Főoldal Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat
   

Kanapé állandó alvásra

Olyan kanapét keresel, amelyet éjjel-nappal használhatsz? Egy kanapé állandó alvásra tökéletes, ha egy helyiségben rendezzük be a hálót és a nappalit. A kanapék ágyneműtartósak, ideálisak a délutáni ejtőzésre, csevegésre, este pedig kényelmes fekhely válik belőlük – néhány mozdulattal!

Rendezés:  Modern és egyben elegáns megjelenésű kanapé, melyet nemcsak visszafogott vonalai tesznek vonzóvá - szögletes, kényelmes hátpárnákkal és karpárnákkal kapod! Kinyitva 2 személy remekül alhat rajta mindennap, alatta kellő méretű ágyneműtartóba pakolhatsz! A kanapé könnyedén nyitható: csak húzd előre az ülőfelületet és hajtsd le a támlát. Alul találod a praktikus ágyneműtartót. Relax zónás, vagyis megerősített bonellrugós matraca kiváló alátámasztással szolgál. Kétféle szövetet adhatsz meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
119.990 Ft helyett
101.990 Ft
  színek kárpitok
   


Határozott vonalvezetésű, modern, karakteres kanapé, amelyet igazán egyedivé az élein levő díszcsíkok teszik. Kényelmes díszpárnákkal, karpárnákkal kapod, amelyeket tetszés szerint levehetsz, ha úgy tartja kedved. Könnyedén kiemelve az ülőfelületet és lebillentve a háttámlát, kétszemélyes fekvőfelületet kapsz, alatta nagyméretű ágyneműtartóba pakolhatsz! Kinyitásáról kiemelő mechanika gondoskodik, így nem kell erőlködnöd, csak egy pillanat és már meg is van... Kattints a színválasztás gombra és nézd meg, melyik színben tetszene leginkább!
Szállítási költség: 9.990 Ft
119.990 Ft helyett
99.990 Ft
  színek kárpitok
   


Mutatós, modern kanapé, amely nem csak nappaliban, gyerekszobában is tökéletes megoldás: a lurkó biztosan imádni fogja a párna mintáját. Nem csak a külcsínnel hódít, funkciói is sokrétűek: hullámrugós ülőfelületének hála nagyon kényelmes, de ha szétnyitod, vendégágynak is tökéletes, ágyneműtartójába pedig bőven pakolhatsz. A képeken láthatókon kívül még rengeteg színösszeállításban és mintával rendelheted, ezekről ügyfélszolgálatos munkatársunknál tudsz érdeklődni!
Szállítási költség: 9.990 Ft
106.990 Ft helyett
89.990 Ft
  színek kárpitok
   


Tetszetős kanapé, igaz? Ha mindennap aludni is szeretnél rajta, akkor igen, nézd meg jobban!  Nappal igazi dísze lehet lakásodnak, míg éjjel két egyszerű mozdulattal az ágyaddá válhat. A kanapét igen egyszerű használni, csak előre kell húzni az ülőfelületét, a háttámláját pedig ledönteni az ágyneműtartóra. Az ágyneműtartó nagyméretű, mivel mentesül mindenféle mechanikától. Összecsukott állapotban a billenthető háttámla kemény - a nagypárnák teszik puhává. A kemény háttámla azért szükséges, hogy biztosan megálljon az ágyneműtartón. Fekvőfelülete erős bonellrugós matraccal készül, nyugodt szívvel ajánljuk átlagos testsúlyúaknak. A kanapé vázának és párnáinak külön tudsz szövetet...
Szállítási költség: 9.990 Ft
143.990 Ft helyett
122.990 Ft
  színek kárpitok
   


