Főoldal Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat
   

elõszoba bútor

Találatok 1-től 15 -ig az összes 15 találatból a elõszoba bútor kifejezésre.

1

 

Lars-HAL modern előszoba bútor

Modern, elemes előszoba bútor. Bármekkora méretű előszobát berendezhetsz vele, kedved szerint. Kabátod vagy cipőd van több? Az előszobabútort Dió - Fekete, Sonoma - Fehér vagy Wenge - Fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
  termékcsalád elemei
   
ATRD01, Atrium előszoba összeállítás

Fiatalos, modern előszoba bútor, szögletes, a természet hangulatát átadó kialakítással és akasztós szekrénnyel. Rendkívül meggyőző látvány fogja fogadni a belépő vendégeidet. Az előszoba összeállítás 2 ajtós, 2 fiókos szekrénnyel, akasztós 2 polcos szekrénnyel, 1 ajtós, polcos, akasztós szekrénnyel és tükörrel rendelkezik. A képen látható Szürke Sonoma tölgy - Fényes szürke, Szürke Sonoma tölgy - Fényes fehér vagy Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
139.990 Ft
  színek kárpitok
   
BO01T, Box gardróbszekrény

Középen tükörrel ellátott, modern gardróbszekrény 3 ajtóval, középen 2 fiókkal. Megjelenése miatt tökéletesen illesztheted nappaliba, de hálószobába és gyerekszobába is. Ha kedveled a letisztult formákat, melyeket a stílushoz illő, hosszúkás fogantyúk egészítenek ki, ez a gardróbszekrény a Te otthonodat díszítheti! Még a külsőd ellenőrzése miatt sem kell az előszobába kimenni, hiszen azt a szekrény középső ajtaján elhelyezett tükörben is megteheted, mely jelentősen feldobja a bútor kinézetét is. A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm! A gardróbszekrényt Dijoni dió, Dijoni dió - Fehér, Világos Sonoma tölgy - Fehér vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
97.990 Ft helyett
88.990 Ft
  színek kárpitok
   
CRMD01, Cremona előszoba összeállítás

Fiatalos, modern előszoba bútor, szögletes, minimalista kialakítással és akasztós szekrénnyel. Rendkívül meggyőző látvány fogja fogadni a belépő vendégeidet. Előszoba összeállítás 2 ajtós, 2 fiókos szekrénnyel, akasztós 1 ajtós szekrénnyel, polcos akasztóval és tükörrel. A képen látható Coimbra - Fényes fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
123.990 Ft
  színek kárpitok
   
DEND01, Denia előszoba összeállítás

Modern kialakítású, elegáns, helytakarékos előszobabútor. A szekrény részen 1 fiókot és 2 lenyíló ajtót találsz, ezen kívül egy akasztó és egy tükör is vár rád. A képen látható Fényes fehér - Szürke tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 3.590 Ft
47.990 Ft
  színek kárpitok
   
EPPK110, Kent-BAL előszoba bútor

2 ajtós, akasztós, tükrös előszoba bútor, hagyományos formavilággal. Masszív megjelenés jellemzi, keretes díszítés dekorálja az ajtókat és az akasztós részt is. A stílusnak megfelelően az előszoba bútor koronás felső részt kapott. Magával ragadóan elegáns és praktikus! Amsterdam tölgy vagy gesztenye színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
117.990 Ft
  színek kárpitok
   
JWIE60, Indiana-BAL előszoba fal

Az Indiana előszoba fal három részből áll, régies hatású akasztók kerültek a lapokra. A természetes árnyalatok és az egykori utazóládák fogantyúit imitáló akasztók nosztalgikus hangulatúvá változtatják ezt a kisbútort, mely jövet-menet a segítségedre lehet. Antik fenyő vagy Sutter tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
29.990 Ft
  színek kárpitok
   
LUS50, Bolden-BAL fali tükör

Kellemes megjelenésű tükör, hagyományos, elegáns árnyalatú kerettel. Állhat az előszoba terében, de a nappaliban is, kiegészítve a klasszikus bútorzatot. Akár vízszintesen is a falra helyezheted, így a komód felett is tökéletesen mutat majd. Primavera meggy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
13.990 Ft
  színek kárpitok
   
