Főoldal Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat
   

Tükör

Nincs miben megnézned magad? Hiányzik a falra egy mutatós tükör? Legyen akár vízszintes vagy függőleges, dekorációnak sem utolsó, de persze ideális esetben olyan helyre kerül, ahol rendszeresen használod is! Milyen tükör lenne a legszebb? Egyszerű, hagyományos és modern is lehet!

Rendezés:  
1Szögletes vonalvezetésű, modern bútorok mellett mutat igazán jól ez a visszafogott megjelenésű tükör, mely méretét tekintve minden igényt kielégít. Függőlegesen és vízszintesen is a falra helyezhető. A tükör igen hasznos kiegészítő, nélküle könnyen lehet, hogy hibát hibára halmoznánk indulás előtt, a készülődés során - ha azonban belepillantunk, rögtön figyelmeztet bennünket! Lapraszerelten, csomagolva lehet a tiéd.
Szállítási költség: 5.990 Ft
9.990 Ft helyett
8.990 Ft
  színek kárpitok
   


Nem találsz megfelelő tükröt a falra klasszikus eleganciájú nappalidba, hálódba, esetleg étkeződbe? Az Anda fali tükör teljesíti óhajod, hiszen kellemes megjelenésével és egyedi formájával tökéletesen passzol a hagyományos berendezéshez! A klasszikus tükör kerete megkapó eleganciával simul a falra, remekül mutat komód felett vagy csak úgy, két bútor között is. Az ideális összhatás érdekében válaszd ki a neked tetsző, elegáns árnyalatban! A tükröt Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
21.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus stílusú, antikolt tükör azoknak, akik az igazi hagyományos bútorokat és a nosztalgikus hangulatot kedvelik. Patinázott dió színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.  
Szállítási költség: 5.990 Ft
11.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hagyományosan berendezett lakások klasszikus, antikolt tükre - nem hiányozhat egy olyan otthonból, ahol ez a stílus az uralkodó! A tükör patinázott dió színben rendelhető, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
15.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern vonalvezetésű, hálószobába szánt, álló alakú tükör. Szürke Sonoma tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
14.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ez a fali tükör visszafogott, modern bútorok között "érzi jól magát". Hangulatos, természetes árnyalatban lehet a tiéd. A Dream elemes bútorcsaládhoz kitűnő választás, de hasonló szín- és formavilágú bútorok mellett szintén remekül mutat. Alul és felül látszik ki a kerete, mely fokozza modern megjelenését - önmagában is szép látvány, sőt, csodás térnövelő -, de komód vagy fésülködő asztalka felett is ideálisan elhelyezhető. Nida juhar színben rendelheted lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 0 Ft
17.990 Ft
  színek kárpitok
   


Koronás fali tükör a klasszikus stílus jegyeivel. Remekül mutat fésülködőasztal, vagy éppen ajtós, fiókos komód felett. Természetesen csak úgy a falon bárhol is elhelyezheted, ahová megítélésed szerint jól passzol. Nemcsak arra tökéletes, hogy ellenőrizd benne a külsődet - dekoratív elemként is igazán stílusos a falon! Kellemes árnyalatokban választhatod, igazítsd a bútoraidhoz! Amsterdam tölgy vagy gesztenye színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
38.990 Ft
  színek kárpitok
   


A Kent fali tükör méretes, hagyományos megjelenésű modell, mely kiválóan kiegészíti bútoraidat akár a komód fölé helyezve is. Kellemes, természetes árnyalata eleve meggyőző, és akkor a részletekről még nem is esett szó! A klasszikus stílusjegyeket testesíti meg koronás felső része és hagyományos hangulata. Dekoratív elemként ugyanolyan remekül mutat a helyiségben, mint csupán tükörnek használva. Még a térérzetet is fokozza! Amsterdam tölgy vagy gesztenye színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
49.990 Ft
  színek kárpitok
   


