Főoldal Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat
   

Sarokétkező

Helytakarékos, mégis mutatós, hangulatos étkezőgarnitúra a vágyad? A sarokétkező lesz az igazán neked való! Kis helyen is elfér, leválasztja a nappalit az étkezőtől, ráadásul öten is körülülhetik. Egyszerű és elegáns stílusban is a tiéd lehet – igazi hangulatteremtő!

Rendezés:  
1Eleganciára vágysz, ugyanakkor praktikus, sarokba illeszthető étkezőgarnitúrát szeretnél? Az egyik nem zárja ki a másikat! Számodra egy szép, klasszikus stílusú sarok étkezőgarnitúra az igazi, mely gyönyörűen megmunkált asztallal és kárpitozott paddal, székekkel vár minden étkezésnél - no meg a társasági összejöveteleknél otthonodban, hiszen a sarokétkező az egyik leghangulatosabb hely lesz a lakásban...! Kihúzható a sarok étkezőgarnitúra asztala - így több ember is képes körbeülni az asztalt, nem kell két részletben teríteni az étkezésekhez, ha vendégek érkeznek. A sarok étkezőgarnitúrát Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
157.990 Ft helyett
139.990 Ft
  színek kárpitok
   


Kényelmes, hagyományos stílusú konyha sarok étkezőgarnitúra. Fix kialakítású asztalból, egy sarokelemből és két ülőkéből áll. Az étkezőpad fóliázott bútorlapból, az étkezőasztal és az étkezőszékek tömör fából készülnek. A szék méretei: 33 x 45 x 33 cm (szélesség x magasság x mélység) Calvados, Éger, vagy Dió színben rendelheted, 5 féle színes szövet kárpittal.
Szállítási költség: 9.990 Ft
61.990 Ft
  színek kárpitok
   


Kényelmes, hagyományos sarok étkezőgarnitúra, felnyitható ülőfelületű paddal, nagyobbítható étkezőasztallal és 2 darab kárpitozott ülőfelületű étkezőszékkel. Az étkezőpad fóliázott bútorlapból, az étkezőasztal és az étkezőszékek tömör fából készülnek. Calvados vagy Éger színben rendelheted színes szövet kárpittal, amit csak színében választhatsz ki, a minta eltérhet.
Szállítási költség: 9.990 Ft
74.990 Ft
  színek kárpitok
   


Praktikus, fix étkezőasztalos sarokétkező, párnázott, kárpitozott paddal és két étkezőszékkel. A sarokpad és az étkezőasztal laminált bútorlapból készül, míg az étkezőszék pácolt, lakkozott tömör fa vázzal. A sarok étkezőt Calvados, Éger vagy Wenge színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva, balos és jobbos változatban is.
Szállítási költség: 9.990 Ft
82.990 Ft
  színek kárpitok
   


Praktikus, kinyitható sarokétkezőgarnitúra kényelmes kárpitozott támlájú paddal és két étkezőszékkel. A sarokpad laminált bútorlapból készül.  A sarok étkezőgarnitúrát összeszerelheted balos és jobbos változatban is! 5 féle faanyag és szintén 5 féle szövet közül választhatsz.
Szállítási költség: 9.990 Ft
52.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hogyan lehet nagy, családi étkezőasztalod, ha csak kis helyed van a konyhában vagy az étkezőben?  Elegáns, ugyanakkor modern, praktikus sarokétkezőgarnitúra, kisméretű, kinyitható étkezőasztallal, 2 db étkezőszékkel. Az étkezőasztal laminált MDF asztallappal és lakkozott, pácolt tömörfa lábakkal készül, könnyen tisztán tartható textilbőr huzattal. Beülési mélység: 50 cm A sarokétkezőt Calvados, Éger, Wenge színben rendelheted, választható Barna, Bézs, Piros vagy Zöld színű textilbőr huzattal.
Szállítási költség: 9.990 Ft
143.990 Ft
  színek kárpitok
   


