Kanapékirály
Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat

Sarokülőgarnitúra

Kisebb nappaliba ideális egy sarokba helyezhető ülőgarnitúra – 4-5 ember így is elfér rajta, ráadásul helytakarékos megoldás. A sarokülőgarnitúra választékban is megtalálod a különféle stílusú modelleket, melyek legtöbbjét könnyedén használhatod mindennapos alvásra is!

Ági kinyitható, ágyneműtartós, szivacsos sarokülőgarnitúra

Alaszka kinyitható, ágyneműtartós sarokülőgarnitúra

Aldeon kinyitható, ágyneműtartós, bonellrugós sarokülőgarnitúra

Alex ággyá alakítható, ágyneműtartós, bonellrugós sarokülőgarnitúra, fotellal

Anett ággyá alakítható, ágyneműtartós, klasszikus stílusú szövet sarokülőgarnitúra

Anna ággyá alakítható, ágyneműtartós, hullámrugós sarokülőgarnitúra

Articc ággyá alakítható, ágyneműtartós, rugós sarokülőgarnitúra

Aspen Nikiel fix, hullámrugós sarokülőgarnitúra

Atlanta fix, hullámrugós sarokülőgarnitúra

Azzuro fix, hullámrugós sarokülőgarnitúra

Bertold ággyá alakítható, ágyneműtartós, hullámrugós sarokülőgarnitúra

Blanka ággyá alakítható, ágyneműtartós, hullámrugós sarokülőgarnitúra

Franciska klasszikus stílusú, ággyá alakítható, szivacsos sarokülőgarnitúra

Irene modern stílusú, ággyá alakítható, ágyneműtartós sarokülőgarnitúra

Teo modern stílusú, ággyá alakítható, ágyneműtartós sarokülőgarnitúra

Rendezés:  Hatalmas méretű, kényelmes, modern megjelenésű sarokülőgarnitúra. Normál helyzetben kiszolgál egy nagyobb társaságot, szétnyitva pedig egy óriási ágyat kapsz, ágyneműtartóval. A kényelmet poliuretán habszivacs biztosítja, a 6 nagypárna, illetve két kis díszpárna tovább emeli a komfortérzetet. A sarokülőgarnitúra váza textilbőr szövettel van borítva, míg az ülőfelület és a nagypárnák hagyományosabb poliészter textillel. Jobbos és balos állásban is összerakhatod. Beülési mélysége párnákkal 48, párnák nélkül 72 cm. 3 féle színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
215.990 Ft
színek kárpitok
 


Sarokülőgarnitúrára vágysz, de fontos, hogy kicsi legyen? A vékonykarfás modern Adria sarokülőgarnitúra nem csak kis nappalikban fér el, mellette remekül szolgál mindennapos alváshoz, megerősített fekvőfelületének köszönhetően. Könnyedén nyithatod két személyes ággyá: csak húzd előre az ülőfelületét és hajtsd le a háttámlát, ami a pótágyrészt képviseli. Allatta nagyméretű ágyneműtartót találsz, benne nappal elrejtheted az ágyneműdet. A sarokülőgarnitúra jobbos és balos állásban is összeszerelhető, megkönyítve a dolgodat, ha hirtelen átrendeznéd a szobádat és fordítva lenne rá szükség a továbbiakban. Ülő- és fekvőfelülete bonellrugós, ami relax zónának nevezett megerősítést kapott, ezzel a rugók...
Szállítási költség: 9.990 Ft
155.990 Ft
színek kárpitok
 


Fiatalos, korszerű sarokülőgarnitúra, szépen ívelt támlákkal, modern vonalvezetéssel. Az ülés és a párnák steppelt, tűzött felülete tovább emeli a modell vonzerejét. Nagyméretű ággyá alakíthatod, amely a felület alatt rejtőző poliéter és hideghabnak köszönhetően igen kényelmes. 3 méretes hátpárna, 1 közepes méretű és 2 kicsi díszpárna fokozzák a komfortérzetet. Napközben tágas ágyneműtartójába pakolhatod el az ágyneműt. Vázát textilbőr, ülőfelületét és hátpárnáit hagyományos mikroszálas szövet borítja. Jobbos és balos állásban is összerakhatod. Beülési mélysége párnákkal 70, párnák nélkül 93 cm. A képen látható Fehér - Világosbarna színösszeállításban lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
303.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, fiatalos vonalvezetéssel hódító, mutatós sarokülőgarnitúra, króm lábakkal, rengeteg párnával. Fő vonzerejét talán hullámos, ívelt vége adja, amely laptopozáshoz, TV-zéshez, olvasáshoz tökéletes komfortérzetet nyújt. Ággyá alakítva is elégedett leszel: hatalmas méretű fekvőfelületét poliuretán habréteg és rugó teszi kényelmessé. Méretes ágyneműtartó is rendelkezésedre áll, így napközben nem kell kerülgetni az elöl hagyott ágyneműt. Jobbos és balos állásban is összerakhatod. Beülési mélysége párnákkal 71, párnák nélkül 92 cm. 5 féle színösszeállításban lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
295.990 Ft
színek kárpitok
 


