Főoldal Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat
   

Kárpitozott franciaágy

Egyes franciaágy típusok már önmagukban is hangulatteremtők a szobában – a kárpitozott franciaágy ilyen! Könnyű vele bánni, felnyitható, ágyneműtartós belsejébe bőven lehet pakolni. A legkülönfélébb stílusban választhatod, akár a modernért, akár a hagyományosért rajongsz.

Rendezés:  Modern formavilágú franciaágy, teljes méretű, fekvőfelület alatti ágyneműtartóval. Bonnellrugós fekvőfelülete biztosítja, hogy mindennap kényelmesen alhass rajta. Az ágyneműtartó a fekvőfelület alatt található. A franciaágy alsó váza és fejtámlája textilbőrrel, a fekvőfelülete és a párnák zsenília szövettel vannak bevonva.
  termékcsalád elemei
   


Exkluzív franciaágy, szögletes fejvéggel, puha díszpárnákkal, valamint egész ágyat betakaró ágytakaróval - könnyen elrejtheted vele az ágyneműt reggel!   Relax zónás fekvőfelületének köszönhetően mindennapos alvásra alkalmas franciaágy, nehezebb testsúlyúaknak is. A franciaágy vázának, ágytakarójának és dízspárnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg.
  termékcsalád elemei
   


Két személynek kényelmes franciaágy, 160cm-es szélességgel - magyar szakemberek készítették. Bonellrugós fekvőfelületű, gerinctámasszal erősített, kárpitozott ágyneműtartós. A franciaágy fekvőfelülete alatt teljes méretű ágyneműtartót találsz, amit szemből tudsz felnyitni. Átlag testsúlyúaknak mindennapos alváshoz megfelelő, fekvőfelülete gerinctámasszal megerősített bonellrugós matraccal készül. A franciaágy fekvőfelületének és alsó vázának, fejtámlájának külön tudsz szövetet...
  termékcsalád elemei
   


Modern franciaágy, oldaltámlával, megerősített fekvőfelülettel, hogy mindennap egészségesen alhass rajta! Fekvőfelülete relax zónát rejt, mely megfelelő alátámasztást nyújt minden éjszaka. A franciaágy ülőfelületének, vázának és párnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg. A fekvőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így franciaágyad télen hideg lesz, nyáron...
  termékcsalád elemei
   


Ágyneműtakarós franciaágy, egyszerű stílusban. Miért jó, ha ágytakarós franciaágyat választasz? Mert az ágytakaróval könnyedén eltakarhatod az ágyat, így nem kell mindennap beágyaznod és elraknod az ágyneműt! A fekvőfelülete kényelmes, kiváló minőségű bonellrugós matraccal készül, amire ágytakaró és díszpárnák kerülnek, alatta pedig hatalmas, teljes méretű, felnyitható ágyneműtartót találsz! Több méretben megrendelheted!
  termékcsalád elemei
   


Két személyes, enyhén futurisztikus megjelenésű, modern ágykeret íves vonalakkal - nem nehéz azonnal magával ragadnia azt, aki meglátja! Különlegességét és vagány külsejét fokozza a textilbőrrel kárpitozás. Léces ágyráccsal készül. A franciaágyat Fehér színben rendelheted. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
130.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns megjelenésű franciaágy ágytakaróval. Nem hátrány az ágytakarós franciaágy, sőt! Egyszerűen eltakarhatod az ágyat, nem kell minden nap beágyaznod, hogy rend legyen! Az ágy fekvőfelülete kényelmes - kiváló minőségű bonellrugós matraccal kapod, melyre ágytakaró kerül, alatta pedig teljes méretű, felnyitható ágyneműtartót találsz! Több méretben megrendelheted!
  termékcsalád elemei
   