Sarokba kiválóan beilleszthető családi étkezőasztal – modern és egyben igen elegáns sarokétkező. Praktikus, mert bár az asztal kisméretű, nagyobbítható, a sarokpad mellett pedig 2 étkezőszéken lehet ülni. Az étkezőasztal laminált MDF asztallappal készült, a székeket lakkozott, pácolt tömörfa lábak tartják. A sarokétkező külön mutatósságát adja a jól tisztítható textilbőr huzat. A sarokétkezőt Calvados, Éger, Wenge színben rendelheted, választható Barna, Bézs, Piros vagy Zöld színű textilbőr huzattal.
Szállítási költség: 9.990 Ft
133.990 Ft
  színek kárpitok
   


Megtaláltad a neked valót, ha egy igazi klasszikus étkezőgarnitúrán szeretnéd elkölteni az ebédet, vacsorát családi vagy baráti körben! Még csak nagy hely sem kell hozzá, hiszen ez a szépséges, hagyományos kialakítású sarok étkezőgarnitúra könnyedén beleilleszthető a konyha, az étkező sarkába vagy éppen a nappaliba, ahol elszeparált étkezőt alakíthatunk ki vele. A sarok étkezőgarnitúra asztala kihúzható, ezért szükség esetén plusz ülőhelyeket teremthetünk, ha vendég vagy rokon érkezik, netán társasjátékozni vágyunk az asztalon! A sarok étkezőgarnitúrát Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
150.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus formákkal hódító, elegáns sarok étkezőgarnitúra, tömör fából. A sarokpad, amellett, hogy jól mutat, praktikus is, köszönhetően az ülőfelület alatti tárolóhelynek. Az asztal és a székek ívelt vonalvezetése magával ragadó. A székek méretei: 46 x 83 x 46 cm (szélesség x magasság x mélység) Az étkezőasztalt a képen látható Fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 3.590 Ft
173.990 Ft
  színek kárpitok
   


Bámulatos elegancia, mégis praktikus, kis helyet igénylő sarok étkezőgarnitúra! Ha ez a párosítás a neked való, megtaláltad az igazit a Dortmund Elegance "személyében"! Nem kell nagy konyha vagy étkező ahhoz, hogy elhelyezz egy ilyen klasszikus eleganciájú darabot! Gyönyörű, kárpitozott padján és székein élmény az evés és a beszélgetés! Ráadásul kihúzható a sarok étkezőgarnitúra asztala - nem probléma, ha sok a tál, az edény az asztalon, kényelmesen megebédel az öttagú család vagy baráti társaság is mellette! A sarok étkezőgarnitúrát Cseresznye és Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
177.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szeretnél helyet megtakarítani, úgy elhelyezni az étkezőgarnitúrát, hogy éppen belepasszoljon egy sarokba? Netán nincs külön konyhád, étkeződ, de a nappaliban elszeparálnál neki helyet?  Megfelelő lesz számodra ez a szép sarok étkezőgarnitúra - ha az elegancia is fontos, akkor pedig még inkább! Klasszikus modell, figyelemreméltó megmunkálással, kárpitozott paddal és székekkel. A sarok étkezőgarnitúra asztala kihúzható. Nem fog gondot okozni, ha a család bővül vagy 1-2 vendéget is leültetnénk az asztalhoz. A sarok étkezőgarnitúrát Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
169.990 Ft
  színek kárpitok
   