Könnyen összeállítható kanapé, kényelmes nagy párnákkal, Inox lábakkal. Kanapé könnyedén kinyitható ággyá. Csak húzd előre az ülőfelületet és hajtsd le a háttámlát. Alatta nagyméretű ágyneműtartót találsz. A lebillenthető háttámla ülés felőli része kemény, hogy biztosan megálljon az ágyneműtartón. Az ilyen kinyitású kanapék mind nagypárnákkal ellátottak, hogy kényelmesek legyenek. Kényelmes kanapé, akár mindennapos alvásra is, hisz megerősített bonellrugós fekvőfelülettel rendelkezik, vagyis a bonellrugósorok közé élére állított szivacsot helyeznek el (relax zóna). Ez a szivacs a rugók élettartalmát is megnöveli, illetve hosszútávon jobb alátámasztást biztosít. Megerősített fekvőfelületének...
Szállítási költség: 9.990 Ft
138.990 Ft helyett
118.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern megjelenésű kanapé, kerekded formákkal. Összecsukva rendkívül fiatalosnak látszik. TV nézéshez nagyon kényelmes, kinyitva pedig remek ágy, minden napra. Ággyá alakítása nagyon egyszerű. Húzd előre az ülőfelületet, majd hajtsd le az ágyneműtartóra a háttámlát. Azzal a kanapéval jársz a legjobban, amelyik kanapét ezzel a nyitásmóddal kell kinyitni, mert nyitott állapotban teljesen sík a fekvőfelülete, így semmi nem lesz, ami nyomjon. A lehajtható háttámla ülés felőli része kemény, hogy az ágyneműtartót stabilan megtartsa. Relax zónás fekvőfelületének köszönhetően nagyobb testsúlyúak is nyugodtan használhatják mindennapos alváshoz. A relax zóna lényegében egy bonellrugós belsőt takar, szivacs betétekkel...
Szállítási költség: 9.990 Ft
122.990 Ft helyett
104.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hűvösen elegáns, önbizalmat sugárzó kanapé, amely modern, vagy minimalista otthonokban is tündökölhet. Nem csak a külcsínnel hódít, funkciói is sokrétűek: rugós ülőfelületének hála nagyon kényelmes és ha szétnyitod, vendégágynak, sőt, állandó alvásra is tökéletes, ágyneműtartójába pedig bőven pakolhatsz. A képeken látható Fekete textilbőrrel, vagy Jeans szövettel rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
97.990 Ft
  színek kárpitok
   


Per Weiss 2008-ban álmodta meg a Bifrost kanapét azzal a szándékkal, hogy design-os, modern kanapéja lehessen azoknak is, akik kis lakásban élnek és ebben a lakásban nincs helye plusz egy ágynak. A kanapé pár egyszerű mozdulattal könnyen két személyes ággyá nyitható. Húzd előre az ülőfelületét, majd a helyére hajtsd le a háttámlát. Az ülő- és fekvőfelülete egyaránt magas táskarugós, ami nemcsak a TV-nézéshez ad mérhetetlen kényelmet, hanem a mindennapos alváshoz is egészséges alátámasztást. Egyszínű szövetet adhatsz meg a kanapé teljes felületén. Mindennapos alvás esetén a kanapéra nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így kanapéd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni...
Szállítási költség: 14.990 Ft
615.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern és kényelmes kanapéra vágysz? Ez a minimál terekbe is remek modell magas táskarugós matracával igen magasfokú komfortérzettel lát el - legyen szó tévézésről, beszélgetésről vagy délutáni heverészésről. A kanapé ággyá nyitható, vagyis segítségével vendégszobaként is funkcionálhat a nappalid. Kényelmesen két személyre lehet megvetni az ágyat. Hogyan nyisd ki a kanapét? Húzd előre az ülőfelületét, majd hajtsd le a háttámlát. Összecsukva a háttámla kemény, ezért puha és mutatós nagypárnákat kapsz hozzá. A kanapé ülő- és fekvőfelülete egyaránt magas táskarugós, így nemcsak nagyon kényelmes, de tartós is. Egyszínű szövetet adhatsz meg a kanapé teljes felületén.
Szállítási költség: 14.990 Ft
615.990 Ft
  színek kárpitok
   