Aki a modern, sőt már-már extravagáns bútorokra szavaz, ez a high-tech térbe is illeszkedő ágykeret az elsőszámú vágya lehet! Modern, két személyes fekvőfelületű modell, kárpitozottan, masszív, lamellás ágyráccsal és gyönyörű, mutatós texilbőr bevonattal, melyet ezüstös csíkok is díszítenek! A franciaágyat Fekete - Fehér színben rendelheted. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
162.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern megjelenésű, masszív franciaágy, szögletes fejvéggel, tömör fa lábakkal, és henger díszpárnákkal. A franciaágy fekvőfelülete relax zónás, vagyis az átlagnál nagyobb testsúlyúak is nyugodtan használhatják mindennapos alváshoz. A franciaágy vázának, ágytakarójának és díszpárnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg.
  termékcsalád elemei
   


Íme, a dizájnos ágyak rajongóinak álma! Az álom hamar valóra is válhat, hiszen ez a rendkívül modern, mégis elegáns ágykeret olyan gyorsan elcsábít, hogy észre sem veszed...!  Minimál berendezéshez is tökéletes, igazi egyedi darab. Két személyes az ágykeret, textilbőr kárpittal az egész franciaágyon. A párnázott hatású kárpitozás különösen elragadóvá teszi, mely a fejtámlát és az ágy széleit egyaránt borítja. Remek együttest alkot a fényes, elegáns, kinyúló lábbal - talán ez a "csavar" teszi igazán ellenállhatatlanná ezt a kényelmes modellt! A franciaágy Bézs, Fehér, Fekete vagy Sötét barna színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
209.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyszerű, de szemrevaló franciaágy ágytakaróval, díszpárnákkal. Az ágytakarós franciaágy nagyon hasznos: nem kell nap mint nap beágyaznod. Egyszerűen csak letakarod az ágyat vele és voilá, a rendetlenség eltűnt! Persze azért nem mindennapra szóló megoldás... Fekvőfelülete kíváló minőségű bonellrugós matraccal van ellátva, melyre ágytakaró kerül, illetve díszpárnák. Felnyitva egy hatalmas méretű ágyneműtartót találsz az ágyban, melybe nemcsak két garnitúra ágyneműt lehet elpakolni. 160x200cm...
  termékcsalád elemei
   


Szívesen ráhuppannál, igaz? Hát még aludni milyen jó rajta! Miért előnyös az ágytakarós franciaágy? Nem nagy ügy az ágytakaróval letakarni fekhelyedet - így nem szükséges mindennap beágyaznod, elraknod az ágyneműdet! Az ágy fekvőfelülete kényelmes, kiváló minőségű bonellrugós matraccal készítették - ágytakaró és díszpárnák kerülnek rá, alatta méretes,  felnyitható ágyneműtartó áll rendelkezésre. Több méretben megrendelheted!
  termékcsalád elemei
   


Szeretnél egy igazán szemet gyönyörködtető franciaágyat? Lásd meg Cybill-ben a lehetőséget! Elegáns és modern franciaágy, ágyrács és matrac nélkül. Formás, eleganciát sugárzó váza, ívelt lábai már önmagukban elcsábítanak! Kényelmes, párnázott, díszvarrásos fejtámlával egészülnek ki, a rendkívül mutatós, kellemes fekvőfelület pedig tökéletesen illeszkedik a stílus megjelenéséhez, hangulatához! A fekvőfelületre választható ágytakaró kerül, hogy...
  termékcsalád elemei
   


Különleges franciaágy a vágyad? Olyat szeretnél, amilyen nincs minden második szomszédnak, és tökéletesen megfelel egyedi elképzelésednek? Íme egy kárpitozott, modern megjelenésű franciaágy, ágyráccsal, 160x200cm-es fekfőfelületű matracokhoz. Ágyneműtartóval is rendelkezik, sőt, teleszkópos nyitóvas könnyíti meg az ágyneműtartó felemelését, így nem kell vele bajlódnod minden nap! Szinte nőies, magával ragadóan modern kárpitozása, valamint a fejtámla párnázottsága igazán egyedivé teszi ezt a...
  termékcsalád elemei
   


