Kanapékirály
Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat

Sarokétkező

Helytakarékos, mégis mutatós, hangulatos étkezőgarnitúra a vágyad? A sarokétkező lesz az igazán neked való! Kis helyen is elfér, leválasztja a nappalit az étkezőtől, ráadásul öten is körülülhetik. Egyszerű és elegáns stílusban is a tiéd lehet – igazi hangulatteremtő!

Rendezés:  
1Kényelmes, hagyományos stílusú konyha sarok étkezőgarnitúra. Fix kialakítású asztalból, egy sarokelemből és két ülőkéből áll. Az étkezőgarnitúra laminált bútorlapból készül. A szék méretei: 33 x 45 x 33 cm (szélesség x magasság x mélység) Calvados, vagy Éger színben rendelheted, 5 féle színes szövet kárpittal.
Szállítási költség: 9.990 Ft
46.990 Ft
színek kárpitok
 


Kényelmes, hagyományos sarok étkezőgarnitúra, felnyitható ülőfelületű paddal, nagyobbítható étkezőasztallal és 2 darab kárpitozott ülőfelületű étkezőszékkel. Az étkezőpad fóliázott bútorlapból, az étkezőasztal és az étkezőszékek tömör fából készülnek. Calvados vagy Éger színben rendelheted színes szövet kárpittal, amit csak színében választhatsz ki, a minta eltérhet.
Szállítási költség: 9.990 Ft
53.990 Ft
színek kárpitok
 


Praktikus, fix étkezőasztalos sarokétkező, párnázott, kárpitozott paddal és két étkezőszékkel. A sarokpad és az étkezőasztal laminált bútorlapból készül, míg az étkezőszék pácolt, lakkozott tömör fa vázzal. A sarok étkezőt Calvados, Éger vagy Wenge színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva, balos és jobbos változatban is.
Szállítási költség: 9.990 Ft
64.990 Ft
színek kárpitok
 


Praktikus, kinyitható sarokétkezőgarnitúra kényelmes kárpitozott támlájú paddal és két étkezőszékkel. A sarokpad laminált bútorlapból készül.  A sarok étkezőgarnitúrát összeszerelheted balos és jobbos változatban is! A kép illusztráció, az aktuális szöveteket a színválasztás gombra kattintva láthatod! 4 féle faanyag és szintén 5 féle szövet közül választhatsz.
Szállítási költség: 9.990 Ft
39.990 Ft
színek kárpitok
 


Hogyan lehet nagy, családi étkezőasztalod, ha csak kis helyed van a konyhában vagy az étkezőben?  Elegáns, ugyanakkor modern, praktikus sarokétkezőgarnitúra, kisméretű, kinyitható étkezőasztallal, 2 db étkezőszékkel. Az étkezőasztal laminált MDF asztallappal, benne üveglappal és lakkozott, pácolt tömörfa lábakkal készül. A székeket könnyen tisztán tartható textilbőr huzat borítja. Beülési mélység: 50 cm Külön színt adhatsz meg az asztalnak, a székeknek és a sarokpadnak is.
Szállítási költség: 9.990 Ft
161.990 Ft
színek kárpitok
 


Sarokba kiválóan beilleszthető családi étkezőasztal – modern és egyben igen elegáns sarokétkező. Praktikus, mert bár az asztal kisméretű, nagyobbítható, a sarokpad mellett pedig 2 étkezőszéken lehet ülni. Az étkezőasztal laminált MDF asztallappal készült, a székeket lakkozott, pácolt tömörfa lábak tartják. A sarokétkező külön mutatósságát adja a jól tisztítható textilbőr huzat. A sarokétkezőt Calvados, Éger, Wenge színben rendelheted, választható Barna, Bézs, Piros vagy Zöld színű textilbőr huzattal.
Szállítási költség: 9.990 Ft
106.990 Ft
színek kárpitok
 


