Főoldal Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat
   

Tálalószekrény

Ki mondta, hogy egy tálalószekrény csak klasszikus lehet? Persze, választhatsz a gyönyörű hagyományos modellekből, de a mutatós modern típusokból is - nappaliban és konyhában egyaránt megállják helyüket. A tálalószekrény igazán bájos kisegítő!

Rendezés:  Vonzó megjelenésű, modern tálalószekrény, alul ajtós, zárt résszel, felül üveges vitrinnel. Az üveges rész LED-es világítással van felszerelve, így esténként is pompázhat a bútor. Nappaliba és konyhába is remek megoldás. Összesen 3 polc, 1 fiók és 2 ajtó mögé pakolhatsz. Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
132.990 Ft
  színek kárpitok
   


Igazán modern kialakítású, mutatós színkombinációval hódító vitrin. Egyik fele ajtós, fiókos szekrény, másik pedig üveges vitrin. Utóbbi LED-es világítással is fel van szerelve, így esténként szó szerint fénypontja lehet otthonodnak a bútor. Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
124.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern kialakítású, mutatós, üveges tálalószekrény. Zárt és nyitott résszel egyaránt rendelkezik, utóbbi ráadásul LED-el meg van világítva, növelve a pompát. Összesen 3 polc, 1 fiók és 2 ajtó mögé pakolhatsz. Vad tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
116.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern kivitelezésű tálalószekrény, amely színében mégis a természetet idézi. Egyik fele komódszerű, 2 ajtóval és 1 fiókkal, másikon pedig üveges polcokat találsz. Utóbbi LED-es világítással is fel van szerelve, így esténként szó szerint fénypontja lehet otthonodnak a bútor. Vad tölgy színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
108.990 Ft
  színek kárpitok
   


A természet hangulatát idéző, klasszikus stílusú, elegáns tálalószekrény, elsősorban konyhába. 2 fiók, 2 normál és 2 üveges ajtó, illetve középen egy nyitott rész vár rád. A képen látható Fenyő színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
115.990 Ft
  színek kárpitok
   


2 ajtós, polcos vitrin, a vitrin ajtók mögött üveg polcokkal. Természetes színekben lehet a tiéd ez a modern formájával csábító tálalószekrény, fényes front kiegészítéssel és mélyített fogantyúkkal. Az Alto tálalószekrény egy kevés elemmel rendelkező bútorcsalád tagja -   könnyen berendezheted vele nappalidat vagy étkeződet. Mélyített fogantyúja meggátolja, hogy ujjlenyomatosak legyenek a fényes, bézs MDF lapokkal kiegészített bútorok. Monaco sötét platánfa - Fényes...
Szállítási költség: 9.990 Ft
87.990 Ft
  színek kárpitok
   


