Kanapékirály
Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat

Kárpitozott franciaágy

Egyes franciaágy típusok már önmagukban is hangulatteremtők a szobában – a kárpitozott franciaágy ilyen! Könnyű vele bánni, felnyitható, ágyneműtartós belsejébe bőven lehet pakolni. A legkülönfélébb stílusban választhatod, akár a modernért, akár a hagyományosért rajongsz.

Ancona kárpitozott, relax zónás, ágytakarós franciaágy

Boxspring Easy kárpitozott, bonellrugós franciaágy

Boxspring Medium kárpitozott, bonellrugós franciaágy

Boxspring Well kárpitozott, bonellrugós, ágytakarós franciaágy

Forli kárpitozott, relax zónás franciaágy

Gemma kárpitozott, bonellrugós, ágytakarós franciaágy

Odessa kárpitozott, ágyneműtartós, dupla rugós franciaágy

Presto kárpitozott ágykeret, ágyneműtartóval, ágyráccsal

Tampa kárpitozott, relax zónás, ágytakarós franciaágy

Tampa Long kárpitozott, relax zónás, ágyneműtartós franciaágy

Twist kárpitozott, ágyneműtartós, relax zónás franciaágy

Xavér kárpitozott franciaágy

Rendezés:  Modern formavilágú franciaágy, teljes méretű, fekvőfelület alatti ágyneműtartóval. Bonnellrugós fekvőfelülete biztosítja, hogy mindennap kényelmesen alhass rajta. Az ágyneműtartó a fekvőfelület alatt található. A franciaágy alsó váza és fejtámlája textilbőrrel, a fekvőfelülete és a párnák zsenília szövettel vannak bevonva.
termékcsalád elemei
 


Fiatalos, modern franciaágy, méretes ágyneműtartóval. Mindennapos alvásra is tökéletes, ezt bonellrugós fekvőfelülete biztosítja. Az ágyneműtartó a fekvőfelület alatt húzódik meg. A franciaágy alsó váza és fejtámlája textilbőrrel, a fekvőfelülete és a párnák zsenília szövettel vannak bevonva. 3 színkombináció közül választhatsz.
termékcsalád elemei
 


Modern, párnázott hatású, textilbőrrel kárpitozott franciaágy, ágyráccsal és ágyneműtartóval. Nem csak megjelenésében korszerű, kialakításában is: az ágyrács két részre osztott, lamellás, az ágyneműtartó pedig rugóval nyílik. Terhelhetősége 220 kg. Matrac nem tartozék, azt külön kell rendelned! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot! A franciaágyat a képen látható textilbőr szövettel rendelheted meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
185.990 Ft
színek kárpitok
 


Elegáns, modern stílusú, kárpitozott franciaágy-keret, lamellás ágyráccsal és rugós ágyneműtartóval. A keretet mutatós textilbőr szövet borítja, a kifinomult, kerekített formák remekül passzolnak hozzá. Terhelhetősége 220 kg. Matrac nem tartozék, azt külön kell rendelned! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot! A franciaágyat a képen látható textilbőr szövettel rendelheted meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
189.990 Ft
színek kárpitok
 


Szögletes vonalvezetésű, elegáns, kárpitozott franciaágy, óriási fejvéggel. Természetesen hatalmas ágyneműtartó is vár rád. Az ágy nyitása nyitóvassal történik. A kényelemre sem lehet panasz: fekvőfelülete bonellrugós, így mindennapos alvásra tökéletes. A franciaágy fekvőfelületének és alsó vázának, fejtámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
termékcsalád elemei
 


Mutatós, óriási méretű fejvéggel hódító, elegáns franciaágy, ágyráccsal, modern megoldásokkal. Egy fiatalos otthonba tökéletes választás. Ilyen például a nyitóvassal nyíló ágyneműtartó, amelynek köszönhetően a nyitás egyszerű lesz. 3 méretben választhatod, matracot viszont külön kell rendelned! A franciaágynak egyféle szövetet tudsz megadni.
termékcsalád elemei
 