Megtaláltad a neked valót, ha egy igazi klasszikus étkezőgarnitúrán szeretnéd elkölteni az ebédet, vacsorát családi vagy baráti körben! Még csak nagy hely sem kell hozzá, hiszen ez a szépséges, hagyományos kialakítású sarok étkezőgarnitúra könnyedén beleilleszthető a konyha, az étkező sarkába vagy éppen a nappaliba, ahol elszeparált étkezőt alakíthatunk ki vele. A sarok étkezőgarnitúra asztala kihúzható, ezért szükség esetén plusz ülőhelyeket teremthetünk, ha vendég vagy rokon érkezik, netán társasjátékozni vágyunk az asztalon! A sarok étkezőgarnitúrát Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
175.990 Ft
színek kárpitok
 


Eleganciára vágysz, ugyanakkor praktikus, sarokba illeszthető étkezőgarnitúrát szeretnél? Az egyik nem zárja ki a másikat! Számodra egy szép, klasszikus stílusú sarok étkezőgarnitúra az igazi, mely gyönyörűen megmunkált asztallal és kárpitozott paddal, székekkel vár minden étkezésnél - no meg a társasági összejöveteleknél otthonodban, hiszen a sarokétkező az egyik leghangulatosabb hely lesz a lakásban...! Kihúzható a sarok étkezőgarnitúra asztala - így több ember is képes körbeülni az asztalt, nem kell két részletben teríteni az étkezésekhez, ha vendégek érkeznek. A sarok étkezőgarnitúrát Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
183.990 Ft
színek kárpitok
 


Bámulatos elegancia, mégis praktikus, kis helyet igénylő sarok étkezőgarnitúra! Ha ez a párosítás a neked való, megtaláltad az igazit a Dortmund Elegance "személyében"! Nem kell nagy konyha vagy étkező ahhoz, hogy elhelyezz egy ilyen klasszikus eleganciájú darabot! Gyönyörű, kárpitozott padján és székein élmény az evés és a beszélgetés! Ráadásul kihúzható a sarok étkezőgarnitúra asztala - nem probléma, ha sok a tál, az edény az asztalon, kényelmesen megebédel az öttagú család vagy baráti társaság is mellette! A sarok étkezőgarnitúrát Cseresznye és Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
206.990 Ft
színek kárpitok
 


Szeretnél helyet megtakarítani, úgy elhelyezni az étkezőgarnitúrát, hogy éppen belepasszoljon egy sarokba? Netán nincs külön konyhád, étkeződ, de a nappaliban elszeparálnál neki helyet?  Megfelelő lesz számodra ez a szép sarok étkezőgarnitúra - ha az elegancia is fontos, akkor pedig még inkább! Klasszikus modell, figyelemreméltó megmunkálással, kárpitozott paddal és székekkel. A sarok étkezőgarnitúra asztala kihúzható. Nem fog gondot okozni, ha a család bővül vagy 1-2 vendéget is leültetnénk az asztalhoz. A sarok étkezőgarnitúrát Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
224.990 Ft
színek kárpitok
 


Jó lenne egy kényelmes étkezőgarnitúra, de hely nincs számára? Pedig nagyon szívesen időzne a család vagy a társaság többet étkezés után az asztalnál? A helyes válasz a problémára a sarok étkezőgarnitúra! Kis helyen elfér és alkalmas arra, hogy a nappali egyik részéből étkezőt csináljunk, étkező sarok kialakításával. No és emellett barátságos és nagyon szép is! Kihúzható a sarok étkezőgarnitúra asztala, így nem gond, ha öten körbe szeretnék ülni az asztalt. A sarok étkezőgarnitúrát Calvados, Dió, Éger, Fenyő, Juhar, Szilva és Wenge színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A sarok étkezőgarnitúrát ügyfélszolgálatos munkatársunktól fix étkezőasztallal is kérheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
116.990 Ft
színek kárpitok
 


