Kanapékirály
Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat

Polc, könyvespolc

Egy jó könyvespolc igazi kincs! A polc nemcsak a kötetek tárolásában profi, de dísztárgyak, fényképkeretek, apróságok ideális tárolója is. Legyen bármilyen méretű és stílusú, könnyen mozgatható pakoló minden helyiségbe – nappali, háló és dolgozószoba nem is mutat igazán jól nélküle!

Rendezés:  Ha egy letisztult, modern polcot szeretnél, amely egyben igen praktikus is, ez a te modelled! Rozsdamentes acél váza és festett üveg polcai mutatós párost alkotnak, ráadásul a kialakításának köszönhetően a sarokba rakhatod. A polcot Fekete, vagy Fehér színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.690 Ft
12.990 Ft helyett
10.990 Ft
színek kárpitok
 


Ez a modern, letisztult formavilágú fali polc otthonos árnyalatokban, színpárosításokban lehet a Tiéd, két pakolható felületére a könyveken túl bármilyen mutatós apróság vagy dísztárgy elfér. A középső rész árnyalata tökéletesen feldobja az egyébként természetes színvilágú polcot. A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm! Az elemes bútort Bronz - Csíkos szilva, Dijoni dió - Fényes fekete vagy Világos Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 2.990 Ft
28.990 Ft helyett
24.990 Ft
színek kárpitok
 


A fali polcnak nemcsak az a szerepe, hogy legyen még hová pakolni - és felfelé terjeszkedni -, hanem az is, hogy dekorációt alkosson a falon, illetve akár el is fedjen nem kívánatos részleteket! Ez a modern, letisztult formájú fali polc lebegő polc, megjelenésével és otthonos színárnyalataival könnyedén szívedbe lopja magát! A csúnya csavarhelyeket is egyszerűen eltakarhatod vele. A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm! Az elemes bútort Csíkos szilva, Dijoni dió vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 1.990 Ft
5.990 Ft helyett
4.990 Ft
színek kárpitok
 


Könnyen elhelyezhető könyvespolcot keresel modern külsővel? Ez a könyvespolc 2 fiókjával nappaliban, gyerekszobában és hálószobában egyaránt jól mutat. Vonzó letisztult formavilágával, stílusához illő, hosszúkás fogantyúival, melyek előnyösen hangsúlyozzák szögletes vonalát. Négy polcára lehet pakolni, miközben a 2 fiókba könnyen elrakható bármilyen kisebb tárgy, holmi. A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm!  A könyvespolcot Dijoni dió, Dijoni dió - Fehér, Szil, Szil - Fehér, Világos Sonoma tölgy - Fehér vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 3.990 Ft
37.990 Ft helyett
35.990 Ft
színek kárpitok
 


Egyszerű, könnyedén a falra szerelhető lebegő polc. Kialakításánál fogva otthonod bármelyik részében hasznát veheted. Dijoni dió, Világos Sonoma tölgy, vagy Szil színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
5.990 Ft helyett
4.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern megjelenésű, elegáns polc, elsősorban irodákba tervezve. Váza rozsdamentes acél, a polcok pedig festet üvegből készültek. A polcot Fekete, vagy Fehér színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.790 Ft
11.990 Ft helyett
10.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, ajtós, polcos cipősszekrény, szögletes vonalakkal, kellemes színpárosításokban. A cipősszekrényt Álgesztes Juhar - Fényes Fehér vagy Dijoni Dió - Fényes Fekete színben rendelheted, összeszerelten!
Szállítási költség: 3.990 Ft
53.990 Ft helyett
49.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, ajtós, polcos cipősszekrény, mutatós színkombinációkban - az igazán modern terek kedvelőinek. A cipősszekrényt Álgesztes Juhar - Fényes Fehér vagy Dijoni Dió - Fényes Fekete színben rendelheted, összeszerelten!
Szállítási költség: 3.990 Ft
53.990 Ft helyett
49.990 Ft
színek kárpitok
 