Két személyes, enyhén futurisztikus megjelenésű, modern ágykeret íves vonalakkal - nem nehéz azonnal magával ragadnia azt, aki meglátja! Különlegességét és vagány külsejét fokozza a textilbőrrel kárpitozás. Léces ágyráccsal készül. Rengetegféle szövet közül választhatsz. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
130.990 Ft
színek kárpitok
 


Aki a modern, sőt már-már extravagáns bútorokra szavaz, ez a high-tech térbe is illeszkedő ágykeret az elsőszámú vágya lehet! Modern, két személyes fekvőfelületű modell, kárpitozottan, masszív, lamellás ágyráccsal és gyönyörű, mutatós texilbőr bevonattal, melyet ezüstös csíkok is díszítenek! A franciaágyat Fekete - Fehér színben rendelheted. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
183.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern megjelenésű, masszív franciaágy, szögletes fejvéggel, tömör fa lábakkal, és henger díszpárnákkal. A franciaágy fekvőfelülete relax zónás, vagyis az átlagnál nagyobb testsúlyúak is nyugodtan használhatják mindennapos alváshoz. A franciaágy vázának, ágytakarójának és díszpárnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg.
termékcsalád elemei
 


Modern, vonzó megjelenésű, kárpitozott franciaágy, tűzött fejvéggel, króm lábakkal. Óriási, 180 x 200 cm-es fekvőfelületén ketten is bőségesen elfértek. Ágyneműtartó nem tartozik hozzá, ágyrács és matrac viszont igen, ezekre nem lesz gondod. A képen látható Fehér színben lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
183.990 Ft
színek kárpitok
 


Íme, a dizájnos ágyak rajongóinak álma! Az álom hamar valóra is válhat, hiszen ez a rendkívül modern, mégis elegáns ágykeret olyan gyorsan elcsábít, hogy észre sem veszed...!  Minimál berendezéshez is tökéletes, igazi egyedi darab. Két személyes az ágykeret, textilbőr kárpittal az egész franciaágyon. A párnázott hatású kárpitozás különösen elragadóvá teszi, mely a fejtámlát és az ágy széleit egyaránt borítja. Remek együttest alkot a fényes, elegáns, kinyúló lábbal - talán ez a "csavar" teszi igazán ellenállhatatlanná ezt a kényelmes modellt! A franciaágy Bézs, Fehér, Fekete vagy Sötét barna színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
211.990 Ft
színek kárpitok
 


Vonzó megjelenésű, bonellrugós franciaágy. Felülete kárpitozott, a pontot az i-re pedig az ívelt, mutatós fejvég teszi fel. A franciaágy fekvőfelülete alatt teljes méretű ágyneműtartót találsz. Nyitása nyitóvassal történik. Fekvőfelülete bonellrugós, gerinctámasszal erősített. Mindennapos alváshoz átlag testsúlyúaknak ajánljuk. A franciaágy fekvőfelületének és alsó vázának, fejtámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
termékcsalád elemei
 


Modern, fiatalos franciaágy. Egyedi, ívelt vonalvezetésével rögtön felhívja magára a figyelmet. Nem csak mutatós, kényelmes is: ágyrács és matrac is jár hozzá, nem kell külön rendelned. Méretes ágyneműtartóval felszerelt, napközben nyugodtan elpakolhatod az ágyneműt. Matrac nélkül, illetve 180x200 cm-es fekvőfelülettel is a tiéd lehet, ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A váznak és a fekvőfelületnek külön szövetet adhatsz meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
209.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern megjelenésű, ízléses, kárpitozott franciaágy, hatalmas fejvéggel és két kispárnával. Az ívelt sarkok és a mutatós, "csíkos" dizájn önmagáért beszél. Modern otthonokba tökéletes. 140 x 200 cm-es fekvőfelületén ketten is kényelmesen elfértek. Ágyneműtartó nem tartozik hozzá, ágyrács és matrac viszont igen, így nem kell külön venned hozzá. A képeken látható Szürke színben lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
146.990 Ft
színek kárpitok
 