Egész nappalit betöltő, hatalmas sarokülőgarnitúra, klasszikus kialakítással, mutatós rendelhető színkombinációkban. Steppelt ülőfelülete, rengeteg párnája még inkább esztétikussá teszi. Szétnyitva egy óriási vendégágyat kapsz, amely a rugós felületnek köszönhetően igazán kényelmes. Normál állapotban a két fejtámla is a komfortérzetet erősíti. Természetes ágyneműtartó is a része, így napközben egyszerűen elrakhatod az ágyneműt. Jobbos és balos állásban is összerakhatod. Beülési mélysége párnákkal 70, párnák nélkül 93 cm. 8 féle színkombináció közül választhatsz.
Szállítási költség: 9.990 Ft
314.990 Ft
színek kárpitok
 


Helytakarékos, praktikus kialakítású sarokülőgarnitúra, modern, fiatalos stílusban. Az ülőfelület egyedi megjelenése, a finoman ívelt vonalvezetés és a króm lábazat együttesen igazán esztétikus, elegáns külsőt biztosít. Ha kinyitod, egy kétszemélyes vendégágyat kapsz, méretes ágyneműtartóval. A kényelemre sem lehet panasz: a poliuretán habszivacs mind a pihenéshez, mind a alváshoz megfelelő alátámasztást biztosít. 3 nagy és 1 kispárna is tartozik hozzá. Jobbos és balos állásban is összerakhatod. Beülési mélysége párnákkal 54, párnák nélkül 76 cm. 2 féle színösszeállítás közül választhatsz.
Szállítási költség: 9.990 Ft
163.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, fiatalos sarokülőgarnitúra, 5 választható színben, mutatós, tűzött ülőfelülettel. Letisztult vonalai eleganciát varázsolnak bármelyik nappaliba. Hatalmas méretű vendégággyá alakíthatod és egy tágas ágyneműtartó is vár rád. Az ülőfelület alatt rugó és poliéter habszivacs is rejtőzik, amelyek megfelelő kényelmet biztosítanak. A sarokülőgarnitúra váza textilbőr szövettel van borítva, míg az ülőfelület és a nagypárnák hagyományosabb poliészter textillel. Jobbos és balos állásban is összerakhatod. Beülési mélysége párnákkal 60, párnák nélkül 85 cm. Puffal is kiegészítheted, amelyet erre találsz: Ardell-BK fix puff 5 féle színösszeállítás közül választhatsz.
Szállítási költség: 9.990 Ft
249.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, fiatalos megjelenésű, letisztult kialakítású sarokülőgarnitúra, látványos, steppelt ülőfelülettel, kényelmes hátpárnákkal és egy fejtámlával. A kényelmet poliéter hab és rugók párosa biztosítja, vendégággyá alakítva sem lehet rá panasz. Ágyneműtartó is tartozik hozzá, így napközben elpakolhatsz. Jobbos és balos állásban is összerakhatod. Beülési mélysége párnákkal 56, párnák nélkül 80 cm. 8 féle színösszeállításban lehet a tiéd.
Szállítási költség: 9.990 Ft
238.990 Ft
színek kárpitok
 


Hagyományos kialakítású, modern, ággyá nyitható sarokülőgarnitúra, króm lábakkal, kartámlákkal és méretes hátpárnákkal. A fekvőfelület alatt hullámrugó és poliéter hab rejtőzik, így vendégágynak tökéletes. Ágyneműtartó is rendelkezésedre áll. Jobbos és balos állásban is összerakhatod. Beülési mélysége párnákkal 51, párnák nélkül 79 cm. A képen látható Világos barna - Barna színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
172.990 Ft
színek kárpitok
 


A modern otthonok igazi álma ez a dizájnos sarokülőgarnitúra! Kényelemből jeles, ráadásul már első ránézésre magával ragad párnázott, steppelt hatású ülőfelülete, modern vonalvezetése miatt, melyet a szögletes lábak csak még jobban kiemelnek. A bonellrugós sarokülőgarnitúra nemcsak csábítóan szép és elegáns, de ágyneműtartós és kinyitható ágynak is. Fekvőfelülete biztosítja, hogy akár két személy is ott aludhasson nálad.  Sarokülőgarnitúra mérete: 252 x 90 x 179cm (szélesség x magasság x mélység) Fekvőfelülete: 140 x 200cm A kép csak illusztráció, a sarokülőgarnitúrát díszpárnák nélkül kapod. A sarokülőgarnitúra alsó részének és az ülőfelületének külön tudsz szövetet megadni. Ha...
termékcsalád elemei
 