Ránézésre is kényelmes sarok étkezőgarnitúra - akár órákig el lehet cseverészni rajta az asztal körül, legyen szó családi étkezésről vagy baráti összeröffenésről, egy kis rágcsálnivaló és borocska mellett! Nagy előnye, hogy a kisebb helyeken remekül elfér, így kiválóan kialakítható vele egy étkezősarok a nappaliban is. Hangulatos, kellemes megjelenésű modell, kényelmes párnázott üléssel a padon és két kisszékkel. Többféle gyönyörű, természetes árnyalatban választhatod! A sarok étkezőgarnitúra asztala kihúzható, ezért az ülőpadon és a kisszékeken népesebb társaságot is el lehet helyezni a reggeli, ebéd vagy vacsora mellett.  Az étkezőszékek méretei: 35 x 48 x 35 cm (szélesség x magasság x...
Szállítási költség: 9.990 Ft
63.990 Ft
színek kárpitok
 


Egy igazi klasszikus gyönyörűség a sarokba! Ez a modell sarok étkezőgarnitúra, de nem az egyszerű megjelenésű fajtából. Hagyományos külsejével, formásra, díszesre esztergált étkezőpadjával és székeivel bármelyik klasszikusan berendezett otthonban megállja a helyét. Ráadásul igen helytakarékos is - a nappaliból is lekanyarinthatunk egy étkezőrészt a segítségével! Kihúzható a sarok étkezőgarnitúra asztala, ezért öt ember helyet tud foglalni körülötte, legyen szó ebédről vagy könnyed társalgásról. A sarok étkezőgarnitúrát Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
162.990 Ft
színek kárpitok
 


Elegáns modell az elképzelésed, de nem fér el egy pompás, méretes étkezőgarnitúra a konyha vagy az étkező terében? Esetleg a nappaliból csípnél le egy darabot az étkezéshez? Választásod legyen ez a sarok étkezőgarnitúra, gyönyörű, elegáns megjelenésével! Kellemes fa árnyalataival természetességet csempész a helyiségbe, miközben klasszikus eleganciájával bármely hagyományos bútor mellé tökéletesen passzol! A sarok étkezőgarnitúra ovális asztala kihúzható, ezért kényelmesen elfér körülötte a család vagy a baráti társaság, egy finom ebéd vagy társalgás közben.  A sarok étkezőgarnitúrát Cseresznye és Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
186.990 Ft
színek kárpitok
 


Nincs elég hely otthonodban egy méretesebb étkezőgarnitúrának, de szeretnéd megteremteni a kényelmes, hangulatos étkezés lehetőségét? Akkor neked egy helytakarékos, mutatós sarokétkező kell! Szűkösen, de akár hatan is elférnek köré, az étkezőpadon és a kisszékeken. Könnyedén beilleszthető bármelyik sarokba vagy leválasztható segítségével a nappaliból egy étkezőrész! A sarok étkezőgarnitúra asztala nagyobbítható, kihúzható, így a családi és baráti összejöveteleken nem kell külön asztalhoz ültetni a fél társaságot!    A sarok étkezőgarnitúrát Calvados, Dió, Éger, Fenyő, Juhar, Szilva és Wenge színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A sarok étkezőgarnitúrát ügyfélszolgálatos munkatársunktól fix étkezőasztallal is kérheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
96.990 Ft
színek kárpitok
 


Ragaszkodsz az elegáns megjelenésű étkezőgarnitúrához, de nincs hely otthonodban egy méretesebb modellnek? Semmi gond, hiszen egy klasszikus külsejű sarok étkezőgarnitúra is lehet tökéletesen elegáns! Nézd meg ezt a lenyűgöző szépségű, szögletes, de "lecsapott" szélű asztalt, körülötte a kiválóan megmunkált, kárpitozott székeket és a kényelmes sarokpadot, gyönyörű díszítésével! Kiváló a sarokba és akkor is, ha a szobából kerítenétek el étkező sarkot. A sarok étkezőgarnitúra asztala nagyobbítható, ezért kihúzva sokkal kényelmesebben el tudtok helyezkedni körülötte és minden edény, tál ráfér. A sarok étkezőgarnitúrát Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
187.990 Ft
színek kárpitok
 