Kanapét keresel? Olyan kanapét, amin alhatsz mindennap egyedül vagy másodmagaddal? De azért az összkép se legyen utolsó, ugye? A Bonn kanapét pepita szövet összeállítása egyedivé emeli a többi kanapé között. Két gyors mozdulattal ággyá nyithatod. Húzd előre az ülőfelületét, majd hajtsd le a háttámlát. Ez alatt egy ágyneműtartót találsz. Összecsukva egyedül is kényelmesen alhatsz rajta, így legalább a hideg faltól is megvéd a háttámla. Relax zónás ülőfelülete remek alátámasztást biztosít neked és párodnak minden éjszakára. A relax zóna lényegében egy megerősített bonellrugós matrac, ami a rugók élethosszát is meghosszabítja. A kanapénak kétféle szövetet tudsz megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni,...
Szállítási költség: 9.990 Ft
142.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern stílusú, magas ülőfelületű kanapé, ízléses, mintás párnákkal. Bonellrugókkal van felszerelve, ami azt jelenti, hogy hosszútávon is igen kényelmes. Ha szétnyitod, kétszemélyes fekvőfelületet kapsz, akár állandó alvásra is jó megoldás. Külön szövetet adhatsz meg a kanapénak és a párnázatnak.
Szállítási költség: 9.990 Ft
79.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, karakteres kanapé. Kényelmes, mintás díszpárnákkal, karpárnákkal kapod, amelyeket tetszés szerint levehetsz, ha úgy tartja kedved. Könnyedén kiemelve az ülőfelületet és lebillentve a háttámlát, kétszemélyes fekvőfelületet kapsz, alatta nagyméretű ágyneműtartóba pakolhatsz! Kinyitásáról kiemelő mechanika gondoskodik, így nem kell erőlködnöd, csak egy pillanat és már meg is van. Külön szövetet adhatsz meg a kanapénak és a nagy párnáknak.
Szállítási költség: 9.990 Ft
101.990 Ft
  színek kárpitok
   


A Cassius kanapé tipikusan a "bevackolós" kanapék közé tartozik, puha párnájával, fix karfájával. Már csak egy nagy pléd kell hozzá! A TV-nézős berendezkedés mellett nem utolsó vendégágynak sem. Alább láthatjuk, hogy miért. Nagyon egyszerűen nyithatod kényelmes ággyá. Csak húzd előre az ülőfelületét és hajtsd le a lebillenthető háttámlát. A háttámla felhajtva kemény, hogy ágyként stabilan megálljon, ezért szükségesek a nagy párnák. Magas táskarugós fekvőfelülete nem csak kényelmet ad, hanem éjszakákra egészséges alátámasztást is. Egyszínű szövetet adhatsz meg a kanapé teljes felületén.
Szállítási költség: 14.990 Ft
728.990 Ft
  színek kárpitok
   


Mutatós, modern, egyben páratlanul kényelmes is a Cassius kanapé - ideális lazításra, tévézéshez, sőt alvásra is puha párnájával, fix karfájával. Vendégágyként is remekül megállja a helyét. Nem nehéz a kanapé kinyitása - egyszerűen válhat kényelmes ággyá. Csak húzd előre az ülőfelületét és hajtsd le a lebillenthető háttámlát. A háttámla felhajtva kemény, hogy ágyként stabil legyen, ezért van szükség a nagy párnákra is. Magas táskarugós fekvőfelülete kényelemmel szolgál és éjszakákra egészséges alátámasztást is nyújt. Egyszínű szövetet adhatsz meg a kanapé teljes felületén.
Szállítási költség: 14.990 Ft
728.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, fiatalos, mutatós kanapé. Kényelmes, mintás díszpárnákkal, karpárnákkal kapod, amelyeket tetszés szerint levehetsz, ha úgy tartja kedved. Könnyedén kiemelve az ülőfelületet és lebillentve a háttámlát, kétszemélyes fekvőfelületet kapsz, alatta nagyméretű ágyneműtartóba pakolhatsz! Kinyitásáról kiemelő mechanika gondoskodik, így nem kell erőlködnöd, csak egy pillanat és már meg is van. Barna, zöld, fekete, vagy rózsaszín színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
99.990 Ft
  színek kárpitok
   