Fiatalos, modern megjelenésű, stílusos franciaágy. Formavilága emeli ki a tömegből, kerekített sarkai, döntött fejtámlája igazán megnyerő. Méretes ágyneműtartóval felszerelt, napközben nyugodtan elpakolhatod az ágyneműt. Matrac nélkül, illetve 180x200 cm-es fekvőfelülettel is rendelheted, ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Párnát is kérhetsz hozzá! A váznak és a fekvőfelületnek külön szövetet adhatsz meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
209.990 Ft
színek kárpitok
 


Ha egy modern, szépen kárpitozott, kényelmes franciaágyat szeretnél és nincs kedved külön rendelni a matracot, remek megoldás a Diamond. Az ágyrács alatt nyitóvassal nyíló, nagyméretű ágyneműtartó lapul, a fekvőfelület pedig a bonellrugós matracnak köszönhetően igazán kényelmes. Külön szövetet adhatsz meg a fekvőfelületnek, illetve a fejtámlának és alsó váznak. Méretek terén 3 közül választhatsz.
termékcsalád elemei
 


Különleges franciaágy a vágyad? Olyat szeretnél, amilyen nincs minden második szomszédnak, és tökéletesen megfelel egyedi elképzelésednek? Íme egy kárpitozott, modern megjelenésű franciaágy, ágyráccsal, 160x200cm-es fekfőfelületű matracokhoz. Ágyneműtartóval is rendelkezik, a nyitás pedig egyszerű lesz a nyitóvasnak köszönhetően. Szinte nőies, magával ragadóan modern kárpitozása, valamint a fejtámla párnázottsága igazán egyedivé teszi ezt a szépséges franciaágyat. Kényelmesnek bizonyul akkor is, ha akár napközben olvasni szeretnél rajta, nekidőlve a párnázott fejtámlának... A franciaágynak egyféle szövetet tudsz megadni. Kínálatunkban található hab-, vákuum-, kókusz-, memóriás-, latex matracokkal tudod...
termékcsalád elemei
 


Modern, kifinomult vonalvezetésű franciaágy, mutatós kárpitozással, az Anaszta franciaágyról ismert fejvéggel. Farugós ágyráccsal és ágyneműtartóval is rendelkezik, sőt, utóbbi felemelését nyitóvas biztosítja. A franciaágynak egyféle szövetet tudsz megadni. Méretek terén 3 közül választhatsz. Kínálatunkban található hab-, vákuum-, kókusz-, memóriás-, latex matracokkal tudod használni mert az ágyrács farugós, ami már segít biztosítani a megfelelő alátámasztást. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
termékcsalád elemei
 


Kifinomult, szinte nőies megjelenésű, modern kialakítású franciaágy, kárpitozott ágykerettel és a Mairó franciaágyról ismert mutatós fejvéggel. Farugós ágyráccsal és ágyneműtartóval is rendelkezik, sőt, utóbbi felemelését  nyitóvas könnyíti meg, így nem kell vele bajlódnod minden nap! A franciaágynak egyféle szövetet tudsz megadni. Méretek terén 3 közül választhatsz. Kínálatunkban található hab-, vákuum-, kókusz-, memóriás-, latex matracokkal tudod használni mert az ágyrács farugós, ami már segít biztosítani a megfelelő alátámasztást. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
termékcsalád elemei
 


Modern, kárpitozott franciaágy, ágyráccsal, viszont ágyneműtartó nélkül. Szinte nőies, magával ragadóan modern kárpitozása, valamint a fejtámla párnázottsága igazán egyedivé teszi ezt a szépséges franciaágyat. A fejtámla még párna nélkül is igen kényelmes. Nyitása nyitóvassal történik. Egyféle szövetet tudsz megadni, méretek terén 3 közül választhatsz. Kínálatunkban található hab-, vákuum-, kókusz-, memóriás-, latex matracokkal tudod használni mert az ágyrács farugós, ami már segít biztosítani a megfelelő alátámasztást. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
termékcsalád elemei
 