Jó lenne egy kényelmes étkezőgarnitúra, de hely nincs számára? Pedig nagyon szívesen időzne a család vagy a társaság többet étkezés után az asztalnál? A helyes válasz a problémára a sarok étkezőgarnitúra! Kis helyen elfér és alkalmas arra, hogy a nappali egyik részéből étkezőt csináljunk, étkező sarok kialakításával. No és emellett barátságos és nagyon szép is! Kihúzható a sarok étkezőgarnitúra asztala, így nem gond, ha öten körbe szeretnék ülni az asztalt. A sarok étkezőgarnitúrát Calvados, Dió, Éger, Fenyő, Juhar, Szilva és Wenge színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A sarok étkezőgarnitúrát ügyfélszolgálatos munkatársunktól fix étkezőasztallal is kérheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
99.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ránézésre is kényelmes sarok étkezőgarnitúra - akár órákig el lehet cseverészni rajta az asztal körül, legyen szó családi étkezésről vagy baráti összeröffenésről, egy kis rágcsálnivaló és borocska mellett! Nagy előnye, hogy a kisebb helyeken remekül elfér, így kiválóan kialakítható vele egy étkezősarok a nappaliban is. Hangulatos, kellemes megjelenésű modell, kényelmes párnázott üléssel a padon és két kisszékkel. Többféle gyönyörű, természetes árnyalatban választhatod! A sarok étkezőgarnitúra asztala kihúzható, ezért az ülőpadon és a kisszékeken népesebb társaságot is el lehet helyezni a reggeli, ebéd vagy vacsora mellett.  Az étkezőszékek méretei: 35 x 48 x 35 cm (szélesség x magasság x...
Szállítási költség: 9.990 Ft
73.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egy igazi klasszikus gyönyörűség a sarokba! Ez a modell sarok étkezőgarnitúra, de nem az egyszerű megjelenésű fajtából. Hagyományos külsejével, formásra, díszesre esztergált étkezőpadjával és székeivel bármelyik klasszikusan berendezett otthonban megállja a helyét. Ráadásul igen helytakarékos is - a nappaliból is lekanyarinthatunk egy étkezőrészt a segítségével! Kihúzható a sarok étkezőgarnitúra asztala, ezért öt ember helyet tud foglalni körülötte, legyen szó ebédről vagy könnyed társalgásról. A sarok étkezőgarnitúrát Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
140.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns modell az elképzelésed, de nem fér el egy pompás, méretes étkezőgarnitúra a konyha vagy az étkező terében? Esetleg a nappaliból csípnél le egy darabot az étkezéshez? Választásod legyen ez a sarok étkezőgarnitúra, gyönyörű, elegáns megjelenésével! Kellemes fa árnyalataival természetességet csempész a helyiségbe, miközben klasszikus eleganciájával bármely hagyományos bútor mellé tökéletesen passzol! A sarok étkezőgarnitúra ovális asztala kihúzható, ezért kényelmesen elfér körülötte a család vagy a baráti társaság, egy finom ebéd vagy társalgás közben.  A sarok étkezőgarnitúrát Cseresznye és Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
159.990 Ft
  színek kárpitok
   


Nincs elég hely otthonodban egy méretesebb étkezőgarnitúrának, de szeretnéd megteremteni a kényelmes, hangulatos étkezés lehetőségét? Akkor neked egy helytakarékos, mutatós sarokétkező kell! Szűkösen, de akár hatan is elférnek köré, az étkezőpadon és a kisszékeken. Könnyedén beilleszthető bármelyik sarokba vagy leválasztható segítségével a nappaliból egy étkezőrész! A sarok étkezőgarnitúra asztala nagyobbítható, kihúzható, így a családi és baráti összejöveteleken nem kell külön asztalhoz ültetni a fél társaságot!    A sarok étkezőgarnitúrát Calvados, Dió, Éger, Fenyő, Juhar, Szilva és Wenge színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A sarok étkezőgarnitúrát ügyfélszolgálatos munkatársunktól fix étkezőasztallal is kérheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
82.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ragaszkodsz az elegáns megjelenésű étkezőgarnitúrához, de nincs hely otthonodban egy méretesebb modellnek? Semmi gond, hiszen egy klasszikus külsejű sarok étkezőgarnitúra is lehet tökéletesen elegáns! Nézd meg ezt a lenyűgöző szépségű, szögletes, de "lecsapott" szélű asztalt, körülötte a kiválóan megmunkált, kárpitozott székeket és a kényelmes sarokpadot, gyönyörű díszítésével! Kiváló a sarokba és akkor is, ha a szobából kerítenétek el étkező sarkot. A sarok étkezőgarnitúra asztala nagyobbítható, ezért kihúzva sokkal kényelmesebben el tudtok helyezkedni körülötte és minden edény, tál ráfér. A sarok étkezőgarnitúrát Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
142.990 Ft
  színek kárpitok
   


