Főoldal Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat
    

elõszoba bútor

Találatok 1-től 15 -ig az összes 20 találatból a elõszoba bútor kifejezésre.

 

Enter elemes előszoba bútorcsalád

Modern, szögletes vonalú előszoba bútor. Az előszoba az egyik legfontosabb helység életünkben. Hazatérve itt vesszük át otthonunk hangulatát, de vendégeink is ide lépnek be először.  Sokszor nem a legszerencsésebb a kialakítása, de fontos, hogy a legjobbat hozuk ki belőle - ez kelti az első benyomást. Legyen előszobád barátságos és praktikus! Álgesztes Juhar - Fényes Fehér vagy Dijoni Dió - Fényes Fekete színben rendelheted, összeszerelten! A termék adatlapját letöltve áttekintheted a teljes elemjegyzéket!
  termékcsalád elemei
   
Indiana-BAL elemes bútorcsalád, nappaliba, étkezőbe, gyerekszobába, dolgozószobába, előszobába

Szinte mindegyik helyiség profitál ebből az igazán szemrevaló elemes bútorcsaládból! Rendkívül kellemes, természetes hangulatú bútorokat tartalmaz, melyek gondoskodnak róla, hogy mindig jól érezd magad környezetedben, legyen az az összejövetelek középpontja, a nappali, az étkező, vagy a dolgozószoba és a gyerekszoba! Sőt, ezeknek a barátságos, nosztalgikus elemeknek még az előszoba is hasznukat veszi. Az Indiana elemes bútorcsalád visszafogottan modern vonalvezetését enyhén kerekített, fém szegélyes szélek, valamint érdekes megjelenésű, a...
  termékcsalád elemei
   
Kent-BAL elemes bútorcsalád, nappaliba, hálószobába, étkezőbe, dolgozószobába, előszobába

Hagyományos hangulatot teremtenél otthonodban? Az egészet könnyedén berendezheted ugyanabban az elbűvölő, klasszikus stílusban a Kent elemes bútorcsaláddal! Elemeinek megjelenése kétséget sem hagy a hagyományos elegancia felől! A szekrények, komódok, az ágykeret, az íróasztal vagy éppen az előszobai fogas egytől-egyik a klasszikus stílusjegyeket viseli! Tekintélyt parancsoló külső, keretes díszítések és korona, mely csak hab a tortán e csodálatosan szép elemes bútorcsalád esetében! Ezek a szépséges klasszikus bútorok között...
  termékcsalád elemei
   
Lars-HAL modern előszoba bútor

Modern, elemes előszoba bútor. Bármekkora méretű előszobát berendezhetsz vele, kedved szerint. Kabátod vagy cipőd van több? Az előszobabútort Dió - Fekete, Sonoma - Fehér vagy Wenge - Fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.
  termékcsalád elemei
   
ATRD01, Atrium előszoba összeállítás

Fiatalos, modern előszoba bútor, szögletes, a természet hangulatát átadó kialakítással és akasztós szekrénnyel. Rendkívül meggyőző látvány fogja fogadni a belépő vendégeidet. Az előszoba összeállítás 2 ajtós, 2 fiókos szekrénnyel, akasztós 2 polcos szekrénnyel, 1 ajtós, polcos, akasztós szekrénnyel és tükörrel rendelkezik. A képen látható Szürke Sonoma tölgy - Fényes szürke, Szürke Sonoma tölgy - Fényes fehér vagy Sonoma tölgy - Fényes fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
136.990 Ft
  színek kárpitok
   
CRMD01, Cremona előszoba összeállítás

Fiatalos, modern előszoba bútor, szögletes, minimalista kialakítással és akasztós szekrénnyel. Rendkívül meggyőző látvány fogja fogadni a belépő vendégeidet. Előszoba összeállítás 2 ajtós, 2 fiókos szekrénnyel, akasztós 1 ajtós szekrénnyel, polcos akasztóval és tükörrel. A képen látható Coimbra - Fényes fehér színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
120.990 Ft
  színek kárpitok
   
DEND01, Denia előszoba összeállítás

Modern kialakítású, elegáns, helytakarékos előszobabútor. A szekrény részen 1 fiókot és 2 lenyíló ajtót találsz, ezen kívül egy akasztó és egy tükör is vár rád. A képen látható Fényes fehér - Szürke tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
46.990 Ft
  színek kárpitok
   
GENU3, Genua előszoba összeállítás

Elegánsan visszafogott előszoba összeállítás. A letisztult kialakítást feldobják a bútorba vésett minták, nem beszélve a kerekített formákról. Lesz hova pakolnod, hiszen egy akasztós szekrény, egy 1 fiókos, 1 ajtós szekrény és egy 1 ajtós kisszekrény várja, hogy megtöltsd őket. Természetesen tükör is található a szettben. A képen látható Bükk színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
59.990 Ft
  színek kárpitok
   
