Főoldal Termékek Lakberendezés Blog Hírlevél Információk Vélemények Árajánlat Kapcsolat
   

Fenyő ágykeret

Ha fontos számodra a természetes környezet, a fenyő ágykeret ideális választás a hálószoba terébe! Kisebb vagy nagyobb, szögletes vagy ívelt fejtámlás franciaágy mutatna jól otthonodban? Válaszd a neked valót! A szépséges fenyő ágykeretek széles választékban ringatnak kellemes álomba!

Rendezés:  
1Végre nem külön-külön kell megvenni az ágykeretet, az ágyrácsot és a matracot! Akciónk keretében a gázrugós, ágyrácsos, tömör lakkozott fenyő Leonard ágykerethez egy hozzá passzoló, bonellrugós, félkemény Samba matracot kapsz, igen kedvezményes áron. A szett nem csak letisztult, elegáns megjelenéssel bír, de nagyon kényelmes is, hiszen a matrac ortopédiailag és fiziológiailag is rendkívül előnyös, pihentető, egészséges alvást biztosítva. A huzat antibakteriális, légáteresztő. Az ágykeret Natúr, Cseresznye, vagy Pácolt tölgy színben lehet a tiéd. A matracra 10 év garanciát kapsz!
Szállítási költség: 9.990 Ft
211.980 Ft helyett
179.990 Ft
  színek kárpitok
   


Hangulatos, gyönyörű tömör fenyő ágykeret ágyneműtartóval, melyet a gázrugóval könnyedén felnyithatsz. A fejtámla íve könnyed megjelenést kölcsönöz a bútornak. Az ágykeretet Natúr lakkozott vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Mit is jelent a gázrugó? Az ágyakhoz is használják ezt a megoldást mozgatásra, kitámasztásra, hogy könnyebb legyen felnyitni az ágyneműtartót. (Hasonló módon működik az autóban is, hisz' a gázrugó megkönnyíti a csomagtartó felnyitását.) Az ágykeret lehet több színű is, amit ügyfélszolgálatos munkatársunkkal tudsz egyeztetni. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
  termékcsalád elemei
   


Egyszerű stílusú, tömör fenyő ágykeret, ívelt, lekerekített fejtámlával. A fenyő bútorok szerelmesei nem is választhatnak mást - többféle méretben lehet a tiéd, franciaágy- és egyszemélyes változatban is. Az ágykeretet Natúr lakkozott vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Görgős ágyneműtartót ügyfélszolgálatos munkatársunktól kérhetsz hozzá. Az ágykeret lehet több színű is, amit ügyfélszolgálatos munkatársunkkal tudsz egyeztetni. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
  termékcsalád elemei
   


Egyszerű stílusú, tömör fenyő ágykeret, íves fejtámlával. Az ágykeretet Natúr lakkozott színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Ügyfélszolgálatos munkatársunktól kérheted gázrugós változatban! Kérhetsz hozzá ágyneműtartót, kávára szerelhető vagy mellé helyezhető éjjeliszekrényt, vendégágy fiókot, leesésgátlót. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot és ágyrácsot!
  termékcsalád elemei
   


Mutatós, természetes megjelenésű tömör fenyő ágykeret, a hideg faltól védő oldaltámlával és praktikusan kihúzható vendégággyal! Bármikor ott alhat a vendéged, ráadásul kényelmesen. Az ágykeretet Natúr lakkozott vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Az ágykeret lehet több színű is, amit ügyfélszolgálatos munkatársunkkal tudsz egyeztetni. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
103.990 Ft
  színek kárpitok
   


Praktikus, természetes megjelenésű tömör fenyő ágykeret, aljában 5 fiókkal az ágyneműnek és egyéb apróságoknak. Az ágykeretet Natúr lakkozott vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Az ágykeret lehet több színű is, amit ügyfélszolgálatos munkatársunkkal tudsz egyeztetni. Az ágykeretet ügyfélszolgálatos munkatársunktól 80 x 200cm-es méretben is kérheted. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
96.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szereted a természetes, hangulatos ágyakat? Neked való ez az egyszerűségében szép, tömör fenyő ágykeret,  íves fejtámlával. Az ágykeretet Natúr lakkozott színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Ügyfélszolgálatos munkatársunktól kérheted gázrugós változatban! Kérhetsz hozzá ágyneműtartót, kávára szerelhető vagy mellé helyezhető éjjeliszekrényt, vendégágy fiókot, leesésgátlót. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot és ágyrácsot!
  termékcsalád elemei
   


