Főoldal Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat
   

elõszoba bútor

Találatok 1-től 15 -ig az összes 23 találatból a elõszoba bútor kifejezésre.

 

Lars-HAL modern előszoba bútor

Modern, elemes előszoba bútor. Bármekkora méretű előszobát berendezhetsz vele, kedved szerint. Kabátod vagy cipőd van több? Az előszobabútort Dió - Fekete, Sonoma - Fehér vagy Wenge - Fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
  termékcsalád elemei
   
ATRD01, Atrium előszoba összeállítás

Fiatalos, modern előszoba bútor, szögletes, a természet hangulatát átadó kialakítással és akasztós szekrénnyel. Rendkívül meggyőző látvány fogja fogadni a belépő vendégeidet. Az előszoba összeállítás 2 ajtós, 2 fiókos szekrénnyel, akasztós 2 polcos szekrénnyel, 1 ajtós, polcos, akasztós szekrénnyel és tükörrel rendelkezik. A képen látható Szürke Sonoma tölgy - Fényes szürke, Szürke Sonoma tölgy - Fényes fehér vagy Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
139.990 Ft
  színek kárpitok
   
BO01T, Box gardróbszekrény

Középen tükörrel ellátott, modern gardróbszekrény 3 ajtóval, középen 2 fiókkal. Megjelenése miatt tökéletesen illesztheted nappaliba, de hálószobába és gyerekszobába is. Ha kedveled a letisztult formákat, melyeket a stílushoz illő, hosszúkás fogantyúk egészítenek ki, ez a gardróbszekrény a Te otthonodat díszítheti! Még a külsőd ellenőrzése miatt sem kell az előszobába kimenni, hiszen azt a szekrény középső ajtaján elhelyezett tükörben is megteheted, mely jelentősen feldobja a bútor kinézetét is. A magasság nem tartalmazza az állítható lábak magasságát, ami alapállapotban +2,8cm! A gardróbszekrényt Dijoni dió, Dijoni dió - Fehér, Világos Sonoma tölgy - Fehér vagy Világos Sonoma tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
97.990 Ft helyett
87.990 Ft
  színek kárpitok
   
Claudia-115/3A-EB cipősszekrény

Hiányzik egy szép cipőtároló az előszobából? Ez a természetes külsejű, 3 lenyíló ajtós, tömör fenyő cipősszekrény nemcsak praktikus, kisebb térben is jól elfér, no és látványra is igen csábító! A cipősszekrényt natúr lakkozott színben, vagy egyedi színre pácolva rendelheted, csomagolva. A bútor korpusza és frontja lehet különböző színű is. Ennek kiválasztásában és összeállításában ügyfélszolgálatos munkatársunk fog segíteni.
Szállítási költség: 9.990 Ft
60.990 Ft
  színek kárpitok
   
Claudia-EB cipősszekrény

Ha kevés a hely az előszoba terében, de egy kis cipősszekrényre csak szükség lenne, íme ez a tömör fenyő modell, 1 lefelé nyíló ajtóval, mutatós gömbölyded lábakkal! A cipősszekrényt natúr lakkozott színben, vagy egyedi színre pácolva rendelheted, csomagolva. A bútor korpusza és frontja lehet különböző színű is. Ennek kiválasztásában és összeállításában ügyfélszolgálatos munkatársunk fog segíteni.
Szállítási költség: 5.990 Ft
32.990 Ft
  színek kárpitok
   
CRMD01, Cremona előszoba összeállítás

Fiatalos, modern előszoba bútor, szögletes, minimalista kialakítással és akasztós szekrénnyel. Rendkívül meggyőző látvány fogja fogadni a belépő vendégeidet. Előszoba összeállítás 2 ajtós, 2 fiókos szekrénnyel, akasztós 1 ajtós szekrénnyel, polcos akasztóval és tükörrel. A képen látható Coimbra - Fényes fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
123.990 Ft
  színek kárpitok
   
DEND01, Denia előszoba összeállítás

Modern kialakítású, elegáns, helytakarékos előszobabútor. A szekrény részen 1 fiókot és 2 lenyíló ajtót találsz, ezen kívül egy akasztó és egy tükör is vár rád. A képen látható Fényes fehér - Szürke tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 3.590 Ft
47.990 Ft
  színek kárpitok
   