Kicsi a lakásod? Ráadásul a délutáni pihenés ugyanazon a fekhelyen van, mint az éjszakai alvás? A Baltic sarokülőgarnitúrát mindennap kinyithatod és két személyes ággyá ágyazhatod. Húzd előre az ülőfeletét, hogy a kinyúló résszel egyvonalban legyen, majd hajtsd le a háttámlát. Az előre húzható ülőfelület alatt ágyneműtartót találsz, amibe elrejtheted napközben az ágyneműdet is, éjjelre pedig a puha párnákat. A Baltic univerzális, ami annyit tesz, hogy jobbos és balos változatban egyaránt összeszerelheted. Ez remekül jön például lakás cserénél! Összecsukva egyedül, kinyitva ketten minden nap alhattok rajta. Ülő- és fekvőfelülete egyaránt megerősítést tartalmaz, amit relax zónának nevezünk, így biztosítva a...
Szállítási költség: 9.990 Ft
206.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, fiatalos sarokülőgarnitúra, amelyen négyen is kényelmesen elfértek. A hullámrugós ülőfelület gondoskodik róla, hogy sokáig kényelmesen üldögélhessetek rajta. A sarokülőgarnitúra háttámlája magában is nagyon kényelmes, ehhez még jönnek a kispárnák és a kartámla. A határozott vonalvezetést remekül kiegészítik a fényes, modern lábak, melyek különös henger formát kaptak! Sarokülőgarnitúra méretei: 255 x 80 x 182 cm (szélesség x magasság x mélység) Fekvőfelület méretei: 200 x 124 cm (szélesség x mélység) Rengeteg szövet közül választhatsz.
termékcsalád elemei
 


Modern nappalidba keresel egy letisztult vonalvezetésű, könnyed eleganciájú ülőgarnitúrát? Erre a modellre ez mind igaz, ráadásul a kényelem is adott: hullámrugós ülőfelület, hát és karpárnák biztosítják ezt. Kiemelős technikával ággyá alakíthatod, ágyneműtartójába pedig bőven pakolhatsz. Sarokülőgarnitúra mérete: 260 x 85 x 165 (szélesség x magasság x mélység) Fekvőterület mérete: 200 x 135 (szélesség x mélység) Kétféle szövetet adhatsz meg.
termékcsalád elemei
 


Modern megjelenésű, fix karfás kanapé. Kinyitása rendkívül egyszerű. A hosszabbik oldal ülőfelülete alatti fiókot, ha kihúzod, benne találhatod a kiemelhető pótágyat. Ágyneműtartót a rövidebbik oldalon találsz. Hullámrugós szerkezete alkalmassá teszi, hogy nappalid kényelmes sarokülőgarnitúrája legyen, de csak vendégágynak alkalmas. A sarokülőgarnitúra vázának, ülőfelületének és párnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg. A vázra nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így kanapéd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá. Kérheted teljes sarok vagy félszigetes változatban...
termékcsalád elemei
 


Elegáns, letisztult megjelenésű, modern sarokülőgarnitúra, textilbőr borítással. Finoman ívelt vonalvezetése, tűzött ülőfelülete és vastag kartámlái tovább emelnek a fényén. Méretes ággyá alakítható, amely a beépített rugónak és a poliuretán habszivacs rétegnek köszönhetően igazán kényelmes. A 3 nagypárna és a 2 díszpárna a napközbeni pihenést teszi komfortossá, ráadásul az ágyneműtartójába ilyenkor nyugodtan elrakhatod az ágyneműt. Jobbos és balos állásban is összerakhatod. Beülési mélysége párnákkal 61, párnák nélkül 86 cm. 5 féle színösszeállítás közül választhatsz.
Szállítási költség: 9.990 Ft
245.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, fiatalos, elegáns sarokülőgarnitúra, amelyen négyen is kényelmesen elfértek. A rugós ülőfelület gondoskodik róla, hogy sokáig kényelmesen üldögélhessetek rajta, az állítható fejtámlák pedig még rátesznek egy lapáttal. Mivel ággyá alakítható és ágyneműtartója is van, alvásra is tökéletesen alkalmas, akár hosszabb távon is. Sarokülőgarnitúra méretei: 258 x 90 x 172 cm (szélesség x magasság x mélység) Fekvőfelület méretei: 200 x 124 cm (szélesség x mélység) Rengeteg szövet közül választhatsz.
termékcsalád elemei
 


