Kanapékirály
Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat

Nappali szekrénysor

A nappali igazi dísze egy jól megválasztott szekrénysor! Az ülőgarnitúrával összhangban valósággal uralja a szobát, stílust és hangulatot adva. Legyen az elvárás modern, egyszerű vagy klasszikus, a nappali szekrénysor kiválasztása izgalmas feladat!

Rendezés:  Praktikus nappali összeállítás, az F09 Mozaik szekrény, a K3-1 Mozaik TV-állvány és az E01 Mozaik könyvespolc hármasából. A szekrény méretei: 87 x 185 x 53 cm (szélesség x magasság x mélység) A könyvespolc méretei: 87 x 185 x 39 cm (szélesség x magasság x mélység) A TV-állvány méretei: 87 x 53 x 50 cm (szélesség x magasság x mélység) A képen látható Bükk színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
103.990 Ft helyett
92.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern kialakítású, méretes, hihetetlen mutatós szekrénysor. Tömve van olyan megoldásokkal, amelyek nem csak látványosak, praktikusak is: ilyen a fogantyúk megvalósítása, az állítható lábak, vagy az üvegpolcokat megvilágító LED. A szekrénysort a képen látható Finom barna - Magasfényű cappuccino színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
204.990 Ft helyett
184.990 Ft
színek kárpitok
 


Praktikus nappali összeállítás, az NE01 Nexus gardróbszekrény, az NE11 Nexus TV-állvány és az NE05 Nexus polcos szekrény hármasából. A gardróbszekrény méretei: 87 x 195 x 56 cm (szélesség x magasság x mélység) A polcos szekrény méretei: 44 x 195 x 40 cm (szélesség x magasság x mélység) A TV-állvány méretei: 158 x 72 x 45 cm (szélesség x magasság x mélység) A polcos szekrényt kérheted balra, vagy jobbra nyíló ajtóval is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Álgesztes Juhar és Sötét Szilva színben rendelheted, de kérheted Fehér ajtófronttal is!
Szállítási költség: 9.990 Ft
135.990 Ft helyett
122.990 Ft
színek kárpitok
 


Praktikus nappali összeállítás, az R01 Country gardróbszekrény, az R09 Country TV-állvány és az R04 Country könyvespolc hármasából. A gardróbszekrény méretei: 116 x 203 x 57 cm (szélesség x magasság x mélység) A könyvespolc méretei: 66 x 203 x 41 cm (szélesség x magasság x mélység) A TV-állvány méretei: 115 x 47 x 50 cm (szélesség x magasság x mélység) A könyvespolcot kérheted jobbra vagy balra nyíló ajtóval is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! Világos Sonoma tölgy vagy Sötét Sonoma tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
185.990 Ft helyett
166.990 Ft
színek kárpitok
 


Egyedi, ultramodern hangulatú nappali szekrénysor, LED-es világítással, lenyíló ajtókkal, fiókokkal. Tágas nappalikba lett tervezve, hiszen több mint 4 méter széles. Elemenként is kérheted, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A képen látható színkombinációban rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
196.990 Ft helyett
176.990 Ft
színek kárpitok
 


Elegáns, komplett szekrénysor, amely ötvözi a hagyományosabb és a modern darabok tulajdonságait. Előbbi irányzatra vonalvezetése emlékeztet, amely teljesen megszokott. Az ízléses színkombináció, az üvegajtós tálalószekrény, mögötte a LED világítással felszerelt üveg polcokkal viszont egyértelműen a modern stílus felé tereli a modellt. A szekrénysor részeként egy gardróbszekrény, egy TV-állvány, egy tálalószekrény és egy ajtós-polcos-fiókos rész lesz a tiéd. Kérheted LED világítás nélkül is, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni! A képen látható Wenge - Olajfa színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
189.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern kialakítású, fiatalos nappali szekrénysor, amely természetes színekkel varázsolja hihetetlen hangulatossá otthonod. Akasztós gardróbszekrényt, üvegajtós tálalószekrényt, TV-állványt, nyitott polcokat és fiókokat egyaránt találsz, minden igényt kielégítenek az összeállítás funkciói. A szekrénysort a képen látható Sötét Avellino - Világos Avellino színben rendelheted. Elemenként is kérheted, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni. A nem látható élek nincsenek élfóliázva, így biztosítva kedvezőbb árat Neked!
Szállítási költség: 9.990 Ft
169.990 Ft
színek kárpitok
 