Régóta keresel egy extravagáns ágykeretet? Alighanem nem kell tovább keresgélned! Ezt a modellt percekig is elnézegeti az ember, annyira tetszetős a külseje! Modern, 2 személyes ágykeret, párnázott fejvéggel.  Annyira egyedi, hogy csakis ez lehet a kiválasztott, ha igazán modern az otthonod! Minimalista lakásokban is remekül mutat. Már az első pillantás is elcsábít, ám a leírásból - hogy fokozzuk e mesésen modern ágykeret jó tulajdonságait - a textilbőr kárpitozás sem maradhat ki! Párnázott fejvégén kényelmesen megtámaszhatod a hátad ülve is, olvasás közben. Az ágykeret széleinek lekerekítettsége ellenétben áll a szögletes formavilággal, de tökéletesen illik ehhez az extravagáns modellhez! A franciaágy Fehér...
Szállítási költség: 5.990 Ft
132.990 Ft
  színek kárpitok
   


Azoknak, akik kedvelik az egyedi megjelenésű bútorokat, ez az ágykeret lesz a kedvence! Ha otthonod kifejezetten modern, nem hiányozhat belőle egy olyan ágykeret, ami "mindent visz", egyszerűen képtelenség levenni róla a szemet! Íme ez az extravagáns franciaágy, krómozott acél lábakkal és díszcsíkkal a fejtámlán, valamint a lábvégen. A szögletes vonalvezetés a fej- és a lábvégen kissé kerekített, különlegessé téve ezzel az ágykeretet. A krómozott acél lábak nemcsak megemelik az ágyat, összhangban vannak a díszcsíkkal is. Az ágykeret megjelenése olyan, akár egy fényes szalaggal becsomagolt ajándék - no és valójában az is...! A franciaágy Bézs, Fehér vagy Fekete színben rendelheted, lapraszerelten,...
Szállítási költség: 5.990 Ft
137.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, ívelt vonalvezetésű, igen mutatós franciaágy. A masszív fa vázat fehér textilbőr borítja. Ágyneműtartó és matrac nem jár hozzá, a lamellás ágyrács viszont az ággyal együtt lehet a tiéd. 180 x 200 cm-es fekvőfelület áll majd rendelkezésedre. Kérheted 140x200, 160x200 vagy 200x200-as méretben is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A franciaágyat a képen látható fehér textilbőrrel rendelheted. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
149.990 Ft
  színek kárpitok
   


Annyi biztos, hogy ha ezt a franciaágyat választod, nem kell attól félned, hogy a szomszédodnál is ilyennel találkozol! Egyedülálló módon LED-es világítás van a fejtámlához építve, igazán luxus hangulatot adva az enélkül is modern vonalvezetésű bútornak. Ketten is kényelmesen elfértek rajta, ha pedig nagyobb térre lenne szükséged, választhatod 140 és 180 cm széles fekvőfelülettel is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Ágyrács jár hozzá, viszont ágyneműtartót és matracot külön kell rendelned. Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot! A franciaágyat Fehér, vagy Fekete textilbőrrel rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
195.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern franciaágyat keresel, ami megfelelő alátámasztást nyújt minden éjszakára? Az ágytakarós franciaágy fekvőfelülete relax zónával megerősített bonellrugós matracot kapott, mely egészségesen tartja testedet minden éjszaka. A franciaágy fejtámlájának, alsó részének és ágytakarójának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
165.990 Ft
  színek kárpitok
   


Tűzött, kárpitozott keretű ágykeret, keményfa ágyráccsal, tömörfa lábakkal - nagyméretű ágyneműtartóval rendelkezik, melynek felnyitását gázrugó segíti. Matrac nem jár a franciaágyhoz, neked kell hozzá választanod - ebben szívesen segítünk! Legjobban relax zónás matraccal jársz (Cocuslux, Latexlux, Medial, Memory), amit nehezebb testsúlyúak is használhatnak mindennapos alváshoz. Csak a franciaágy fejtámlájának és alsó vázának tudsz szövetet megadni. Mit is jelent a gázrugó? A gázrugót az...
  termékcsalád elemei
   