Sarok étkezőgarnitúra férne el legjobban otthonodban? Helytakarékos megoldást szeretnél, például az étkező rész könnyed "lekanyarintását" a nappaliból, de elegáns stílusban? Megteheted a szépséges Spandau modellel! Ez a sarokétkező garnitúra szemet gyönyörködtetően klasszikus, mégis kiválóan beilleszthető a sarokba, nem foglal nagy helyet. A pad mutatós, hagyományos vonala az étkezőszékeken is megjelenik. A sarok étkezőgarnitúra asztala kihúzható - vagyis, ha úgy hozza a helyzet, több ember is elfér körülötte a családi ebédnél vagy egy baráti összejövetelen.   A sarok étkezőgarnitúrát Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A sarok étkezőgarnitúrát ügyfélszolgálatos munkatársunktól fix étkezőasztallal is kérheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
152.990 Ft
színek kárpitok
 


Jól jönne a sarokba egy nagy helyet nem igénylő sarok étkezőgarnitúra, de Te az elegáns bútorokat szereted? Mi sem egyszerűbb, mint erre a gyönyörű, klasszikus eleganciájú modellre szavazni! A Spandau Elegance sarok étkezőgarnitúra magával ragadó, kerekített formáival, hagyományos vonalaival, ovális asztalával várja a családot és a vendégeket! A sarok étkezőgarnitúra asztala kihúzható - abban az esetben tehát, ha többen is leülnének az ebédhez vagy a hangulatos társalgáshoz, egyszerűen megoldható a helyzet!  A sarok étkezőgarnitúrát Cseresznye és Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A sarok étkezőgarnitúrát ügyfélszolgálatos munkatársunktól fix étkezőasztallal is kérheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
197.990 Ft
színek kárpitok
 


Szereted a végtelenbe nyúló, kedélyes beszélgetéseket étkezés után? Itt ez a barátságos megjelenésű sarok étkezőgarnitúra, mely körül mindig kellemes a hangulat! Egyszerű stílusú és mutatós, kellemes fa árnyalatban, mellyel könnyedén alkalmazkodik otthonod konyhájához vagy nappalijához, melyben étkezőt alakítottatok ki. A sarok étkezőgarnitúra asztala kihúzható, nagyobbítható, így a padon és a kisszékeken többen is ülhetnek kényelmesen, a gőzölgő ebéd felett! A sarok étkezőgarnitúrát Calvados, Dió, Éger, Fenyő, Juhar, Szilva és Wenge színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A sarok étkezőgarnitúrát ügyfélszolgálatos munkatársunktól fix étkezőasztallal is kérheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
88.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, szögletes vonalvezetésű, fiatalos étkezőpad, sarok kialakítással. Kisebb konyhákba, étkezőkbe is tökéletes, praktikus kialakítása miatt. Az ülésekre strapabíró zsákszövet kárpit került. 4 színösszeállítás közül választhatsz.
Szállítási költség: 9.990 Ft
59.990 Ft
színek kárpitok
 


Ha kicsi a hely, és minden centiméter számít, használd ki a sarkot!  Praktikus, nyitható konyhai asztal 2 ülőkével és sarokpaddal! Az asztal erős ABS műanyag élzárással készült, a sarkot jobbos és balos változatban is összeszerelheted! A sarokétkezőt Bükk, Calvados, Cseresznye, Éger vagy Dió színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva. Az asztalt és az ülőkét külön is kérheted, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni!
Szállítási költség: 5.990 Ft
59.990 Ft
színek kárpitok
 