Hihetetlen modern, minden igényt kiszolgáló, méretes nappali szekrénysor. Zárt és nyitott részek egyaránt a rendelkezésedre állnak, ahogy külön TV-állványt, vagy akasztós gardróbszekrényt sem kell venned, ha egy ilyen áll a nappalidban, hiszen mind része a szekrénysornak. Az üveg polcok LED-es világítással vannak felszerelve, így esténként igazi hangulatvilágításban tündökölhet az otthonod. A szekrénysort a képen látható San Remo - Ferrara tölgy színben rendelheted. A nem látható élek nincsenek élfóliázva, így biztosítva kedvezőbb árat Neked!
Szállítási költség: 9.990 Ft
183.990 Ft
színek kárpitok
 


Elegáns, klasszikus stílusú nappali szekrénysor, mutatós üvegajtókkal, igényes, díszmart ajtófrontokkal. A kapacitással elégedett leszel: rengeteg ajtó, fiók és polc várja, hogy megtöltsd őket, illetve két gardróbszekrény és több üvegajtós vitrines rész is helyet kapott az összeállításban. Sajátos, vonzó megjelenését a díszmarásoknak, a díszkeretnek és az aranyszínű fogantyúknak köszönheti. A szekrényt Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted, összeszerelten.
Szállítási költség: 9.990 Ft
275.990 Ft
színek kárpitok
 


Tágas nappalikba szánt, 4 méter széles nappali szekrénysor, a régi bútorokat idéző klasszikus, elegáns stílusban. Mindent megtalálsz benne, amire szükséged lehet: gardróbszekrények, üvegajtós vitrinek, fiókok, ajtók, polcok várják, hogy megpakold őket. Az egyedi megjelenést mutatós díszmarások, aranyszínű fogantyúk és a szekrénysor tetején lévő díszkeret garantálja. A szekrényt Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted, összeszerelten.
Szállítási költség: 9.990 Ft
333.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern megjelenésű szekrénysor, sötét nappalikba is fényt csempész fehér fényes felületével. Ugyanakkor a természet sem hiányzik belőle, ahogy azt a mai bútordivat megköveteli. Ha az elemeket szorosan egymás mellé tolod, akkor 334cm széles. A szekrénysort Fehér - Sonoma tölgy színben rendelheted, alumíniumnak látszó fogantyúkkal, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
169.990 Ft
színek kárpitok
 


Fiatalos, modern megjelenésű szekrénysor, amely fényes felületével, természetes hatásával minden igényt kielégít. A szekrénysort Fehér - Sonoma tölgy színben rendelheted, alumíniumnak látszó fogantyúkkal, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
185.990 Ft
színek kárpitok
 


Az Arizona szekrénysor esetében a természetes, letisztult modernizmus a fő motívum - egyszerű vonalvezetés, ízléses színek, visszafogott megoldások jellemzik a modellt. Gardróbszekrény, TV-állvány, ajtós szekrények és egy méretes, üveges vitrin is helyet kapott az összeállításban, tehát a funkciókra sem lehet panasz. A szekrénysort Sonoma, vagy Wenge - Hamu színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
159.990 Ft
színek kárpitok
 


Elegáns, modern megjelenésű nappali szekrénysor, korszerű megoldásokkal. A rengeteg rekeszen kívül akasztós rész is vár rád, illetve a TV-nek is külön hely van kialakítva. Az ajtók gázteleszkópos technikával nyílnak, a mutatós króm lábak pedig állíthatóak. Az üveg polcok LED-es világítással vannak felszerelve, így esténként igazi hangulatvilágításban tündökölhet az otthonod. A szekrénysort a képen látható Santana - Canterbury színben rendelheted. A nem látható élek nincsenek élfóliázva, így biztosítva kedvezőbb árat Neked!
Szállítási költség: 9.990 Ft
161.990 Ft
színek kárpitok
 


Ha kifejezetten nappali szekrénysort keresel, sok pakoló hellyel, akkor az Atrium szekrénysort neked tervezték. Modern megjelenése remekül mutat minden fiatalos enteriőrben. A szekrénysort Fényes fehér - Sonoma tölgy színben rendelheted, alumínium fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
225.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern megjelenésű, elegáns, rengeteg pakoló hellyel rendelkező nappali szekrénysor, amely különösen a fiatalok kedvence lehet. A szekrénysort Fényes fehér - Sonoma tölgy, Fényes Fehér - Szürke Sonoma tölgy és Fényes Fehér - Antik tölgy színben rendelheted, alumínium fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
194.990 Ft
színek kárpitok
 