Mindennapos alváshoz keresel kényelmes és jó tartású franciaágyat? Ami modern, ráadásul nagyon mutatós is? A Halle franciaágy relax zónás fekvőfelülete remek alátámasztást biztosít neked és párodnak minden éjszakára. A relax zóna lényegében egy megerősített bonellrugós matrac, mely a rugók élethosszát is meghosszabítja. A franciaágy fejtámlájának és ágytakarójának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben...
Szállítási költség: 9.990 Ft
166.990 Ft
  színek kárpitok
   


Franciaágyat keresel, amin alhatsz mindennap, egyedül vagy másodmagaddal? Azért legyen hangulatos és mutatós is, ugye?  A Hexa franciaágy pepita szövet összeállítású fejtámlája egyedi a többi ágy között. Relax zónás fekvőfelülete remek alátámasztást biztosít neked és párodnak minden éjszakára. A relax zóna lényegében egy megerősített bonellrugós matrac, ami a rugók élethosszát is meghosszabítja. A franciaágy fejtámlájának és ágytakarójának külön tudsz...
Szállítási költség: 9.990 Ft
170.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern formavilágú franciaágy, maximális kényelemmel. Miért jó a kárpitozott franciaágy, az ágykeret + matrac kombinációval szemben? A kényelmes matrac már benne van az ágyban, biztos, hogy van ágyneműtartód és nem kell feleslegesen az ágytakaróval is bajlódnod. Az ágy fekvőfelülete bonellrugós, megerősített fekvőfelülettel. A franciaágy vázának, fekvőfelületének és díszpárnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a ...
  termékcsalád elemei
   


Modern, ívelt vonalvezetésű, igen mutatós franciaágy, ágyneműtartóval, matraccal és ágyráccsal. A mérettel nem lesz gondod, hiszen 180 x 200 cm-es fekvőfelület áll majd rendelkezésedre, de ha helyszűkében vagy, 160 cm szélességgel is rendelheted, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A franciaágyat Fehér - Fekete, vagy Fehér - Lila színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
123.990 Ft
  színek kárpitok
   


Aludnál egy jót? Itt ez a szemrevaló, hagyományos franciaágy! Válaszd ezt az igazán kényelmes modellt, és pihend ki magad! Jó tartású fekvőfelülettel készül, a tökéletes, kényelmes és pihentető alvás érdekében! Többféle méretben kérheted, hatalmas méretű felnyitható ágyneműtartóval! Rugós és szivacsos változatban is megvásárolhatod, rengeteg strapabíró és kopásálló szövettel! Rendelhető méretek: 140x200cm, 160x200cm, 180x200cm
  termékcsalád elemei
   


Ha hagyományos kényelemre vágysz minden éjszakára, válaszd ezt az igazán pihentető franciaágyat! Tökéletes tartású fekvőfelülettel készül, a kényelmes és egészséges alvás megteremtéséért! Többféle méretben kérhető, méretes, felnyitható ágyneműtartóval! Rugós és szivacsos változatban is megveheted, számos strapabíró és kopásálló szövetből! Rendelhető méretek: 140x200cm, 160x200cm, 180x200cm
  termékcsalád elemei
   


Szereted a hagyományos kényelmet? Ez a franciaágy tökéletes lesz Neked. A fekvőfelület igen jó tartású, kényelmes, pihentető alvást garantál. Többféle méretben kérheted - a felnyitható ágyneműtartó igen méretesl! Az ágy rugós és szivacsos változatban is a tiéd lehet, rengeteg strapabíró és kopásálló szövettel kérheted. Rendelhető méretek: 140x200cm, 160x200cm, 180x200cm
  termékcsalád elemei
   


Kárpitozott fejtámlájú franciaágy, keményfa ágyráccsal, amit ha felnyitsz,  nagyméretű ágyneműtartót találsz alatta. A felnyitásban gázrugós kiemelő vasalat segít. A keret szépen csiszolt hengerlábakon áll. Matrac nem jár a franciaágyhoz - relax zónás, bonellrugós matraccal jársz a legjobban. Ajánlott matracok: Cocuslux, Latexlux, Medial, Memory, melyet mindennapos alváshoz nyugodtan használhatnak nagyobb testsúlyúak is. Csak a franciaágy fejtámlájának és alsó vázának tudsz szövetet megadni. Mit jelent a...
  termékcsalád elemei
   