Ha a természetességre vágysz otthonodban, rendezd be igazi fa bútorokkal hálószobádat is!  Masszív, lakkozott fenyőfából készült erős ágykeret több méretben, melyet ágyráccsal együtt kapsz, lapraszerelten,  dobozolva. Éjjeliszekrényt és ágyneműtartót is rendelhetsz hozzá! Mit is jelent a gázrugó? Az ágyakhoz is használják ezt a megoldást mozgatásra, kitámasztásra, hogy könnyebb legyen felnyitni az ágyneműtartót. (Hasonló módon működik az autóban is, hisz' a gázrugó megkönnyíti a...
  termékcsalád elemei
   


Nem is választhatsz másmilyen ágyat, ha a természetességre vágysz otthonodban - legyen ilyen a hálószoba is! Ez az erős ágykeret masszív, lakkozott, pácolt fenyőfából készült, több méretben lehet a tiéd. Ágyráccsal együtt kapod, lapraszerelten és dobozolva. Ne feledd, úgy a legszebb, ha éjjeliszekrényt és ágyneműtartót is rendelsz hozzá! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
  termékcsalád elemei
   


Te is sokszor megcsodálod a gyönyörű, míves kidolgozású fenyőbútorokat a magazinokban? Ne hidd, hogy ilyet manapság lehetetlen beszerezni, vagy ha mégis, túlságosan drága!   A Classic-MÖB antik ágykeretet érdemes közelebbről is megszemlélni! Eleganciáját kiemelik a remek arányok, finom stílusa miatt különösen szemet gyönyörködtető.    Antikolt fenyő színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Ügyfélszolgálatos munkatárunktól kérheted gázrugós ágyneműtartóval. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot vagy ágyrácsot!
  termékcsalád elemei
   


Vonzó megjelenésű, egyszerű stílusú tömör fenyő ágykeret, lekerekített szélekkel, mely masszív megjelenést is kölcsönöz a kellemes hangulatú ágynak. Az ágykeretet Natúr lakkozott színben rendelheted, vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Az ágykeret lehet több színű is, amit ügyfélszolgálatos munkatársunkkal tudsz egyeztetni. Görgős ágyneműtartót ügyfélszolgálatos munkatársunktól rendelhetsz az ágyhoz! Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
  termékcsalád elemei
   


Szereted a valódi fenyő ágyakat? Ez az egyszerű stílusú, modern tömör fenyő ágykeret mutatós, rácsos fejtámlájával és vonzó, természetes megjelenésével elbűvöl Téged! Az ágykeretet Natúr lakkozott színben rendelheted, vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Az ágykeret lehet több színű is, amit ügyfélszolgálatos munkatársunkkal tudsz egyeztetni. Görgős ágyneműtartót ügyfélszolgálatos munkatársunktól tudsz az ágykerethez kérni! Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
  termékcsalád elemei
   


Természetes hangulatban a hálószobában! Egyszerű stílusú, tömör fenyő ágykeret, rácsos fejtámlával. Az ágykeretet Natúr lakkozott színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Ügyfélszolgálatos munkatársunktól kérheted gázrugós változatban! Kérhetsz hozzá ágyneműtartót, kávára szerelhető vagy mellé helyezhető éjjeliszekrényt, vendégágy fiókot, leesésgátlót. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot és ágyrácsot!
  termékcsalád elemei
   


Egyszerű stílusú tömör fenyő ágykeret, elegánsan ívelt fejtámlával. Praktikus és tartós, bármelyik természetes hangulatú hálószoba ideális ágya! Az ágykeretet Natúr lakkozott vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Az ágykeret lehet több színű is, amit ügyfélszolgálatos munkatársunkkal tudsz egyeztetni. Görgős ágyneműtartót ügyfélszolgálatos munkatársunktól tudsz az ágykerethez kérni! Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
  termékcsalád elemei
   


Mutatós, egyszerű megjelenésű, tömör fenyő ágykeret, íves és dekoratív fejtámlával. Az ágykeretet Natúr lakkozott színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Ügyfélszolgálatos munkatársunktól kérheted gázrugós változatban! Kérhetsz hozzá ágyneműtartót, kávára szerelhető vagy mellé helyezhető éjjeliszekrényt, vendégágy fiókot, leesésgátlót. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot és ágyrácsot!
  termékcsalád elemei
   