Ha rengeteg cuccod van és egy olyan szekrénysort keresel, ahová minden elfér, ez a modell megfelelő választás lehet számodra. Nem csak méretes, de elegáns is, modern vonalvezetése miatt különösen a fiatalok kedvence lehet. A szekrénysort Fényes fehér - Sonoma tölgy színben rendelheted, alumínium fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
243.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, fiatalos, fix nappali összeállítás, amely egy komódból, egy TV-állványból, egy fali szekrényből és két polcból áll. A természetes hangulatú Wallis szilva színt remekül feldobják a Fényes fekete dekor részek. Nagy előnye a szekrénysornak helytakarékossága is: nem foglal sok helyet, kisebb nappaliban is kényelmesen elfér. A képen látható Wallis szilva - Fényes fekete színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
51.990 Ft
színek kárpitok
 


Hiányolsz egy jól pakolható szekrénysort a nappaliból? Ha a hagyományos vonalvezetés és az igazán sok hellyel rendelkező szekrénysorok a gyengéid, megtaláltad az igazit! Sok-sok ajtó, háromféle vitrines rész és 3 fiók alkotja ezt a mutatós, klasszikus hangulatú nappali szekrénysort, melyek változatos elrendezésben állnak rendelkezésedre. Ruháidat tárolhatod az akasztós szekrényben, és még minibárt is kialakíthatsz a szekrénysoron! Visszafogott eleganciájával, ízléses részleteivel, íves fogantyúival gyorsan elcsavarja a hagyományos bútorok szerelmeseinek fejét! Szinte nincs olyan tárgy, amit ne tudnál kitűnően elhelyezni benne - a tárolási lehetőségek igen sokoldalúak rajta! A szekrénysort Calvados, Dió vagy Éger színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
181.990 Ft
színek kárpitok
 


Ha igazán fiatalos, modern bútort szeretnél nappalidba, itt a tökéletes megoldás! A Basel szekrénysorban minden megvan, amire szükséged lehet: akasztós gardróbszekrények, üveges vitrinek, TV-állvány, polcok, fiókok sokasága biztosítja a tárhelyet. Az üvegajtós tálalók ráadásul LED világítással vannak felszerelve, amely még hangulatosabbá teszi az összképet. A szekrénysort a képen látható Nero - Bianco színben rendelheted. Elemenként is kérheted, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni. A nem látható élek nincsenek élfóliázva, így biztosítva kedvezőbb árat Neked!
Szállítási költség: 9.990 Ft
169.990 Ft
színek kárpitok
 


Ha olyan nappali szekrénysort keresel, amely rengeteg pakolóhellyel rendelkezik és egy kicsit az otthonodba varázsolja a természetet is, a Belmondo megoldása neked való. Modern megjelenése remekül mutat minden fiatalos enteriőrben, különösen a LED-es világítással, amelyet kapsz hozzá. Kétféle kialakításban rendelheted meg, ennek szemből nézve a bal oldala a magasabb. A szekrénysort Antik tölgy - Matt kakaó, vagy Sonoma tölgy - Wenge színben rendelheted, alumíniumnak látszó fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
189.990 Ft
színek kárpitok
 


Ha olyan nappali szekrénysort keresel, amely rengeteg pakolóhellyel rendelkezik és egy kicsit az otthonodba varázsolja a természetet is, a Belmondo megoldása neked való. Modern megjelenése remekül mutat minden fiatalos enteriőrben, különösen a LED-es világítással, amelyet kapsz hozzá. Kétféle kialakításban rendelheted meg, ennek szemből nézve a jobb oldala a magasabb. A szekrénysort Antik tölgy - Matt kakaó, vagy Sonoma tölgy - Wenge színben rendelheted, alumíniumnak látszó fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
189.990 Ft
színek kárpitok
 