EPPK110, Kent-BAL előszoba bútor

2 ajtós, akasztós, tükrös előszoba bútor, hagyományos formavilággal. Masszív megjelenés jellemzi, keretes díszítés dekorálja az ajtókat és az akasztós részt is. A stílusnak megfelelően az előszoba bútor koronás felső részt kapott. Magával ragadóan elegáns és praktikus! Amsterdam tölgy vagy gesztenye színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 9.990 Ft
117.990 Ft
  színek kárpitok
   
Éva-60/2A-EB tömör fenyő előszoba komód

Pofás, 2 ajtós, masszív tömör fenyő komód - előszobába is ideális, melyhez viszonylag alacsony magassága is hozzájárul! A komódot Natúr lakkozott színben, vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A bútor korpusza és frontja különböző színű is lehet. Ennek kiválasztásában és összeállításában ügyfélszolgálatos munkatársunk fog segíteni.  
Szállítási költség: 9.990 Ft
52.990 Ft
  színek kárpitok
   
Éva-60/3F-EB tömör fenyő komód

Hogy ne heverjenek az apróságok szerteszét, egy fiókos kisszekrény mindig jól jön!  Íme egy 3 fiókkal ellátott, szemrevaló tömör fenyő komód, szép, íves fronttal és gömbölyded lábakkal. Előszobában is használható lábbelik tárolására. A komódot Natúr lakkozott színben, vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A bútor korpusza és frontja különböző színű is lehet. Ennek kiválasztásában és összeállításában ügyfélszolgálatos munkatársunk fog segíteni.   A komód fiókjai nincsenek felületkezelve (lakkozva).
Szállítási költség: 9.990 Ft
52.990 Ft
  színek kárpitok
   
Éva-60/4F-EB tömör fenyő előszoba komód

Előszoba terébe is kiválóan alkalmas, egyszerű stílusú, lágy vonalú tömör fenyő komód, 2 kisebb és 2 nagyobb fiókkal. Meleg hangulattal tölti be a helyiséget! A komódot Natúr lakkozott színben, vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A bútor korpusza és frontja különböző színű is lehet. Ennek kiválasztásában és összeállításában ügyfélszolgálatos munkatársunk fog segíteni. A komód fiókjai nincsenek felületkezelve (lakkozva).
Szállítási költség: 9.990 Ft
52.990 Ft
  színek kárpitok
   
JWIE60, Indiana-BAL előszoba fal

Az Indiana előszoba fal három részből áll, régies hatású akasztók kerültek a lapokra. A természetes árnyalatok és az egykori utazóládák fogantyúit imitáló akasztók nosztalgikus hangulatúvá változtatják ezt a kisbútort, mely jövet-menet a segítségedre lehet. Antik fenyő vagy Sutter tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
29.990 Ft
  színek kárpitok
   
LUS50, Bolden-BAL fali tükör

Kellemes megjelenésű tükör, hagyományos, elegáns árnyalatú kerettel. Állhat az előszoba terében, de a nappaliban is, kiegészítve a klasszikus bútorzatot. Akár vízszintesen is a falra helyezheted, így a komód felett is tökéletesen mutat majd. Primavera meggy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 2.090 Ft
13.990 Ft
  színek kárpitok
   
Pepi-80-EB tömör fenyő előszobafal

Kalap, kabát, sál - az alap darabok remekül elférnek ezen a tömör fenyő előszobafalon. 4 elemes, egyszerű és tetszetős, ráadásul a falra szerelve helytakarékos is! Az előszobafalat natúr lakkozott színben, vagy egyedi színre pácolva rendelheted, csomagolva. A bútor korpusza és frontja lehet különböző színű is. Ennek kiválasztásában és összeállításában ügyfélszolgálatos munkatársunk fog segíteni.
Szállítási költség: 5.990 Ft
27.990 Ft
  színek kárpitok
   
Pepi-EB tömör fenyő előszobafal

Egyszerű megjelenésű, kerekített felső végekkel készült, kellemes hangulató tömör fenyő előszobafal, 3 elemmel. A legszükségesebb holmikat mindig ráakaszthatod! Az előszobafalat natúr lakkozott színben, vagy egyedi színre pácolva rendelheted, csomagolva. A bútor korpusza és frontja lehet különböző színű is. Ennek kiválasztásában és összeállításában ügyfélszolgálatos munkatársunk fog segíteni.
Szállítási költség: 5.990 Ft
25.990 Ft
  színek kárpitok