Vonzanak az egyszerű, mégis mutatós megoldások? Kis helyre is beférő sarok étkezőgarnitúra a Limburg Style, melyen elfér egy öttagú család, de a barátokkal is kényelmesen elüldögélhettek rajta egy kellemes csevejre, borozásra. A kárpitozott pad kényelme több órára is az asztalnál marasztal, míg a két kisszék mindig lehetőséget ad arra, hogy csak egy pár percre lehuppanjon az ember. Plusz ülőhelyként is remekül funkcionálnak. Több, kellemes, természetes árnyalatban választhatod a garnitúrát. Kihúzható a sarok étkezőgarnitúra asztala - nem kell amiatt aggódni, hogy túl kevés lesz a hely az edényeknek, tányéroknak, poharaknak!    A sarok étkezőgarnitúrát Calvados, Dió, Éger, Fenyő, Juhar, Szilva és Wenge színben...
Szállítási költség: 9.990 Ft
85.990 Ft
  színek kárpitok
   


Sarok étkezőgarnitúra férne el legjobban otthonodban? Helytakarékos megoldást szeretnél, például az étkező rész könnyed "lekanyarintását" a nappaliból, de elegáns stílusban? Megteheted a szépséges Spandau modellel! Ez a sarokétkező garnitúra szemet gyönyörködtetően klasszikus, mégis kiválóan beilleszthető a sarokba, nem foglal nagy helyet. A pad mutatós, hagyományos vonala az étkezőszékeken is megjelenik. A sarok étkezőgarnitúra asztala kihúzható - vagyis, ha úgy hozza a helyzet, több ember is elfér körülötte a családi ebédnél vagy egy baráti összejövetelen.   A sarok étkezőgarnitúrát Cseresznye, Mahagóni és Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A sarok étkezőgarnitúrát ügyfélszolgálatos munkatársunktól fix étkezőasztallal is kérheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
130.990 Ft
  színek kárpitok
   


Jól jönne a sarokba egy nagy helyet nem igénylő sarok étkezőgarnitúra, de Te az elegáns bútorokat szereted? Mi sem egyszerűbb, mint erre a gyönyörű, klasszikus eleganciájú modellre szavazni! A Spandau Elegance sarok étkezőgarnitúra magával ragadó, kerekített formáival, hagyományos vonalaival, ovális asztalával várja a családot és a vendégeket! A sarok étkezőgarnitúra asztala kihúzható - abban az esetben tehát, ha többen is leülnének az ebédhez vagy a hangulatos társalgáshoz, egyszerűen megoldható a helyzet!  A sarok étkezőgarnitúrát Cseresznye és Tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A sarok étkezőgarnitúrát ügyfélszolgálatos munkatársunktól fix étkezőasztallal is kérheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
149.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szereted a végtelenbe nyúló, kedélyes beszélgetéseket étkezés után? Itt ez a barátságos megjelenésű sarok étkezőgarnitúra, mely körül mindig kellemes a hangulat! Egyszerű stílusú és mutatós, kellemes fa árnyalatban, mellyel könnyedén alkalmazkodik otthonod konyhájához vagy nappalijához, melyben étkezőt alakítottatok ki. A sarok étkezőgarnitúra asztala kihúzható, nagyobbítható, így a padon és a kisszékeken többen is ülhetnek kényelmesen, a gőzölgő ebéd felett! A sarok étkezőgarnitúrát Calvados, Dió, Éger, Fenyő, Juhar, Szilva és Wenge színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A sarok étkezőgarnitúrát ügyfélszolgálatos munkatársunktól fix étkezőasztallal is kérheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
76.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ha kicsi a hely, és minden centiméter számít, használd ki a sarkot!  Praktikus, nyitható konyhai asztal 2 ülőkével és sarokpaddal! Az asztal erős ABS műanyag élzárással készült, a sarkot jobbos és balos változatban is összeszerelheted! A sarokétkezőt Bükk, Calvados, Cseresznye, Éger vagy Pácolt tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva. Az asztalt és az ülőkét külön is kérheted, erről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni!
Szállítási költség: 5.990 Ft
55.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns, klasszikus formákkal hódító sarok étkezőgarnitúra, tömör fából. A sarokpad igen praktikus: 3-an kényelmesen elfértek rajta, ráadásul az ülések alatt tárolórekeszeket találsz. Az asztal és a két szék tökéletes harmóniában van egymással. A székek méretei: 46 x 83 x 46 cm (szélesség x magasság x mélység) Az étkezőasztalt a képen látható Fenyő színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 3.590 Ft
162.990 Ft
  színek kárpitok
   
1