Régóta keresel egy extravagáns ágykeretet? Alighanem nem kell tovább keresgélned! Ezt a modellt percekig is elnézegeti az ember, annyira tetszetős a külseje! Modern, 2 személyes ágykeret, párnázott fejvéggel.  Annyira egyedi, hogy csakis ez lehet a kiválasztott, ha igazán modern az otthonod! Minimalista lakásokban is remekül mutat. Már az első pillantás is elcsábít, ám a leírásból - hogy fokozzuk e mesésen modern ágykeret jó tulajdonságait - a textilbőr kárpitozás sem maradhat ki! Párnázott fejvégén kényelmesen megtámaszhatod a hátad ülve is, olvasás közben. Az ágykeret széleinek lekerekítettsége ellenétben áll a szögletes formavilággal, de tökéletesen illik ehhez az extravagáns modellhez! A franciaágy Fehér...
Szállítási költség: 9.990 Ft
142.990 Ft
színek kárpitok
 


Azoknak, akik kedvelik az egyedi megjelenésű bútorokat, ez az ágykeret lesz a kedvence! Ha otthonod kifejezetten modern, nem hiányozhat belőle egy olyan ágykeret, ami "mindent visz", egyszerűen képtelenség levenni róla a szemet! Íme ez az extravagáns franciaágy, krómozott acél lábakkal és díszcsíkkal a fejtámlán, valamint a lábvégen. A szögletes vonalvezetés a fej- és a lábvégen kissé kerekített, különlegessé téve ezzel az ágykeretet. A krómozott acél lábak nemcsak megemelik az ágyat, összhangban vannak a díszcsíkkal is. Az ágykeret megjelenése olyan, akár egy fényes szalaggal becsomagolt ajándék - no és valójában az is...! A franciaágy Bézs, vagy Fekete színben rendelheted, lapraszerelten,...
Szállítási költség: 9.990 Ft
137.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, ívelt vonalvezetésű, igen mutatós franciaágy. A masszív fa vázat fehér textilbőr borítja. Ágyneműtartó és matrac nem jár hozzá, a lamellás ágyrács viszont az ággyal együtt lehet a tiéd. 180 x 200 cm-es fekvőfelület áll majd rendelkezésedre. Kérheted 140x200, 160x200 vagy 200x200-as méretben is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A franciaágyat a képen látható fehér textilbőrrel rendelheted. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
129.990 Ft
színek kárpitok
 


Annyi biztos, hogy ha ezt a franciaágyat választod, nem kell attól félned, hogy a szomszédodnál is ilyennel találkozol! Egyedülálló módon LED-es világítás van a fejtámlához építve, igazán luxus hangulatot adva az enélkül is modern vonalvezetésű bútornak. Ketten is kényelmesen elfértek rajta, ha pedig nagyobb térre lenne szükséged, választhatod 140 és 180 cm széles fekvőfelülettel is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Ágyrács jár hozzá, viszont ágyneműtartót és matracot külön kell rendelned. Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot! A franciaágyat Fehér, vagy Fekete textilbőrrel rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
195.990 Ft
színek kárpitok
 


Egyedi megjelenésű, nem mindennapi formavilággal hódító, kárpitozott franciaágy, ágyráccsal. Ívelt, rendhagyó vonalai igazi dizájn ággyá teszik. Ágyneműtartó nem tartozik hozzá! Egyféle szövetet adhatsz meg, méretek terén pedig 3 közül választhatsz. Kínálatunkban található hab-, vákuum-, kókusz-, memóriás-, latex matracokkal tudod használni mert az ágyrács farugós, ami már segít biztosítani a megfelelő alátámasztást. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
termékcsalád elemei
 


Modern franciaágyat keresel, ami megfelelő alátámasztást nyújt minden éjszakára? Az ágytakarós franciaágy fekvőfelülete relax zónával megerősített bonellrugós matracot kapott, mely egészségesen tartja testedet minden éjszaka. A franciaágy fejtámlájának, alsó részének és ágytakarójának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. 180x200-as fekvőfelülettel is a tiéd lehet, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A méretek névlegesek!
Szállítási költség: 9.990 Ft
154.990 Ft
színek kárpitok
 


Igazi luxus franciaágy, teljes, tűzött kárpitozással, óriási fekvőfelülettel és ágyneműtartóval. A hihetetlen komfortot a bonellrugók és a habszivacs réteg párosa adja, ráadásul a 180 x 200 cm-es fekvőfelületen ketten is nagyon kényelmesen elfértek. Az ágyneműtartót az ágy mindkét feléről ki tudod nyitni, belül pedig igen tágas. Természetesen ágyrács és matrac is tartozik hozzá. A képeken lévő éjjeliszekrény nem tartozik hozzá! A képen látható Cappuccino színben lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
348.990 Ft
színek kárpitok
 