Méretes, laminált keretes fali tükör, modern kialakításban. Sonoma tölgy, vagy Wenge színben rendelheted.
Szállítási költség: 1.490 Ft
15.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyszerű kialakítású, laminált, keretes tükör. Előszobába, fürdőszobában, de akár nappaliba is jól jöhet. San Remo, vagy Fehér tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
7.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns, vonzó megjelenésű tükör, fenyő kerettel. Sarkai lekerekítettek, ezzel még ízlésesebbé téve a kiegészítőt. Előszobában, hálószobában egyaránt nagyon hasznos lehet. A képen látható Natúr lakkozott kivitelben rendelheted, összeszerelve, csomagolva.
Szállítási költség: 2.990 Ft
14.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szögletes dizájnt felvonultató, egyszerű tükör, nappaliba, vagy akár előszobába. Szürke tölgy - Fényes fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.  
Szállítási költség: 5.990 Ft
18.990 Ft
  színek kárpitok
   


Praktikus előszoba szett, amely küllemében az Idol család stílusjegyeit hordozza magát. Egy tükör és egy kisszekrény a szett része, együtt pedig különösen jól mutatnak! A tükör méretes, tökéletes lesz a reggeli készülődéshez, a szekrény pedig 1 fiókkal és 2 - belül polcos - ajtóval van felszerelve. A tükör méretei: 55 x 122 cm (szélesség x magasság) A kisszekrény méretei: 55 x 75 x 40 cm (szélesség x magasság x mélység) Az elemeket külön-külön is rendelheted, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A képen látható Antik fenyő színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
54.990 Ft
  színek kárpitok
   


Falra szerelhető tükör, nappaliba, vagy akár előszobába is tökéletesen passzol. Tölgy Durance színben rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
9.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hangulatos fali tükör nosztalgikus terekbe. Ha kedveled a modern berendezést, mégis a legjobban régies hatású bútorok között érzed jól magad, ez a tükör az ilyen belső terekbe ideális. Az Indiana elemes bútorcsalád tagjaként a természetes színárnyalatok, valamint a szögletes vonalvezetés és a szélekre került, múltidéző hatást keltő fém szegélyek jellemzik. A fali tükör önmagában bármelyik helyiségben megállja a helyét, de remekül mutathat egy komód fölött is. Antik fenyő vagy Sutter tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 0 Ft
14.990 Ft
  színek kárpitok
   


Arra, hogy egy tükör is lehet igen praktikus, itt a remek példa. A Liza család modellje kis polcos részének köszönhetően nem csak egy egyszerű tükör. Fehér, vagy Sonoma tölgy korpusszal rendelheted.
Szállítási költség: 3.990 Ft
12.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, textilbőrrel bevont tükör olyan otthonokba, ahol még az extravaganciától sem riadnak vissza... A tükröt Fehér, Fekete vagy Sötét barna színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
23.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szögletes keretű, falra akasztható tükör - minden modern otthonban megállja a helyét. Sonoma tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
14.990 Ft
  színek kárpitok
   


Határozott vonalvezetésű modell, elhelyezhető függőlegesen és vízszintesen - utóbbi formában egy komód felett is látványos! Remek kiegészítője az Areka elemes bútorcsaládnak, de hasonló szín- és formavilágú bútorok mellett is ideálisan mutat. Wenge - Wenge magia színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 0 Ft
34.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern hangulatú szobába való, keretes tükör. Visszafogott megjelenésével és kétféle választható színárnyalatával remekül beillesztheted a hálószoba, a nappali vagy akár az előszoba terébe. Hangulatos és hasznos egy komód felett vagy csak önmagában a falon. Dekoratív elemként is kiválóan mutathat - ezt bármelyik helyiségben bevetheted -, kisebb szobákban pedig ezen felül remek módszer a tér-érzet növeléséhez. Primavera meggy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 0 Ft
17.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyszerű tükör, amelynek kerete a Marocco család többi tagjához hasonlóan, klasszikus stílusban készült. A képen látható Wenge - Wenge Mahagóni tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 0 Ft
35.990 Ft
  színek kárpitok
   


Formavilágában és színében is a klasszikus bútorokat idéző, nagyméretű tükör. Hálószobában és nappaliban is hasznodra válhat, amellett, hogy látványelemnek is remek. Cseresznye színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
57.990 Ft
  színek kárpitok
   