Indiana-BAL JLOZ90 ágykeret

Különleges ágykeretet keresel? Szeretnéd, ha modern formavilág jellemezné ágyadat, mégis inkább a régies hangulathoz vonzódsz? Ez az egyszemélyes ágykeret - matrac és ágyrács nélkül - a Te világod. Magával ragadó ellenállhatatlan, letisztult vonalvezetésével, mely ugyanakkor a természetes árnyalatoknak és apró részleteknek köszönhetően múltidéző hangulatot áraszt. Az Indiana elemes bútorcsalád tagjaként erről az ágykeretről sem hiányozhatnak a nosztalgikus hatást keltő, utazóládák stílusát követő fém szegélyek! Első ránézésre hagyományos ágykeret, mely mégis szobád egyedi bútora lesz! Antik fenyő vagy Sutter tölgy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Az Indiana egy elemes bútorcsalád, így...
Szállítási költség: 3.990 Ft
57.990 Ft
  színek kárpitok
   
Kent-BAL ELOZ160 ágykeret

Királyhoz illő pihenésre vágysz? Akkor válaszd ezt a csodálatos külsejű ágykeretet! Már megjelenése is olyan, mintha csak egy kastély hálószobájában lennél! Éld át ezt az élményt minden nap! Két személyes az ágykeret, ágyrács és matrac nélkül, klasszikus stílusban, koronás fej- és lábvéggel készült. A hagyományos stílusjegyek megjelennek a fejtámlán és a lábvégen egyaránt - a franciaágy keretes díszítést kapott. Kényelemmel és a luxus érzésével kényeztet - ráadásul stílusában az egész hálószobát berendezheted. Alma vagy gesztenye színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A Kent elemes bútorcsalád tagja, így ágykeretedet további elemekkel is kiegészítheted (dohányzóasztal, előszoba bútor,...
Szállítási költség: 9.990 Ft
115.990 Ft
  színek kárpitok
   
Kent-BAL EPPK110 előszoba bútor

Klasszikus hangulatú az otthonod, ezért az előszoba berendezését sem képzeled másként? Tedd teljessé a klasszikus berendezést ezzel a remekbe szabott előszoba bútorral! Rendelkezik kellő mennyiségű pakolóhellyel a cipőknek, természetesen van rajta tükör és akasztók is. 2 ajtós, akasztós, tükrös előszoba bútor, hagyományos formavilággal. Masszív megjelenés jellemzi, keretes díszítés dekorálja az ajtókat és az akasztós részt is. A stílusnak megfelelően az előszoba bútor koronás felső részt kapott. Magával...
Szállítási költség: 9.990 Ft
110.990 Ft
  színek kárpitok
   
Kent-BAL ESTO160 étkezőasztal

Tedd igazi ünneppé az étkezést egy csodás szépségű, hagyományos étkezőasztal mellett! Klasszikus megjelenésű, méretes modell a Kent étkezőasztal, remek főszereplő minden nagyobb szabású családi- és baráti ebéden! Mivel akár nyolcan is körbeülhetik, ideális az összejövetelek alkalmával - nem kell két turnusban étkezni, hiszen nagy eséllyel mindenki elfér az asztal körül. Figyelemreméltó esztegrált lábakon áll a nagyobbítható étkezőasztal, melyet kétféle természetes, kellemes árnyalatban választhatsz! Az étkezőasztalt összecsukva 6-an, teljesen kinyitva 8-an kényelmesen körbe ülhetitek. Alma vagy gesztenye színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A Kent elemes bútorcsalád tagja, így étkezőasztalodat...
Szállítási költség: 9.990 Ft
122.990 Ft
  színek kárpitok
   
LUS50, Bolden-BAL fali tükör

Kellemes megjelenésű tükör, hagyományos, elegáns árnyalatú kerettel. Állhat az előszoba terében, de a nappaliban is, kiegészítve a klasszikus bútorzatot. Akár vízszintesen is a falra helyezheted, így a komód felett is tökéletesen mutat majd. Primavera meggy színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
13.990 Ft
  színek kárpitok
   
QDRD01, Quadro előszoba összeállítás

Trendi szeretnél lenni? Most megteheted! Ez a fiatalos, modern előszoba bútor, szögletes, minimál cipősszekrénnyel és akasztós szekrénnyel rendkívül mutatós lesz otthonodban! Előszoba összeállítás 3 ajtós, 2 fiókos cipősszekrénnyel, akasztós 1 ajtós szekrénnyel, akasztóval és tükörrel. Olasz Dió - Fehér színben rendelheted, matt alumínium fogantyúkkal!
Szállítási költség: 9.990 Ft
81.990 Ft
  színek kárpitok
   
Robert előszoba bútor

Ne nehezítsd meg a dolgod azzal, hogy reggelenként, munkába induláskor minden alkalommal keresgéled a kabátodat, sáladat, sapkádat! No és hol van az aktuálisan használt cipőd? Minden meglesz egy helyen, ha beszerzel egy ilyen mutatós, mégis kis helyet foglaló előszoba szekrényt! Hagyományos megjelenésű modell, akasztós fallal, mely téglalap formájú lapokból áll, valamint egy 2 ajtós és egy 1 ajtós, klasszikus stílusú szekrénnyel. Az előszoba szekrényt Cseresznye vagy Tölgy színben rendelheted.
Szállítási költség: 9.990 Ft
58.990 Ft
  színek kárpitok