Némileg méretesebb szekrénysor, mint a család BLDM01-es modellje. A jó tulajdonságokat persze megőrizte: nagy tárhely, természetes színek. Modern megjelenése remekül mutat minden fiatalos enteriőrben, különösen a LED-es világítással, amelyet kapsz hozzá. Kétféle kialakításban rendelheted meg, ennek szemből nézve a bal oldala a magasabb. Az elemeket bárhogy elhelyezheted, ezért a 355 cm-es szélesség tájékoztató jellegű. A szekrénysort Antik tölgy - Matt kakaó, vagy Sonoma tölgy - Wenge színben rendelheted, alumíniumnak látszó fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
192.990 Ft
színek kárpitok
 


Némileg méretesebb szekrénysor, mint a család BLDM01-es modellje. A jó tulajdonságokat persze megőrizte: nagy tárhely, természetes színek. Modern megjelenése remekül mutat minden fiatalos enteriőrben, különösen a LED-es világítással, amelyet kapsz hozzá. Kétféle kialakításban rendelheted meg, ennek szemből nézve a jobb oldala a magasabb. Az elemeket bárhogy elhelyezheted, ezért a 355 cm-es szélesség tájékoztató jellegű. A szekrénysort Antik tölgy - Matt kakaó, vagy Sonoma tölgy - Wenge színben rendelheted, alumíniumnak látszó fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
192.990 Ft
színek kárpitok
 


Elegáns, modern kialakítású, mutatós nappali szekrénysor. Az eleganciát a letisztult kialakításon kívül a hosszú, egyedi fogantyúk is garantálják, a LED-es világítással felszerelt fali vitrin pedig a hab a tortán. A képen látható Szilva - Fényes fekete színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
79.990 Ft
színek kárpitok
 


Visszafogott, modern nappali szekrénysor, csak néhány sötétebb fiók front és hosszú fogantyú teszi izgalmassá megjelenését. A szekrénysor többféle összeállításban rendelhető komóddal, TV-állvánnyal, fali polcokkal, vitrinekkel és akasztós nagyszekrénnyel, ha valaki kisméretű lakását szeretné modernné varázsolni ezzel a szekrénysorral, a ruhái kényelmesen elfognak benne férni. Santana - Canterbury tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
175.990 Ft
színek kárpitok
 


Visszafogott, modern nappali szekrénysor, csak néhány sötétebb fiók front és hosszú fogantyú teszi izgalmassá megjelenését. A szekrénysor többféle összeállításban rendelhető komóddal, TV-állvánnyal, fali polcokkal, vitrinekkel és akasztós nagyszekrénnyel, ha valaki kisméretű lakását szeretné modernné varázsolni ezzel a szekrénysorral, a ruhái kényelmesen elfognak benne férni. Santana - Canterbury tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
169.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern nappali szekrénysor, polcos vitrinnel, TV-állvánnyal, fali polccal, akasztós nagyméretű szekrénnyel. Különlegessége abban rejlik, hogy a üveg polcokhoz LED-es világítást raktak, így igazán hangulatos szekrénysor válik ebből a bútorból. A szekrénysort Canterbury tölgy, vagy Sonoma tölgy színben rendelheted. A nem látható élek nincsenek élfóliázva, így biztosítva kedvezőbb árat Neked!
Szállítási költség: 9.990 Ft
132.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern kialakítású, mutatós nappali szekrénysor. Visszafogott, mégis mutatós színei az idősebb és fiatalabb korosztálynak egyaránt kedveznek, a beépített LED-es világítás pedig az átlag fölé emeli. Egy szekrény, egy fali vitrin, egy TV állvány és két fali polc a szekrénysor részei. Sonoma tölgy - Denver tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
175.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern szekrénysor, TV-állvánnyal, komóddal, felülről világított vitrinnel és fali polccal. Bátran választhatod, ha nem érzed úgy, hogy 4-5 évente szeretnél szekrénysort cserélni. A vitrinhez világítás is tartozik, ami a tetőlapból világítja meg a belsejét. A szekrénysort Coimbra - Fényes fehér színben rendelheted, alumínium fogantyúkkal, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
196.990 Ft
színek kárpitok
 