3 szintes, modern kialakítású polc, amely irodákban, dolgozószobákban, modern nappalikban egyaránt megállja a helyét. A polcok festett üvegből, a váz rozsdamentes acélból készült. A polcot Fekete, vagy Fehér színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.790 Ft
13.990 Ft helyett
11.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, széles, visszafogott megjelenésű lebegő polc - többedmagával is remekül mutat. Lebegő mivolta miatt az embernek az az érzése, hogy a polc tényleg magától marad a falon, nem tartja semmi. Kiváló nemcsak könyveknek, de dísztárgyaknak, emlékeknek és dekorációnak is. A lebegő polcot Erezett fehér - Lila vagy Szil - Szürke színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
6.990 Ft helyett
5.990 Ft
színek kárpitok
 


Visszafogott, modern megjelenésű lebegő polc, vonzó színárnyalatokban. Melyik szobában ne mutatna jól a falon? Akár a könyvekből van sok, akár dekorációt, fotóalbumokat, emléktárgyakat rakosgatnánk ki a falra, a polcnak ebben nélkülözhetetlen szerep jut. Sőt, a rárakott tárgyaktól válik igazán mutatóssá. Lebegő polcként pedig külön előnye ennek a modellnek, hogy úgy tűnik, mintha semmi sem tartaná. A lebegő polcot Erezett fehér - Lila vagy Szil - Szürke színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
4.990 Ft helyett
3.990 Ft
színek kárpitok
 


Fali szekrény, 1 ajtóval és 1 polccal, visszafogott, modern külsővel. Az ajtó frontja színben eltér a bútor alap árnyalatától. Nemcsak azért vonzó, mert divatos a színpárosítása: jobban lehet bele pakolni, mint egy egyszerű polcra, sőt elég becsukni az ajtaját, és amit beraktunk, az rejtve is marad odabenn. A fali szekrényt Erezett fehér - Lila vagy Szil - Szürke színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.990 Ft
17.990 Ft helyett
16.990 Ft
színek kárpitok
 


Ez a fali polc modern, visszafogott külsejével önmagában is vonzó: háta világos színű, az alapszíne kellemes fa árnyalat. Tégy rá köteteket, albumokat, dísztárgyakat vagy fényképkereteket, és máris személyesebbé teheted. Dekorációval is rendkívül mutatós kiegészítő. A fali polcot Erezett fehér - Lila vagy Szil - Szürke színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
9.990 Ft helyett
8.990 Ft
színek kárpitok
 


Praktikus kialakítású, egyben igen mutatós, modern sarokpolc. A rozsdamentes acél váz és a festett üveg polcok vonzó párost alkotnak. Nappaliba, dolgozószobába egyaránt remek megoldás. A polcot Fekete, vagy Fehér színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.690 Ft
9.990 Ft helyett
8.990 Ft
színek kárpitok
 


Ha a modern vonalak szerelmese vagy, de otthonodból véletlenül sem mellőznéd a természetes hangulatot, itt a megoldás! A Country könyvespolc masszív megjelenésével már magával ragad. A polcos rész alul 2 ajtóval, középen 1 fiókkal egészül ki, így a könyveken túl, melyeket a nyitott polcokra pakolhatsz, gyakorlatilag bármit tárolhatsz a bútorban, azokat a dolgaidat is, melyeket inkább csukott ajtó mögé raknál. A könyvespolcot Sötét Sonoma tölgy vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
84.990 Ft helyett
79.990 Ft
színek kárpitok
 


1 ajtós, 1 fiókos könyvespolc, három polccal. Minden megvan benne, amit elképzeltél magadnak: masszív megjelenése, szögletes vonala miatt igen modern darab, mely egyben természetességgel is elárasztja szobádat. Fogantyúi kiemelik a vonalvezetést. A nyitott polcok mellett a zárt fiók és ajtó lehetőséged adnak arra is, hogy a szem elől elrejtendő holmikat e bútorba elpakolhasd. A könyvespolcot Sötét Sonoma tölgy vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 3.990 Ft
60.990 Ft helyett
57.990 Ft
színek kárpitok
 


