok
   


Azoknak, akik kedvelik az egyedi megjelenésű bútorokat, ez az ágykeret lesz a kedvence! Ha otthonod kifejezetten modern, nem hiányozhat belőle egy olyan ágykeret, ami "mindent visz", egyszerűen képtelenség levenni róla a szemet! Íme ez az extravagáns franciaágy, krómozott acél lábakkal és díszcsíkkal a fejtámlán, valamint a lábvégen. A szögletes vonalvezetés a fej- és a lábvégen kissé kerekített, különlegessé téve ezzel az ágykeretet. A krómozott acél lábak nemcsak megemelik az ágyat, összhangban vannak a díszcsíkkal is. Az ágykeret megjelenése olyan, akár egy fényes szalaggal becsomagolt ajándék - no és valójában az is...! A franciaágy Bézs, Fehér vagy Fekete színben rendelheted, lapraszerelten,...
Szállítási költség: 9.990 Ft
137.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, ívelt vonalvezetésű, igen mutatós franciaágy. A masszív fa vázat fehér textilbőr borítja. Ágyneműtartó és matrac nem jár hozzá, a lamellás ágyrács viszont az ággyal együtt lehet a tiéd. 180 x 200 cm-es fekvőfelület áll majd rendelkezésedre. Kérheted 140x200, 160x200 vagy 200x200-as méretben is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A franciaágyat a képen látható fehér textilbőrrel rendelheted. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
149.990 Ft
  színek kárpitok
   


Annyi biztos, hogy ha ezt a franciaágyat választod, nem kell attól félned, hogy a szomszédodnál is ilyennel találkozol! Egyedülálló módon LED-es világítás van a fejtámlához építve, igazán luxus hangulatot adva az enélkül is modern vonalvezetésű bútornak. Ketten is kényelmesen elfértek rajta, ha pedig nagyobb térre lenne szükséged, választhatod 140 és 180 cm széles fekvőfelülettel is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Ágyrács jár hozzá, viszont ágyneműtartót és matracot külön kell rendelned. Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot! A franciaágyat Fehér, vagy Fekete textilbőrrel rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
195.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyedi megjelenésű, nem mindennapi formavilággal hódító, kárpitozott franciaágy, ágyráccsal. Ívelt, rendhagyó vonalai igazi dizájn ággyá teszik. Ágyneműtartó nem tartozik hozzá! Egyféle szövetet adhatsz meg, méretek terén pedig 3 közül választhatsz. Kínálatunkban található hab-, vákuum-, kókusz-, memóriás-, latex matracokkal tudod használni mert az ágyrács farugós, ami már segít biztosítani a megfelelő alátámasztást. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
  termékcsalád elemei
   


Modern franciaágyat keresel, ami megfelelő alátámasztást nyújt minden éjszakára? Az ágytakarós franciaágy fekvőfelülete relax zónával megerősített bonellrugós matracot kapott, mely egészségesen tartja testedet minden éjszaka. A franciaágy fejtámlájának, alsó részének és ágytakarójának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. 180x200-as fekvőfelülettel is a tiéd lehet, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A méretek névlegesek!
Szállítási költség: 9.990 Ft
154.990 Ft
  színek kárpitok
   


Igazi luxus franciaágy, teljes, tűzött kárpitozással, óriási fekvőfelülettel és ágyneműtartóval. A hihetetlen komfortot a bonellrugók és a habszivacs réteg párosa adja, ráadásul a 180 x 200 cm-es fekvőfelületen ketten is nagyon kényelmesen elfértek. Az ágyneműtartót az ágy mindkét feléről ki tudod nyitni, belül pedig igen tágas. Természetesen ágyrács és matrac is tartozik hozzá. A képeken lévő éjjeliszekrény nem tartozik hozzá! A képen látható Cappuccino színben lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
348.990 Ft
  színek kárpitok
   


Tűzött, kárpitozott keretű ágykeret, keményfa ágyráccsal, tömörfa lábakkal - nagyméretű ágyneműtartóval rendelkezik, melynek felnyitását gázrugó segíti. Matrac nem jár a franciaágyhoz, neked kell hozzá választanod - ebben szívesen segítünk! Legjobban relax zónás matraccal jársz (Cocuslux, Latexlux, Medial, Memory), amit nehezebb testsúlyúak is használhatnak mindennapos alváshoz. Csak a franciaágy fejtámlájának és alsó vázának tudsz szövetet megadni. Mit is jelent a gázrugó? A gázrugót az...
  termékcsalád elemei
   


Mindennapos alváshoz keresel kényelmes és jó tartású franciaágyat? Ami modern, ráadásul nagyon mutatós is? A Halle franciaágy relax zónás fekvőfelülete remek alátámasztást biztosít neked és párodnak minden éjszakára. A relax zóna lényegében egy megerősített bonellrugós matrac, mely a rugók élethosszát is meghosszabítja. A franciaágy fejtámlájának és ágytakarójának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. 180x200 cm-es méretben is a tiéd lehet, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A méretek névlegesek!
Szállítási költség: 9.990 Ft
154.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, ívelt vonalvezetéssel hódító, fiatalos franciaágy. Váza látványos dísztűzéssel vár rád. Ágyrács és matrac is jár hozzá. Matrac nélkül, illetve 180x200 cm-es fekvőfelülettel is rendelheted, ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Párnát is kérhetsz hozzá! A váznak és a fekvőfelületnek külön szövetet adhatsz meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
185.990 Ft
  színek kárpitok
   