Kicsi a lakásod, ahol fekhelyed osztozik a vendégfogadó kanapéval? A Copious kanapé segít ezt a kellemetlen problémát neked megoldani. A kanapé könnyen két személyes ággyá nyitható. Húzd előre az ülőfelületet, majd hajtsd le a háttámlát. Az előre húzható ülőfelület alatt nagyméretű ágyneműtartót találsz. A kanapé matraca táskarugós, ami egészséges alátámasztást biztosít mindennapra. Egyszínű szövetet adhatsz meg a kanapé teljes felületén. Mindennapos alvás esetén a kanapéra nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így kanapéd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá.
Szállítási költség: 14.990 Ft
325.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ez a mutatós, bonellrugós kanapé tökéletes, ha kedved van egy kis hangulatos lazításhoz délután, de leheveredni is kényelmes rajta estére! Különleges megjelenését a modern stílus és a klasszikus kinézetű karfák kettősének köszönheti, miközben a párnák üdítően feldobják egyébként is vonzó összképét! A kanapé ágyneműtartós és állandó alvásra kinyitható. Fekvőfelülete alkalmas két személy megpihenésére, így nem lesz gond, ha vendégeid ott maradnának...
Szállítási költség: 9.990 Ft
179.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, fiatalos és egyben praktikus Elsa kanapé. A tökéletes kényelmet minőségi rugók és a vászonszerű külső réteg biztosítja. Nagyságának köszönhetően ketten is bőségesen elfértek rajta, éjszakai alvásra pedig szintén kiváló az egyszerű nyithatóság és a szintén kellő méretű ágyneműtartó miatt. A pontot az i-re a két hátsó párna, a mini kartámlák és a vászon borítás teszik fel. Beülési mélysége párnákkal 58, párnák nélkül 88 cm. Több színben rendelheted.
Szállítási költség: 19.990 Ft
146.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern kanapé, amely egyenesen vonzza a tekintetet, hála extravagáns színeinek. Nem csak a külcsínnel hódít, funkciói is sokrétűek: bonellrugós ülőfelületének hála nagyon kényelmes, de ha szétnyitod, vendégágynak is tökéletes, ágyneműtartójába pedig bőven pakolhatsz. Narancs, bordó, lila, türkiz, piros, vagy pisztácia színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
89.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern kialakítású, dizájnos kanapé, amely bármilyen stílusú nappaliban megállja a helyét. Amellett, hogy kellemes a szemnek, funkciói is sokrétűek: bonellrugós ülőfelületének hála nagyon kényelmes, de ha szétnyitod, vendégágynak is tökéletes, ágyneműtartójába pedig bőven pakolhatsz. A képeken látható színösszeállításokban rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
169.990 Ft
  színek kárpitok
   


Mindennapos alváshoz keresel kényelmes kanapét? Használhatod összecsukva TV-t nézni, vagy levéve a párnákat leheveredni, kinyitva pedig ketten alhattok rajta egy jót! Húzd előre az ülőlapot, mely alatt nagyméretű ágyneműtartót találsz! Hogy igazán pihenten ébredj, fekvőfelülete megerősített rugózattal készül: a franciaágyak kényelmét biztosítja alvás közben! Az ülőfelület alatti ágyneműtartó mentes minden ágymechanikától. Összecsukva az ülés háttámlája kemény, hogy megálljon az ágyneműtartón, ezzel is biztosítva az egysíkú fekhelyet. A kényelmes hátradőlésről a 2 nagyméretű párna gondoskodik. Relax zónás fekvőfelülete remek kanapévá teszi, nehezebb testsúlyúaknak is kiváló minden éjszakára. Relax...
Szállítási költség: 9.990 Ft
113.990 Ft
  színek kárpitok
   


Fiatalos és igen kényelmes kanapé, amelyet könnyedén ággyá alakíthatsz. Bonellrugós felületének hála nem csak vendégágynak alkalmas, hanem mindennapos alvásra is, nem fogsz csalódni. Ágyneműtartóval is felszerelt, így tényleg minden igényt kielégít a kanapé. A kanapé vázának és párnáinak külön tudsz szövetet megadni. Ha egyszínűben szeretnéd megrendelni, akkor kérjük mindkét esetben ugyanazt a szövetet add meg. Az ülőfelületre nem érdemes textilbőr szövetet választani, mert a lepedő el fog csúszkálni rajta. Így kanapéd télen hideg lesz, nyáron pedig tapadni fogsz hozzá.
Szállítási költség: 9.990 Ft
115.990 Ft
  színek kárpitok
   


Milyen kanapéra vágysz? Jó volna egy modern, dizájnos modell, amely azonban kellően sokoldalú is? Ez a szögletes vonalvezetésű szivacsos kanapé külsejét tekintve nemcsak dizájnos, hanem ránézésre kényelmes is. Külön vonzó benne, hogy még igényeidhez is alakíthatod, a rászerelhető asztalka és karfa segítségével. Ideális olvasás, tévézés közbeni teázáshoz, kávézáshoz, falatozáshoz! Nappal és éjjel is remek: könnyen kétszemélyes ággyá nyithatod. Csupán a kattanós technikát kell alkalmazni, egy-kettőre síkfelületű ágy lesz belőle, relaxáláshoz pedig háttámláját állíthatod be két szögben. A szivacsos kanapéhoz ágyneműtartó tartozik - kevésbé észrevehető, mert a keretre van feszítve, de az ülőfelület alá is...
Szállítási költség: 9.990 Ft
222.990 Ft
  színek kárpitok
   


