Főoldal Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat
    

Polc, könyvespolc

Egy jó könyvespolc igazi kincs! A polc nemcsak a kötetek tárolásában profi, de dísztárgyak, fényképkeretek, apróságok ideális tárolója is. Legyen bármilyen méretű és stílusú, könnyen mozgatható pakoló minden helyiségbe – nappali, háló és dolgozószoba nem is mutat igazán jól nélküle!

Rendezés:  Aranyos, széles, polcos könyvespolc gyerekszobába, 2 fiókkal középen. Remekül "elnyeli" a tanszereket és a plüss játékokat is. Lekerekített, színes tetőlapja igazán tetszetőssé teszi. Görgős fiókokkal és masszív kivetőpántokkal készül, így igazán tartós marad! Hegyi juhar - Narancs színben rendelheted, matt króm fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
43.990 Ft
  színek kárpitok
   


Fiatalos, vidám fali polc, melynek oldalai hegyi juhar színűek, hátsó része viszont narancssárga. Tartós szerkezetű, gyermeked sokáig pakolhat majd rá! Hegyi juhar - Narancs színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
6.990 Ft
  színek kárpitok
   


Kedves külsejű, egyszerűen falra szerelhető polc, 1-1 ajtós szekrénnyel. Mindkét ajtó mögött plusz 1 polc van. Masszív kivetőpántokkal készül. Hegyi juhar - Narancs színben rendelheted, matt króm fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
20.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hangulatos, fiatalos, vidám könyvespolc, alul 4 fiókkal - az egyik fiókfront, valamit a tetőlap is narancsszínű. Az élek kerekítettek. Görgős fiókokkal és masszív kivetőpántokkal kapod, így nem lesz gond a tartóssággal! Hegyi juhar - Narancs színben rendelheted, matt króm fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
46.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyszerű üveg rátétpolc, amelyet az Atrium család komódjaira helyezhetsz, extra tárhelyet nyerve. A polc modern, letisztult elemes bútorcsalád tagja, mellyel könnyen, a modern eleganciát sem mellőzve rendezheted be nappalidat.
Szállítási költség: 5.990 Ft
23.990 Ft
  színek kárpitok
   


Magas, nyitott, klasszikus, antikolt könyvespolc azoknak, akik a patinás bútorokat szeretik! Gyönyörű, jól megpakolható - nem fognak benne csalódni! Patinázott dió színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.    
Szállítási költség: 9.990 Ft
44.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns, modern stílusú, fali polc - otthonos berendezéshez, legyen szó nappaliról, gyerekszobáról vagy hálóról. Beépített LED-es világítása emeli ki a tömegből. Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.990 Ft
31.990 Ft
  színek kárpitok
   


Méretes fali polc, amelyről sugárzik az elegancia - remekül fog mutatni otthonodban, legyen szó nappaliról, gyerekszobáról vagy hálóról. Beépített LED-es világítása emeli ki a tömegből. Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.990 Ft
62.990 Ft
  színek kárpitok
   


Széles, modern fali polc két színkombinációban. A polc modern, letisztult elemes bútorcsalád tagja, mellyel könnyen, a modern eleganciát sem mellőzve rendezheted be nappalidat. Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
7.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ha egy egyszerű pakolóhelyet szeretnél, megfelelő választás lehet ez a modern fali polc, hiszen kis túlzással akár a fél szobát is átérheti. A polc modern, letisztult elemes bútorcsalád tagja, mellyel könnyen, a modern eleganciát sem mellőzve rendezheted be nappalidat. Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
14.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ez a modern, letisztult formavilágú fali polc otthonos árnyalatokban, színpárosításokban lehet a Tiéd, két pakolható felületére a könyveken túl bármilyen mutatós apróság vagy dísztárgy elfér. A középső rész árnyalata tökéletesen feldobja az egyébként természetes színvilágú polcot. A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm! Az elemes bútort Bronz - Csíkos szilva, Dijoni dió - Fényes fekete vagy Világos Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
28.990 Ft
  színek kárpitok
   