Fiatalos, korszerű sarokülőgarnitúra, mutatós króm lábakkal. Hagyományos vonalvezetését 3 méretes hátpárna és 2 kisebb díszpárna dobja fel. Kétszemélyes ággyá alakíthatod át, amely a habszivacs rétegnek köszönhetően igen kényelmes, vendégágynak tökéletes. Ágyneműtartó is jár hozzá, így napközben nem kell kerülgetned az elöl hagyott ágyneműt. Vázának borítása mikroszálas szövet, az ülőfelületet és a nagypárnákat zsákszövetszerű huzat borítja. Jobbos és balos állásban is összerakhatod. Beülési mélysége párnákkal 53, párnák nélkül 73 cm. 3 féle színösszeállítás közül választhatsz.
Szállítási költség: 9.990 Ft
145.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, szövettel behúzott sarokülőgarnitúra, amelyet enyhén kerekített vonalvezetése és választható praktikusságai miatt a fiatalok is igen kedvelnek. Az ülőfelület varrásánál, valamint a kartámlákban található dísztűzés szép és különleges megjelenést kölcsönöz neki. Hogy igazán megfeleljen neked, tetszés szerint rendelheted meg a garnitúrát: lehet 1-2-3 személyes a sarokülőgarnitúra elem. Funkcionalitást tekintve lehet fix vagy ágyneműtartós, vendégágyas kivitelezésű. Az ülőfelületbe hullámrugó van építve, míg a kihúzható vendégágy szivacsos, így mindennapos alvásra nem ajánlott. Ülőfelület magassága: 45cm Beülési mélység: 55cm Karfa szélesség: 23cm Minden méret tájékoztató jellegű, mert a...
termékcsalád elemei
 


Letisztult megjelenésű, modern sarokülőgarnitúra, látványos varrással az ülőfelületen és a kartámlán, króm lábakkal. Kinyitva egy hatalmas ágyat kapsz, amely egy rugós, egy habszivacsos és egy hideghabos rétegből áll. Biztos lehetsz benne, hogy kényelmes alvásban lesz részed, akár hosszú távon is. Természetesen ágyneműtartó is a része. Felületét finom tapintású szövet borítja. Jobbos és balos állásban is összerakhatod. Beülési mélysége párnákkal 55, párnák nélkül 86 cm. 4 féle színösszeállítás közül választhatsz.
Szállítási költség: 9.990 Ft
279.990 Ft
színek kárpitok
 


Hangulatos, modern sarokülőgarnitúra, a visszafogott típusok kedvelőinek - mivel sokféle szép színárnyalatban választhatod, biztos, hogy tökéletes kis darabja lesz a nappalidnak! Ülőfelülete bonellrugós, állandó alvásra is alkalmas - mivel kinyitható, kényelmes kétszemélyes ágyat csinálhatsz belőle. Nappal tehát kiváló pihenőhely, olvasáshoz, tévénézéshez vagy társalgáshoz, míg éjszakára ideális fekhely válik belőle! Sarokülőgarnitúra mérete: 288 x 170cm (szélesség x mélység) Fekvőfelülete: 240 x 140cm A sarokülőgarnitúra alsó részének, ülőfelületének és párnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd a sarokülőgarnitúrát, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg.  
termékcsalád elemei
 


Modern nappalidba keresel egy letisztult vonalvezetésű, könnyed eleganciájú ülőgarnitúrát? Ennek a modellnek a háttámláját méretes párnák adják, melyek kellemessé teszik az ücsörgést hosszútávon, a kartámlákra pedig szintén nem lehet panasz. A bonellrugós ülőfelület szintén biztosíték a kényelemre. Puffot is kapsz hozzá, amely teljessé teszi a képet. Bár ágyneműtartó nincs, de ha a puffot odatolod a garnitúrához, egy kényelmes ágyat kapsz eredményül. Sarokülőgarnitúra mérete: 184 x 80 x 213 (szélesség x magasság x mélység) Fekvőterület mérete a puffal együtt: 190 x 177 (szélesség x mélység) Kétféle szövetet adhatsz meg.
termékcsalád elemei
 


Nagyméretű Columbia sarokülőgarnitúra, választható laminálású polcos, ülőfelület felé párnázott karfákkal, a kényelem érdekében nagy méretű, tartós párnákkal. Könnyen ággyá nyitható. Húzd előre az ülőfelületét, majd hajtsd le a háttámlát. Ágyneműtartót az ottomán alatt találsz. Kétféle ülőfelület közül választhatod ki a számodra szükségeset. Lehet memory habbal ellátott szivacsos vagy bonellrugós a fekvőfelülete. Mindegyik fekvőfelülettel alkalmas mindennapos...
termékcsalád elemei
 