Olyan modern kanapéra vágysz, amely nemcsak szögletes vonalvezetésű, hanem akár saját igényeidhez is igazíthatod? Ez a vonzó külsejű, mutatós kanapé többet tud, mint gondolnád! Kétszemélyes ággyá lehet nyitni, mely könnyű, kattanós módszerrel megoldható. Háttámlája két szögben állítható. Külön karfával kérhető, valamint egy rászerelhető asztalkával, így a kávét sem kell mellőznöd olvasgatás közben - felborulni sem fog! A praktikusságát mutatja, hogy bár nem látható, ágyneműtartó is jár a kanapéhoz: az ülőfelület alá rejthető és a keretre feszíthető. Ha nem kell, berakhatod a szekrénybe! Mivel a kanapé egymatracos ülő- és fekvőfelülettel készül, nem alakul ki törés az ágyon, vagyis a kényelme szinte...
Szállítási költség: 14.990 Ft
317.990 Ft
  színek kárpitok
   


Fiatalos és modern, kinyitható kanapé. Kiváló minőségű anyagának köszönhetően pihenésre és alvásra is tökéletes. Ketten is elfértek rajta, ágyneműtartójába pedig bőségesen lehet pakolni. Két hátpárna és kartámasztó is a csomag része. Beülési mélysége párnákkal 58, párnák nélkül 80 cm. Több színben rendelheted.
Szállítási költség: 19.990 Ft
153.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern stílusú, mutatós kanapé, mintás hátpárnákkal. Bonellrugókkal van felszerelve, ami azt jelenti, hogy hosszútávon is igen kényelmes. Ha szétnyitod, kétszemélyes fekvőfelületet kapsz, akár állandó alvásra is jó megoldás. Külön szövetet adhatsz meg a párnázatnak.
Szállítási költség: 9.990 Ft
149.990 Ft
  színek kárpitok
   


Mindennapos alváshoz keresel kényelmes kanapét? Használhatod összecsukva TV-t nézni, levéve a párnákat leheveredni, kinyitva pedig ketten alhattok rajta egy jót!  Húzd előre az ülőlapot, ami alatt nagyméretű ágyneműtartót találsz, majd hajtsd le a háttámlát! A háttámla a nagy párnák nélkül kemény, így tudja az ágyneműtartó stabilan megtartani, biztosítva az egysíkú fekhelyet számodra. Hogy igazán pihenten ébredj, fekvőfelülete relax zónával készül, mely a franciaágyak kényelmét biztosítja alvás közben! Nehezebb testsúlyúaknak is ajánljuk mindennapos alváshoz. A relax zóna lényegében bonellrugós belsőt takar, szivacs betétekkel kiegészítve a rugósorok között. Ez a megoldás egészségesebb alátámasztást...
Szállítási költség: 9.990 Ft
117.990 Ft
  színek kárpitok
   


A te lakásodban is egy térben van a hálószoba és a nappali? Nem tudod eldönteni, hogy kényelmed szempontjából ágyat végy, vagy szép kanapét, ahol vendégeid is elalhatnak? A gond mától letudva. Kényelmes, bonellrugós kanapé mindennapos alváshoz, melynek kinyitása nagyon egyszerű, ugyanakkor a vendégeidnek is kényelmes. Kinyitása egyszerű: le kell dobálnod róla a párnákat, előre húznod az ülőfelületet, majd a háttámlát lehajtani az ágyneműtartóra. Az ágyneműtartó igazán nagyméretű, hisz mindenféle ágymechanikától mentes. Párnák nélkül a háttámla kemény, hogy stabilan megálljon az ágyneműtartón, ezzel biztosítva a sík fekvőfelületet. Fekvőfelülete bonellrugós, átlag testsúlyúaknak ajánljuk...
Szállítási költség: 9.990 Ft
121.990 Ft
  színek kárpitok
   