Tűzött, kárpitozott keretű ágykeret, keményfa ágyráccsal, tömörfa lábakkal - nagyméretű ágyneműtartóval rendelkezik, melynek felnyitását gázrugó segíti. Matrac nem jár a franciaágyhoz, neked kell hozzá választanod - ebben szívesen segítünk! Legjobban relax zónás matraccal jársz (Cocuslux, Latexlux, Medial, Memory), amit nehezebb testsúlyúak is használhatnak mindennapos alváshoz. Csak a franciaágy fejtámlájának és alsó vázának tudsz szövetet megadni. Mit is jelent a gázrugó? A gázrugót az ágyakhoz is használják már, mozgatásra, kitámasztásra, hogy könnyebb legyen felnyitni az ágyneműtartót. (Hasonló módon működik az autóban is, hisz' a gázrugó megkönnyíti a csomagtartó felnyitását.) Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
termékcsalád elemei
 


Mindennapos alváshoz keresel kényelmes és jó tartású franciaágyat? Ami modern, ráadásul nagyon mutatós is? A Halle franciaágy relax zónás fekvőfelülete remek alátámasztást biztosít neked és párodnak minden éjszakára. A relax zóna lényegében egy megerősített bonellrugós matrac, mely a rugók élethosszát is meghosszabítja. A franciaágy fejtámlájának és ágytakarójának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. 180x200 cm-es méretben is a tiéd lehet, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A méretek névlegesek!
Szállítási költség: 9.990 Ft
154.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, ívelt vonalvezetéssel hódító, fiatalos franciaágy. Váza látványos dísztűzéssel vár rád. Ágyrács és matrac is jár hozzá. Matrac nélkül, illetve 180x200 cm-es fekvőfelülettel is rendelheted, ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Párnát is kérhetsz hozzá! A váznak és a fekvőfelületnek külön szövetet adhatsz meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
209.990 Ft
színek kárpitok
 


Franciaágyat keresel, amin alhatsz mindennap, egyedül vagy másodmagaddal? Azért legyen hangulatos és mutatós is, ugye?  A Hexa franciaágy pepita szövet összeállítású fejtámlája egyedi a többi ágy között. Relax zónás fekvőfelülete remek alátámasztást biztosít neked és párodnak minden éjszakára. A relax zóna lényegében egy megerősített bonellrugós matrac, ami a rugók élethosszát is meghosszabítja. A franciaágy fejtámlájának és ágytakarójának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. 180x200 cm-es méretben is a tiéd lehet, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A méretek névlegesek!
Szállítási költség: 9.990 Ft
158.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern formavilágú franciaágy, maximális kényelemmel. Miért jó a kárpitozott franciaágy, az ágykeret + matrac kombinációval szemben? A kényelmes matrac már benne van az ágyban és a méretes ágyneműtartó is hozzá tartozik. Az ágy fekvőfelülete bonellrugós, megerősített fekvőfelülettel. A franciaágy vázának, fekvőfelületének és díszpárnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg.
termékcsalád elemei
 


Modern, ívelt vonalvezetésű, igen mutatós franciaágy, ágyneműtartóval, matraccal és ágyráccsal. A mérettel nem lesz gondod, hiszen 180 x 200 cm-es fekvőfelület áll majd rendelkezésedre, de ha helyszűkében vagy, 160 cm szélességgel is rendelheted, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A franciaágyat Fehér - Fekete, vagy Fehér - Lila színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
124.990 Ft
színek kárpitok
 


Aludnál egy jót? Itt ez a szemrevaló, hagyományos franciaágy! Válaszd ezt az igazán kényelmes modellt, és pihend ki magad! Jó tartású fekvőfelülettel készül, a tökéletes, kényelmes és pihentető alvás érdekében! Többféle méretben kérheted, hatalmas méretű felnyitható ágyneműtartóval! Rugós és szivacsos változatban is megvásárolhatod, rengeteg strapabíró és kopásálló szövettel! Rendelhető méretek: 140x200cm, 160x200cm, 180x200cm
termékcsalád elemei
 