Kisméretű szekrénysor, széles TV-állvánnyal, kis komóddal, hosszúságban megegyező fali polccal. A szekrénysort Coimbra - Fényes fehér színben rendelheted, alumínium fogantyúkkal, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
134.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern szekrénysor, széles TV-állvánnyal, kis komóddal, hosszúságban megegyező fali polccal. Az összképen hatalmasat dob a világítás, amely a tetőlapból világítja meg a komód belsejét. A szekrénysort Coimbra - Fényes fehér színben rendelheted, alumínium fogantyúkkal, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
195.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern tervezésű nappali szekrénysor, TV-állvánnyal, vitrinnel és nyitott polcokkal. Új idők, új igények? A kor igényéhez igazodva, LED világítással tették még modernebbé a szekrénysort. Santana - Canterbury tölgy színben rendelheted. A nem látható élek nincsenek élfóliázva, így biztosítva kedvezőbb árat Neked!
Szállítási költség: 9.990 Ft
147.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern tervezésű nappali szekrénysor, TV-állvánnyal, vitrinnel, akasztós-polcos nagy szekrénnyel és nyitott polcokkal. Új idők, új igények? A kor igényéhez igazodva, LED világítással tették még modernebbé ezt a mutatós szekrénysort. Santana - Canterbury tölgy színben rendelheted. A nem látható élek nincsenek élfóliázva, így biztosítva kedvezőbb árat Neked!
Szállítási költség: 9.990 Ft
184.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern tervezésű nappali szekrénysor, TV-állvánnyal, vitrinnel, akasztós-polcos nagy szekrénnyel és nyitott polcokkal. Új idők, új igények? A kor igényéhez igazodva, LED világítással tették még modernebbé ezt a szekrénysort. Santana - Canterbury tölgy színben rendelheted. A nem látható élek nincsenek élfóliázva, így biztosítva kedvezőbb árat Neked!
Szállítási költség: 9.990 Ft
213.990 Ft
színek kárpitok
 


Ha szereted a szépet, és sok holmid van, akkor neked tervezték ezt a szekrénysort. Tévédnek is akad hely rajta bőven, a nagyszekrényen, vitrinen és polcokon kívül. A szekrénysort Magyar szilva színben rendelheted. Elemenként is kérheted. A nem látható élek nincsenek élfóliázva, így biztosítva kedvezőbb árat Neked!
Szállítási költség: 9.990 Ft
147.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, extravagáns nappali szekrénysor vitrinnel, TV-állvánnyal, komóddal, polcokkal, nagy szekrénnyel. A szekrénysort Magyar szilva - Juhar színben rendelheted. Elemenként is kérheted. A nem látható élek nincsenek élfóliázva, így biztosítva kedvezőbb árat Neked!
Szállítási költség: 9.990 Ft
132.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, fiatalos megjelenésű nappali szekrénysor, amelyet számtalan apróság tesz igazán különlegessé. Praktikus kialakítását olyan extrák dobják fel, mint a LED-el megvilágított polcok, a gázteleszkópos nyitású ajtók, az állítható króm lábak és a sajátos dizájnnal megáldott fogantyúk. A hagyományos szempontokat figyelembe véve is remek darab: gardróbszekrényt, TV-állványt, vitrin, polcos szekrényeket egyaránt találsz benne. A szekrénysort a képen látható Bob fenyő - Finom barna színben rendelheted. A nem látható élek nincsenek élfóliázva, így biztosítva kedvezőbb árat Neked!
Szállítási költség: 9.990 Ft
175.990 Ft
színek kárpitok
 


Nagyméretű, minimálra álmodott nappalidba keresel szekrénysort? A Gigolo nagyfelületre álmodott, igazi térkitöltő. Visszafogott színe ne riasszon el, csodálatos központja lesz nappalidnak, remekül keretbe foglalja nagyméretű tévédet. Világítás is jár hozzá, hogy még inkább tündököljön. A szekrénysorodat Sonoma tölgy - Fényes fehér vagy Szürke tölgy - Fényes fehér színben rendelheted, alumínium színű műanyag fogantyúkkal, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
185.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern stílusú, rendkívül elegáns szekrénysor, amelyet méreténél fogva kisebb nappalikba is bátran választhatsz. Akasztós gardróbszekrény, polcos - fiókos szekrény, üveg tálalószekrény és TV állvány egyaránt megtalálható benne. A szekrénysort a képen látható Nero - Bianco színben rendelheted. Elemenként is kérheted, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni. A nem látható élek nincsenek élfóliázva, így biztosítva kedvezőbb árat Neked!
Szállítási költség: 9.990 Ft
132.990 Ft
színek kárpitok
 