Fiatalos, modern kanapé. Kényelmes, mintás díszpárnákkal, karpárnákkal kapod, amelyeket tetszés szerint levehetsz, ha úgy tartja kedved. Bonellrugós ülőfelülettel van felszerelve, ami azt jelenti, hogy hosszútávon is igen kényelmes. Kinyitása a kiemelő technikának köszönhetően egyszerű, bárkinek könnyű feladat. Ha ezt megteszed, kétszemélyes fekvőfelületet kapsz, alatta méretes ágyneműtartó vár rád. Lila, narancs, szürke és barna színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
108.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, könnyed megjelenésű kanapé, fiatalos enteriőrök, kis lakások ideális kelléke, köszönhetően kis méretének és annak, hogy akár mindennap alhatsz rajta. Mindennapos kanapék között ritka, hogy merőlegesen nyitható a falra. A Loop kanapéhoz speciális matracot álmodtak meg, hogy bírja a gyűrődést, melyet öszecsukott állapotban viselnie kell.  Húzd előre az ülőfelületet: ahogy húzod, kiegyenesedik a matrac és kész is az ágyad. Speciális Skater-loop matraca tradícionális japán technológiával készült, melynél fő szempontja, hogy természetes alapanyagokat használnak fel. A Skater-loop magja 7cm freonmentes poliéter habszivaccsal készül, alul-felül pamutréteggel.  A matrac franciaágyakkal járó kényelmet...
Szállítási költség: 9.990 Ft
221.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern megjelenésű kanapé, kényelmes ülőfelülettel és párnákkal. Kinyitása rendkívül egyszerű. Húzd előre az ülőfelületet, majd hajtsd le a háttámlát. Az ilyen nyitású kanapék mind megfelelően egyenletes fekhelyet biztosítanak számodra, ha a franciaágy nem fér be a szobádba. Az ülőfelület alatt nagyméretű ágyneműtartót találsz. A 3 nagy párna nélkül a háttámla kemény, hogy az ágyneműtartón megálljon, illetve így biztosítsa az egysíkú fekhelyet. Fekvőfelületében a bonellrugósorok közé élére állított szivacsot helyeznek el. A szivacs a rugók élettartalmát is megnöveli, illetve hosszútávon jobb alátámasztást biztosít. Ez a relax zóna. Mindennapos alváshoz ez a kanapé remek választás. A kanapé 3...
Szállítási költség: 9.990 Ft
122.990 Ft
  színek kárpitok
   


Mutatós, modern hangulatú, fiatalos kanapé, méretes párnákkal, henger alakú fém lábakkal, ágyfunkcióval. Mivel rugós, szétnyitás után állandó alvásra is igen kényelmes, ráadásul ágyneműtartóval is rendelkezik. 3 féle színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
136.990 Ft
  színek kárpitok
   


Kanapét keresel? Olyan kanapét, amin alhatsz mindennap egyedül vagy másodmagaddal? De azért az összkép se legyen utolsó, ugye? A Maldív kanapét pepita szövet összeállítása egyedivé emeli a többi kanapé között. Két gyors mozdulattal ággyá nyithatod. Húzd előre az ülőfelületét, majd hajts le a háttámlát. Ez alatt egy ágyneműtartót találsz. Összecsukva egyedül is kényelmesen alhatsz rajta, így legalább a hideg faltól is megvéd a háttámla. Relax zónás ülőfelülete remek alátámasztást biztosít neked és párodnak mindennapos éjszakára. A relax zóna lényegében megerősített bonellrugós matrac, ami a rugók élethosszát is meghosszabítja. A kanapé ülőfelületének, párnáinak és alsó vázának külön tudsz szövetet...
Szállítási költség: 9.990 Ft
138.990 Ft
  színek kárpitok
   


Olyan kanapét szeretnél, melyen mindennap kényelmesen alhatsz? Ha nem nyitod ki, akkor is kényelmesen elheveredhetsz rajta TV-t nézni, illetve hellyel tudod kínálni vendégeidet. Aki sok kiegészítővel szeret aludni, annak is tökéletes választás a kanapé, hisz nagyméretű ágyneműtartóval rendelkezik, ahova minden elrejthető. Ha a háttámlát rádöntöd az ülőlap alatti ágyneműtartóra,  lesz egy két személyes ágyatok, amin kényelmesen alhattok mindennap egy jót. Reggel nem kelsz derék- vagy nyakfájással, hisz 5Z relax zónával van felszerelve a fekvőfelülete. Nagyobb testsúlyúaknak is ajánljuk, minden éjszakára. A relax zóna lényegében bonellrugós belsőt takar, szivacs betétekkel kiegészítve a rugósorok között. Ez...
Szállítási költség: 9.990 Ft
109.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyszerre modern és családias hangulatú kanapé, amely vaskos párnáinak és kartámláinak köszönhetően mind pihenésre, mind alvásra kiválóan alkalmas. Utóbbi funkciót a kinyitás után érhetjük el, méretes ágyneműtartójának köszönhetően pedig el is pakolhatjuk reggelente. A pihenést minőségi rugók teszik még komfortosabbá, a kanapé 2 közepes méretű párnával és 4 nagy párnával van felszerelve. Beülési mélysége párnákkal 57, párnák nélkül 79 cm. Több színben rendelheted.
Szállítási költség: 19.990 Ft
154.990 Ft
  színek kárpitok
   