Afrikai hangulatot szeretnél a hálószobádba csempészni? Ezzel az exkluzív, döntött, tűzött támlás, kényelmes, bonellrugós franciaággyal ezt könnyedén megteheted. A franciaágy fekvőfelülete alatt teljes méretű ágyneműtartót találsz, mely szemből nyílik. Fekvőfelülete bonellrugós, gerinctámasszal erősített. Mindennapos alváshoz átlag testsúlyúaknak ajánljuk. A franciaágy fekvőfelületének és alsó vázának, fejtámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Egyedi méretben (140-200cm szélességig x 200cm-es hosszal) is kérheted, keresd fel munkatársunkat az egyeztetések végett.
  termékcsalád elemei
   


Modern, hullámos vonalvezetésű, igen mutatós franciaágy. A masszív fa vázat finom textilbőr teszi elegánssá, a fém díszítés pedig ad egyfajta hightech hangulatot az összképhez. Ágyneműtartó és matrac nem jár hozzá, a lamellás ágyrács viszont az ággyal együtt lehet a tiéd. Ha a 160 cm széles fekvőfelület nem lenne megfelelő, rendelheted 140, 180, vagy 200 cm-es változatban is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál érdeklődhetsz! Rengeteg textilbőr szövet közül választhatsz. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
179.990 Ft
  színek kárpitok
   


Kényelmes franciaágy, ágytakaróval, mellyel az ágynemű miatti kupit egyszerűen elrejtheted. Relax zónás matraccal készül a franciaágy, ami lehetővé teszi, hogy az átlagnál nagyobb testsúllyal is megfelelő alátámasztást kapj minden éjszaka. A franciaágy vázának és ágytakarójának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg.
  termékcsalád elemei
   


Kényelmes, egyszerű megjelenésű franciaágy. Miért jó, ha ágytakarós franciaágyat választasz?  Elég hozzá az ágytakaró, hogy gyorsan eltüntesd reggel az ágyneműt. Nem fontos minden nap beágyaznod! A fekvőfelülete kényelmes, kiváló minőségű bonellrugós matraccal készül, melyre ágytakaró és díszpárnák kerülnek. Alatta teljes méretű, felnyitható ágyneműtartót találsz! Több méretben megrendelheted!
  termékcsalád elemei
   


Szögletes fejtámlájú, steppelt franciaágy, inox lábakkal - keményfa ágyráccsal készül, mely alatt nagyméretű ágyneműtartót találsz. Felemelését gázrugós kiemelő vasalat segíti. A franciaágyhoz külön kell kérned matracot, mert az sajnos nem jár hozzá. Legjobban relax zónás, bonellrugós matracokkal jársz (Cocuslux, Latexlux, Medial, Memory), amit nehezebb testsúlyúaknak is ajánlunk mindennapos alváshoz. Csak a franciaágy fejtámlájának és alsó vázának tudsz szövetet megadni. Mit is jelent a...
  termékcsalád elemei
   


Párnázott fejvégű, kényelmes franciaágy, magyar szakemberek keze munkája. A franciaágy fekvőfelülete alatt teljes méretű ágyneműtartót találsz. Fekvőfelülete bonellrugós, gerinctámasszal erősített. Ajánljuk mindennapos alváshoz átlag testsúlyúaknak. A franciaágy fekvőfelületének és alsó vázának, fejtámlájának külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Egyedi méretben (100-200cm szélességig x 200cm-es hosszal)...
  termékcsalád elemei
   


Elegáns, ágytakarós franciaágy, nagyméretű, egész ágy alatti ágyneműtartóval. Fa lábakkal. A franciaágy relax zónás fekvőfelületű matracot rejt, melyen kényelmesen alhatsz mindennap, akár az átlagnál nagyobb testsúllyal is. A franciaágy vázának, ágytakarójának és díszpárnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg.
  termékcsalád elemei
   