Méretes, tágas nappalikba szánt, modern stílusú szekrénysor, minden igényt kielégítő felszereltséggel. Az akasztós gardróbszekrénytől kezdve, az üveges vitrinen át a polcos - fiókos részekig és a TV-állványig minden megtalálsz, amire szükséged lehet a nappaliban. A szekrénysort a képen látható Nero - Bianco színben rendelheted. Elemenként is kérheted, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni. A nem látható élek nincsenek élfóliázva, így biztosítva kedvezőbb árat Neked!
Szállítási költség: 9.990 Ft
154.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, szögletes formavilágú szekrénysor, szekrényekkel, vitrinnel, TV-szekrénnyel, polccal. Színében elegánsan kontrasztos. A szekrénysort a képen látható Magyar szilva - Juhar színben rendelheted. Elemenként is kérheted. A nem látható élek nincsenek élfóliázva, így biztosítva kedvezőbb árat Neked!
Szállítási költség: 9.990 Ft
116.990 Ft
színek kárpitok
 

Ezt írták rólunk

Mielőtt megrendelnéd álmaid bútorát, olvasd el a véleményüket, tapasztalataikat azoknak, akik már vásároltak a Kanapékirály Webáruházban. Nem árt tudni, hogy jó helyen jársz!

Kanapékirály Extra Garancia

Mi van, ha idő előtt tönkremegy? Aggodalomra semmi ok! A normál garanciaidőn túl lehetőséged van további Extra Garanciát vásárolni, amivel nagyobb biztonságot kapsz...

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Már a kezdetektől arra törekedtünk, hogy a kiszállítás költsége senkit ne terheljen meg, bárhol is lakjon Magyarországon. Sokkal olcsóbb, mint gondolnád...

Vásárolj olcsóbban!

Akciós bútorok minden mennyiségben! Ha nem akarsz lemaradni, ne halogasd sokáig, mert akcióink gyakran változnak, bizonyos termékek pedig csak az akcióban érhetőek el!

Kanapékirály a Facebook-on!

Ne maradj le semmiről, lájkold a Kanapékirályt a Facebook-on és értesülj azonnal az akciókról, újdonságokról, érdekességekről, vegyél részt közösségi játékainkban!

Kanapékirály Blog

Színes hírek, érdekességek Krisztiántól, röviden, tömören, kötetlenül. Ne tartsd magadban a véleményed, nézz be a blogba és szólj hozzá Te is! Iratkozz fel RSS híreinkre!

Lakberendezési ötletek

Nem tudod hogy állj neki? Akkor nézz be ide! Lakberendezési ötletek, tippek és praktikák, vásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől. Ha kérdésed van, hívj, vagy írj és segítünk!

Kanapévásárlás előtt állsz?

Hogy elkerüld a kanapévásárlás utáni bosszúságokat, töltsd le ingyen a Kanapékirály 7-perces trükkjét! Garantáltan segít eligazodni! Most komplett lakberendezési sorozattal kiegészítve kapod!

 

 

 

Teszteld otthon 38 napig, ha nem tetszik, visszavisszük!

A Kanapékirály bútorait 38 napig tesztelheted, méghozzá saját otthonodban.
És ha közben úgy döntesz, hogy a választott bútor mégsem nyerte el a tetszésed, ingyen visszavisszük,
Te pedig 100%-ban visszakapod a vételárat!

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia

 

Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest Tumblr WeHeartIt

 

Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház Bútor webáruház termékek Akciós bútorok Azonnal vihető, outlet és leértékelt bútorok Vásárlók véleménye, rólunk írták Kapcsolat Működési szabályzat Szállítás és fizetés, országos bútor házhoz szállítás Extra bútor garancia Kanapékirály törzsvásárlói rendszer Lakberendezési ötletek Hírlevél feliratkozás Blog Kanapé Bútor Ülőgarnitúra Konyhabútor Címkék  Kényelemszakértő.hu Kanapétrend.hu Gerincvédő zóna, gerincvédő kanapé Lakberendezési tanácsok Lakberendezési ötletek Lakberendezési tippek Lakberendezési praktikák Nyitható kanapé, kinyitható kanapé Teirodád.hu KAP Bútoráruházak Fel

100x200 ágy összecsukható asztal mintás szekrény 10 személyes étkező modern konyha fabetétes sarokülőgarnitúra üveg dohányzóasztalok 5 ajtós vitrin antikolt komód kihúzható fotelágy