A fali polcnak nemcsak az a szerepe, hogy legyen még hová pakolni - és felfelé terjeszkedni -, hanem az is, hogy dekorációt alkosson a falon, illetve akár el is fedjen nem kívánatos részleteket! Ez a modern, letisztult formájú fali polc lebegő polc, megjelenésével és otthonos színárnyalataival könnyedén szívedbe lopja magát! A csúnya csavarhelyeket is egyszerűen eltakarhatod vele. A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm! Az elemes bútort Bronz - Csíkos szilva, Dijoni dió - Magasfényű fekete vagy Világos Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
5.990 Ft
  színek kárpitok
   


Széles, modern fali polc. A polc modern, letisztult, a természetet idéző elemes bútorcsalád tagja, mellyel könnyen, a modern eleganciát sem mellőzve rendezheted be nappalidat. A képen látható Antik tölgy, vagy Sonoma tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
13.990 Ft
  színek kárpitok
   


Könnyen elhelyezhető könyvespolcot keresel modern külsővel? Ez a könyvespolc 2 fiókjával nappaliban, gyerekszobában és hálószobában egyaránt jól mutat. Vonzó letisztult formavilágával, stílusához illő, hosszúkás fogantyúival, melyek előnyösen hangsúlyozzák szögletes vonalát. Négy polcára lehet pakolni, miközben a 2 fiókba könnyen elrakható bármilyen kisebb tárgy, holmi. A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm! A könyvespolcot Dijoni dió vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted. A Box elemes bútorcsalád tagja.
Szállítási költség: 5.990 Ft
37.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, egyszerű könyvespolc, amit térelválasztónak is tudsz használni. A Winny tároló kosarakkal kiegészítve valóságos színfolt lehet lakásod bármelyik pontján - főleg a gyerekszobában!  A könyvespolcot Fehér színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Az adatok a Caboto polcra vonatkoznak, a Winny tárolókosarak nélkül!
Szállítási költség: 2.990 Ft
35.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szövetből készült tárolókosár, sokféle színben. Térelválasztónak is használható, lépcsőzetes formájú könyvespolcban igazán jól mutat!    Barna, Beige, Fehér, Fekete, Kék, Narancs, Piros, Rózsaszín vagy Zöld színben rendelheted. Az ár 1 darab Winny tárolókosárra vonatkozik.
Szállítási költség: 2.990 Ft
2.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egy kedves megjelenésű könyvespolc egyik szobában sem hátrány! Miért maradna ki éppen a gyerekszoba? Íme ez az 1 ajtós gyerek könyvespolc, mely hangulatos külsejével tökéletesen passzol a gyerekek birodalmába. A modern vonalvezetésű elemes bútor egyik oldalán ajtó van, a másikon polcok sorakoznak. Így a nyitott polcokra a könyvek, az emléktárgyak, a plüssök  elférnek, miközben a zárt ajtó mögé akár ruhákat is pakolhattok. A kellemes alapszínű könyvespolcot kék vagy - lányos szoba esetében - rózsaszín csíkkal...
Szállítási költség: 5.990 Ft
58.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szemrevaló könyvespolcot kerestek a gyerekszobába? Olyat, ami szép, praktikus, mégis van benne valami plusz, valami rafinéria? Ez a 2 fiókos gyerek könyvespolc mutatós, színes fogantyúival ideális lehet számotokra. Felső része négy polcot tartalmaz, az alsó pedig a két fiókot, melyeket kék vagy rózsaszín, mutatós, szögletes fogantyúkkal kérhettek. Ezt az elemes bútort a színes kiegészítés teszi igazán jellegzetessé. Modern formájú, visszafogott modell, mely alapvetően tölgy színű - a kékkel vagy rózsaszínnel azonban az alap...
Szállítási költség: 3.990 Ft
53.990 Ft
  színek kárpitok
   