3 polcos, 1 ajtós, 1 fiókos modell. Lehetőséget ad arra is, hogy zárt helyen tárold benne egyes dolgaidat. Különlegessége éppen abban áll, hogy tökéletesen párosítja egymással a szögletes vonalvezetést és a természetességet. Megjelenése masszív, egyenes vonalát a mutatós fogantyúk is kiemelik. Kettő is állhat belőle a szobában, hiszen nem foglalnak sok helyet. A könyvespolcot Sötét Sonoma tölgy vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 3.990 Ft
60.990 Ft helyett
57.990 Ft
színek kárpitok
 


Derűs hangulatú fa árnyalatokban lehet a Tiéd ez a fali polc, melyet ágy és komód fölé ugyanúgy helyezhetsz, mint például az íróasztal feletti részre. Mérete miatt áthidaló elem, így a kanapé fölé helyezve is hasznos pakolóhellyel szolgál. Jól mutat a tévé készülék felett, könyveknek, CD-k és DVD-k tárolására ugyancsak alkalmas lehet. Csak rajtad múlik hát, hogy hová helyezed! A fali polcot Sötét Sonoma tölgy vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
11.990 Ft helyett
10.990 Ft
színek kárpitok
 


Masszív megjelenésű, mutatós könyvespolc vidékies hangulatban, melynek öt polcára a legváltozatosabb elrendezésben pakolhatod könyveidet, tárgyaidat, fényképkereteidet. Minden, ami színesíti, remekül mutat rajta, az önmagában is szépséges bútorral kellemes összhangot alkotva. A könyvespolcot Sötét Sonoma tölgy vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 3.990 Ft
40.990 Ft helyett
38.990 Ft
színek kárpitok
 


Praktikus kialakítású könyvespolc, felül nyitott, alul fiókos szerkezettel. Természetes színei és letisztult vonalvezetése elegánssá teszik, modern otthonokban különösen jól mutat. A fiókok önbehúzósak és csillapítósak, így attól sem kell tartanod, hogy nagy hangzavart csapnak. Kérheted színazonos fronttal is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Country tölgy - Barna színben rendelheted, összeszerelten.
Szállítási költség: 9.990 Ft
49.990 Ft helyett
47.990 Ft
színek kárpitok
 


Egyszerű kialakítású, felül nyitott polcos, alul teleajtós irodai szekrény, amelybe kényelmesen elpakolhatod irataid, dossziéid. A nyitott részre akár elismerések, kitüntetések is mehetnek, hogy jó benyomást tegyél ügyfeleidre. Bükk, Calvados, Cseresznye, Éger, Juhar vagy Mogyoró színben rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
47.990 Ft
színek kárpitok
 


Méretes, nyitott könyvespolc, több választható színben. Ha rengeteg a papírmunka az irodádban, remek választás, hiszen dossziék, irattartók százai elférnek rajta. Bükk, Calvados, Cseresznye, Éger, Juhar vagy Mogyoró színben rendelheted.
Szállítási költség: 3.990 Ft
34.990 Ft
színek kárpitok
 


Helytakarékos, igen praktikus irodaszekrény, belül polcokkal. Keresve sem találhatnál megfelelőbb helyet irataidnak, mappáidnak. Bükk, Calvados, Cseresznye, Éger, Juhar vagy Mogyoró színben rendelheted.
Szállítási költség: 3.990 Ft
36.990 Ft
színek kárpitok
 


Praktikus kialakítású, felül nyitott polcos, alul teleajtós irodaszekrény. Mivel felépítése magas, viszont keskeny, nem foglal sok helyet, mégis rengeteg iratot tárolhatsz benne. Bükk, Calvados, Cseresznye, Éger, Juhar vagy Mogyoró színben rendelheted.
Szállítási költség: 3.990 Ft
28.990 Ft
színek kárpitok
 


Egyszerű kialakítású, irodai polc, amely nem foglal sok helyet, mégis rengeteg minden elfér majd rajta. 5 rekeszbe pakolhatsz, így papírjaid hatékonyan rendszerezheted. Bükk, Calvados, Cseresznye, Éger, Juhar vagy Mogyoró színben rendelheted.
Szállítási költség: 3.990 Ft
24.990 Ft
színek kárpitok
 