2 ajtós, polcos vitrin, üveg polcok találhatók a vitrin ajtók mögött. LED világítással az üvegpolcok éle megvilágítható. A tálalószekrény modern formájú, szögletes vonalvezetésű, természetes árnyalatú - nem csoda, hogy sokak fejét elcsavarja! Külsejét még vonzóbbá teszi a fényes front kiegészítés és a mélyített fogantyúk!   Az Alto tálalószekrény egy kevés elemmel rendelkező bútorcsaládból származik, könnyen berendezhető vele étkező és...
Szállítási költség: 9.990 Ft
97.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, 1 ajtós, polcos vitrin, a vitrin ajtók mögött üveg polcok találhatók. Nemcsak modern formái teszik csalogatóvá ezt a szögletes vonaló tálalószekrényt - a természetes színvilág és a fényes, bézs MDF lapos front kiegészítés ugyancsak vonzó! A szekrény ajtaja mélyített fogantyúkkal nyitható, melyek nemcsak nagyon szépek, de meggátolják azt is, hogy az ujjlenyomatok meglátszanak. Az Alto tálalószekrény egy kevés elemmel rendelkező bútorcsalád tagja, így    nappalidat vagy étkeződet...
Szállítási költség: 9.990 Ft
52.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, 1 ajtós, polcos vitrin, a vitrin ajtók mögött üveg polcokkal. LED világítással az üveg polcok élét meg tudod gvilágítani. A tálalószekrény modern formavilága és természetes hangulata már önmagában is vonzó, de modern mivoltát kiemeli a fényes front kiegészítés is, a bézs színű MDF lapokkal, valamint a mélyített fogantyúk, melyek a felület ujjlenyomatossá válását is megakadályozzák.   Az Alto tálalószekrény egy kevés elemmel rendelkező bútorcsaládból...
Szállítási költség: 9.990 Ft
62.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, magas, 4 ajtós, laminált bútorlapból készült tálalószekrény - vitrin ajtóval, két mutatós színpárosításban. A tálalószekrényt Magyar szilva - Beige vagy Wenge - Beige színben rendelheted, összeszerelten.
Szállítási költség: 9.990 Ft
43.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, 4 ajtós, polcos tálalószekrény, vitrin ajtókkal. Az üveg ajtó mögötti polcok üvegből vannak, hátsó élükön LED élmegvilágítóval. A tálalószekrényt Magyar szilva - Beige vagy Wenge - Beige színben rendelheted, összeszerelten.
Szállítási költség: 9.990 Ft
60.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, a természet hangulatát otthonodba varázsló vitrin, fiókokkal, ajtókkal gazdagon felszerelve. Kialakítása miatt elsősorban konyhákba ajánljuk. Fényes felületének köszönhetően bármelyik étkezőt feldobja. A vitrint Fehér - Sonoma tölgy színben rendelheted, alumíniumnak látszó fogantyúkkal, lapraszerelten, csomagolva.  
Szállítási költség: 9.990 Ft
75.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus, 1 vitrin ajtós, 1 fiókos, belül végig polcos vitrin. A klasszikus, antikolt  tálalószekrény azoknak ideális, akik a hagyományos bútorokat szeretik. Gyönyörű keretes ajtókkal és elegáns lábakkal lehet a tiéd, melyet hozzáillő fogantyúk egészítenek ki. Könnyedén kihúzható görgős fiókkal készül. Patinázott dió színben rendelheted, patinázott sárga réz fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
71.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus eleganciájú, 2 vitrin ajtós, 2 fiókos, belül végig polcos tálalószekrény. A hagyományos, antikolt tálalószekrény igazán vonzó keretes ajtóival, elegáns lábaival és a hozzáillő fogantyúkkal. Görgős fiókjait egyszerű kihúzni. Patinázott dió színben rendelheted, patinázott sárga réz fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
86.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus, 2 vitrines, 2 zárt ajtós, belül végig polcos, sarokba helyezhető vitrin. A hagyományos eleganciájú, antikolt tálalószekrény egy klasszikus berendezésű otthon tökéletes darabja. Keretes ajtókkal, elegáns lábakkal készül, hozzáillő fogantyúkkal. Patinázott dió színben rendelheted, patinázott sárga réz fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
83.990 Ft
  színek kárpitok
   