Modern nappalidba keresel egy letisztult vonalvezetésű, könnyed eleganciájú ülőgarnitúrát? Ennek a modellnek a háttámláját méretes párnák adják, melyek kellemessé teszik az ücsörgést hosszútávon, a kartámlákra pedig szintén nem lehet panasz. A hullámrugós ülőfelület szintén biztosíték a kényelemre. Kiemelős technikával ággyá alakíthatod, ágyneműtartójába pedig bőven pakolhatsz. Sarokülőgarnitúra mérete: 160 x 90 x 255 (szélesség x magasság x mélység) Fekvőterület mérete: 200 x 130 (szélesség x mélység) Rengeteg szövet közül választhatsz. Ha egyszínű sarokülőgarnitúrát szeretnél, az ülőfelület és az alsó rész esetében is ugyanazt a szövetet add meg!
termékcsalád elemei
 


A szögletes formavezetés és az elegánsan ívelő karfa  finom egyensúlyt teremt ennél a sarokülőgarnitúránál: egyszerre határozott és szelíd. Egyedivé válik a dísztűzés és az egyedi formavilág miatt. A sarokülőgarnitúra funkcióját tekintve egy ággyá alakítható kanapé elemből és egy ágyneműtartós ottománból áll. Ülőfelülete hullámrugót és habszivacsot rejt, így megfelelő kényelmet biztosít a nappaliban. Kizárólag vendégágynak ajánljuk, de annak tökéletes! Ülőfelület magassága: 40cm Beülési mélység: 57cm Karfa szélesség: 19cm Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A sarokülőgarnitúrának 2 részére tudsz szövet bevonatot megadni. Ha egyszínűben szeretnéd, akkor...
termékcsalád elemei
 


Letisztult vonalvezetésű, modern, mutatós sarokülőgarnitúra, mintás párnákkal, amelyek egészen biztosan le fognak nyűgözni. A kényelemre sem lehet panasz: rugós ülőfelület, kartámlák és a már említett párnák biztosítják a komfortot. Kiemelős technikával ággyá alakíthatod, ágyneműtartójába pedig bőven pakolhatsz. Sarokülőgarnitúra mérete: 160 x 86 x 249 (szélesség x magasság x mélység) Fekvőterület mérete: 201 x 143 (szélesség x mélység) Rengeteg szövet közül választhatsz.
termékcsalád elemei
 


Klasszikus vonalú szövet sarokülőgarnitúra, amely nem csak kényelmes, de varrásának, szabásának és dísztűzésének köszönhetően bámulatosan vonzó is! A garnitúrát kérheted többféle összeállításban is, funkcióját és tervezését tekintve. Lehet 3 vagy 2 személyes kanapés elemből választani, melyet fixen vagy ágyneműtartóval, illetve vendégágy funkcióval rendelhetsz. Az ülésbe épített hullámrugó igazán kényelmessé teszi ülőhelyedet. Mivel a pótágy a kinyitható kanapéban szivacsos, csak vendégágynak ajánljuk. Ülőfelület magassága: 44cm Beülési mélység: 52cm Karfa szélesség: 28cm Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A sarokülőgarnitúrának egyféle szövetet tudsz...
termékcsalád elemei
 


Fix kialakítású sarokülőgarnitúra. Amekkora az ülőfelülete, akkora az ágyneműtartója, mind a hosszú, mind az előre nyúló rész alatt. Sarokülőgarnitúra mérete: 235 x 90 x 165cm Fekvőfelülete: 160 x 48 x 200cm Puff mérete: 120 x 48 x 80cm (szélesség x magasság x mélység) Ülőmagasság: 48cm Bár kinyitni nem tudod, ettől még ággyá alakítható a sarok. A sarokkanapéhoz kapsz egy nagyméretű puffot is, amit ha a sarok elé betolsz, kialakul rögtönzött ágyad. A Dominika sarokülőgarnitúra univerzális, ami azért jó, mert például vásárlás előtt nem kell azon gondolkodnod, hogy jobbos vagy balos állású sarokkanapét szeretnél, illetve ha úgy alakul életed, hogy költözöl és fordítva kell a sarok, nem kell újat venned,...
Szállítási költség: 9.990 Ft
156.990 Ft
színek kárpitok
 