Falra akasztható polc modern stílusban, letisztult vonalvezetéssel. A fali polcot Világos nyírfa színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A Casual egy elemes bútorcsalád, így fali polcodat további elemekkel is kiegészítheted (dohányzóasztal, gardróbszekrény, íróasztal, komód, könyvespolc, TV-állvány, étkező, vitrin). További információt az Összeszerelési útmutató letöltésével találsz.
Szállítási költség: 1.990 Ft
9.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, világos, középen 2 fiókos könyvespolc - ha letisztult eleganciára vágysz ebben a modern világban! A könyvespolcot Világos nyírfa színben rendelheted, alumínium fogantyúkkal, lapraszerelten, csomagolva. A Casual egy elemes bútorcsalád, így könyvespolcodat további elemekkel is kiegészítheted (dohányzóasztal, gardróbszekrény, íróasztal, komód, TV-állvány, étkező, vitrin). További információt az Összeszerelési útmutató letöltésével találsz.
Szállítási költség: 3.990 Ft
49.990 Ft
  színek kárpitok
   


Vékony, egyszerű fali polc. A polc modern, letisztult, a természetet idéző elemes bútorcsalád tagja, mellyel könnyen, az eleganciát sem mellőzve rendezheted be nappalidat. A képen látható Sonoma tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
10.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, mutatós fali polc, rengeteg rakodóhellyel. A polc letisztult, a természetet idéző elemes bútorcsalád tagja, mellyel könnyen, az eleganciát sem mellőzve rendezheted be nappalidat. A képen látható Sonoma tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
38.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, a természet jegyében készült könyvespolc, rengeteg, 4 polcnyi rakodóhellyel. A polc letisztult, a természetet idéző elemes bútorcsalád tagja, mellyel könnyen, az eleganciát sem mellőzve rendezheted be nappalidat. A képen látható Sonoma tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
76.990 Ft
  színek kárpitok
   


Vékony, egyszerű fali polc. A polc modern, letisztult, modern, elemes bútorcsalád tagja, mellyel könnyen, az eleganciát sem mellőzve rendezheted be nappalidat. A képen látható Denver tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
10.990 Ft
  színek kárpitok
   


Polcos, alul 1 ajtós, hagyományos könyvespolc, mutatós gömb alakú lábakkal. A könyvespolc a hagyományos, letisztult formavezetésű Complex elemes bútor része, kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt. Világos alma színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
20.990 Ft
  színek kárpitok
   


Polcos könyves szekrény, 1 vitrines ajtóval. A vitrin kerete tengerészkék. A könyvespolc a hagyományos, letisztult formavezetésű Complex elemes bútor része - kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt jól mutat a szobájában. Világos alma színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
21.990 Ft
  színek kárpitok
   


Keskeny, magas könyvespolc, hagyományos külsővel, apró, gömb alakú lábakkal. A könyvespolc a hagyományos, letisztult formavezetésű Complex elemes bútor része - ajánlott kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt. Világos alma színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
18.990 Ft
  színek kárpitok
   


Milyen berendezésre vágysz? Kedveled a vidéki hangulatot? Olyan könyvespolcot kell választanod, mellyel valósággal a természetben érezheted magad! Íme a tökéletes megoldás, ha a modern vonalak szerelmese vagy, de otthonodból véletlenül sem mellőznéd a természetes hangulatot! A Country könyvespolc masszív megjelenésével már magával ragad. A polcos rész alul 2 ajtóval, középen 1 fiókkal egészül ki, így a könyveken túl, melyeket a nyitott polcokra pakolhatsz, gyakolatilag bármit tárolhatsz a bútorban, azokat a dolgaidat is, melyeket inkább...
Szállítási költség: 9.990 Ft
84.990 Ft
  színek kárpitok
   


Nem szereted a túlbonyolított, de a teljesen egyszerű bútorokat sem? Olyan könyvespolc a vágyad, ami természetes légkört teremt, ugyanakkor modern? Íme ez az 1 ajtós, 1 fiókos könyvespolc, három polccal. Minden megvan benne, amit elképzeltél magadnak: masszív megjelenése, szögletes vonala miatt igen modern darab, mely egyben természetességgel is elárasztja szobádat. Fogantyúi kiemelik a vonalvezetést. A nyitott polcok mellett a zárt fiók és ajtó lehetőséged adnak arra is, hogy a szem elől elrejtendő holmikat e bútorba elpakolhasd. A könyvespolcot Sötét Sonoma...
Szállítási költség: 9.990 Ft
60.990 Ft
  színek kárpitok
   