Biztos lehetsz benne, hogy ha belép a nappalidba egy vendég, rögtön megakad a szeme ezen a modern, LED-es világítással felszerelt vitrinen. Ajtaja mögött üveg polcokat találsz. Jobbos kialakítású, ami azt jelenti, hogy üvegajtaja szemből nézve jobbra nyílik. A képen látható Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
93.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern kialakítású, LED-es világítással felszerelt, méretes vitrin. Ajtajai mögött üveg polcokat találsz. A képen látható Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
115.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hatalmas, modern kialakítású, LED-es világítással felszerelt vitrin. Ajtajai mögött üveg polcokat találsz. A képen látható Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
151.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, beépített világítással rendelkező, helytakarékos vitrin. Ajtaja mögött üveg polcokat találsz. Balos kialakítású, ami azt jelenti, hogy üvegajtaja szemből nézve balra nyílik. A képen látható Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
95.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, elegáns fali vitrin két szín kombinációjában. Az üveg polcokat a bútor egyik felén ajtó fedi, a másik felén beépített világítás dobja fel az összképet. Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
59.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, elegáns vitrin két szín kombinációjában. A bútor egyik felén 2 ajtót, köztük egy fiókot találsz, a másik felén az üveg polcok világítással fokozzák a pompát. Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
90.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, letisztult vonalvezetésű tálalószekrény, barátságos színekben, szögletes formavilággal, beépített világítással. Nem kell tovább keresned, ha olyan tálaló a vágyad, mely nem foglal sok helyet, ugyanis kellően keskeny, de van benne csukható rész és vitrin is. A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm! Teljesen fényes fronttal kérheted ügyfélszolgálatos munkatársunktól. A tálalószekrényt Bronz - Csíkos szilva, Dijoni dió - Fényes fekete vagy Világos Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
96.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szögletes, letisztult vonalvezetésű tálalószekrény - többféle mutatós színpárosításban, beépített LED-es világítással. A modern formák nem gátolják meg, hogy ez a hangulatos tálalószekrény eleganciát is sugározzon - melyet a fényes csík csak fokoz. Sőt, teljesen fényes fronttal is kérheted ügyfélszolgálatos munkatársunktól. A tálalószekrényt Bronz - Csíkos szilva, Dijoni dió - Fényes fekete vagy Világos Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted. A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm!
Szállítási költség: 9.990 Ft
96.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, letisztult vonalvezetésű tálalószekrény, háromféle ellenállhatatlan színkombinációban, LED-es világítással. Szemrevaló színpárosításaival tökéletesen alkalmazkodhat a nappalid, étkeződ hangulatához. L-alakú rátét polccal is feldobható. A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, melyek alapállapotban +2,8cm-t jelentenek. Teljesen fényes fronttal is a tiéd lehet - ügyfélszolgálatos munkatársunktól kérheted. A tálalószekrényt Bronz - Csíkos szilva, Dijoni dió - Fényes fekete vagy Világos Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
72.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, letisztult vonalvezetésű tálalószekrény, háromféle ellenállhatatlan színkombinációban, LED-es világítással. Szemrevaló színpárosításaival tökéletesen alkalmazkodhat a nappalid, étkeződ hangulatához. L-alakú rátét polccal is feldobható. A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, melyek alapállapotban +2,8cm-t jelentenek. Teljesen fényes fronttal is a tiéd lehet - ügyfélszolgálatos munkatársunktól kérheted. A tálalószekrényt Bronz - Csíkos szilva, Dijoni dió - Fényes fekete vagy Világos Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
72.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyszerű, letisztult kialakítású fali szekrény. Balos kialakítású, ami azt jelenti, hogy szemből nézve balra nyílik az ajtó. Bronz - Csíkos szilva, Dijoni dió - Magasfényű fekete, vagy Világos Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
42.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyszerű, letisztult kialakítású fali szekrény. Jobbos kialakítású, ami azt jelenti, hogy szemből nézve jobbra nyílik az ajtó. Bronz - Csíkos szilva, Dijoni dió - Magasfényű fekete, vagy Világos Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
42.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns, letisztult kialakítású üveges fali szekrény. Balos kialakítású, ami azt jelenti, hogy szemből nézve balra nyílik az ajtó. Bronz - Csíkos szilva, Dijoni dió - Magasfényű fekete, vagy Világos Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
57.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns, letisztult kialakítású üveges fali szekrény. Jobbos kialakítású, ami azt jelenti, hogy szemből nézve jobbra nyílik az ajtó. Bronz - Csíkos szilva, Dijoni dió - Magasfényű fekete, vagy Világos Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
57.990 Ft
  színek kárpitok
   


Félig üveges, félig normál ajtós, egyedi és igen mutatós fali vitrin. Balos kialakítású, ami azt jelenti, hogy szemből nézve balra nyílik az ajtó. Bronz - Csíkos szilva, Dijoni dió - Magasfényű fekete, vagy Világos Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
50.990 Ft
  színek kárpitok
   