Íme a modern sarokülőgarnitúra "megbolondított" változata, amely tökéletesen elegáns, lekerekített karfákkal kiegészülve kissé képzavart okoz! A Donna sarokülőgarnitúra alapjában véve valóban a modern formavilágot követi, melyet hangsúlyoznak is szögletes lábai. Háttámláját négy nagy és egy kispárna teszi kényelmessé. A karfák azonban merőben más hangulattal fűszerezik a bútort - egy kis klasszikus ízt adnak neki. A bonellrugós sarokülőgarnitúra kinyitható, ágyneműtartós,...
termékcsalád elemei
 


Szeretnél egy bájosan modern, szögletes sarokülőgarnitúrát, melynek szögletességét kissé tompítja is a kialakítása? A Donna New kinyitható, ágyneműtartós sarokülőgarnitúrát még vonzóbbá varázsolják a kellemes külsejű, kerekített karfaszélek. Ottománjának köszönhetően kényelmesen ki is lehet rajta nyújtózni - a háttámla kényelmét méretes, mutatós nagypárnák adják. A sarokülőgarnitúra fekvőfelülete alkalmas rá, hogy két személy alhasson rajta, így nem kell elküldened a vendégeidet sem, ha maradnának éjszakára. Sarokülőgarnitúra mérete: 250 x 95 x 150cm (szélesség x magasság x mélység) Fekvőfelülete: 140 x 205cm A sarokülőgarnitúra ülőfelületének, karfáinak és alsó részének, valamint párnáinak...
termékcsalád elemei
 


Unod a nagyon modern kanapékat? Te hagyományosabb, klasszikusabb formájú modellt szeretnél? Ez a sarokülőgarnitúra rögzített karfával rendelkezik, amibe kérhetsz fabetétet is. Még ággyá is alakíthatod. A karfa melletti oldalon húzd előre az ülőfelület alatt található fiókot, majd emeld ki a pótágyat. Nagyméretű ágyneműtartót találsz a kinyúló ottomán alatt. Ülőfelülete bonellrugós, pótágya szivacsos, ez magasságkülönbséggel jár, ami hosszútávon kellemtelen és könnyen ...
termékcsalád elemei
 


Kényelmes sarokülőgarnitúra, amit használhatsz akár mindennapos alváshoz, hisz bonellrugós ülő- és fekvőfelülettel rendelkezik. Alváshoz húzd ki a hosszabbik oldal alatt található fiókot, melyben megtalálod a pótágyat és egyszerűen ki tudod emelni. Nagyméretű ágyneműtartót a felnyitható ülőfelületű ottománban (előrenyúló) találsz. Ülő- és fekvőfelülete bonellrugós, mindennapos alváshoz átlag testsúlyúaknak ajánljuk. A sarokülőgarnitúra ülőfelületének, alsó vázának,...
termékcsalád elemei
 


Hatalmas, tágas nappalikba tervezett, modern sarokülőgarnitúra, mutatós króm lábakkal. Kényelmes, tűzött varrású párnák és ülőfelület, textilbőrrel borított váz és kartámlák várnak rád és állítható fejtámlák várnak rád. A hullámrugós fekvőfelületnek köszönhetően akkor is elégedett leszel, ha ággyá alakítod, a méretes ágyneműtartóba pedig bőven pakolhatsz. Jobbos és balos állásban is összerakhatod. Hozzá passzoló puffot is rendelhetsz, erre találod: Evita-BK kinyitható puff 5 féle színösszeállítás közül választhatsz.
Szállítási költség: 9.990 Ft
411.990 Ft
színek kárpitok
 


Letisztult vonalvezetésű, modern, elegáns sarokülőgarnitúra. A hullámrugós ülőfelületnek köszönhetően hosszú távon is nagyon kényelmes. Ezt tovább erősítik a kispárnák és a kartámla. Az ívelt vonalak igazán elegáns hatást keltenek, a fehér csík a párnán pedig igazán feldobja az összhatást. Ággyá alakítva ketten is bőven elfértek rajta, az ágyneműtartóba pedig bátran pakolhattok. Sarokülőgarnitúra méretei: 275 x 80 x 178 cm (szélesség x magasság x mélység) Fekvőfelület méretei: 130 x 220 cm Ülőfelület magassága: 41 cm Kétféle szövetet adhatsz meg.
termékcsalád elemei
 


Univerzális kialakítású, hatalmas méretű sarokülőgarnitúra. A hullámrugós ülőfelület gondoskodik róla, hogy sokáig kényelmesen üldögélhessetek rajta. A sarokülőgarnitúra háttámlája magában is nagyon kényelmes, ehhez még jönnek a kispárnák és a kartámla. Az ívelt vonalak igazán elegáns hatást keltenek. Mivel univerzális, jobbos és balos változatban is összeszerelheted. Könnyedén ággyá alakítható és ágyneműtartójába is bőven pakolhatsz. Kétféle szövetet adhatsz meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
365.990 Ft
színek kárpitok
 