Tömör fenyő ágykeret, egyszerű stílusban, egyenes fejtámlával. Természetes és hangulatos választás! Az ágykeretet Natúr lakkozott színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Ügyfélszolgálatos munkatársunktól kérheted gázrugós változatban! Kérhetsz hozzá ágyneműtartót, kávára szerelhető vagy mellé helyezhető éjjeliszekrényt, vendégágy fiókot, leesésgátlót. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot és ágyrácsot!
  termékcsalád elemei
   


Szereted a tömör fenyő ágykereteket, de valami különlegesebbre vágysz? Íme ez az egyszerű stílusú modell, érdekes, dekoratív fejtámlával! Az ágykeretet Natúr lakkozott színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Ügyfélszolgálatos munkatársunktól kérheted gázrugós változatban! Kérhetsz hozzá ágyneműtartót, kávára szerelhető vagy mellé helyezhető éjjeliszekrényt, vendégágy fiókot, leesésgátlót. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot és ágyrácsot!
  termékcsalád elemei
   


Nincs is szebb a kis lurkó birodalmában, mint egy hangulatos tömör fenyő babaágy! Egyszerű stílus, természetes szépség! A babaágyhoz ágyrács és biztonsági rácsok tartoznak, utóbbiak a pici védelmét szolgálják.  A fejtámlát bájos macifej díszíti! A babaágyat szét lehet szedni, egyszerűen heverővé alakítható. A babaágyat Natúr lakkozott vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Az ágykeret lehet több színű is, amit ügyfélszolgálatos munkatársunkkal tudsz...
Szállítási költség: 9.990 Ft
60.990 Ft
  színek kárpitok
   


Ha a hálószobádban (is) a természetesség híve vagy, Neked csakis egy mutatós fenyő modell lehet az ágyad! Ez a szépséges tömör fenyő ágykeret egyszerűségében vonzó, de modern is - praktikusságáról, tartósságáról nem is szólva! Az ágykeretet Natúr lakkozott színben rendelheted, vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Az ágykeret lehet több színű is, amit ügyfélszolgálatos munkatársunkkal tudsz egyeztetni. Görgős ágyneműtartót ügyfélszolgálatos munkatársunktól tudsz az ágykerethez kérni! Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
  termékcsalád elemei
   


Mutatós, egyszerű stílusú, tömör fenyő vázzal készült ágykeret - lakkozott és csiszolt, oldalt a támlája védelmet nyújt a hideg faltól. Kihúzható vendégágy fiókkal rendelkezik. Mérete lehetővé teszi, hogy akár egy felnőtt is aludjon rajta. Matrac nem jár az ágyhoz, külön kell kérned alulra és felülre is. Az ágykeretet Lakkozott fenyő színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A hozzá fekvőfelület méretében jó Neapol habszivacs matracot külön tudsz hozzá kérni.
Szállítási költség: 4.090 Ft
67.990 Ft
  színek kárpitok
   


Mutatós, igazi hangulatteremtő tömör fenyő ágykeret, rácsos fejtámlával és gázrugós megoldásának köszönhetően könnyedén felnyitható ágyneműtartóval - természetes szépségű ágyadba bőven pakolhatsz is! Az ágykeretet Natúr lakkozott színben rendelheted, vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Az ágykeret lehet több színű is, amit ügyfélszolgálatos munkatársunkkal tudsz egyeztetni. Mit is jelent a gázrugó? Az ágyakhoz is használják ezt a megoldást mozgatásra, kitámasztásra, hogy könnyebb legyen felnyitni az ágyneműtartót. (Hasonló módon működik az autóban is, hisz a gázrugó megkönnyíti a csomagtartó felnyitását.) Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!  
  termékcsalád elemei
   


Ha szereted a természetes bútorokat, íme egy igazán hangulatos, masszív tömör fenyő ágykeret - fejtámlája dekoratívan rácsos, megjelenése természetes. Gyermekeknek is kiváló. Az ágy alatt ágyneműtartót találsz, mely a gázrugós megoldás miatt egyszerűen felnyitható. Fekvőfelülete: 90 x 200cm Az ágykeretet Natúr lakkozott színben rendelheted, vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Az ágykeret lehet több színű is, amit ügyfélszolgálatos munkatársunkkal tudsz egyeztetni. Mit is jelent a gázrugó? Az ágyakhoz is használják ezt a megoldást mozgatásra, kitámasztásra, hogy könnyebb legyen felnyitni az ágyneműtartót. (Hasonló módon működik az autóban is, hisz a gázrugó...
Szállítási költség: 9.990 Ft
81.990 Ft
  színek kárpitok
   