A Largo család akkor lesz a kedvenced, ha szeretnéd ötvözni a modern és a klasszikus hangulatot. Ez a tükör is ebben a szellemben készült. Olasz meggy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 0 Ft
37.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyszerű kialakítású tükör, szögletes vonalakkal, természetes színben. Fürdőszobába, előszobába, hálószobába is remek választás. Tátra bükk színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 3.990 Ft
26.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ez a falra akasztható tükör tökéletesen mutat egy dizájnos, minimál hangulatú nappaliban, vagy akár hálószobában. Stílusos önmagában a falon, mely előtt mindig megállhatsz, ha egy pillantást vetnél a megjelenésedre, de egy komód fölé helyezve is dekoratív. Sőt, a térhatást így különösképpen növeli, ami előnyös lehet egy kisebb méretű otthonban. A fali tükröt Wenge színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 0 Ft
23.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern eleganciájú bútorokhoz tökéletes ez a fali tükör - szinte már klasszikus hatású, noha szögletessége ezt megcáfolja. Kellemes, sötét árnyalatával kiválóan alkalmazkodik hasonló hangulatú és stílusú bútorokhoz, no és természetesen a Koen elemes bútorcsalád minden tagjához. Canterbury tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 0 Ft
17.990 Ft
  színek kárpitok
   


Kellemes megjelenésű tükör, hagyományos, elegáns árnyalatú kerettel. Állhat az előszoba terében, de a nappaliban is, kiegészítve a klasszikus bútorzatot. Akár vízszintesen is a falra helyezheted, így a komód felett is tökéletesen mutat majd. Primavera meggy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 0 Ft
13.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus ihletésű tükör, mellyel bravúrosan rendezheted be nappalidat, étkeződet, hálószobádat, de még dolgozószobádat, irodádat is. Primavera meggy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 0 Ft
23.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ez a fali tükör négyzet alakú, így formájával máris kicsit egyedibb! Klasszikus stílusáról a keret hagyományos megjelenése és az elegáns színárnyalat gondoskodik. Primavera meggy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 0 Ft
19.990 Ft
  színek kárpitok
   


Méretes, klasszikus ihletésű tükör, mellyel bravúrosan rendezheted be nappalidat, étkeződet, hálószobádat, de még dolgozószobádat, irodádat is. Primavera meggy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 0 Ft
32.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns, modern stílusú, falra akasztható tükör, különleges hatású kerettel. Elegáns Denver Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
15.990 Ft
  színek kárpitok
   


Barátságos hangulatú, egyben elegáns, ovális formájú tükör. A klasszikus tükör kerete megkapó eleganciával simul a falra, remekül mutat komód felett vagy csak úgy, két bútor között is. A tükröt a képen látható Cseresznye színben rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
23.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns, modern stílusú, letisztult fali tükör, laminált fa kerettel. Elegáns Sonoma Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
15.990 Ft
  színek kárpitok
   


Állított alakú, elegáns, modern stílusú, letisztult fali tükör, laminált fa kerettel. Elegáns Sonoma Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
9.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyszerű, visszafogott előszoba szett, amely egy tükörből és egy cipősszekrényből áll. A természetes szín összhangban van a fogantyúk megjelenésével is. A kisszekrény ajtaja lefelé nyílik, felső részén pedig egy fiók is vár rád. A cipősszekrény méretei: 72 x 58 x 33 cm (szélesség x magasság x mélység) A tükör méretei: 51 x 72 cm (szélesség x magasság) Az elemeket külön-külön is megrendelheted, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A képen látható Cornwall meggy színben lehet a tiéd, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 3.990 Ft
36.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns, modern stílusú, falra akasztható tükör. Matt fehér színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
16.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hagyományos kialakítású, szögletes formájú, laminált keretes fali tükör. Mézéger vagy Nida juhar színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 0 Ft
8.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern vonalú, természetes színekben kínált tükör, amely függőlegesen, de vízszintesen is elhelyezhető. Utóbbi esetben például komód felett tökéletesen mutat. Legyen bárhol a lakásban, szobában vagy az előszoba terében, jó szolgálatot tesz! Világos Sonoma tölgy korpusszal, illetve Fehér vagy Világos Sonoma tölgy fronttal rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
8.990 Ft
  színek kárpitok
   
1