Könnyed eleganciájú, kedves külsejű kárpitozott franciaágy. Ágytakarós, ezért praktikus is - az ágytakaróval csak egy mozdulat, és eltűnik a vetetlen ágy,  nem szükséges minden reggel beágyaznod, anélkül is rendezett lesz a szoba! Az ágy fekvőfelülete kényelmes, kiváló minőségű bonellrugós matraccal készül, amire ágytakaró és díszpárnák kerülnek - alatta hatalmas, felnyitható ágyneműtartót találsz! Több méretben megrendelheted!
  termékcsalád elemei
   


Elegáns, könnyed megjelenésű kárpitozott franciaágy, ágytakaróval. Praktikus, hiszen az ágytakaróval hamar elrejtheted a rumlit az ágyról. Nem kell naponta beágyaznod, elég kicsit rendbe szedni a fekhelyet és letakarni. Az ágy fekvőfelülete kényelmes, bonellrugós matrac - ha az ágyat felnyitod a lábvég felől, hatalmas ágyneműtartót találsz benne. 160x200cm-es vagy 180x200cm-es fekvőfelületű franciaágyat rendelhetsz.
  termékcsalád elemei
   


Modern eleganciájú franciaágy, ágytakaróval, díszvarrott fejtámlával. Az ágytakaró előnye, hogy ezzel egyszerűen le tudod takarni reggelente az ágyat, anélkül, hogy minden alkalommal megágyaznál. Időtakarékos és mutatós megoldás! Az ágy fekvőfelülete kényelmes, kiváló minőségű bonellrugós matraccal készül, amire ágytakaró kerül, alatta pedig hatalmas, teljes méretű, felnyitható ágyneműtartót találsz! Több méretben megrendelheted!
  termékcsalád elemei
   


Modern, mutatós franciaágy, ívelt, kifinomult vonalvezetéssel, magas fejtámlával. Ágyneműtartó és matrac nem jár hozzá, a lamellás ágyrács viszont az ággyal együtt lehet a tiéd. Ha a 160 cm széles fekvőfelület nem lenne megfelelő, rendelheted 140, 180, vagy 200 cm-es változatban is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál érdeklődhetsz! Kétféle szövetet adhatsz meg. Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
149.990 Ft
  színek kárpitok
   


Te is azok közé tartozol, akik szeretik este kinyújtani a lábukat, hátradőlni és elolvasni egy jó könyvet, amíg el nem alszanak?  Akkor a Retro lesz a kedvenc franciaágyad, ívelt, enyhén párnázott, steppelt fejvégével! Bonellrugós fekvőfelülete lehetővé teszi, hogy minden éjszaka kényelmesen alhass rajta. Nagyméretű ágyneműtartót a gázrugóval felnyitható fekhely alatt találsz. A franciaágy alsó vázának, fekvőfelületének és párnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni,...
  termékcsalád elemei
   


A modern ágyakat kedveled? Lehetőleg kárpitozással? Vess csak egy pillantást erre a meggyőző ágykeretre, és többé nem fog hagyni nyugodni...! Ha a modern formák vonzzanak, e franciaágy bájos szögletessége azonnal szemet szúr! Modern formavilágú ágykeret, textilbőr bevonattal és fix ágyráccsal (ágyneműtartó nélkül). A szögletes vonalvezetés mellett a textilbőr kárpitozás is ellenállhatatlanná teszi ezt a modellt, benne a mutatós csíkozással. Modern és minimál stílusú otthonok tökéletes fekhelye, apró lábakon. Rengeteg textilbőr szövet közül választhatsz.
  termékcsalád elemei
   


Elegáns, modern megjelenésű, két személyes ágykeret. Tűzött, méretes, puha textilbőrrel kárpitozott fejtámlája megnyerő külsőt kölcsönöz neki, tömör fa lábai szintén tiszteletet parancsolóak. Az ágyrács benne van az árban, de matracot külön kell rendelned hozzá! Az ágykeretet Fekete, Fehér, vagy Sötét barna textilbőr szövettel rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
101.990 Ft
  színek kárpitok