Franciaágyat keresel, amin alhatsz mindennap, egyedül vagy másodmagaddal? Azért legyen hangulatos és mutatós is, ugye?  A Hexa franciaágy pepita szövet összeállítású fejtámlája egyedi a többi ágy között. Relax zónás fekvőfelülete remek alátámasztást biztosít neked és párodnak minden éjszakára. A relax zóna lényegében egy megerősített bonellrugós matrac, ami a rugók élethosszát is meghosszabítja. A franciaágy fejtámlájának és ágytakarójának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. 180x200 cm-es méretben is a tiéd lehet, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A méretek névlegesek!
Szállítási költség: 9.990 Ft
158.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern formavilágú franciaágy, maximális kényelemmel. Miért jó a kárpitozott franciaágy, az ágykeret + matrac kombinációval szemben? A kényelmes matrac már benne van az ágyban és a méretes ágyneműtartó is hozzá tartozik. Az ágy fekvőfelülete bonellrugós, megerősített fekvőfelülettel. A franciaágy vázának, fekvőfelületének és díszpárnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg.
  termékcsalád elemei
   


Modern, ívelt vonalvezetésű, igen mutatós franciaágy, ágyneműtartóval, matraccal és ágyráccsal. A mérettel nem lesz gondod, hiszen 180 x 200 cm-es fekvőfelület áll majd rendelkezésedre, de ha helyszűkében vagy, 160 cm szélességgel is rendelheted, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A franciaágyat Fehér - Fekete, vagy Fehér - Lila színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
123.990 Ft
  színek kárpitok
   


Aludnál egy jót? Itt ez a szemrevaló, hagyományos franciaágy! Válaszd ezt az igazán kényelmes modellt, és pihend ki magad! Jó tartású fekvőfelülettel készül, a tökéletes, kényelmes és pihentető alvás érdekében! Többféle méretben kérheted, hatalmas méretű felnyitható ágyneműtartóval! Rugós és szivacsos változatban is megvásárolhatod, rengeteg strapabíró és kopásálló szövettel! Rendelhető méretek: 140x200cm, 160x200cm, 180x200cm
  termékcsalád elemei
   


Ha hagyományos kényelemre vágysz minden éjszakára, válaszd ezt az igazán pihentető franciaágyat! Tökéletes tartású fekvőfelülettel készül, a kényelmes és egészséges alvás megteremtéséért! Többféle méretben kérhető, méretes, felnyitható ágyneműtartóval! Rugós és szivacsos változatban is megveheted, számos strapabíró és kopásálló szövetből! Rendelhető méretek: 140x200cm, 160x200cm, 180x200cm
  termékcsalád elemei
   


Szereted a hagyományos kényelmet? Ez a franciaágy tökéletes lesz Neked. A fekvőfelület igen jó tartású, kényelmes, pihentető alvást garantál. Többféle méretben kérheted - a felnyitható ágyneműtartó igen méretesl! Az ágy rugós és szivacsos változatban is a tiéd lehet, rengeteg strapabíró és kopásálló szövettel kérheted. Rendelhető méretek: 140x200cm, 160x200cm, 180x200cm
  termékcsalád elemei
   


Hihetetlen elegáns, textilbőrrel kárpitozott franciaágy, mutatós fém lábakkal, 3 méretben. Ágyrácsot és matracot nem tartalmaz! 140x200 és 180x200 cm-es fekvőfelülettel is rendelheted, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A betétet Thermo kőris színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
196.990 Ft
  színek kárpitok
   


Kárpitozott fejtámlájú franciaágy, keményfa ágyráccsal, amit ha felnyitsz,  nagyméretű ágyneműtartót találsz alatta. A felnyitásban gázrugós kiemelő vasalat segít. A keret szépen csiszolt hengerlábakon áll. Matrac nem jár a franciaágyhoz - relax zónás, bonellrugós matraccal jársz a legjobban. Ajánlott matracok: Cocuslux, Latexlux, Medial, Memory, melyet mindennapos alváshoz nyugodtan használhatnak nagyobb testsúlyúak is. Csak a franciaágy fejtámlájának és alsó vázának tudsz szövetet megadni. Mit jelent a...
  termékcsalád elemei
   


Afrikai hangulatot szeretnél a hálószobádba csempészni? Ezzel az exkluzív, döntött, tűzött támlás, kényelmes, bonellrugós franciaággyal ezt könnyedén megteheted. A franciaágy fekvőfelülete alatt teljes méretű ágyneműtartót találsz, mely szemből nyílik. Fekvőfelülete bonellrugós, gerinctámasszal erősített. Mindennapos alváshoz átlag testsúlyúaknak ajánljuk. A franciaágy fekvőfelületének és alsó vázának, fejtámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Egyedi méretben (140-200cm szélességig x 200cm-es hosszal) is kérheted, keresd fel munkatársunkat az egyeztetések végett.
  termékcsalád elemei