Micsoda hangulat, micsoda modern vonalak! Ha egy igazán természetes külsejű, de egyben modern könyvespolc hiányzik a szobádból, a Country könyvespolc biztosan elcsavarja a fejed! Polcaiból 3 van, 1 ajtós, 1 fiókos modell. Lehetőséget ad arra is, hogy zárt helyen tárold benne egyes dolgaidat. Különlegessége éppen abban áll, hogy tökéletesen párosítja egymással a szögletes vonalvezetést és a természetességet. Megjelenése masszív, egyenes vonalát a mutatós fogantyúk is kiemelik. Kettő is állhat belőle a szobában, hiszen nem foglalnak sok helyet. A...
Szállítási költség: 9.990 Ft
60.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egy fali polc egyetlen praktikusan és mutatósan berendezett otthonból sem hiányozhat! Neked való a Country fali polc, ha kedveled a vidéki hangulatot, a természetes és visszafogott formákat, melyek egyben modernek is. Derűs hangulatú fa árnyalatokban lehet a Tiéd ez a kiegészítő, melyet ágy és komód fölé ugyanúgy helyezhetsz, mint például az íróasztal feletti részre. Mérete miatt áthidaló elem, így a kanapé fölé helyezve is hasznos pakolóhellyel szolgál. Jól mutat a tévé készülék felett, könyveknek, CD-k...
Szállítási költség: 5.990 Ft
11.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hangulatos, 5 polcos könyvespolc, mellyel szobádban is közelebb kerülsz a természethez! Neked való ez a modell, ha kedveled a letisztult vonalvezetést, a modern, mégis természetességet árasztó bútorokat. A Country könyvespolc azok igényeit hivatott kielégíteni, akik ilyen stílusban szeretnék berendezni otthonukat. Masszív megjelenésű, mutatós darab vidékies hangulatban, melynek öt polcára a legváltozatosabb elrendezésben pakolhatod könyveidet, tárgyaidat, fényképkereteidet. Minden, ami színesíti, remekül mutat rajta, az önmagában is...
Szállítási költség: 9.990 Ft
40.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyszerű, falra akasztható polc, könyvek otthonának tökéletes. A képen látható Coimbra színben rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
15.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyszerű fali polc, amely könyveid, kisebb tárgyaid igazán elegáns módon tárolja. A részek elkülönítése nagyot dob az összképen. Sonoma tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
25.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyszerű fali polc, amely könyveid, kisebb tárgyaid igazán elegáns módon tárolja. A részek elkülönítése nagyot dob az összképen. Sonoma tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
35.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyszerű, álló fali polc, amely könyveid, kisebb tárgyaid igazán elegáns módon tárolja. Sonoma tölgy színben rendelheted, fém lábakkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
21.990 Ft
  színek kárpitok
   


Letisztult, méretes könyvespolc, amely könyveid, kisebb tárgyaid igazán elegáns módon tárolja. Sonoma tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
50.990 Ft
  színek kárpitok
   


Letisztult, méretes könyvespolc, amely könyveid, kisebb tárgyaid igazán elegáns módon tárolja. Sonoma tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
64.990 Ft
  színek kárpitok
   


Letisztult, méretes könyvespolc, amely könyveid, kisebb tárgyaid igazán elegáns módon tárolja. A DCTR71-essel szemben ennél a modellnél van egy függőleges elválasztó is. Sonoma tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
69.990 Ft
  színek kárpitok
   


Amennyiben könyveid igazán nagy becsben szeretnéd tartani, ezt a modellt neked találták ki. A polcokon kívül a bútor középső részén egy ajtó is helyet foglal, extra eleganciát kölcsönözve a polcnak. Sonoma tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
126.990 Ft
  színek kárpitok
   


A DCTR73-as modell kistestvére, hasonló felépítéssel, de ajtó nélkül. A méret és az elegáns kialakítás így is igen meggyőző. Sonoma tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
79.990 Ft
  színek kárpitok
   


Letisztult, helytakarékos, álló könyvespolc, fém lábakkal. Sonoma tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
36.990 Ft
  színek kárpitok