Természetes színű, hagyományos kialakítású, görgős, kihúzható ágyneműtartó. A Leo ágyakhoz tökéletes választás. Az ágykeretet Natúr lakkozott színben, vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.
Szállítási költség: 1.990 Ft
14.990 Ft
  színek kárpitok
   


Egyszerű és mutatós tömör fenyő ágykeret, biztonságot adó támlákkal, rácsos fej- és lábvéggel. Ideális a gyerekeknek, sőt, hosszabbítható három módon - így követi a lurkót, ahogyan nő! Csak utána kell állítani. Az ágykeretet Natúr lakkozott vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Az ágykeret lehet több színű is, amit ügyfélszolgálatos munkatársunkkal tudsz egyeztetni. Görgős ágyneműtartót ügyfélszolgálatos munkatársunktól kérhetsz hozzá. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
39.990 Ft
  színek kárpitok
   


Aki a természetes hangulatot kedveli otthonában, hálószobáját is ebben a stílusban rendezi be. Tökéletes hozzá a tömör fenyő ágykeret!  Ezt a masszív modellt lakkozott fenyőfából készítették, több méretben, melyeket ágyráccsal együtt kapsz, lapraszerelten és dobozolva. Éjjeliszekrényt is rendelhetsz hozzá, a mutatós összkép érdekében. Mit jelent a gázrugó? Az ágyakhoz régóta használják ezt a megoldást mozgatásra, kitámasztásra, hogy könnyebb legyen felnyitni az...
  termékcsalád elemei
   


Természetes megjelenésű, meghitt, barátságos otthonra vágysz? A hálószoba sem maradhat ki - fenyő bútorokkal lesz az igazi a hangulat!  Kiválóan illik a képbe ez a masszív, lakkozott fenyőfából készült erős ágykeret is, mely több méretben vehető birtokba. Ágyráccsal együtt kapod, lapraszerelten és dobozolva. Éjjeliszekrényt és ágyneműtartót is rendelhetsz hozzá, ha szükséged van rá!  Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
  termékcsalád elemei
   


Szemrevaló, egyszerű stílusú fenyő gyerek ágykeret, fehér színben. Nemcsak kellemes megjelenésű, praktikus is: vendégágy fiókkal egészül ki. További előnye, hogy fekvőfelülete 90x200-as, ami azt jelenti, hogy felnőtt számára is kiváló egyszemélyes ágynak. Matrac az ágyhoz nem jár, így alulra és felülre is külön-külön kell kérned. Az ágykeretet Fehér színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. A hozzá fekvőfelület méretében jó Neapol habszivacs matracot külön tudsz hozzá kérni.
Szállítási költség: 4.090 Ft
69.990 Ft
  színek kárpitok
   


Praktikus, egyszerű megjelenésű, tömör fenyő gyerek ágykeret. Mivel minden oldala támlával van felszerelve, így gyermeked nem kell féltened az ágyból való kieséstől. Az ágykeretet Natúr lakkozott vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Az ágykeret lehet több színű is, amit ügyfélszolgálatos munkatársunkkal tudsz egyeztetni. Görgős ágyneműtartót ügyfélszolgálatos munkatársunktól tudsz az ágykerethez kérni! Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
41.990 Ft
  színek kárpitok
   


Kedveled a természetes hangulatú bútorokat? Ez a stílusos tömör fenyő ágykeret illeni fog a hálószobádba egyszerű szépségével! Az ágykeretet Natúr lakkozott színben rendelheted, vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Az ágykeret lehet több színű is, amit ügyfélszolgálatos munkatársunkkal tudsz egyeztetni.   Görgős ágyneműtartót az ágykerethez ügyfélszolgálatos munkatársunktól kérhetsz! Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
  termékcsalád elemei
   


Hogy ne kelljen többször venni új fekhelyet: íme egy praktikus, három méretben állítható hosszúságú, tömör fenyő gyerek ágykeret! Megjelenése egyszerű és természetes. Barátságos hangulatot varázsol a szobába! Az ágykeretet Lakkozott fenyő színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Ügyfélszolgálatos munkatársunktól kérhetsz hozzá ágyneműtartót. Ágyrács és matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot és ágyrácsot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
72.990 Ft
  színek kárpitok
   