Klasszikus stílusú és elegáns szövet sarokülőgarnitúra, amely főleg a fiatalok tetszését nyerheti el mutatós, egyedi kar és háttámla kiképzésével. Esztétikáját csak fokozza a dísztűzéssel ellátott támla. Kiválaszthatod, hogy milyen kivitelben kéred: ággyá alakítható, ágyneműtartós, esetleg fix. A kényelemre nem lehet panasz, főleg a dupla rugózásnak köszönhetően. Az ággyá alakítható kanapét csak vendégágynak ajánljuk. Ülőfelület magassága: 43cm Beülési mélység: 56cm Karfa szélesség: 25cm Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül! A sarokülőgarnitúrának egyféle szövetet tudsz megadni. Valódi bőr huzattal is megrendelheted, amit a Bőr ülőgarnitúrák kategóriában találsz...
termékcsalád elemei
 


Kisméretű sarokülőgarnitúrát keresel nappalidba vagy a vendégszobádba? Akkor ez a Te választásod. Megjelenésében egészen egyszerű, viszont remek szövetekkel tudod feldobni. Sarokülőgarnitúra mérete: 212 x 75 x 140cm Fekvőfelülete: 123 x 41 x 212cm (szélesség x magasság x mélység) Beülési mélység: 44cm Nem csak kicsi és könnyed külsejű, de ággyá is egyszerűen tudod alakítani. A hosszabb rész ülőfelületét húzd ki, majd az alatta található ágyneműtartóra hajtsd rá a háttámlát. Összecsukva ez a támla kemény, hogy megálljon az ágyneműtartón. Egysíkú, kényelmes fekhelyet kapsz. A sarokülőgarnitúra vásárlásakor meg kell adnod, hogy jobbos vagy balos változatban szeretnéd. Ülő- és fekvőfelülete szivacsos,...
termékcsalád elemei
 


Tágas, modern nappalikba tervezett, ággyá alakítható, letisztult, fiatalos sarokülőgarnitúra. Ülőfelületének tűzött szövete és as mutatós díszpárnák teszik igazán különlegessé. Átalakítva egy hatalmas, kényelmes vendégágyat kapsz, a felület alatt rugóval és habszivacs réteggel. Napközben sem kell elöl hagynod az ágyneműt, hiszen ágyneműtartó is vár rád. Jobbos és balos állásban is összerakhatod. 8 féle színösszeállítás közül választhatsz.
Szállítási költség: 9.990 Ft
312.990 Ft
színek kárpitok
 


Szeretnél egy igazán különleges sarokülőgarnitúrán megpihenni fárasztó napod után? Gabriel mindenben áll szolgálatodra! Ez a magával ragadó megjelenésű modell irigylésreméltóan modern vonalvezetésével, lekerekített széleivel, mutatós hátpárnáival, profi karfájával szolgálja kényelmedet. Ráadásul egy nagy puffal tudod kiegészíteni, mely ránézésre is egyedivé változtatja a sarokülőgarnitúrát! Ezen aztán mindkét irányban kényelmesen végig tudsz nyújtózni! A sarokülőgarnitúra kinyitható és ágyneműtartós. Két személynek szűkösen alkalmas vendégágynak. Sarokülőgarnitúra mérete: 310 x 100 x 295cm Puff mérete: 160 x 45 x 90cm (szélesség x magasság x mélység) Fekvőfelülete: 130 x 185cm A...
termékcsalád elemei
 


Modern, könnyed vonalvezetésű, mégis elegáns sarokülőgarnitúra, kényelmes kartámlákkal és óriási hátpárnákkal. Kiemelős technikával ággyá alakíthatod, ágyneműtartójába pedig bőven pakolhatsz. Univerzális, tehát jobbos és balos változatban is összeszerelheted. Külön szövetet adhatsz meg az ülőfelületnek és a háttámlának, illetve az alsó résznek és a kartámláknak.
Szállítási költség: 9.990 Ft
199.990 Ft
színek kárpitok
 


Modern, elegáns, visszafogott megjelenésű sarokülőgarnitúra. A hullámrugós ülőfelületnek és a méretes hátpárnáknak köszönhetően hosszú távon is nagyon kényelmes. Az eleganciát tovább növeli a fém díszítés. Ággyá alakítva ketten is bőven elfértek rajta, az ágyneműtartóba pedig bátran pakolhattok. Sarokülőgarnitúra méretei: 221 x 86 x 178 cm (szélesség x magasság x mélység) Fekvőfelület méretei: 127 x 198 cm Kétféle szövetet adhatsz meg.
termékcsalád elemei
 