Kényelmes és fiatalos, ággyá alakítható kanapé, amelyet óriási háttámlái és párnái tesznek igazán vonzóvá. Miután elbillentettük a háttámlát, látható, hogy éjszakai alvásra is abszolút megfelelő, méretei miatt akár kettőtöknek is. A kartámlák és párnák miatt legyen szó egy lusta délutáni ledőlésről, vagy éjszakai alvásról, a Natalia kanapé megfelelő választás. Beülési mélysége párnákkal 55, párnák nélkül 80 cm. Több színben rendelheted.
Szállítási költség: 19.990 Ft
108.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern és elegáns kanapé, amely visszafogott vonalainak köszönhetően mindenféle otthonba passzol. Ha elbillentjük a háttámlát, ággyá alakíthatjuk, így éjszakai alvásra is tökéletesen alkalmas, akár kettőtöknek is. Nem csak mérete miatt, hanem matracszerű borításának köszönhetően is igaz ez. A kényelmet a legújabb rugós technológia fokozza, a kép pedig a két hatalmas hátsó párnával és a két kartámlával válik teljessé. Beülési mélysége párnákkal 50, párnák nélkül 84 cm. Több színben rendelheted.
Szállítási költség: 19.990 Ft
149.990 Ft
  színek kárpitok
   


Fiatalos, frissességet sugárzó kanapé, nagy hátpárnákkal. Az extrát az élénk, harsány színű csíkozás adja, amely igazán feldobja a nappalid. Könnyedén kiemelve az ülőfelületet és lebillentve a háttámlát, kétszemélyes fekvőfelületet kapsz, alatta nagyméretű ágyneműtartóba pakolhatsz! Kinyitásáról kiemelő mechanika gondoskodik, így nem kell erőlködnöd, csak egy pillanat és már meg is van. A Fekete - Szürke alap adott, lila, piros, türkiz, vagy sárga csíkkal rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
99.990 Ft
  színek kárpitok
   


Az Osaka V modell kistestvére. A modern, karakteres vonások, csíkos hátpárnák, kényelmes kartámlák itt is jelen vannak, a különbség annyi, hogy ez a darab némileg keskenyebb. Könnyedén kiemelve az ülőfelületet és lebillentve a háttámlát, kétszemélyes fekvőfelületet kapsz, alatta nagyméretű ágyneműtartóba pakolhatsz! Kétféle szövetet adhatsz meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
189.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, fiatalos kanapé, mutatós díszvarrással és mintás párnákkal. Könnyedén kiemelve az ülőfelületet és lebillentve a háttámlát, kétszemélyes fekvőfelületet kapsz, alatta nagyméretű ágyneműtartóba pakolhatsz! Kinyitásáról kiemelő mechanika gondoskodik, így nem kell erőlködnöd, csak egy pillanat és már meg is van. Szürke és fekete színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
99.990 Ft
  színek kárpitok
   


Modern, karakteres kivitelezésű kanapé. Bonellrugós ülőfelületének, díszpárnáinak és kartámláinak köszönhetően nagyon kényelmes. Könnyedén kiemelve az ülőfelületet és lebillentve a háttámlát, kétszemélyes fekvőfelületet kapsz, alatta nagyméretű ágyneműtartóba pakolhatsz! Kinyitásáról kiemelő mechanika gondoskodik, így nem kell erőlködnöd, csak egy pillanat és már meg is van. Kétféle szövetet adhatsz meg.
Szállítási költség: 9.990 Ft
117.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egy kanapé, amelyről sugárzik a modernizmus és a fiatalosság. Ezt nagyrészt a közepén elhelyezkedő fém megoldásnak köszönheti. Mivel ággyá alakítható és ágyneműtartója is van, vendégágynak is tökéletes. Letisztult, cicoma nélküli színei miatt egy minimalista nappaliba is abszolút passzol. A képeken látható színösszeállításokban rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
169.990 Ft
  színek kárpitok