Természetes megjelenésű, háttámlás és oldaltámlás ágykeret, egyszerű stílusban. Kényelmet nyújt és védelmet a hideg faltól. Az ágykeretet Lakkozott fenyő színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Ügyfélszolgálatos munkatársunktól kérhetsz hozzá ágyneműtartót, vendégágy fiókot. Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot és ágyrácsot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
57.990 Ft
  színek kárpitok
   


A tömör fenyő bútorok mindig telitalálatok, ha természetességre vágysz házadban, lakásodban. Legyen hát ilyen a hálószoba is! Ideális hozzá ez az erős, masszív, lakkozott fenyőfából készült ágykeret, mely több méretben a tiéd lehet, ágyráccsal együtt. Lapraszerelten és dobozolva kapod. Különösen mutatós, ha éjjeliszekrényt és ágyneműtartót is rendelsz mellé! Mi a gázrugó? Az ágyakhoz is használják ezt a megoldást mozgatásra, kitámasztásra, hogy könnyebb legyen felnyitni az...
  termékcsalád elemei
   


Annak, aki meghitt, természetes hangulatú otthonra vágyik, a fenyő bútorok a legjobb választások. Egyértelmű hát, hogy egy igazi rajongó valódi fa bútorokkal rendezi be a hálószobát is.  Válaszd hozzá fekhelynek ezt a masszív, lakkozott fenyőfából készült, erős ágykeretet - több méretben is birtokba veheted. Nem kell külön ágyrács hozzá, mert tartozék. Lapraszerelten  és dobozolva érkezik. Szépen mutat, ha éjjeliszekrényt és ágyneműtartót is rendelsz hozzá! Kattints ide és válassz az...
  termékcsalád elemei
   


Természetes hangulatra vágysz a hálószobában? Íme egy igazán hangulatos, tömör fenyő ágykeret modern kivitelben - praktikussága és tartóssága csak hozzájárul vonzerejéhez! Az ágykeretet Natúr lakkozott színben rendelheted, vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Az ágykeret lehet több színű is, amit ügyfélszolgálatos munkatársunkkal tudsz egyeztetni. Görgős ágyneműtartót ügyfélszolgálatos munkatársunktól tudsz az ágykerethez kérni! Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
  termékcsalád elemei
   


Kellemes, természetes hangulatot varázsol szobádba ez a fiatalos, minimál vonalvezetésű tömör fenyő ágykeret! Egyszerű és mégis dizájnos formavilágával bűvöl el. Az ágykeretet Natúr lakkozott színben rendelheted, vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Az ágykeret lehet több színű is, amit ügyfélszolgálatos munkatársunkkal tudsz egyeztetni. Görgős ágyneműtartót ügyfélszolgálatos munkatársunktól tudsz az ágykerethez kérni! Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
  termékcsalád elemei
   


Aranyos, hangulatos tömör fenyő gyerekágy - megjelenését különösen bájossá teszi az íves fej- és lábvég, valamint a finoman lekerekített szélek. Fekvőfelülete: 80 x 200cm Az ágykeretet Natúr lakkozott színben rendelheted, vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Az ágykeret lehet több színű is, amit ügyfélszolgálatos munkatársunkkal tudsz egyeztetni. Görgős ágyneműtartót ügyfélszolgálatos munkatársunktól kérhetsz ágykeretedhez! Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
60.990 Ft
  színek kárpitok
   


Szűkös a hely a szobában, de jó lenne, ha egyszemélyes ágyadból kétszemélyest is csinálhatnál, akár minden nap? Ez a kihúzható tömör fenyő ágykeret természetes, praktikus és mutatós megoldás a gondodra! Az ágykeretet Natúr lakkozott színben rendelheted, vagy egyedi színre pácolva rendelheted, lapraszerelten, csomagolva. Az ágykeret lehet több színű is, amit ügyfélszolgálatos munkatársunkkal tudsz egyeztetni. Görgős ágyneműtartót ügyfélszolgálatos munkatársunktól tudsz az ágykerethez kérni! Matrac nélkül! Kattints ide és válassz az ágykerethez kényelmes matracot!
Szállítási költség: 9.990 Ft
89.990 Ft
  színek kárpitok
   
1