Mutatós, ívelt sarokpolc, amely amellett, hogy jól néz ki, kialakításánál fogva igen praktikus is. Dossziék, irattartók, könyvek tökéletes tárolóhelye lehet. Bükk, Calvados, Cseresznye, Éger, Juhar vagy Mogyoró színben rendelheted.
Szállítási költség: 3.990 Ft
33.990 Ft
színek kárpitok
 


Egyszerű kialakítású, letisztult megjelenésű fali polc. Rendkívül széles, így rengeteg kis tárgyad sorakoztathatod egymás mellé. Sonoma tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.790 Ft
13.990 Ft
színek kárpitok
 


Hagyományos, falra szerelhető polc, visszafogott színben. Igen méretes, tehát a pakolóhelyre nem lehet panasz. Vad tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.790 Ft
13.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern stílusú, praktikus, üveges fali szekrény. Gyerekszobába, dolgozószobába, irodába egyaránt remek választás. A képen látható Bükk színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
19.990 Ft
színek kárpitok
 


Elegáns, letisztult megjelenésű könyvespolc, fehérre festett tömör fenyőből. Kerete teszi igazán megnyerővé. 5 szintes, tehát bőven lesz hová pakolnod. A képen látható Fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.490 Ft
54.990 Ft
színek kárpitok
 


Aranyos, széles, polcos könyvespolc gyerekszobába, 2 fiókkal középen. Remekül "elnyeli" a tanszereket és a plüss játékokat is. Lekerekített, színes tetőlapja igazán tetszetőssé teszi. Görgős fiókokkal és masszív kivetőpántokkal készül, így igazán tartós marad! Hegyi juhar - Narancs színben rendelheted, matt króm fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
51.990 Ft
színek kárpitok
 


Fiatalos, vidám fali polc, melynek oldalai hegyi juhar színűek, hátsó része viszont narancssárga. Tartós szerkezetű, gyermeked sokáig pakolhat majd rá! Hegyi juhar - Narancs színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.790 Ft
9.990 Ft
színek kárpitok
 


Kedves külsejű, egyszerűen falra szerelhető polc, 1-1 ajtós szekrénnyel. Mindkét ajtó mögött plusz 1 polc van. Masszív kivetőpántokkal készül. Hegyi juhar - Narancs színben rendelheted, matt króm fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.490 Ft
22.990 Ft
színek kárpitok
 


Hangulatos, fiatalos, vidám könyvespolc, alul 4 fiókkal - az egyik fiókfront, valamit a tetőlap is narancsszínű. Az élek kerekítettek. Görgős fiókokkal és masszív kivetőpántokkal kapod, így nem lesz gond a tartóssággal! Hegyi juhar - Narancs színben rendelheted, matt króm fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
49.990 Ft
színek kárpitok
 


Letisztult kialakítású, modern, kisméretű, mégis igen praktikus könyvespolc. A képen látható Fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
10.990 Ft
színek kárpitok
 


Közepes méretű, letisztult kialakítású könyvespolc. Nappaliba, gyerekszobába, dolgozószobába is remekül passzol. A képen látható Fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.290 Ft
15.990 Ft
színek kárpitok
 


Közepes méretű, letisztult kialakítású könyvespolc, 4 polccal. Nappaliba, gyerekszobába, dolgozószobába is remekül passzol. A képen látható Fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.490 Ft
19.990 Ft
színek kárpitok
 


Méretes, letisztult kialakítású könyvespolc, 5 polccal. Nappaliba, gyerekszobába, dolgozószobába is remekül passzol. A képen látható Fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.490 Ft
23.990 Ft
színek kárpitok
 


Letisztult kialakítású, modern, ajtós irodai szekrény, belül polcokkal. Hálószobába, irodába egyaránt remek megoldás. Nem csak a mérete miatt praktikus: a polcok magasságát állíthatod, így még inkább személyre szabva a szekrényt. A képen látható Fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 4.090 Ft
45.990 Ft
színek kárpitok
 