Modern, letisztult, de mégis mutatós formavilággal hódító, kényelmes sarokülőgarnitúra. Egyszerűen ággyá alakíthatod és nagyméretű ágyneműtartó is vár rád. A komfortérzetet a bonellrugók biztosítják, amelyeknek köszönhetően akár mindennapos alvásra is remek megoldás lehet. A sarokülőgarnitúra ülőfelületének, alsó részének  és párnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindhárom esetben ugyanazt a szövetet add meg. Az ülőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így kanapéd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá.
termékcsalád elemei
 


Karakteres, modern kialakítású sarokülőgarnitúra, állítható fejtámlákkal. A sarokülőgarnitúra háttámlája magában is nagyon kényelmes, de a teljes élvezetet a fej és kartámlák adják meg. A vonalvezetés határozott, ugyanakkor ívelt, kifinomult, ami különös eleganciát ad. Sarokülőgarnitúra méretei: 290 x 76 - 86 x 190 cm (szélesség x magasság x mélység) Fekvőfelület méretei: 230 x 120 cm (szélesség x mélység) Kétféle szövetet adhatsz meg.
termékcsalád elemei
 

Ezt írták rólunk

Mielőtt megrendelnéd álmaid bútorát, olvasd el a véleményüket, tapasztalataikat azoknak, akik már vásároltak a Kanapékirály Webáruházban. Nem árt tudni, hogy jó helyen jársz!

Kanapékirály Extra Garancia

Mi van, ha idő előtt tönkremegy? Aggodalomra semmi ok! A normál garanciaidőn túl lehetőséged van további Extra Garanciát vásárolni, amivel nagyobb biztonságot kapsz...

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Már a kezdetektől arra törekedtünk, hogy a kiszállítás költsége senkit ne terheljen meg, bárhol is lakjon Magyarországon. Sokkal olcsóbb, mint gondolnád...

Vásárolj olcsóbban!

Akciós bútorok minden mennyiségben! Ha nem akarsz lemaradni, ne halogasd sokáig, mert akcióink gyakran változnak, bizonyos termékek pedig csak az akcióban érhetőek el!

Kanapékirály a Facebook-on!

Ne maradj le semmiről, lájkold a Kanapékirályt a Facebook-on és értesülj azonnal az akciókról, újdonságokról, érdekességekről, vegyél részt közösségi játékainkban!

Kanapékirály Blog

Színes hírek, érdekességek Krisztiántól, röviden, tömören, kötetlenül. Ne tartsd magadban a véleményed, nézz be a blogba és szólj hozzá Te is! Iratkozz fel RSS híreinkre!

Lakberendezési ötletek

Nem tudod hogy állj neki? Akkor nézz be ide! Lakberendezési ötletek, tippek és praktikák, vásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől. Ha kérdésed van, hívj, vagy írj és segítünk!

Kanapévásárlás előtt állsz?

Hogy elkerüld a kanapévásárlás utáni bosszúságokat, töltsd le ingyen a Kanapékirály 7-perces trükkjét! Garantáltan segít eligazodni! Most komplett lakberendezési sorozattal kiegészítve kapod!

 

 

 

Teszteld otthon 38 napig, ha nem tetszik, visszavisszük!

A Kanapékirály bútorait 38 napig tesztelheted, méghozzá saját otthonodban.
És ha közben úgy döntesz, hogy a választott bútor mégsem nyerte el a tetszésed, ingyen visszavisszük,
Te pedig 100%-ban visszakapod a vételárat!

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia

 

 

Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház Bútor webáruház termékek Akciós bútorok Azonnal vihető, outlet és leértékelt bútorok Vásárlók véleménye, rólunk írták Kapcsolat Működési szabályzat Szállítás és fizetés, országos bútor házhoz szállítás Extra bútor garancia Kanapékirály törzsvásárlói rendszer Lakberendezési ötletek Hírlevél feliratkozás Blog Kanapé Bútor Ülőgarnitúra Konyhabútor Címkék

Kényelemszakértő.hu Kanapétrend.hu Gerincvédő zóna, gerincvédő kanapé Lakberendezési tanácsok Lakberendezési ötletek Lakberendezési tippek Lakberendezési praktikák Nyitható kanapé, kinyitható kanapé Teirodád.hu KAP Bútoráruházak Fel

fra billenős gyerek kiegészítő textilragasztó üveg álló lámpa üveg talpazat padlóvédő ütközésgátló sarok