Ha hagyományos kényelemre vágysz minden éjszakára, válaszd ezt az igazán pihentető franciaágyat! Tökéletes tartású fekvőfelülettel készül, a kényelmes és egészséges alvás megteremtéséért! Többféle méretben kérhető, méretes, felnyitható ágyneműtartóval! Rugós és szivacsos változatban is megveheted, számos strapabíró és kopásálló szövetből! Rendelhető méretek: 140x200cm, 160x200cm, 180x200cm
termékcsalád elemei
 


Szereted a hagyományos kényelmet? Ez a franciaágy tökéletes lesz Neked. A fekvőfelület igen jó tartású, kényelmes, pihentető alvást garantál. Többféle méretben kérheted - a felnyitható ágyneműtartó igen méretesl! Az ágy rugós és szivacsos változatban is a tiéd lehet, rengeteg strapabíró és kopásálló szövettel kérheted. Rendelhető méretek: 140x200cm, 160x200cm, 180x200cm
termékcsalád elemei
 


Kárpitozott fejtámlájú franciaágy, keményfa ágyráccsal, amit ha felnyitsz,  nagyméretű ágyneműtartót találsz alatta. A felnyitásban gázrugós kiemelő vasalat segít. A keret szépen csiszolt hengerlábakon áll. Matrac nem jár a franciaágyhoz - relax zónás, bonellrugós matraccal jársz a legjobban. Ajánlott matracok: Cocuslux, Latexlux, Medial, Memory, melyet mindennapos alváshoz nyugodtan használhatnak nagyobb testsúlyúak is. Csak a franciaágy fejtámlájának és alsó vázának tudsz szövetet megadni. Mit jelent a gázrugó? Az ágyakhoz régóta használják már ezt a megoldást mozgatásra, kitámasztásra, hogy könnyebb legyen felnyitni az ágyneműtartót. (Hasonló módon működik az autóban is, ugyanis a gázrugó könnyíti a...
termékcsalád elemei
 


Afrikai hangulatot szeretnél a hálószobádba csempészni? Ezzel az exkluzív, döntött, tűzött támlás, kényelmes, bonellrugós franciaággyal ezt könnyedén megteheted. A franciaágy fekvőfelülete alatt teljes méretű ágyneműtartót találsz, mely szemből nyílik, nyitóvassal. Fekvőfelülete bonellrugós, gerinctámasszal erősített. Mindennapos alváshoz átlag testsúlyúaknak ajánljuk. A franciaágy fekvőfelületének és alsó vázának, fejtámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Egyedi méretben (140-200cm szélességig x 200cm-es hosszal) is kérheted, keresd fel munkatársunkat az egyeztetések végett.
termékcsalád elemei
 


Modern, hullámos vonalvezetésű, igen mutatós franciaágy. A masszív fa vázat finom textilbőr teszi elegánssá, a fém díszítés pedig ad egyfajta hightech hangulatot az összképhez. Ágyneműtartó és matrac nem jár hozzá, a lamellás ágyrács viszont az ággyal együtt lehet a tiéd. Ha a 160 cm széles fekvőfelület nem lenne megfelelő, rendelheted 180 cm-es változatban is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál érdeklődhetsz! Rengeteg textilbőr szövet közül választhatsz. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
179.990 Ft
színek kárpitok
 


Két személynek kényelmes franciaágy, 160cm-es szélességgel - magyar szakemberek készítették. Bonellrugós fekvőfelületű, gerinctámasszal erősített, kárpitozott ágyneműtartós. A franciaágy fekvőfelülete alatt teljes méretű ágyneműtartót találsz, amit szemből tudsz felnyitni, nyitóvassal. Átlag testsúlyúaknak mindennapos alváshoz megfelelő, fekvőfelülete gerinctámasszal megerősített bonellrugós matraccal készül. A franciaágy fekvőfelületének és alsó vázának, fejtámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
termékcsalád elemei
 