Elegáns, klasszikus formákkal hódító sarok étkezőgarnitúra, tömör fából. A sarokpad igen praktikus: 3-an kényelmesen elfértek rajta, ráadásul az ülések alatt tárolórekeszeket találsz. Az asztal és a két szék tökéletes harmóniában van egymással. A székek méretei: 46 x 83 x 46 cm (szélesség x magasság x mélység) Az étkezőasztalt a képen látható Fenyő színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 3.590 Ft
162.990 Ft
színek kárpitok
 
1

Ezt írták rólunk

Mielőtt megrendelnéd álmaid bútorát, olvasd el a véleményüket, tapasztalataikat azoknak, akik már vásároltak a Kanapékirály Webáruházban. Nem árt tudni, hogy jó helyen jársz!

Kanapékirály Extra Garancia

Mi van, ha idő előtt tönkremegy? Aggodalomra semmi ok! A normál garanciaidőn túl lehetőséged van további Extra Garanciát vásárolni, amivel nagyobb biztonságot kapsz...

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Már a kezdetektől arra törekedtünk, hogy a kiszállítás költsége senkit ne terheljen meg, bárhol is lakjon Magyarországon. Sokkal olcsóbb, mint gondolnád...

Vásárolj olcsóbban!

Akciós bútorok minden mennyiségben! Ha nem akarsz lemaradni, ne halogasd sokáig, mert akcióink gyakran változnak, bizonyos termékek pedig csak az akcióban érhetőek el!

Kanapékirály a Facebook-on!

Ne maradj le semmiről, lájkold a Kanapékirályt a Facebook-on és értesülj azonnal az akciókról, újdonságokról, érdekességekről, vegyél részt közösségi játékainkban!

Kanapékirály Blog

Színes hírek, érdekességek Krisztiántól, röviden, tömören, kötetlenül. Ne tartsd magadban a véleményed, nézz be a blogba és szólj hozzá Te is! Iratkozz fel RSS híreinkre!

Lakberendezési ötletek

Nem tudod hogy állj neki? Akkor nézz be ide! Lakberendezési ötletek, tippek és praktikák, vásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől. Ha kérdésed van, hívj, vagy írj és segítünk!

Kanapévásárlás előtt állsz?

Hogy elkerüld a kanapévásárlás utáni bosszúságokat, töltsd le ingyen a Kanapékirály 7-perces trükkjét! Garantáltan segít eligazodni! Most komplett lakberendezési sorozattal kiegészítve kapod!

 

 

 

Teszteld otthon 38 napig, ha nem tetszik, visszavisszük!

A Kanapékirály bútorait 38 napig tesztelheted, méghozzá saját otthonodban.
És ha közben úgy döntesz, hogy a választott bútor mégsem nyerte el a tetszésed, ingyen visszavisszük,
Te pedig 100%-ban visszakapod a vételárat!

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia

 

Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest Tumblr WeHeartIt

 

Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház Bútor webáruház termékek Akciós bútorok Azonnal vihető, outlet és leértékelt bútorok Vásárlók véleménye, rólunk írták Kapcsolat Működési szabályzat Szállítás és fizetés, országos bútor házhoz szállítás Extra bútor garancia Kanapékirály törzsvásárlói rendszer Lakberendezési ötletek Hírlevél feliratkozás Blog Kanapé Bútor Ülőgarnitúra Konyhabútor Címkék  Kényelemszakértő.hu Kanapétrend.hu Gerincvédő zóna, gerincvédő kanapé Lakberendezési tanácsok Lakberendezési ötletek Lakberendezési tippek Lakberendezési praktikák Nyitható kanapé, kinyitható kanapé Teirodád.hu KAP Bútoráruházak Fel

zárható íróasztal x lábú asztal klasszikus ágykeret aramis ágykeret étkező székek tömör fenyő pad vendégágy fenyő előszoba bútor modern faliképek dohányzóasztalok