QDRD01, Quadro előszoba összeállítás

Trendi szeretnél lenni? Most megteheted! Ez a fiatalos, modern előszoba bútor, szögletes, minimál cipősszekrénnyel és akasztós szekrénnyel rendkívül mutatós lesz otthonodban! Előszoba összeállítás 3 ajtós, 2 fiókos cipősszekrénnyel, akasztós 1 ajtós szekrénnyel, akasztóval és tükörrel. Olasz Dió - Fehér színben rendelheted, matt alumínium fogantyúkkal!
Szállítási költség: 9.990 Ft
99.990 Ft
  színek kárpitok
   
Renard előszobafal

Modern bútorokkal rendeznéd be otthonod, de az előszoba terébe a megfelelő szekrényt nem találod? Ha nincs túlságosan sok helyed, egy mutatós előszobafal remek megoldás, mely követi az általad kiszemelt stílust, no és egyben praktikus is! Íme ez a minimalista vonalvezetésű előszobabútor, cipősszekrénnyel, tükörrel, akasztókkal. Minden megvan benne kicsiben, amire szükség lehet! Hely a kabátnak, sálnak, cipőnek, esernyőnek, és persze tükör is van, hogy ellenőrizhesd induláskor a külsődet!  Ha túl sok a holmid, az adott évszakban nem szükségeseket egy szobai szekrényben is elhelyezheted. Az előszobafalat számos szép árnyalatban választhatod, tökéletesen az otthonod színvilágához igazítva! Bükk, Calvados,...
Szállítási költség: 5.990 Ft
42.990 Ft
  színek kárpitok
   
Robert előszoba bútor

Ne nehezítsd meg a dolgod azzal, hogy reggelenként, munkába induláskor minden alkalommal keresgéled a kabátodat, sáladat, sapkádat! No és hol van az aktuálisan használt cipőd? Minden meglesz egy helyen, ha beszerzel egy ilyen mutatós, mégis kis helyet foglaló előszoba szekrényt! Hagyományos megjelenésű modell, akasztós fallal, mely téglalap formájú lapokból áll, valamint egy 2 ajtós és egy 1 ajtós, klasszikus stílusú szekrénnyel. Az előszoba szekrényt Cseresznye vagy Tölgy színben rendelheted, összeszerelten.
Szállítási költség: 9.990 Ft
58.990 Ft
  színek kárpitok
   
Robert előszoba fal

Unod már, hogy nincs hová lepakolnod hazaérkezésedkor a kabátodat, sáladat, sapkádat, sőt, nincs hová felakasztanod az esernyődet? Ha kedveled a hagyományos megjelenésű, kellemes, természetes színárnyalatú előszoba bútorokat, de nincs elegendő helyed egy teljes szekrény elhelyezésére - vagy már csak egy akasztós rész hiányzik -, ez az előszobafal ideális lesz számodra! Szögletes vonalvezetésű, de klasszikus modell, melyet téglalap formájú lapokból állítottak össze. Az előszobafalat Cseresznye vagy Tölgy színben rendelheted, összeszerelten.
Szállítási költség: 5.990 Ft
15.990 Ft
  színek kárpitok
   
STXD01, Slate előszoba összeállítás

Fiatalos, modern előszoba bútor, szögletes, minimál cipősszekrénnyel és akasztós szekrénnyel. Rengeteg helyed van pakolni: egy akasztós szekrény,egy cipősszekrény két ajtóval és két fiókkal, illetve egy külön akasztó áll rendelkezésedre. Természetesen a tükör sem hiányozhat. Fényes fehér - Matt fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
133.990 Ft
  színek kárpitok
   
TUS40, Fortuna cipősszekrény

Hagyományos, 3 fiókos cipősszekrény, amely hálószobában, előszobában egyaránt jól mutat. A bútorcsaládra jellemző vonalvezetés és elegancia itt is jelen van. Bükk színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 4.090 Ft
46.990 Ft
  színek kárpitok
   
Lars-1-HAL előszobafal

2 fiókos, 1 cipőtartós, akasztós előszoba bútor, tükörrel. Mérete: 83 x 195 x 38cm (szélesség x magasság x mélység) A képen látható Wenge - Fehér vagy Dió - Fekete, Sonoma - Fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 4.090 Ft
  színek kárpitok
   

1