Félig üveges, félig normál ajtós, egyedi és igen mutatós fali vitrin. Jobbos kialakítású, ami azt jelenti, hogy szemből nézve jobbra nyílik az ajtó. Bronz - Csíkos szilva, Dijoni dió - Magasfényű fekete, vagy Világos Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
50.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ízig-vérig modern, elegáns megjelenésű, hatalmas méretű tálalószekrény, elsősorban konyhába. Alsó részén 4 fiókot és 2 ajtót találsz, a középső, nyitott polcon kényelmesen előkészítheted az ételt, felülre pedig mehetnek az étkészletek, bögrék, poharak. A fiókok és ajtók fogantyúi látványos, süllyesztett technikával várnak rád. A képen látható Fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
185.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, elegáns vitrin két szín kombinációjában. A kivilágított üveg polcokon kívül 2 ajtó és 1 fiók is arra vár, hogy megtöltsd őket. Sonoma tölgy - Wenge és Antik tölgy - Matt kakaó színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
90.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, elegáns vitrin két szín kombinációjában. A 2 ajtón kívül 2 üveg ajtó fokozza a hatást, ráadásul beépített világítással kapod a bútort. Kétféle kialakításban rendelheted, ennek szemből nézve a bal oldalán vannak a normál ajtók, jobb oldalán az üveg ajtók. Sonoma tölgy - Wenge és Antik tölgy - Matt kakaó színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
69.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, elegáns vitrin két szín kombinációjában. A 2 ajtón kívül 2 üveg ajtó fokozza a hatást, ráadásul beépített világítással kapod a bútort. Kétféle kialakításban rendelheted, ennek szemből nézve a jobb oldalán vannak a normál ajtók, bal oldalán az üveg ajtók. Sonoma tölgy - Wenge és Antik tölgy - Matt kakaó színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
69.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, elegáns, magas vitrin két szín kombinációjában. Összesen 4 ajtó áll rendelkezésedre, ebből 2 üveg, LED-el megvilágítva. Kétféle kialakításban rendelheted, ennek szemből nézve a bal oldalán vannak a normál ajtók, jobb oldalán az üveg ajtók. Sonoma tölgy - Wenge és Antik tölgy - Matt kakaó színben lehet a tiéd, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
93.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, elegáns, magas vitrin két szín kombinációjában. Összesen 4 ajtó áll rendelkezésedre, ebből 2 üveg, LED-el megvilágítva. Kétféle kialakításban rendelheted, ennek szemből nézve a jobb oldalán vannak a normál ajtók, bal oldalán az üveg ajtók. Sonoma tölgy - Wenge és Antik tölgy - Matt kakaó színben lehet a tiéd, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 5.990 Ft
93.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus stílusú, barátságos szekrény, hangulatos színekben. Ajtajai mellett egy nyitott polcos résszel is rendelkezik. A felső ajtó balra nyílik. A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm! A szekrényt Dijoni dió, Dijoni dió - Fehér, Világos Sonoma tölgy - Fehér vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
39.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus stílusú, barátságos szekrény, hangulatos színekben. Ajtajai mellett egy nyitott polcos résszel is rendelkezik. A felső ajtó jobbra nyílik. A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm! A szekrényt Dijoni dió, Dijoni dió - Fehér, Világos Sonoma tölgy - Fehér vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
39.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus stílusú, igen elegáns, üvegajtós vitrin. 2 lenyíló ajtó, egy nyitott polc és egy üvegajtós rész áll rendelkezésedre, utóbbi balra nyílik. A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm!  A vitrint Dijoni dió, Dijoni dió - Fehér, Világos Sonoma tölgy - Fehér vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
50.990 Ft
  színek kárpitok
   


Klasszikus stílusú, igen elegáns, üvegajtós vitrin. 2 lenyíló ajtó, egy nyitott polc és egy üvegajtós rész áll rendelkezésedre, utóbbi jobbra nyílik. A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm! A vitrint Dijoni dió, Dijoni dió - Fehér, Világos Sonoma tölgy - Fehér vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
50.990 Ft
  színek kárpitok
   


Elegáns, klasszikus stílusú üveg rátét vitrin. Ha az alap tálalód nem elég nagy, kiváló megoldás lehet ez. Az üvegajtó balra nyílik. Dijoni dió, Dijoni dió - Fehér, Világos Sonoma tölgy - Fehér vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 5.990 Ft
26.990 Ft
  színek kárpitok