Magyar szakemberek által készített, modern, ízléses megjelenésű, kárpitozott franciaágy. Fekvőfelülete a bonellrugóknak köszönhetően igazán kényelmes, ráadásul gerinctámasszal erősített. A franciaágy fekvőfelülete alatt teljes méretű ágyneműtartót találsz, amit szemből tudsz felnyitni, nyitóvassal. 3 méret közül választhatsz. A franciaágy fekvőfelületének és alsó vázának, fejtámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
termékcsalád elemei
 


Modern kialakítású, mutatós franciaágy, teljes kárpitozással. Ágyneműtartóval is felszerelt, sajátos, pillangó technikával nyithatod fel. Fekvőfelülete bonellrugós, ami egyet jelent a kényelemmel. Tökéletes mindennapos alvásra. A franciaágy fekvőfelületének és alsó vázának, fejtámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
133.990 Ft
színek kárpitok
 

Ezt írták rólunk

Mielőtt megrendelnéd álmaid bútorát, olvasd el a véleményüket, tapasztalataikat azoknak, akik már vásároltak a Kanapékirály Webáruházban. Nem árt tudni, hogy jó helyen jársz!

Kanapékirály Extra Garancia

Mi van, ha idő előtt tönkremegy? Aggodalomra semmi ok! A normál garanciaidőn túl lehetőséged van további Extra Garanciát vásárolni, amivel nagyobb biztonságot kapsz...

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Már a kezdetektől arra törekedtünk, hogy a kiszállítás költsége senkit ne terheljen meg, bárhol is lakjon Magyarországon. Sokkal olcsóbb, mint gondolnád...

Vásárolj olcsóbban!

Akciós bútorok minden mennyiségben! Ha nem akarsz lemaradni, ne halogasd sokáig, mert akcióink gyakran változnak, bizonyos termékek pedig csak az akcióban érhetőek el!

Kanapékirály a Facebook-on!

Ne maradj le semmiről, lájkold a Kanapékirályt a Facebook-on és értesülj azonnal az akciókról, újdonságokról, érdekességekről, vegyél részt közösségi játékainkban!

Kanapékirály Blog

Színes hírek, érdekességek Krisztiántól, röviden, tömören, kötetlenül. Ne tartsd magadban a véleményed, nézz be a blogba és szólj hozzá Te is! Iratkozz fel RSS híreinkre!

Lakberendezési ötletek

Nem tudod hogy állj neki? Akkor nézz be ide! Lakberendezési ötletek, tippek és praktikák, vásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől. Ha kérdésed van, hívj, vagy írj és segítünk!

Kanapévásárlás előtt állsz?

Hogy elkerüld a kanapévásárlás utáni bosszúságokat, töltsd le ingyen a Kanapékirály 7-perces trükkjét! Garantáltan segít eligazodni! Most komplett lakberendezési sorozattal kiegészítve kapod!

 

 

 

Teszteld otthon 38 napig, ha nem tetszik, visszavisszük!

A Kanapékirály bútorait 38 napig tesztelheted, méghozzá saját otthonodban.
És ha közben úgy döntesz, hogy a választott bútor mégsem nyerte el a tetszésed, ingyen visszavisszük,
Te pedig 100%-ban visszakapod a vételárat!

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia

 

 

Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház Bútor webáruház termékek Akciós bútorok Azonnal vihető, outlet és leértékelt bútorok Vásárlók véleménye, rólunk írták Kapcsolat Működési szabályzat Szállítás és fizetés, országos bútor házhoz szállítás Extra bútor garancia Kanapékirály törzsvásárlói rendszer Lakberendezési ötletek Hírlevél feliratkozás Blog Kanapé Bútor Ülőgarnitúra Konyhabútor Címkék

Kényelemszakértő.hu Kanapétrend.hu Gerincvédő zóna, gerincvédő kanapé Lakberendezési tanácsok Lakberendezési ötletek Lakberendezési tippek Lakberendezési praktikák Nyitható kanapé, kinyitható kanapé Teirodád.hu KAP Bútoráruházak Fel

modern étkezőgarnitúra tolóajtós gardrób hálószoba bútor szobainas bútor rugós puff újságtartó polc 180x200 ágy ruhaállvány gyerekágy tároló doboz