Egyszerű üveg rátétpolc, amelyet az Atrium család komódjaira helyezhetsz, extra tárhelyet nyerve. A polc modern, letisztult elemes bútorcsalád tagja, mellyel könnyen, a modern eleganciát sem mellőzve rendezheted be nappalidat.
Szállítási költség: 1.790 Ft
16.990 Ft
színek kárpitok
 


Magas, nyitott, klasszikus, antikolt könyvespolc azoknak, akik a patinás bútorokat szeretik! Gyönyörű, jól megpakolható - nem fognak benne csalódni! Patinázott dió színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 3.590 Ft
48.990 Ft
színek kárpitok
 


Elegáns, modern stílusú, fali polc - otthonos berendezéshez, legyen szó nappaliról, gyerekszobáról vagy hálóról. Beépített LED-es világítása emeli ki a tömegből. Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
32.990 Ft
színek kárpitok
 

Ezt írták rólunk

Mielőtt megrendelnéd álmaid bútorát, olvasd el a véleményüket, tapasztalataikat azoknak, akik már vásároltak a Kanapékirály Webáruházban. Nem árt tudni, hogy jó helyen jársz!

Kanapékirály Extra Garancia

Mi van, ha idő előtt tönkremegy? Aggodalomra semmi ok! A normál garanciaidőn túl lehetőséged van további Extra Garanciát vásárolni, amivel nagyobb biztonságot kapsz...

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Már a kezdetektől arra törekedtünk, hogy a kiszállítás költsége senkit ne terheljen meg, bárhol is lakjon Magyarországon. Sokkal olcsóbb, mint gondolnád...

Vásárolj olcsóbban!

Akciós bútorok minden mennyiségben! Ha nem akarsz lemaradni, ne halogasd sokáig, mert akcióink gyakran változnak, bizonyos termékek pedig csak az akcióban érhetőek el!

Kanapékirály a Facebook-on!

Ne maradj le semmiről, lájkold a Kanapékirályt a Facebook-on és értesülj azonnal az akciókról, újdonságokról, érdekességekről, vegyél részt közösségi játékainkban!

Kanapékirály Blog

Színes hírek, érdekességek Krisztiántól, röviden, tömören, kötetlenül. Ne tartsd magadban a véleményed, nézz be a blogba és szólj hozzá Te is! Iratkozz fel RSS híreinkre!

Lakberendezési ötletek

Nem tudod hogy állj neki? Akkor nézz be ide! Lakberendezési ötletek, tippek és praktikák, vásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől. Ha kérdésed van, hívj, vagy írj és segítünk!

Kanapévásárlás előtt állsz?

Hogy elkerüld a kanapévásárlás utáni bosszúságokat, töltsd le ingyen a Kanapékirály 7-perces trükkjét! Garantáltan segít eligazodni! Most komplett lakberendezési sorozattal kiegészítve kapod!

 

 

 

Teszteld otthon 38 napig, ha nem tetszik, visszavisszük!

A Kanapékirály bútorait 38 napig tesztelheted, méghozzá saját otthonodban.
És ha közben úgy döntesz, hogy a választott bútor mégsem nyerte el a tetszésed, ingyen visszavisszük,
Te pedig 100%-ban visszakapod a vételárat!

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia

 

 

Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház Bútor webáruház termékek Akciós bútorok Azonnal vihető, outlet és leértékelt bútorok Vásárlók véleménye, rólunk írták Kapcsolat Működési szabályzat Szállítás és fizetés, országos bútor házhoz szállítás Extra bútor garancia Kanapékirály törzsvásárlói rendszer Lakberendezési ötletek Hírlevél feliratkozás Blog Kanapé Bútor Ülőgarnitúra Konyhabútor Címkék

Kényelemszakértő.hu Kanapétrend.hu Gerincvédő zóna, gerincvédő kanapé Lakberendezési tanácsok Lakberendezési ötletek Lakberendezési tippek Lakberendezési praktikák Nyitható kanapé, kinyitható kanapé Teirodád.hu KAP Bútoráruházak Fel

kagyló fotel klasszikus forgószék led világítás edzett üveg 160x200 ágy polcos tükör konyhai szekrények fenyő komód gurulós asztal polcos tv állvány